2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375827 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Iki adamin maliyetinden kurtuluyoruZ. Taze kan geliyor.
Ayrica ts uste para verecek belki bilemiyoruz detayini da tolgay sanki buyuk isler basarmis gibi anlatmanin da bir anlami yok.

Guclu ts ise taraftarina bakmayin bizim menfeatimizedir. Fbye gidecegine ekici o takAsa omer, boyko falan bile sokulur hatta okay da zorlanir.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hadi Olcay'ı bir nebze anlarımda 6 aylık kontratı kalmış adama Olcay+Tolgay nedir ya hu...  Tek bir noktaya bağlanabilir. Yönetim Ekici'yi renklilere kaptırmak istemiyor ve Trabzon'u lig de güçlü tutmak istiyor ve yeniden renklilere karşı kuvvetlenmesini isteyebilir onu dışında bu işin hiç akla, mantığa, izana gelir yanı yok.  Bunu düşünüyorsa bile bu da fazlası ile tartışmaya açık. Bu Trabzon taraftarı bizi sevmez yine Fener şampiyon olsun ister.

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

aynen öyle, onun icin hep derim, fener bunlara az bile yapmış.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Mavi Tuna

Ayrica ts uste para verecek belki bilemiyoruz detayini da tolgay sanki buyuk isler basarmis gibi anlatmanin da bir anlami yok.

Guclu ts ise taraftarina bakmayin bizim menfeatimizedir. Fbye gidecegine ekici o takAsa omer, boyko falan bile sokulur hatta okay da zorlanir.
Tolgay büyün işler başarmış değil başaracağını da sanmıyorum açıkçası. Metal olarak sıkıntıları var.  Çok basit top kayıpları yapıyor. Yalnız 1 oyuncuya karşı 2 oyuncu verilmesinin tek sebebi yukarıda yazdığımdır diye düşünüyorum. Ne diyelim taraflar okey derse hayırlı olsun demek düşer.

Çevrimdışı tangaz

Ekici için Tolgay + Olcay vermenin savunulabilir hiç bir tarafı olmaz benim gözümde @Necmi abi.

Bugün en kabız menajere yetki versen, Tolgay'a 6 saat içinde 3-4 milyon euro'ya alıcı bulur.

Sat Tolgay'ı 3'e, git Ekici'ye 1 milyon + Olcay ver, 2 milyonu da stoper transferine ek bütçe yap.

Fenerbahçe'nin alternatif teklifi yüksek değil ki.

buyur reis @mylife1903
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi şu takas nasıl olur: Olcay, Tolgay, Kerim,Aras, Pektemek, Boykoyu verip  Ekici ve Okay'ı alsak  :evillol: :D

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2017, 13:09:43
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Hadi Olcay'ı bir nebze anlarımda 6 aylık kontratı kalmış adama Olcay+Tolgay nedir ya hu...  Tek bir noktaya bağlanabilir. Yönetim Ekici'yi renklilere kaptırmak istemiyor ve Trabzon'u lig de güçlü tutmak istiyor ve yeniden renklilere karşı kuvvetlenmesini isteyebilir onu dışında bu işin hiç akla, mantığa, izana gelir yanı yok.  Bunu düşünüyorsa bile bu da fazlası ile tartışmaya açık. Bu Trabzon taraftarı bizi sevmez yine Fener şampiyon olsun ister.

Adamlar zaten bizden nefret ediyorlar, yıllarca gs nin alt yapısı gıbı calıstırlar  ellerindeki en degerlı oyuncularını verdiler.
diğer renklıyı söylemıyorum zaten ellerinden sampiyonlugunu çaldılar ama  hala bize hırsız derler.

Çevrimdışı alimm

kiralıktır o kiralık.. tapusuyla olmazzz....   :boxin: :boxin:
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2017, 13:13:41 alimm ]
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı mylife1903

abi şu takas nasıl olur: Olcay, Tolgay, Kerim,Aras, Pektemek, Boykoyu verip  Ekici ve Okay'ı alsak  :evillol: :D
Harika olur bence hatta ve hatta memleket hasreti ceken tolgayi da ekleriz oraya onlar da onuru gsye satarlar, gsde muzlerayi cine falan satar.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı kyiv

Aziz amca ağlayınca bize pazartesi maçlarını gazlamışlar. Utanmadan ağlıyorlar. Bugüne kadar oynanan geçmiş yıllarda ki maçlar da dahil bütün Cuma ve Pazartesi maçları sayılsın açık ara en fazla oynayan bizizdir. Neyin ağlaması bu acaba? Yılı 2004 mü sandılar acaba?

Çevrimdışı mylife1903

Aziz amca ağlayınca bize pazartesi maçlarını gazlamışlar. Utanmadan ağlıyorlar. Bugüne kadar oynanan geçmiş yıllarda ki maçlar da dahil bütün Cuma ve Pazartesi maçları sayılsın açık ara en fazla oynayan bizizdir. Neyin ağlaması bu acaba? Yılı 2004 mü sandılar acaba?
Sali cuma oynadigimizi hatirliyorum ben eskiden. @tangaz hatirlar simdi.

Bu gun konusunda arastirma yapilmali son 20 yilda kim kac cuma kim kac gunduz maci oynamis

Çevrimdışı AvrupaKartalı

yönetim bu konuda malesef cok pasif.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Mavi Tuna

Aziz mektup üzerine mektup yazıyor TFF'ye, yönetimin sessiz kalmaması gerekiyor.  Yönetim de gerekli adımları atması gerek.

Çevrimdışı tangaz

Sali cuma oynadigimizi hatirliyorum ben eskiden. @tangaz hatirlar simdi.

Bu gun konusunda arastirma yapilmali son 20 yilda kim kac cuma kim kac gunduz maci oynamis

şike sezonu sonrası 9-10 günde 4. maçımız olarak gs karşısına çıkmışlığımız war reis, bunun ötesi de yok zaten
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

gelsin dudu çocuk forması giydiririz
bu ne la boy abdestinden muaf herif 1.66
bu süperdi :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

pazartesi neden biz oynuyoruz, bu kadarda olmaz yahu seyirci ortalamasıyla açık ara öndeyiz; alenen yapılan bir şey bu ama şampiyon olmamız engellenemez....

Çevrimdışı Mavi Tuna

pazartesi neden biz oynuyoruz, bu kadarda olmaz yahu seyirci ortalamasıyla açık ara öndeyiz; alenen yapılan bir şey bu ama şampiyon olmamız engellenemez....
Fenerbahçe Başkanı TFF mektup yazıyor fatura bize çıkıyor. İşin tuhaf tarafı yanlış bilmiyor isem Perşembe yapacağımız Avrupa Ligi maçından sonra da Pazara maç koyan bir federasyon var. Pazartesi maçlarının hepsinde de rakipler 9 günlük dinlenmeden sonra bizim ile maç yapacak. Her rakip bizden 2 gün fazla dinlenmiş olacak. Şimdi çıkıp Fener pazartesi çok maç yaptı diyecekler ama hemen hemen hepsi Avrupa Ligi haftasından sonrasına denk geliyordur. Çarşı güzel bir açıklama yapmış. Yönetim de boş durmamalı kesinlikle...

[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2017, 13:45:31 Mavi Tuna ]

Çevrimdışı sametbagan

mitroviçi scoutlar hariç şef skat Metin Albayrak ve Başkan da 3-4 sefer izlemiş.Şimdi içime bi kurt düştü valla  :bandit:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yuh butun takımı verseydin..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Savaş

Yalnız bu Mitroviçte fena boy pos var. Ben bu kadar iri bi arkadaş olduğunu düşünmüyordum. Kodum mu indiririm havası var arkadaşta.

Bu onu hantal yapar mı göreceğiz fakat hava toplarında Marcelo ile beraber kule olacağı belli.

Çevrimdışı Kalyoncu

mitroviçi scoutlar hariç şef skat Metin Albayrak ve Başkan da 3-4 sefer izlemiş.Şimdi içime bi kurt düştü valla  :bandit:
Bir editci daha :) Milosevic ve Mitroviç çok karışacak. Rhodolfo yerine yapılmış bir transfer başkanın söylemleri o yönde ben çok ümitliyim yaş ortalamasını düşürecek gelecek vadeden her transfere olumlu bakabilirim.

Çevrimdışı Furkan Sarper

Fikret Orman: "Gazetelerde diyorlar, şunu verdi bunu verdi. Onlar mal değil, bizim evlatlarımız. Duygusuz bir bardak değiller."

neyseki başkan burda yazanlar gibi düşünmüyor

Çevrimdışı tangaz

Yuh butun takımı verseydin..

bence mantıklı öneri şeyetmiş hem maaş yükleri de düşüyor işte fena mı?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fikret Orman: "Gazetelerde diyorlar, şunu verdi bunu verdi. Onlar mal değil, bizim evlatlarımız. Duygusuz bir bardak değiller."

neyseki başkan burda yazanlar gibi düşünmüyor
senede 1,5 2 milyon euro alan adam evlat oluyorsa benden peygamber olur :) Neyse geyik bi yana şu iyi adam muhabbeti cidden bazen can sıkıyor Rhodolfo topu topu 6 ay oynadı sakatlandı Brezilya'ya gitti 6 ayda müthiş insan müthiş çocuk oldu, insan kendi eşini 4-5 senede tanıyamıyor yeri geldiğinde biz nasıl 6 ayda nasıl müthiş insan olduğuna kanaat getiriyoruz, biraz fazla duygusal bakıyor başkan bazen.. Sanki gören 3-4 sene flört ettik sanır bu adamlarla :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Yalnız bu Mitroviçte fena boy pos var. Ben bu kadar iri bi arkadaş olduğunu düşünmüyordum. Kodum mu indiririm havası var arkadaşta.

Bu onu hantal yapar mı göreceğiz fakat hava toplarında Marcelo ile beraber kule olacağı belli.

oyuncu ile alakalı akşam detaylı incelemeler yaptım bulduğum skat raporlarını falan inceledim. oyuncu havadan çok iyi değil hava toplarında pozisyon hatası yapıyor bunu geliştirmesi lazım şeklinde bilgileri sıkça gördüm. hız konusunda eldekilerden iyi olduğu hava topu sıralamasında marcelo rodolfodan geri tosiçten önde olduğu gibi düşünülebilir. birde top kaptırınca çabuk reaksiyon verip tekrar kademeye girmeye çalışıyor tek hamleli gibi durmuyor...
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2017, 14:02:06 tangaz ]

Etiketler: