2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12386292 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Durumu anlatacak kelime bulamıyorum. @mylife1903 | Olumlu düşünüyorum. @Koa_lAA | Evet, ama şu isimleri gördükten sonra ona sıra gelmiyor. @tangaz

Çevrimdışı tuncaboylu

Fikret Orman: "Scout ekibi 4-5 defa izledi, Gökhan Keskin, Metin Albayrak izledi, ben izledim. Mitrovic inşallah faydalı olur" | Metin Albayrak ile siz kimsiniz ki oyuncu izliyorsunuz?

Niye öyle diyorsun ki @atalay, bizim forumda bile 10 dakika izlediği oyuncunun kalitesi anlayan amatörler var.  :D

Çevrimdışı tangaz

Bu şekilde düşünmüyorum ben.

Çok para kazanıyor olmaları insanları duygularından arındırmıyor yalnız.

Kariyeri boyunca dünyanın en iyi takımlarında oynayıp dünyanın parasını kazanan oyuncular bile duygusal stres altına girebiliyorlar, kupa kaybettiklerinde sahanın ortasında yerleri yumruklayabiliyorlar.

Parayla ölçülmeyen şeyler de var.

ben bilmem arınsınlar duygularından kardeşim bu onların sorunu şimdi bakar bey mesela gelecek 1 yılda 13 trilyonu cebe indirecek sonra yok baskıymış yok fransızcaymış yok uyummuş yok yemekmiş vbvb ben anlamam arkadaş evde pişirsin yemeğini sefertasına koyup tesislere getirsin o onun sorunu çıkıp atacak golünü gerisi benim nazarımda hikayedir.

millet sabah radyoda dalga geçiyordu etoo gelsin kulübede otursun bakardan daha faydalı olur die espri yapıyorlardı. sizi bilmem ama beşiktaşın kazıklanması benim zoruma gidiyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Marcelo :

Antrenmanlarda Mukemmeli Arıyoruz

Marcelo'dan, Mitrovic yorumu!

Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Marcelo Guedes, Antalya'da Belek kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İşte Marcelo'nun açıklamaları:

"LİGDE DENGELER EŞİT"

"Bildiğiniz gibi 2. devre çok zor olacak ligde dengeler çok eşit. Burada enerji depolayacağız iyi başlamak istiyoruz, bunun için buraya geldik. Hocamızın ve teknik ekibin bana güveninden çok mutluyum. Aynı şekilde yine çalışacağım. Seçimler hocada bugün oynarım yarın oynamam, önemli olan takım bütünlüğüdür."

"HAYALİM BREZİLYA MİLLİ TAKIMI'NDA OYNAMAK"

"Brezilya Milli Takımı'na çağrılmak her zaman hayalim, hayalim olmaya devam ediyor ama oynayanlara bakarsak çağrılmak zor. Ben de zor bir ligde oynuyorum bu yüzden benim için gitmek imkansız da değil."

"TOSIC İLE İYİ MAÇLAR ÇIKARDIK"

Takım çok değişti aynı seviyeyi yakalamak kolay değil ama üzerine koyuyoruz. Şampiyon olacak güce sahibiz... Yeni transfer Matej Mitrovic'i tanımıyorum, ilk yarıda iyi maçlar oynadık Tosic ile, az maç kaybettik. Demek ki hocamız doğru tercihler yapmış."

"GOL ATMAYI SEVİYORUM"

"Oyuncunun rahat olması için her şey mevcut ama idmanlar devam ediyor. Burada mükemmeli arıyoruz. Zor takımlara karşı oynadık ama gollerden sonra tepkiler verdiğimiz maçlar da oldu. Skor bazı şeyleri gizleyebiliyor. Bunları öğrenerek devam ediyoruz, yenilgilerden ders çıkarmak önemli. Gol atmayı seviyorum attığım gollerle takıma faydalı oluyorsam ne mutlu bana. Farklı pozisyonlarda oynamam hocamızın güvenini gösteriyor. Hocamızı mahçup etmemek için elimden geleni yapıyorum"

ADVOCAAT SÖZLERİ

"Fenerbahçe üzerine koyan bir takım. Hoca derbide çok iyi. Fenerbahçe ligin sonuna kadar yarış içinde olacaktır."

Haber Kaynağı: HABER1903
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Bu şekilde düşünmüyorum ben.

Çok para kazanıyor olmaları insanları duygularından arındırmıyor yalnız.

Kariyeri boyunca dünyanın en iyi takımlarında oynayıp dünyanın parasını kazanan oyuncular bile duygusal stres altına girebiliyorlar, kupa kaybettiklerinde sahanın ortasında yerleri yumruklayabiliyorlar.

Parayla ölçülmeyen şeyler de var.
Yahu @tuncaboylu sen yarin bi denesene basim agriyor iyi performans veremem, diye ise gitmemeyi. Kan analizi yaparlar adama.
Kupa kaybetip yerleri yumruklamak var ama kupa kaybedip rakip takimin oyuncusuyla sakalasmak falan da var

Gene eksisozluk mantigi ile yaklasiyon olaya.

Kosmak icin hangi duygu hangi yetenek gerekir. Profesyonel adam daha sirtini sivazlqyacaz falan, vururum ensesine odunu, monte ederim odunu odunla kosar sirtinda.

Isimise gelince yedi yetimin hakki isimize gelince sezercike milyonlar.

Anlatamadim gene sinirden. Yahu yemisim duygusunu muygusunu sahaya cik once mucadele et, isyan et, terinin son damlasina kadar akit ve kosabildigin kadar kos. Hangi duygu insanin az kosmasini saglayabilir. Cok duygusalsa etek giysin, kiskanclik falan yapsin

Çevrimdışı tangaz

Niye öyle diyorsun ki @atalay, bizim forumda bile 10 dakika izlediği oyuncunun kalitesi anlayan amatörler var.  :D

amatör olduğumuzu nereden biliyorsun? askerde birlikte mi bot bağladık  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

ben bilmem arınsınlar duygularından kardeşim bu onların sorunu şimdi bakar bey mesela gelecek 1 yılda 13 trilyonu cebe indirecek sonra yok baskıymış yok fransızcaymış yok uyummuş yok yemekmiş vbvb ben anlamam arkadaş evde pişirsin yemeğini sefertasına koyup tesislere getirsin o onun sorunu çıkıp atacak golünü gerisi benim nazarımda hikayedir.

millet sabah radyoda dalga geçiyordu etoo gelsin kulübede otursun bakardan daha faydalı olur die espri yapıyorlardı. sizi bilmem ama beşiktaşın kazıklanması benim zoruma gidiyor...

Tekrar söylüyorum, adamın fazla para alması onu duygusuz bir makine haline getirmez.

Hele ki duygular üzerine oynanan bir oyundan bahsediyorsak.

Millet espri yapıyormuş, güler geçersin.

Aynı millet 1.5 senedir, espri yapmak bir yana, ana avrat küfür ettikleri Van Persie Galatasaray'a 1 gol atınca kral haline getirdi.

Çevrimdışı atalay

Fakat bu iki isim gibi karar mercii değiller. @tuncaboylu Hangi bilgi ile önerilen isme onay veya veto hakkına sahipler. Ya da hangi ölçüyle fiyat biçilen bir isme 'olur' verebilecekler. Bunun öncesindeki seçiciler bilgi ve ölçü açısından yetersiz ise durumun vehameti daha büyük zaten. 

Çevrimdışı mylife1903

Kadin dogumcu erkekse @tuncaboylu goturmez hanimini
Sen hic dogurdun mu lan, nerden biliyorsun der.

Abi diyorum ya su isi profesyonelce yapmak lazim ki millet dinlesin. Adimiz gomucuye cikti. Dun eldekilerin hepsinden iyi azicik arizalari var ama eldekilerden iyi diyorum ama aradigimiz stoper de degil diyorum anlasilmiyor. Ben anlatamiyorum hep kitap okumamaktan.

En iyi hediye kitaptie birbirinize kitap hediye edin, cok okuyun benim gibi okuz olmayin

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu @tuncaboylu sen yarin bi denesene basim agriyor iyi performans veremem, diye ise gitmemeyi. Kan analizi yaparlar adama.
Kupa kaybetip yerleri yumruklamak var ama kupa kaybedip rakip takimin oyuncusuyla sakalasmak falan da var

Gene eksisozluk mantigi ile yaklasiyon olaya.

Kosmak icin hangi duygu hangi yetenek gerekir. Profesyonel adam daha sirtini sivazlqyacaz falan, vururum ensesine odunu, monte ederim odunu odunla kosar sirtinda.

Isimise gelince yedi yetimin hakki isimize gelince sezercike milyonlar.

Anlatamadim gene sinirden. Yahu yemisim duygusunu muygusunu sahaya cik once mucadele et, isyan et, terinin son damlasina kadar akit ve kosabildigin kadar kos. Hangi duygu insanin az kosmasini saglayabilir. Cok duygusalsa etek giysin, kiskanclik falan yapsin

Koşmak koşmamak mevzuusu ayrı abi, o parayı alıp da koşmayan adamın savunulacak bir tarafı yok.

Olcay'a kızılmasının esas sebebi de koşmaması zaten, kötü oynaması değil.

Ama bu adamlar mutsuz olabilir, uyum sağlayamamış olabilir, arkadaşlarıyla anlaşamıyor olabilir, çocuğu hasta olabilir.

Duyguları bir kenara bırakacaksın diyip çıkmak yazana kolay, ama gerçekçi değil.

Çevrimdışı tangaz

Tekrar söylüyorum, adamın fazla para alması onu duygusuz bir makine haline getirmez.

Hele ki duygular üzerine oynanan bir oyundan bahsediyorsak.

Millet espri yapıyormuş, güler geçersin.

Aynı millet 1.5 senedir, espri yapmak bir yana, ana avrat küfür ettikleri Van Persie Galatasaray'a 1 gol atınca kral haline getirdi.

abi futbol bu ne duygusu yaa futbolda duygular anlıktır gol atınca maç kazanınca  sevinir yiyince yenilince üzülürsün. ne duygusu başka duygu yok tiyatro mu o ses türkiye mi? eleştirmenler maç sonu duyguyu geçiremedin bize 5 gol attın ama otur sıfır mı diyorlar. birde sıkışınca şu renklilerden örnekler verme artık. kötüyü neden ısrarla örnek gösterip tezini aklamaya çalışıyorsun?

Çevrimiçi Necmi

bir oyuncunun iyi para alıyor olması onu mal yapmaz ortada insan faktörü varsa işin içine duyguların girmemesi diye bir şey olmaz
Başkan elbette basının karşısında oyuncumuzu yüceltecek. Bir oyuncu Beşiktaş forması giyiyorsa değerlidir.
Bütün basında onun hakkında konuşurken bunu dikkate alacak. Bunu sağlamaya çalışmak yanlış olan değil.
Aynı başkan canerin sakatlığından sonra bonservisini alacakmısınız sorusuna ben Beşiktaşın başkanıyım işe duygusal bakamam
Beşiktaşın menfaatlerini düşünmek zorundayım diyen başkandır.
Zaten duygusal baksa parayı gördüğünde her oyuncuyu satmaya kalkmaz. şimdi şampiyonluğa gidiyoruz peki değerini
gördüğü anda satılmayacak oyuncu varmı elimizde bu taraftar içinde böyle artık.
Bazılarımız için insan olma faktörü ortadan kalktı oyuncu değil mal olarak görünüyor herhalde Beşiktaş oyuncuları
evet elbette aynı zamanda Beşiktaşın değerli ürünleridir ama konuştuğumuzada dikkat etmemiz lazım bununda dengesi önemli
sen oyuncuna değer vermez mal olarak görürsen onunda yarın sadece para demesine ses çıkartamazsın.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fakat bu iki isim gibi karar mercii değiller. @tuncaboylu Hangi bilgi ile önerilen isme onay veya veto hakkına sahipler. Ya da hangi ölçüyle fiyat biçilen bir isme 'olur' verebilecekler. Bunun öncesindeki seçiciler bilgi ve ölçü açısından yetersiz ise durumun vehameti daha büyük zaten.

Hak veriyorum @atalay, takıldım zaten.

Karar verici olarak izledilerse, komik bir durum gerçekten.

Çevrimdışı mylife1903

abi futbol bu ne duygusu yaa futbolda duygular anlıktır gol atınca maç kazanınca  sevinir yiyince yenilince üzülürsün. ne duygusu başka duygu yok tiyatro mu o ses türkiye mi? eleştirmenler maç sonu duyguyu geçiremedin bize 5 gol attın ama otur sıfır mı diyorlar. birde sıkışınca şu renklilerden örnekler verme artık. kötüyü neden ısrarla örnek gösterip tezini aklamaya çalışıyorsun?
Yeteneksizsiniz turkiye ligi

Stop, stop
Oglum bu voleyi vururken yuz ifaden hosuma gitmedi, inanmadim nayir inanmadim,kes kes ver duyguyu ver duyguyu kalk simdi voleye, vur vur

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu adamların özel hayatı yok mu abi?

Trafikte adamın tekine sinirlenemez mi, ya da karısı akşam başının etini yiyemez mi?

Renklileri örnek vermiyorum, milleti örnek veriyorum.

Bizim taraftarın geneli de çok farklı değil, 2 gol atınca dünyanın en iyisi oluyor, 2 gol kaçırınca dünyanın en kazması.

Çevrimiçi Necmi

yok öyle birşey hurafe bunlar. en temel unsur döt korkusunu hissettirmektir. bknz. ahmedov şaktar president. başkan gibi başkan  :bandit:
birine o korkuyu hissettirmenin temel nedenide öncesinde insan olduğunu hissettirmektir birini mallaştırırsan ona korkuyuda hissettiremezsin. sevgi korku bunlar hep aynı duygular. sevdirerekde bağlayabilirsin korkutarakta bunlar sadece yöntemdir temeli aynıdır.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kadin dogumcu erkekse @tuncaboylu goturmez hanimini
Sen hic dogurdun mu lan, nerden biliyorsun der.

Abi diyorum ya su isi profesyonelce yapmak lazim ki millet dinlesin. Adimiz gomucuye cikti. Dun eldekilerin hepsinden iyi azicik arizalari var ama eldekilerden iyi diyorum ama aradigimiz stoper de degil diyorum anlasilmiyor. Ben anlatamiyorum hep kitap okumamaktan.

En iyi hediye kitaptie birbirinize kitap hediye edin, cok okuyun benim gibi okuz olmayin

Manipülasyon yapıyorsun @mylife1903   :)

Kadın doğumcu bir işin ilmini ve eğitimini almış, doğurmasına gerek yok.

Ama @atalay hariç profesyonel izleyiciler değiliz, scout olacak tanrı vergisi yeteneğimiz varsa bunun eğitimini almadık.

Kısacası Metin Albayrak'tan çok farklı değiliz.

Daha fazla parası olsaydı, Metin Albayrak yerine @tangaz outururdu o koltukta; biz de onu eleştirirdik.

Kimse demezdi "Bu adam televziyondan izlediği 10 dakikada oyuncudan anlıyor" diye.

Çevrimdışı tangaz

Trafikte adamın tekine sinirlenemez mi, ya da karısı akşam başının etini yiyemez mi?

Bizim taraftarın geneli de çok farklı değil, 2 gol atınca dünyanın en iyisi oluyor, 2 gol kaçırınca dünyanın en kazması.

özel hayatları var hem de herkesin imrendiği çooook renkli bir özel hayatları var. bu ÖZEL hayatı onlara sunan mesleklerini layıkı ile yapacaklar duygusal travmalara girmeyecekler mesela darbeye bağlı sakatlık dışındaki sakatlıklar hastalıklar falan benim nazarımda işine saygısızlıktır. milyonlara saygısızlıktır.

Çevrimiçi Necmi

Öyle diyorsan koltukları yatay vaziteye getirelim abi...

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.
daha getirmedinizmi benimki sürekli yatay vaziyettedir. :D
@Altuğ şahidimdir inanmıyorsanız sorun ona

Çevrimdışı mylife1903

Karisi cadaloz, bagirdi cagirdi adamin morali bozuldu, kotu mu kosacak kotu mu mucadele edecek. Bak belki ters basabilir az dikkati dagilabilir ona varim ama sahaya cikip kosmaya basladiginda karisinin eteginin altina saklanacak adam besiktas formasi giymesin lutfen, bahane ureten ismail karakterinde adamsidir o. Kari bagiracak evde ben kotu kosacam, kulup de parasini kessin ozaman.

Çevrimdışı tangaz

Manipülasyon yapıyorsun @mylife1903   :)

Kadın doğumcu bir işin ilmini ve eğitimini almış, doğurmasına gerek yok.

Ama @atalay hariç profesyonel izleyiciler değiliz, scout olacak tanrı vergisi yeteneğimiz varsa bunun eğitimini almadık.

Kısacası Metin Albayrak'tan çok farklı değiliz.

Daha fazla parası olsaydı, Metin Albayrak yerine @tangaz outururdu o koltukta; biz de onu eleştirirdik.

Kimse demezdi "Bu adam televziyondan izlediği 10 dakikada oyuncudan anlıyor" diye.

o görevi ben ifa etseydim yarım sezonda heykelimi dikerdiniz görevi bırakınca arkamdan ağıtlar yakardınız. seçim vaadi olurdum be  :bandit:

Çevrimdışı sozkul

@atalay yemin ediyorum cok kibar adamsin. Senin kadar kelime hazinem olsa oyle bir dosenirdim ki okuyanlar allah allah ne demek istedi kufur mu ediyor, derdi. Satir aralarina reklam da alirdim hatta, boyle durex, okay reklami falan.

@mylife1903, dediğin gibi yapsa atalay @atalay olmazki, senin kelime hazinesi bol bir sürümün haline gelir..  :)
O sanırım Wittgenstein 2. dönem ekolünden geliyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Karisi cadaloz, bagirdi cagirdi adamin morali bozuldu, kotu mu kosacak kotu mu mucadele edecek. Bak belki ters basabilir az dikkati dagilabilir ona varim ama sahaya cikip kosmaya basladiginda karisinin eteginin altina saklanacak adam besiktas formasi giymesin lutfen, bahane ureten ismail karakterinde adamsidir o. Kari bagiracak evde ben kotu kosacam, kulup de parasini kessin ozaman.

Koşmama ve isteksiz oynama konusunda hemfikiriz zaten.  :ok:

Verimli olma konusunu vurguluyorum ben.

Adamın evde karısı "Yapacağın işe bak kardeşim, güzelim Barcelona'dan bizi terör batağına getirdin" derse,

Çocuğu "Baba okula giderken çok korkuyorum, o kafa kesen sakallı adamlardan var sağda solda" derse,

etkilenir bu adamlar da, insan bunlar.

Çevrimdışı sozkul

Profesyonel scout'luk yaptın mı? tek başına top oynamış olmak yetmez. Gökhan'da top oynamıştı.

Çevrimdışı Bishamon

(Hakaret Yasak)₂ futboldan mı anlar  :D

Etiketler: