2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375825 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yo yo para vermeseler de olur.. Hazır transferleri takasla yapmaya alıştık, al quaresma'yı ver pelle'yi yaparız... Malum quaresma'yı hangi çin klübü aldığı önmli degil... :D
:ok: :super:

Çevrimdışı tangaz

Yo yo para vermeseler de olur.. Hazır transferleri takasla yapmaya alıştık, al quaresma'yı ver pelle'yi yaparız... Malum quaresma'yı hangi çin klübü aldığı önmli degil... :D

üste 2-3 bile verebiliriz. hocanın gönlü kalmasın pivot istiyor  :iblush:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Oğuzhan Aydoğan'ın kupa/özel hiç bir maçta süre alamamasını anlayamıyorum.

Çevrimdışı Kasper

14 ocak - 5 subat arasi afrika uluslar kupasi
Aboubakar Kamerun kadrosunda, Etoo yok

Çevrimdışı alimm

stoper havuzuna yerli stoper için aytaç sulu ismine ne dersinizz??
marcelo - matej - aytaç - x
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı mylife1903

ama bu farklı abiii... bu ukrayna görmüşşş  :lol:
O boylo o ukraynanin koyunu gormustur anca

Çevrimdışı mylife1903

aslında bir kaka falan gibisi gelecekse ben onay veriyorum   :icool:
Abi nefret ediyorum pele gelse istemem tiskiniyorum hepsinden ustelik kilibik bunlar, hepsi kilibik, ben anlamadimki hepsinin mi karisi eli sopali.

Aman hirvatistan, yunanistan, bulgaristandan alsinlar baska bisi istemiyorum. Bir tane duZgun atan bir tane duZgun tutan yeter. Sinirlendim gene bu dudu mudu kuzu kuzu. Tek iyi yani sarkisiyla ugrasmayacaz butonu yaptik mi tamam

Çevrimdışı OrhanAker

Olcay ikna olmuş ekici takası için tolgay gitmek istemiyormuş.malum1903 :D

Çevrimiçi Samet Ç

Ekiciye karşılık Tolgay ve Olcay'ı vermeyi kabul etmişiz. Olcay Ts ile anlaşmış Tolgay'ı ikna edememişler. Bu transfer olursa Tabata kazığı falan bu transferin yanında bir hiç olur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolgay + Olcay verilmesi ilginç ekici için yönetim sıcak bakıyormuş, Tolgay istemiyormuş falan filan...

Çevrimdışı tangaz

Abi nefret ediyorum pele gelse istemem tiskiniyorum hepsinden ustelik kilibik bunlar, hepsi kilibik, ben anlamadimki hepsinin mi karisi eli sopali.

Aman hirvatistan, yunanistan, bulgaristandan alsinlar baska bisi istemiyorum. Bir tane duZgun atan bir tane duZgun tutan yeter. Sinirlendim gene bu dudu mudu kuzu kuzu. Tek iyi yani sarkisiyla ugrasmayacaz butonu yaptik mi tamam

bunlar sorunlu kişiler 1-2 sene iyi oynadılar mı dötleri başları ayrı telden çalmaya başlıyor hemen. balkan gençleri ile iskandinav gençlerini karıştırıp üzerine türk sosu ekleyip ortaya paçal bir takım çıkarmak en ideali bizim için.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı alimm

tolgay kiralıktır muhtemelennn... ya da öyle olmasını umuyorummm....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2017, 12:40:49
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Ekici , gelsin gelmesine de Tolgay'ın verdiği katkıyı verecek mi ? İşimize yarayacak mı acaba ?
İlkayla aynı dönemin oyuncusuymuş sanırım. Biri City'de biri ts .
Tolgayı verdiğimize pişman olmayız inş.

Çevrimdışı Kalyoncu

Ekiciye karşılık Tolgay ve Olcay'ı vermeyi kabul etmişiz. Olcay Ts ile anlaşmış Tolgay'ı ikna edememişler. Bu transfer olursa Tabata kazığı falan bu transferin yanında bir hiç olur.
Arttırıyorum ismail+tabata kazığı bir hiç olur.

Çevrimdışı tangaz

hani bu büyük! türk medyasının (ali ece) rivayetine göre devre arasında tolgaya 8,5 mio teklif gelecekti? bari gelse de bu paranın 2,5ine ekiciyi alsak 6sıda üste cebimizde kalsa  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hani bu büyük! türk medyasının (ali ece) rivayetine göre devre arasında tolgaya 8,5 mio teklif gelecekti? bari gelse de bu paranın 2,5ine ekiciyi alsak 6sıda üste cebimizde kalsa  :bandit:
yok abi yahu kim verir 5 m euro verseler ben satardım...

Çevrimdışı underworld

Olcay ikna olmuş ekici takası için tolgay gitmek istemiyormuş.malum1903 :D
Güzel

Çevrimdışı OrhanAker

olcay ve tolgay ikiside kiralık olabilir.

Çevrimdışı tangaz

yok abi yahu kim verir 5 m euro verseler ben satardım...

ben 4,5e de satardım. sonra paranın 1,5i+olcay verip ekiciyi alıp, q7yi gönderip pelleyi alıp, arası rodolfoyla birlikte paketleyip viscayı alıp, kerim+ömer çekiyle de etoyu getirirdim abubakarıda portoya geri yollar yarım devre maaşını da veriyorum yeterki alın şunu derdim  :D

Çevrimdışı underworld

Dudu için şimdi fax işine girsek anca yeni sezona yetişir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Başakşehr düşünmeli... yalçın 35 yaşına geldi, Rhodolfo başakşehr için biçilmiş kaftan bence... Rhodolfo + kerim verelim visca ile takas yapalım...
Egemeni aldilar :tabe:

Lakin Viscayi sezon sonu elden çıkaracaklar gibi cunku yerine 2 tane adam aldilar bknz: Irfancan + Tunay :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben 4,5e de satardım. sonra paranın 1,5i+olcay verip ekiciyi alıp, q7yi gönderip pelleyi alıp, arası rodolfoyla birlikte paketleyip viscayı alıp, kerim+ömer çekiyle de etoyu getirirdim abubakarıda portoya geri yollar yarım devre maaşını da veriyorum yeterki alın şunu derdim  :D
this is perfect  :ok: :biggrinking:

Çevrimdışı Mavi Tuna

Hadi Olcay'ı bir nebze anlarımda 6 aylık kontratı kalmış adama Olcay+Tolgay nedir ya hu...  Tek bir noktaya bağlanabilir. Yönetim Ekici'yi renklilere kaptırmak istemiyor ve Trabzon'u lig de güçlü tutmak istiyor ve yeniden renklilere karşı kuvvetlenmesini isteyebilir onu dışında bu işin hiç akla, mantığa, izana gelir yanı yok.  Bunu düşünüyorsa bile bu da fazlası ile tartışmaya açık. Bu Trabzon taraftarı bizi sevmez yine Fener şampiyon olsun ister.

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

Çevrimdışı mylife1903

@tangaz reis bizim @tuncaboylu tolgay'a (soyle duzgun yazam da tolga ile karismasin) 6 saat icinde 3/4 milyonluk teklifler bulurum, diyordu. Editlemediyse bi bak yahu

Tolgaya 3-4 milyon teklif verseler
Baskan olsam
Telefonu kapatir kapatmaz

Çevrimdışı underworld

Olcay komple, aras kiralık verin gitsin==> Ekici

Etiketler: