2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374637 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şu çinliler bi güzellik yapsalarda q7+rodolfo ikilisine 15 kaat bassalar da bizde hayvan gibin şaapsak  :D
efsane olur abi :D Rholfodan pek katkı vereceğini sanmıyorum artık.

Çevrimdışı OrhanAker

şu çinliler bi güzellik yapsalarda q7+rodolfo ikilisine 15 kaat bassalar da bizde hayvan gibin şaapsak  :D
Süper olur be  :D

Çevrimdışı tangaz

efsane olur abi :D Rholfodan pek katkı vereceğini sanmıyorum artık.

rodolfo zaten geldiğinden beri kötüydü sakatlıkla hepten bitti. bu mancini denen malın kazığıdır bize ilk o lavuk tr.de isminin zikredilmesine vesile olmuştu. sonra menajerler ittirdi işte.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı OrhanAker

serdar sarıdağ yazıyor şimdi dudu yu

Çevrimdışı Orhan_

Dudu gelirse şarkısı hazır (:...

Çevrimdışı Çağatay

gelsin dudu çocuk forması giydiririz
bu ne la boy abdestinden muaf herif 1.66
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı sametbagan

Herkese günaydın
Bakıyorum da dün geceden beri 5-6 tane transer yapmışız.Rhodolfoyu 7 m satmışız dudu diye topçu almışız daha eto var vida var ekici var maşallah çok hızlıyız bu transfer sezonu
İnşallah hızlı giden atın hikayesine dönmez bu sezon.Bi de mitroviçin videoları izledim.En az 10 dakikalık olmalı video yoksa nasıl topçu olduğunu anlayamayız. :D

Çevrimdışı tuncaboylu

10'a da razıyım ben.

Rhodolfo'yu Antep maçında izledikten sonra 2-3 bile vermezler de, hadi bakalım.

Çevrimdışı tangaz

10'a da razıyım ben.

Rhodolfo'yu Antep maçında izledikten sonra 2-3 bile vermezler de, hadi bakalım.

bence de vermezler kimse aptal değil  :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Elimizde sakatlık ve çeşitli sebeplerden bir sürü faydasız adam doldu şu üçünün maaş yükü senelik 5 milyon euro civarında. Bir an önce kurtulmalıyız bence..

Rhodolfo
Veli
Olcay
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Elimizde sakatlık ve çeşitli sebeplerden bir sürü faydasız adam doldu şu üçünün maaş yükü senelik 5 milyon euro civarında. Bir an önce kurtulmalıyız bence..

Rhodolfo
Veli
Olcay

arası ve ömeri de ekle bence listeye, şişmanoğlu gene sakatlanmış kampta yok arka adale yok uyluk sürekli biyerleri atıyor oğlanın

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çin ligi diye küçümsememek lazım abi çok sağlam forvetler var  :D aubameyanga 150 m euro bonservis 45 m euro maaş teklif etmişler, Messiye 500 m euro bonservis + 200 m euro yıllık ücret olmak üzere 5 senelik kontrat önerebilirler  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Rhodolfo
Veli
Olcay
Pektemek var asıl Serhat Abi, Başakşehir önümüzdeki sene kiralamayacak bence.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

arası ve ömeri de ekle bence listeye, şişmanoğlu gene sakatlanmış kampta yok arka adale yok uyluk sürekli biyerleri atıyor oğlanın
Tolga'da yine her ara kamp dönemi veya milli takım arası gibi hastalanmış :) Aras'a da 1 veriyoruz doğru etti sana 6 milyon, yedek kalecine de 1,5 veriyorsun etti 7,5 milyon euro :) Bu liste uzar gider..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı zekotha

Rhodolfo'yu çok gömüyorsunuz o sakatlığın etkisi 1-2 maçla çıkmaz. 6 ay topa değmemek az birşey değil.

Çevrimdışı tangaz

Rhodolfo'yu çok gömüyorsunuz o sakatlığın etkisi 1-2 maçla çıkmaz. 6 ay topa değmemek az birşey değil.

çapraz bağ sakatlıkları için eskiler 1,5 yıl derler. ama ben sakatlıktan bağımsız olarak da beğenmiyordum...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Eskisi gibi olcağını düşünmek de polyanalık olur...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ersan yaşlarında olsaydı çıkardı ki Ersan bile o sakatlıktan sonra futbolunda çok geriye gitti, bu adam çok daha hantal ve yaşlı, eskisi gibi toparlayabileceğini sanmıyorum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Gokhan-

Bu Dudu Şifo mehmet gibi bişe, aslında ihtiyacımız var ama nasıl olacak.
Futbolcu satacaz da sonra bunu alacaz da uzun iş, yazın tekrardan yapışırız belki.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu Dudu Şifo mehmet gibi bişe, aslında ihtiyacımız var ama nasıl olacak.
Futbolcu satacaz da sonra bunu alacaz da uzun iş, yazın tekrardan yapışırız belki.
O boyla kafayla gol mol atıyor :) Tipik Şifo Mehmet hareketleri..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı alimm

Başakşehr düşünmeli... yalçın 35 yaşına geldi, Rhodolfo başakşehr için biçilmiş kaftan bence... Rhodolfo + kerim verelim visca ile takas yapalım...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tangaz

Başakşehr düşünmeli... yalçın 35 yaşına geldi, Rhodolfo başakşehr için biçilmiş kaftan bence... Rhodolfo + kerim verelim visca ile takas yapalım...

mantıklı öneri. üzerine çinli kardeşlerimizde q7yi alsınlar o parayla da pelleyi kiralayalım  :icool:

Çevrimdışı tangaz

mantıklı öneri. üzerine çinli kardeşlerimizde q7yi alsınlar o parayla da pelleyi kiralayalım  :icool:

hem hocanında pivot santrafor dileği gerçekleşmiş olur. pivotun ağa babası  :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Maaşının yarısını bize ödetirler, değmez vermeye.

Çevrimdışı alimm

Yo yo para vermeseler de olur.. Hazır transferleri takasla yapmaya alıştık, al quaresma'yı ver pelle'yi yaparız... Malum quaresma'yı hangi çin klübü aldığı önmli degil... :D
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Etiketler: