FFP bitse ne olur bitmese olur sanki kalkip 20milyon bonservis verip oyuncu alabilecek TR ligindeki takimlar
@Necmi abi deger takim ile yukselmiyor yukselse bile etkisi cok az olur degerin yukselmesi icin ligin kalitesinin yukselmesi gerekiyor
yayin ihalesinden gecen sene biz ne aldik west ham ne kadar aldi bunu kiyaslamak lazim
70milyonluk ulkedesin taraftarin belli satabilecegin max forma sayisi belli
gunduzde yazdim simdide yaziyorum zaten bu borclar ve kur ve birde bu oyuncu maliyetleri ile devam edebilmeleri imkansiz
normal sirketler bile bu kura dayanamaz horkucunden yemeye baslar buda iflasi getirir ama spor kuluplerinde horkuc diye birseyde kalmadi zaten
Turkiye deki Futbol kulupleri yas ortalamasini ve maliyeti dusurmedikleri muddetce ne devamliliklari olur nede bir basari gelir
Gecmis sayfalari okurken Hagi ile yazdiklarin vardi GS ye gelinceye kadar adamin kariyeri yoktu seklinde
Barca real i ve bu transferi kariyer olarak saymiyorsun herhalde
Besiktas yillardan beri yonetim ve futbol olarak bir ayagi eksik insan seklinde saglam profesyonel bir yonetici gelmedigi muddetce bu ayak hep eksik kalicak belki diger ayagida kaybedecegiz tabi biz kaybederken diger kulupler ellerinide kaybedicek
yani isin ozu Turkiyede futbol bitti bitmek uzere