2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12382658 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

olaya sadece sahaya çıkmak açısından mı bakılır... şampiyon olan, şampiyonlar liginde oynayan takımın parçası olabilme seçeneği direk gözardı edilir mi ??
edilir tabiki Beşiktaşın şampiyon olacağına garanti gözüyle bakıyorsun sevdim bunu :D

Çevrimdışı alimm

tabi tolgay kalırsa kadroda
kim bilebilir belki ekici gelir tolgay gider :D

tolgay gider de nereye gider  :alala: kaça gider  :alala: bu bizi ne kadar mutlu eder  :alala:

sen yine bişeler duymuşsun abii... :D
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Necmi

Sende beni yanlış anlamışsın galiba, hoca'nın çıkarttığı kadro ve oyun anlayışı eleştirilmez olurmu.
O anlamın çıkabileceği birşey söylemedim.
Transferden anlamıyor, bıraksak bizi anadolu kulübüne çevirir tipi genellemelerinize ve verdiğiniz örneklere karşıyım. Gomez-fiorentina, gomez-beşiktaş karşılaştırmalarını yap mesela, ne dediğimi daha iyi anlatabilmiş olurum. Hoca'nın isteyip alamadığı ama başka takımlarda kötü performans gösteren futbolculara göre hocayı yargılamak çok adaletsiz. Söylediğniz şey aslında hocanın futbolcudan hiç anlamadığı anlamına geliyor. @tuncaboylu  da yapıp duruyor deminden beri aynı şeyi, aynı örneklerin tekrarıyla yapıyor.
Acaba diyorum kendime bu kadar futbolcudan anlamayan adam sadece felsefi yetenekleriyle mi bu işi götürüyor.
dakka başı bir haber geliyor duyduklarımdan sonra hocanın konuşması normal geliyor hedef saptırma
istemeyiz yan cebime at misali.
Ben Şenol hocayı vurmam hiç kesinlikle taktir ediyorum dedim ya hemen şimdi uzatsınlar kontratı
ama transfer işini ona bırakmasınlar o istediği niteliği söylesin kafi :D

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Hugo almeida mı aboubakar mı? :D

Çevrimdışı Yalçın

Baskan ffp'nin bu sene bitebilecegini soylemisti. Uygulamada gosterilen disiplin nedeniyle. Bu yuzden bu sene bitecegini dusunuyorum.

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı alimm

edilir tabiki Beşiktaşın şampiyon olacağına garanti gözüyle bakıyorsun sevdim bunu :D
mesajı yazarken ne kadar da m.ekici'nin yerine transfer tercihi yapıyor olsamda realist bakış açımı hiç değiştirmem  :D :D

Çevrimiçi Necmi

tolgay gider de nereye gider  :alala: kaça gider  :alala: bu bizi ne kadar mutlu eder  :alala:

sen yine bişeler duymuşsun abii... :D
bizi mutlu etmez bedava gider.
büyük ihtimal bir plan hesabı için feda edilir.
doğrumu bunu zaman gösterir eğer olursa

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı alimm

bizi mutlu etmez bedava gider.
büyük ihtimal bir plan hesabı için feda edilir.
doğrumu bunu zaman gösterir eğer olursa
yapma abi ekici tolgay takası diyon   :s20: :s20:
6 ay sözleşmesi kalmış adama karşılık tolgay verilemzzz... yönetim transferde yer yer hata yapmıştır yapacaktır ama bu kadarını da yapabileceğini hiç zannetmiyorum, zannedemiyorum yanii...

Çevrimiçi Necmi

Olcay cok acayip bi adam ya

Bi yanim yetersiz gitsin diyor diger yanim Kalsin diyor Seviyoruz adami

Profesyonel bakamıyoruz biz , Profesyonel bakarsak düşünmeden gönderebiliriz..
babelin gelişiyle taça çıktı profesyonel düşün
gözden çıkartılabilir artık üzülürüm gitmesine ama hayatında gerçekleri var.
bizde artık işi kalmıyor yavaş yavaş. yedeklikten kurtulamaz. Ts ye giderse takımın en iyi oyuncularından biri olur
onun için iyide olur.

Çevrimdışı alimm

gomez :D
bugün şenol hoca transfer konusunda örnek olarak gomez i verince bi değişik oldumm :bandit: :bandit:

Çevrimdışı alimm

babelin gelişiyle taça çıktı profesyonel düşün
gözden çıkartılabilir artık üzülürüm gitmesine ama hayatında gerçekleri var.
bizde artık işi kalmıyor yavaş yavaş. yedeklikten kurtulamaz. Ts ye giderse takımın en iyi oyuncularından biri olur
onun için iyide olur.
şimdi trabzon'a gitmezse seneye kayseri'nin yolunu tutarrr...

Çevrimdışı Culpable

FFP bitse ne olur bitmese olur sanki kalkip 20milyon bonservis verip oyuncu alabilecek TR ligindeki takimlar

@Necmi  abi  deger takim ile yukselmiyor  yukselse bile etkisi cok az olur  degerin yukselmesi icin ligin kalitesinin yukselmesi gerekiyor

yayin ihalesinden  gecen sene biz ne aldik  west ham ne kadar aldi bunu kiyaslamak lazim
70milyonluk ulkedesin   taraftarin belli satabilecegin max forma sayisi belli
gunduzde  yazdim simdide yaziyorum zaten bu borclar ve kur ve   birde bu oyuncu maliyetleri ile devam edebilmeleri imkansiz

normal sirketler bile bu kura dayanamaz  horkucunden yemeye baslar buda iflasi getirir ama spor kuluplerinde  horkuc diye birseyde kalmadi zaten

Turkiye deki Futbol kulupleri  yas  ortalamasini ve maliyeti dusurmedikleri muddetce  ne devamliliklari olur nede bir basari gelir

Gecmis sayfalari okurken  Hagi ile  yazdiklarin vardi GS ye gelinceye kadar adamin kariyeri  yoktu seklinde

Barca  real i ve  bu transferi kariyer olarak saymiyorsun herhalde

Besiktas yillardan beri yonetim  ve futbol olarak  bir ayagi eksik insan seklinde    saglam profesyonel bir yonetici gelmedigi muddetce bu ayak hep eksik kalicak  belki diger ayagida kaybedecegiz  tabi biz kaybederken diger kulupler ellerinide kaybedicek

yani isin ozu  Turkiyede futbol bitti bitmek uzere

Çevrimiçi Necmi

yapma abi ekici tolgay takası diyon   :s20: :s20:
6 ay sözleşmesi kalmış adama karşılık tolgay verilemzzz... yönetim transferde yer yer hata yapmıştır yapacaktır ama bu kadarını da yapabileceğini hiç zannetmiyorum, zannedemiyorum yanii...
her şey senin bakış açınla bakılmaz bazı hesaplar vardır.
tolgay verilir yanına bir başka oyuncu bile verilir  :)  ekicinin fenere gitmemesi gerçekten
önemli feneri çok ciddi rahatlatacak ve karşında şampiyonluk için rakip yaratacaksın
elinde sekiz ozi var tolgay on oynayamıyor on oynayabilecek bir oyuncu alıyorsun
yaşıda genç neden vermeyesin bizim rakibimiz fener unutmayın ona ekiciyi bırakmak
diğer yerlerini güçlendirme şansı verir sol bek şart on numara şart hatta forvet bile şart
elde bonservise harcanacak para yok neden bedava ekici bırakasın onlara hemde safralarından kurtularak

Çevrimiçi Necmi

FFP bitse ne olur bitmese olur sanki kalkip 20milyon bonservis verip oyuncu alabilecek TR ligindeki takimlar

@Necmi  abi  deger takim ile yukselmiyor  yukselse bile etkisi cok az olur  degerin yukselmesi icin ligin kalitesinin yukselmesi gerekiyor

yayin ihalesinden  gecen sene biz ne aldik  west ham ne kadar aldi bunu kiyaslamak lazim
70milyonluk ulkedesin   taraftarin belli satabilecegin max forma sayisi belli
gunduzde  yazdim simdide yaziyorum zaten bu borclar ve kur ve   birde bu oyuncu maliyetleri ile devam edebilmeleri imkansiz

normal sirketler bile bu kura dayanamaz  horkucunden yemeye baslar buda iflasi getirir ama spor kuluplerinde  horkuc diye birseyde kalmadi zaten

Turkiye deki Futbol kulupleri  yas  ortalamasini ve maliyeti dusurmedikleri muddetce  ne devamliliklari olur nede bir basari gelir

Gecmis sayfalari okurken  Hagi ile  yazdiklarin vardi GS ye gelinceye kadar adamin kariyeri  yoktu seklinde

Barca  real i ve  bu transferi kariyer olarak saymiyorsun herhalde

Besiktas yillardan beri yonetim  ve futbol olarak  bir ayagi eksik insan seklinde    saglam profesyonel bir yonetici gelmedigi muddetce bu ayak hep eksik kalicak  belki diger ayagida kaybedecegiz  tabi biz kaybederken diger kulupler ellerinide kaybedicek

yani isin ozu  Turkiyede futbol bitti bitmek uzere

zaten okurken atlamışsın sanırım bunlar zincir halkası en önemlisi lig kalitesinin yükselmesi
bunu yazmıştım bireysel yükseliş marka değerini anlık yükseltir sonra gene düşer.
hagi kariyersiz demedimki gs ye geldiğinde büyük yıldız falan değildi inişe geçmişdi
realde istenmiyordu dedim aynı şey değil
Türkiyede iyi yönetici olmaya gerek yok uzak kalmışsın biraz sanırım eninde sonunda
kurtaracaklar zaten bunun adımlarını atıyor devlet ülke futbolunu bitirmezler kontrolleri altına
alırlar aslında kimsenin görmek istemediği şey Türkiye futbolda çok hızlı bir değişime girdi
renkliler pasifize oldu devlet onları kurtaracak ve tasma takacak durum onu gösteriyor
biz nerde oluruz bunu göreceğiz biz kötü yönetilmiyoruz. Bunu kabul etmem  dersen daha iyi yönetilebilirmiyiz
bu olabilir ama kötü dersen bu yanlış olur

Çevrimdışı BJKTÜRK23

tabi tolgay kalırsa kadroda
kim bilebilir belki ekici gelir tolgay gider :D

O zaman hayırlı olsun deriz.

Ben bilemem de sen bilebilir misin mesela Necmi abi  :D

Ozi-Tolgay ve İnler tek kişilik yer için rekabet ediyor  Atiba ve Talisca banko. Ekici 8 e değil de 10 numaraya alternatif olur. Açıkçası Tolgay iyi hoş ama bal yapamayan arı gibi Ekici de ilk geldiği gibi değil ne verir ona bağlı kan değişikliği olur sadece dokular uyuyorsa o da.

Başkan da iyiden iyiye işi gücü takımı bıraktı fb ye musallat olmaya başladı Stoper Golcü lazım o fb ye çakma derdine düşmüş bu transfer hamlesinden bunu anlarım ben  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı alimm

her şey senin bakış açınla bakılmaz bazı hesaplar vardır.
tolgay verilir yanına bir başka oyuncu bile verilir  :)  ekicinin fenere gitmemesi gerçekten
önemli feneri çok ciddi rahatlatacak ve karşında şampiyonluk için rakip yaratacaksın
elinde sekiz ozi var tolgay on oynayamıyor on oynayabilecek bir oyuncu alıyorsun
yaşıda genç neden vermeyesin bizim rakibimiz fener unutmayın ona ekiciyi bırakmak
diğer yerlerini güçlendirme şansı verir sol bek şart on numara şart hatta forvet bile şart
elde bonservise harcanacak para yok neden bedava ekici bırakasın onlara hemde safralarından kurtularak
tamm abi haklısn.. forumda ekici'nin gelmesi gerektiğini en çok dile getrenlerden biri olark bu kaş yaparken göz çıkarmaktr düşüncesindeyimm... 6 aylık ekici karşılığında tolgay ve olcay bonservisi ile vermekse mesele...

Çevrimiçi Necmi

Ozi-Tolgay ve İnler tek kişilik yer için rekabet ediyor  Atiba ve Talisca banko. Ekici 8 e değil de 10 numaraya alternatif olur. Açıkçası Tolgay iyi hoş ama bal yapamayan arı gibi Ekici de ilk geldiği gibi değil ne verir ona bağlı kan değişikliği olur sadece dokular uyuyorsa o da.

Başkan da iyiden iyiye işi gücü takımı bıraktı fb ye musallat olmaya başladı Stoper Golcü lazım o fb ye çakma derdine düşmüş bu transfer hamlesinden bunu anlarım ben  :D
arada çakacaksın çaktırmadan bu senin başka transferler yapmana engel değilki :D

Çevrimiçi Necmi

tamm abi haklısn.. forumda ekici'nin gelmesi gerektiğini en çok dile getrenlerden biri olark bu kaş yaparken göz çıkarmaktr düşüncesindeyimm... 6 aylık ekici karşılığında tolgay ve olcay bonservisi ile vermekse mesele...
bence fenerin defterini dürmektir bakış açısı işte :D
kazanandır bu yolda kaybeden belkide ts yi güçlendirmek istiyoruzdur.
ffp de renklilerin toparlanmasına ne kadar engel olabilirsen bu kardır
acımak yok hepsiyle başedebilecek kadar güçlüyüz.
bence başkan şu anda satranç oynuyor bakalım şahmı olacak matmı :evillol:

Çevrimdışı BJKTÜRK23

arada çakacaksın çaktırmadan bu senin başka transferler yapmana engel değilki :D

Arada mı  :alala:

Gökhan Gönül
Caner Erkin
olursa Mehmet Ekici
veee ismail Köybaşı   :icool:

Engel değil de adam kalmayacak elimizde Tolgay-Kerim-Olcay-Necip-Ömer vs yazıp çiziyorlar Eto ve Ekici için

Badstuber ve Huntelaar getirecektik onlardan bazılarıyla  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Necmi

Ekici bu sene ligde en fazla ara pas yapan oyuncuymuş diye duydum doğruluğunu bilmiyorum
ts de kerhen oynuyor hiç istemiyor oynamak geçen sene ve bu sene o nedenle ölçü alınmaz faydalı olurmu olmazmı
bilemem ama fenerde bırakma riskine girilmez diye düşünüyorum.

Çevrimdışı alimm

bence fenerin defterini dürmektir bakış açısı işte :D
kazanandır bu yolda kaybeden belkide ts yi güçlendirmek istiyoruzdur.
ffp de renklilerin toparlanmasına ne kadar engel olabilirsen bu kardır
acımak yok hepsiyle başedebilecek kadar güçlüyüz.
bence başkan şu anda satranç oynuyor bakalım şahmı olacak matmı :evillol:
ya bide hepsini geçtim ts yönetimi ekici karşılığında olcay ile beraber tolgay'ı da istememiştir yaaaa.... o kadar da yüzsüzlük!!!.... hiç yakıştıramıyorumm...   :D :D

Çevrimiçi Necmi

Arada mı  :alala:

Gökhan Gönül
Caner Erkin
olursa Mehmet Ekici
veee ismail Köybaşı   :icool:

Engel değil de adam kalmayacak elimizde Tolgay-Kerim-Olcay-Necip-Ömer vs yazıp çiziyorlar Eto ve Ekici için

Badstuber ve Huntelaar getirecektik onlardan bazılarıyla  :D
hangisinin gitmesine üzülürsün bu arada necipi çıkart onu
takasta vermezler alt yapıdan çıkan tek oyuncumuz bütün hesapları altüst eder.

Çevrimiçi Necmi

ya bide hepsini geçtim ts yönetimi ekici karşılığında olcay ile beraber tolgay'ı da istememiştir yaaaa.... o kadar da yüzsüzlük!!!.... hiç yakıştıramıyorumm...   :D :D

:D belkide istemişlerdir :evillol:

Çevrimdışı alimm

hangisinin gitmesine üzülürsün bu arada necipi çıkart onu
takasta vermezler alt yapıdan çıkan tek oyuncumuz bütün hesapları altüst eder.
hespları geçtim o bizim medar-ı iftiharımız...  Necip...   :D

Etiketler: