2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375803 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Milli piyangodan 500 bin tl ikramiye tutturan Besiktas taraftarı bir genç dün aksam 17.00 civarı kulübüzü ziyaret edip Talisca'nın Bonservisini almanız için 200 bin tl bağış yapmak istedi fakat kulüp kabul etmedi.

Bizde sakat cok :)

Bi tane normal adam yok bizde :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BJKTÜRK23

almasına alırda elindekini satarak neden alsın elinde var zaten :alala:
şimdi sen çok istiyorsun diyemi satacak :D senin için ne kadar iyiyse onun içinde o kadar iyi
onunla bir yıl daha uzatmak istese uzatamazmı yani sezon sonu bitmesi shalke için hiçde dert durum değil
isterse istediği anda uzatır. 33 yaşına gelmiş dünyalığını yapmış bir oyuncu belkide bırakmayı düşünüyor sezon
sonu artık şu istiyoruz öyleyse alırız mantığından bir kurtulun Türkiye koşa koşa gelmeyi tercih edeceğin bir
ülke değil artık para ile bile o tip oyuncuları razı etmekte zorlanılır.
Terörü bahane eder gelmez dediğin gibi
schalke kaptanımız adam aramayalım 5-6 m daha verelim 1 yıl uzatalım der gelmez 
adam çok vefalıdır 6-7 yıldır buradayım burada bırakacam der gelmez
Bu da ailesine fazla düşkün okumuştum bir ara bilmem kaç km yol gidiyormuş sürekli ilhan da Nina için gidiyordu  :D onları getiremem bende gelemem der gelmez. vs

Ama bizim şartlara bakıyorum aradığımız tipe bakıyorum tüm dünya üzerinde en uygun oyuncu abartmıyorum %99 ister bu adamı tek risk sakatlık o da zaten Beşiktaş lı oyuncuların olmazsa olmaz özelliği oldu artık  :) bu adamın kapısı çalınmadan transferi kapatmak olmaz demeye çalışıyorum gelir gelmez ayrı Gomez i hangimiz tahmin ediyorduk pat geldi bu niye olmasın.

Ha sen bu kadar direttiysen altında başka bir anlam varsa çaktırma falan diyorsan ayrı söyle (çaldık kapıyı kesin hayır veya tamam o iş bizde gibi) bilelim  Necmi abi :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı alimm

Milli piyangodan 500 bin tl ikramiye tutturan Besiktas taraftarı bir genç dün aksam 17.00 civarı kulübüzü ziyaret edip Talisca'nın Bonservisini almanız için 200 bin tl bağış yapmak istedi fakat kulüp kabul etmedi.

yok artıkkk... çok iimşşş yaaa  :steamed: :steamed:
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı sozkul

isözlerimi yanlış anlamışsın o zaman ben şl ye önem verdiği için değil ligi sallamadığı için eleştirdim
milli tatilden çıktık şl maçı var diye ligde rotasyon yaptı sanki oyuncular çok yorgun fener maçını unutamıyorum resmen otobus
çektik yenilmememiz aslında mucizeydi. o kadar küfür yiyeceğini bile bile becki kenarda tutup gg oynatması ama aslında bu kumarı tuttu.
ama kumardı tersde tepebilirdi. Hoca lige bir türlü konsantre olamadı bumu yanlış düşündüğüm yanlış oyuncu tercihleri
yanlış oyun şekli başka türlü izah edilirmi kasımpaşa maçını hoca verdi. genede canı sağ olsun bu kadar hakkı var elbet
hiç sözüm yok ama eleştiririm :D gs maçını yanlış tercihlerinden beraberlikle bitirdik lig boyu bütün maçların ilk yarıları çöpe gitti
hep yanlış kadrodan şimdi eleştirmeyelimmi. çünkü biraz oynayıp düzeltince ikinci yerı maçları çevirdik çoğunlukla
bunu ilk yarıda yapacaksın hocam bir tane atıp durmayacak takım gomezin dediği gibi acımasız olacak ilk yarı maçı kazan ikinci
yarı rotasyonmu yapacaksın yap  ne tribünde bizi kanser et nede saha kenarında kanser ol. Bu takım ilk yarı oynadığı oyundan çok daha büyük bir takım
kabullenemiyorum puan kaybetmeden devreyi kapatacak güçteydik ama hiç bir şey oynamadan bitirdik söyleyecek kelime bulamıyorum
bize stoper falan şl de lazımdı ligi zaten götürecek yeterlilikte kadromuz var. şimdide istiyorsam kendim içinse namerdim bari uefada
bir şeyler yapalım. madem avrupadayız yola devam etmeliyiz. Ben şl den bir şey beklemiyordum hayal kırıklığım olmadı
beklentimdende iyi sonuçlar aldık. daha doğrusu beklentim paraydı onuda aldık o nedenle başarılı geçmiştir benim için
ama uefa farklı burda bayrak sallamamız lazım hem puan için hemde artık bunlara camia olarak ihtiyacımız var.

Sende beni yanlış anlamışsın galiba, hoca'nın çıkarttığı kadro ve oyun anlayışı eleştirilmez olurmu.
O anlamın çıkabileceği birşey söylemedim.
Transferden anlamıyor, bıraksak bizi anadolu kulübüne çevirir tipi genellemelerinize ve verdiğiniz örneklere karşıyım. Gomez-fiorentina, gomez-beşiktaş karşılaştırmalarını yap mesela, ne dediğimi daha iyi anlatabilmiş olurum. Hoca'nın isteyip alamadığı ama başka takımlarda kötü performans gösteren futbolculara göre hocayı yargılamak çok adaletsiz. Söylediğniz şey aslında hocanın futbolcudan hiç anlamadığı anlamına geliyor. @tuncaboylu  da yapıp duruyor deminden beri aynı şeyi, aynı örneklerin tekrarıyla yapıyor.
Acaba diyorum kendime bu kadar futbolcudan anlamayan adam sadece felsefi yetenekleriyle mi bu işi götürüyor.

yok artıkkk... çok iimşşş yaaa  :steamed: :steamed:
:D

Bizim taraftar sakat ya , Taliscanin bonservisini alicaz diye hesap acilsin en az 4-5 milyon Toplanır , tabii yasak boyle bir hesap acmak orasi ayri konu :tabe:

Çevrimdışı BJKTÜRK23

300 bini ne yapacakmış   :evillol: şaka bir yana bana çıksa o satılmayan vip koltuklardan alırdım loca full onlar boş büyük fayda olur.

Çevrimdışı Renton

Ekici trabzonun antalya kampina katilmamis olcay takasta gitmeyi kabul etmis diyolar

See you in another life,brother.

Çevrimdışı alimm

Rıdvan Dilmen :" Ben m.ekici olsam Beşiktaş'a gitmem. "

peki siz m.ekici olsanız hangi takıma gidersiniz...??
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2017, 01:16:52 alimm ]

Çevrimiçi Necmi

Bunu dediğinde bir Caner opsiyonu yoktu, Gomez gitmişti,  Adriano gelmemişti. Töre gidecek gibiydi. Sosa ağlamaya başlamıştı, Fabri transfer edilmiş ama kutudan ne çıkacağını ne o ne biz biliyorduk, Rhodolfo'nun nasıl döneceği belli değildi, Tolgay sezon sonu birazcık süre almış olsada dönüşü nasıl olacak bilinmiyordu, Atiba'ya teklif vardı, öncelikli politikası şampiyon olan takımı bozmamakdı, bu kadar dert ve bilinmezlik içinde adamın son problemi İsmaildi. Birde çok düzgün bir adamdır kendisi:Caner ve Adriano geldikten sonra bile bu soruyu sorsan ben gitmesini istemedim derdi. Çünkü böyle demiştir zamanında yönetime, o değişimden çok mutlu bile olsa u dönüşü yapıp yalan söyleyemez o adam.

Seninde Ismailin neden kalması gerektiği konusunda bir hayli yazın vardı o dönem. Hatırlıyorum.  :)
evet vardı benimde kalmasını istemem gerekçeleriyle belliydi. yoksa tribünde yanımda olanlar bilir ismail hakkında düşündüklerimi :D
bir oyuncuyu beğenmiyor olmam burda savunmayacağım anlamı çıkartmazki ben pektemeğide savundum
aboubakarıda savunuyorum. bu forumda bambaşka bir konu ben ismailin kalma gerekçelerini söyledim
beğeniyorum demedim. adrianoda gelse gerekliydi daha iyi bir adam bulamazdık kulübeye caner bir şansdı.
belkide yönetim bildiği için o kadar rahattı. hoca ilk söylediğinde adriano alınmıştı ikinci söylediğinde canerde alınmıştı.
hocanın düzgün olduğunu biliyorum ama hiç bahsetmek zorunda değildi. kendi isteğiyle bahsetti onunla ilgili soru
sorulmamıştı ikinci bahsetmesinde

Fikret Orman, bir ay önce Arjen Robben için şartları zorlayan bir teklif yaptı. Hatta Sneijder bile devreye sokuldu ancak Robben, Türkiye'ye gelmedi.
Başkan Fikret Orman'ın teknik direktör Şenol Güneş'in veto etmesine rağmen sakatlıklardan başını kaldıramayan Arjen Robben'le yaklaşık bir ay önce bir görüşme gerçekleştirdi.

Bu görüşmede Fikret Orman, Hollandalı oyuncu Robben'e 2.5 yıl için imza parası dahil 10 milyon Euro teklif etti. İki taraf arasında görüşmeler devam ederken Vodafone Arena'nın hemen yakınında patlayan bomba görüşmenin kesilmesine neden oldu.

Fikret Orman, Robben'i ikna etmek için Wesley Sneijder'i araya soksa da başarılı olamadı. Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, güvenlik endişesi olan vatandaşının Beşiktaş'a gelmesini sağlayamadı.

Arjen Robben, bu sezon Bayern Münih formasıyla 14 maçta 6 gol atıp, 6 asist gerçekleştirdi.Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih forması giyen Arjen Robben kariyeri ile ilgili önemli bir itirafta bulundu.

Yıldız oyuncu Bayern Münih'e transfer olduğu 2009 yaz transfer dönemi bunu geriye bir adım olarak gördüğünü söyledi ve şunları ifade etti:

"Bayern Münih o zamanlar bugünkü gibi elit kategoride değildi. O yüzden Real Madrid'den gitmenin geriye bir adım olduğunu düşündüm. O dönem Florentino Perez başkan olmuştu. Takıma Ronaldo, Kaka, Benzema ve Xabi Alonso gibi isimler transfer edilmişti. Bana gelip eğer gidersem kulübün benim transferimden çok para kazanacağını söylediler. Sezona iyi bir başlangıç yapmıştım ama süre alma şansım kalmamıştı. Bayern'e gitmek kariyerimin en zor kararıydı. Fakat şimdi Bayern'in gerçek bir oyuncusuyum ve burada 8. sezonum. Takımın önemli bir parçası haline geldim."

Kaynak: Fotospor

Çevrimiçi Necmi

fenere :D direk lazım olduğu için  yerim hazır beşiktaşda rekabete gireceğim çok oyuncu var :bandit:
birde benden iyiler

Ekici trabzonun antalya kampina katilmamis olcay takasta gitmeyi kabul etmis diyolar
Olcay cok acayip bi adam ya

Bi yanim yetersiz gitsin diyor diger yanim Kalsin diyor Seviyoruz adami

Profesyonel bakamıyoruz biz , Profesyonel bakarsak düşünmeden gönderebiliriz..

Çevrimdışı sozkul

ben pivot demedim pivot tarzında dedim şu anda bizde oynadığı bu yada oynamaya çalıştığı.
gücüyle oynayan topu indiren sırtı kaleye dönük oynayan bunda abouya uymayan ne var sadece indirdiğinde topu verecek adam bulamıyor
 yoksa gelen topları sürekli abounun karşıladığını görmemek imkansız ama yanında hiç destek olmuyor
kaldıki şimdi iyi bir pivot bulsak ne olacak sanki topu kutuya atabiliyoruz aha işte quaresma 86 orta 69 ıska

Pivot santraforun iy bir kafa hakimiyeti olmalı, stoperlerle yarışabilecek kadar.
Cenk'in kafa hakimiyeti iyi mesela, ama zıplama kapasitesi sınırlı, Adem Büyük kadar zıplayabilse kafayla çok iş yapar.

Çevrimiçi Necmi

Fikret Orman, bir ay önce Arjen Robben için şartları zorlayan bir teklif yaptı. Hatta Sneijder bile devreye sokuldu ancak Robben, Türkiye'ye gelmedi.
Başkan Fikret Orman'ın teknik direktör Şenol Güneş'in veto etmesine rağmen sakatlıklardan başını kaldıramayan Arjen Robben'le yaklaşık bir ay önce bir görüşme gerçekleştirdi.

Bu görüşmede Fikret Orman, Hollandalı oyuncu Robben'e 2.5 yıl için imza parası dahil 10 milyon Euro teklif etti. İki taraf arasında görüşmeler devam ederken Vodafone Arena'nın hemen yakınında patlayan bomba görüşmenin kesilmesine neden oldu.

Fikret Orman, Robben'i ikna etmek için Wesley Sneijder'i araya soksa da başarılı olamadı. Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, güvenlik endişesi olan vatandaşının Beşiktaş'a gelmesini sağlayamadı.

Arjen Robben, bu sezon Bayern Münih formasıyla 14 maçta 6 gol atıp, 6 asist gerçekleştirdi.Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih forması giyen Arjen Robben kariyeri ile ilgili önemli bir itirafta bulundu.

Yıldız oyuncu Bayern Münih'e transfer olduğu 2009 yaz transfer dönemi bunu geriye bir adım olarak gördüğünü söyledi ve şunları ifade etti:

"Bayern Münih o zamanlar bugünkü gibi elit kategoride değildi. O yüzden Real Madrid'den gitmenin geriye bir adım olduğunu düşündüm. O dönem Florentino Perez başkan olmuştu. Takıma Ronaldo, Kaka, Benzema ve Xabi Alonso gibi isimler transfer edilmişti. Bana gelip eğer gidersem kulübün benim transferimden çok para kazanacağını söylediler. Sezona iyi bir başlangıç yapmıştım ama süre alma şansım kalmamıştı. Bayern'e gitmek kariyerimin en zor kararıydı. Fakat şimdi Bayern'in gerçek bir oyuncusuyum ve burada 8. sezonum. Takımın önemli bir parçası haline geldim."

Kaynak: Fotospor
palavra :D

Çevrimiçi Necmi

Pivot santraforun iy bir kafa hakimiyeti olmalı, stoperlerle yarışabilecek kadar.
Cenk'in kafa hakimiyeti iyi mesela, ama zıplama kapasitesi sınırlı, Adem Büyük kadar zıplayabilse kafayla çok iş yapar.
ama cenkde pivot özelliği yok ruhuda yok :D
adam gol atmak için doğmuş asist yapmak zulüm gelir
ben bu sene cenkden çok ümitliydim oyun şeklimi yoksa yetersizlikmi
beni çok şaşırttı.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

ben ekici olsam ve oynamak istiyor olsam bize gelmem oyun yapımızdan ve bazı oyuncu tiplemelerinden dolayı pek etkinlik sağlayamasalar da ligin en güçlü orta sahası bizde Atiba-Tolgay-İnler-Ozi-Talisca bir de iyi kötü Necip var kadroya girmek zor olur. Fb nin aradığı adam o yüzden Gs ye giderdim Shneider ile huzursuluk yaratırdım. :D

Çevrimdışı mylife1903

fenere :D direk lazım olduğu için  yerim hazır beşiktaşda rekabete gireceğim çok oyuncu var :bandit:
birde benden iyiler
Gs gibi ciftlik varken neden besiktasa gideyim yahu. Antreman yap, macta oyna ohooo taraftar gomsun, fbye gidip ay fircasi da yenmez en iyisi gs

Ohhhh salacan kendini sarbi reis gibi gobegi Salip dalgana bakacan

Çevrimdışı alimm

birde benden iyiler
olaya sadece sahaya çıkmak açısından mı bakılır... şampiyon olan, şampiyonlar liginde oynayan takımın parçası olabilme seçeneği direk gözardı edilir mi ??

Çevrimiçi Özgür Gültekin

pivot santrafor demişken Caen' den İvan Santini'yi takip eden var mı?

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi Necmi

ben ekici olsam ve oynamak istiyor olsam bize gelmem oyun yapımızdan ve bazı oyuncu tiplemelerinden dolayı pek etkinlik sağlayamasalar da ligin en güçlü orta sahası bizde Atiba-Tolgay-İnler-Ozi-Talisca bir de iyi kötü Necip var kadroya girmek zor olur. Fb nin aradığı adam o yüzden Gs ye giderdim Shneider ile huzursuluk yaratırdım. :D
tabi tolgay kalırsa kadroda
kim bilebilir belki ekici gelir tolgay gider :D

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Şimdi bizim ffp ne zaman bitecek.simdiki ve yaz  transfer döneminde de oyuncu almak için oyuncu satma zorunluluğumuz var mı?

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Şimdi bizim ffp ne zaman bitecek.simdiki ve yaz  transfer döneminde de oyuncu almak için oyuncu satma zorunluluğumuz var mı?
şimdi var yaza yok bonservis
ffp için bir sene daha var bitmesine

Etiketler: