2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373134 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Nouma7

Bence yönetim stoper almayacak. Eline yüzüne bulaştıracak, tıpkı yazın bulaştırdığı gibi.

Bence stoperden önce golcü lazım. Savunmayı bir şekilde yaparız da gol yollarında daha büyük sıkıntı çekeceğimiz aşikar.

Çevrimiçi Necmi

Bıraksak bizi bir senede bizi Anadolu takımı yapar diyorsun Necmi, ben bunu böyle tercüme ediyorum. Hocanın istediği pozisyonlara transfer yapmış olsaydı bizim transferden çok iyi anlayan yönetimimiz, şu anda ikinci yarıya farklı bir gözle bakıyor olurduk.
Hocayı şampiyonlar ligine öncelik verdiği için eleştirdiğinide görüyorum. CL e gidip baştan teslim olan hocaya tahammül edemem ben. Tabiiki orada başarılı olmak için elinden geleni yapacak, yapmalı.
isözlerimi yanlış anlamışsın o zaman ben şl ye önem verdiği için değil ligi sallamadığı için eleştirdim
milli tatilden çıktık şl maçı var diye ligde rotasyon yaptı sanki oyuncular çok yorgun fener maçını unutamıyorum resmen otobus
çektik yenilmememiz aslında mucizeydi. o kadar küfür yiyeceğini bile bile becki kenarda tutup gg oynatması ama aslında bu kumarı tuttu.
ama kumardı tersde tepebilirdi. Hoca lige bir türlü konsantre olamadı bumu yanlış düşündüğüm yanlış oyuncu tercihleri
yanlış oyun şekli başka türlü izah edilirmi kasımpaşa maçını hoca verdi. genede canı sağ olsun bu kadar hakkı var elbet
hiç sözüm yok ama eleştiririm :D gs maçını yanlış tercihlerinden beraberlikle bitirdik lig boyu bütün maçların ilk yarıları çöpe gitti
hep yanlış kadrodan şimdi eleştirmeyelimmi. çünkü biraz oynayıp düzeltince ikinci yerı maçları çevirdik çoğunlukla
bunu ilk yarıda yapacaksın hocam bir tane atıp durmayacak takım gomezin dediği gibi acımasız olacak ilk yarı maçı kazan ikinci
yarı rotasyonmu yapacaksın yap  ne tribünde bizi kanser et nede saha kenarında kanser ol. Bu takım ilk yarı oynadığı oyundan çok daha büyük bir takım
kabullenemiyorum puan kaybetmeden devreyi kapatacak güçteydik ama hiç bir şey oynamadan bitirdik söyleyecek kelime bulamıyorum
bize stoper falan şl de lazımdı ligi zaten götürecek yeterlilikte kadromuz var. şimdide istiyorsam kendim içinse namerdim bari uefada
bir şeyler yapalım. madem avrupadayız yola devam etmeliyiz. Ben şl den bir şey beklemiyordum hayal kırıklığım olmadı
beklentimdende iyi sonuçlar aldık. daha doğrusu beklentim paraydı onuda aldık o nedenle başarılı geçmiştir benim için
ama uefa farklı burda bayrak sallamamız lazım hem puan için hemde artık bunlara camia olarak ihtiyacımız var.

Çevrimdışı alimm

Ben Ekici'yi alma niyetimiz olduğunu sanmıyorum, sadece Fenerbahçe sırf Aatıf'ı vererek almasın diye salça oluyoruz.

Amacımıza ulaşırsak, Aatıf'ın yanında 1 adam daha vermeye zorlayacağız Fenerbahçe'yi.
aslında biz de istiyoruz da kendimizi ağırdan satıyoruz gibi.. m.ekici bizi istiyor olduğundan olabilir...
fener'in ekici'den başka şansı yok gibi onlar mehmet'i almak zorunda... onlar alırsa ihtiyaç karşılar biz alırsak kadroda bölgesel kalite artırırız.....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi ücretle alakalı herhangi bir beyanatım yok hoca bunları istedi diye gömmeye gerek görmüyorum sadece adam söylüyor açık açık pivot santrafor istiyorum diyor Aboubakar pivot santrafor oluyor sonra siz hocaya bakmayın deniyor benim itirazım buna maliyetle alakalı herhangi bir beyanat varmı? Hoca o günde ben isterim yönetim alır veya almaz biz istedik başkaları aldı dedi. Ben Messi yi istiyorum diyende hoca.Eren içinde o gün bu paralara olmaz demiştim. Hoca transferden anlıyorda maliyete takılıyor diyeceksiniz o zaman abi. Ayrıca Babel'e verilen ücret çok fazla.

Hocanın pivot santrafor istemesine ve senin Aboubakar'ın pivot olmadığı konusundaki söylediğin fikirlere katılıyorum.

Fakat bu hocanın istediği adamların iyi ya da uygun olduğu anlamına gelmiyor.

Serdar Aziz müzmin sakat, kaldı ellerinde.

Ozan Tufan çomar kelimesinin insan siluetine dökülmüş örneği, parayı bulduğu sözleşmeyi imzaladığı an çalışmayıbıraktı ve gelişimi durdu.

Eren Derdiyok son 14 maçta 2 gol, biri 5-1'lik maçta.

Bu adamlar bize gelse de çok bir şey değişmeyecekti:

Serdar yine sakatlanacaktı, Ozan yine salacaktı, Eren yine son vuruşlarda Aboubakar'dan çok farklı olmadığını gösterecekti.

Babel'e verilen maaş fazla, tamam. İkisi Kasımpaşa'da oynarken o takımın yıldızı Babel'di ve Babel Eren'den daha ucuza oynayacak.

Çevrimiçi Necmi

Ben Ekici'yi alma niyetimiz olduğunu sanmıyorum, sadece Fenerbahçe sırf Aatıf'ı vererek almasın diye salça oluyoruz.

Amacımıza ulaşırsak, Aatıf'ın yanında 1 adam daha vermeye zorlayacağız Fenerbahçe'yi.
transfer bazen rakibini güçlendirmemek içinde yapılır ihtiyacın yoktur ama
rakibin büyük ihtiyacı vardır ve ucuza bu sorununu çözmesin diye vurursun. bu tip şeyle
senin düollandır sen kazandığında rakibe hem psikolojik hemde maddi zarar verirsin
Ekicide ne çıkacağı belli olmayan bir transfer çok iyi de olabilir ciddi açık kapatır fosta çıkabilir.
ama biz ne karar alacaksak alalım bu ts menfaatine olacaktır. Alırsak karşılığında iyi bir oyuncu
veririz almazsak fenerden alacağı daha büyük olduğu için geri çekildiğimizden olur yoksa ts den oyuncu için
fenerle kapışırsak her halukarda haklarız belki ts nin pazarlıkta elini yükseltmek için ister görünüyoruz.
her şey olabilir. Ekici bize fayda sağlar kaliteli bir oyuncu fenerede ilaç olur bu krizde bedava iş bitirmiş olur
fenere bırakmamak en doğrusu olcayı çok severim bunu bilir herkes ama gerekirse olcayıda veririm ama tolgayı
vermem o kadarda abartmasınlar :D

Çevrimdışı 38life

Bence stoperden önce golcü lazım. Savunmayı bir şekilde yaparız da gol yollarında daha büyük sıkıntı çekeceğimiz aşikar.

1 milyonuncu kez yazıyorum herkesin fikrine saygım var fakat benim için herşeyden önce stoper geliyor. Hatta şöyle abartıyım: 2 senaryo sunsalar önüme 1 tanesinde sadece stoper olsa diğerinde kanat, forvet ortasaha, sol bek olsa stoperi seçerim.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

güzel diyorsunda schalke bırakacakmı hiç baktınmı adamların 3 santraforu var üçüde sakat
ve ellerindeki tek seçenek o bıraksalar mart ayına kadar forvetsiz kalacaklar bu şartlar altında bırakırlarsa
kaça bırakırlar bende ronaldo isterim istemekle oluyorsa eğer.

yaşlı sözleşmesi bitiyor hemde kronik sakat  :D şaka bir yana zaten daha antrenmanlara başlamadı en erken ocak ortası başlar bundesliga için şubat ortası anca oynar demek  Schalke nin ilk alternatifi değil şu anda hele ki embolo gibi bir oyuncuya yatırım yapmışken, Huntelaar 6-7 yıldır oynadığım kulüpte futbolu bırakırım demez ise veya Schalke absürt bir son kontrat önermezse haziranda serbest zaten Almanlar bizim gibi duygusal olmuyor Adriano transferi gibi olur meblağ ve gidişat olarak veya bu aralar takas moda Ömer veya Abu veririz  :D
adamlar santrafor diye tutturursa ki  birazda mecburiyetten farklı bir sistemle oynuyor herifler max  ve konoplyanka yı bizdeki Talisca yı kullanmamız gereken tarz sürpriz forvet gibi kullanıyorlar Abu nun olmadığını düşün ekstra İnler veya Tolgay ekle gibi iddiaları da yok idare ederler veya geleceğe yönelik bir oyuncu bulmaları bize göre çok daha kolay.

Olur olmaz orası ayrı ama muhakkak zorlanması gereken bir seçenek koşullarımızı da dikkate alırsak N doye-Gomez gibi son sn de bile son kez kapısı çalınacak adamlardan Huntelaar. Eto olursa olur olmazsa başka yok mantığıyla girersek 2. yarıya hüsrana uğrarız aynı şey stoper için de geçerli.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı MUSTAFA_

1 milyonuncu kez yazıyorum herkesin fikrine saygım var fakat benim için herşeyden önce stoper geliyor. Hatta şöyle abartıyım: 2 senaryo sunsalar önüme 1 tanesinde sadece stoper olsa diğerinde kanat, forvet ortasaha, sol bek olsa stoperi seçerim.
Seninle aynı görüşü paylaşıyoruz. Kaç senedir bir stoper izleyemedik. Stoper hatasından yediğimiz golleri saysak sayamayız çok fazla

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

yaşlı sözleşmesi bitiyor hemde kronik sakat  :D şaka bir yana zaten daha antrenmanlara başlamadı en erken ocak ortası başlar bundesliga için şubat ortası anca oynar demek  Schalke nin ilk alternatifi değil şu anda hele ki embolo gibi bir oyuncuya yatırım yapmışken, Huntelaar 6-7 yıldır oynadığım kulüpte futbolu bırakırım demez ise veya Schalke absürt bir son kontrat önermezse haziranda serbest zaten Almanlar bizim gibi duygusal olmuyor Adriano transferi gibi olur meblağ ve gidişat olarak veya bu aralar takas moda Ömer veya Abu veririz  :D
adamlar santrafor diye tutturursa ki  birazda mecburiyetten farklı bir sistemle oynuyor herifler max  ve konoplyanka yı bizdeki Talisca yı kullanmamız gereken tarz sürpriz forvet gibi kullanıyorlar Abu nun olmadığını düşün ekstra İnler veya Tolgay ekle gibi iddiaları da yok idare ederler veya geleceğe yönelik bir oyuncu bulmaları bize göre çok daha kolay.

Olur olmaz orası ayrı ama muhakkak zorlanması gereken bir seçenek koşullarımızı da dikkate alırsak N doye-Gomez gibi son sn de bile son kez kapısı çalınacak adamlardan Huntelaar. Eto olursa olur olmazsa başka yok mantığıyla girersek 2. yarıya hüsrana uğrarız aynı şey stoper için de geçerli.

Embola 3 ay daha yok, Huntelaar'ı unutun o yüzden.

Pelle'yi falan da unutun, maaşı çok yüksek.

Olursa Eto'o olur, olmazsa Demba Ba'yı kiralarız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Birini rehabilite edeceğimize gidip genç birini alalım. Belki piyango çıkar

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Hocanın pivot santrafor istemesine ve senin Aboubakar'ın pivot olmadığı konusundaki söylediğin fikirlere katılıyorum.

Ozan Tufan çomar kelimesinin insan siluetine dökülmüş örneği, parayı bulduğu sözleşmeyi imzaladığı an çalışmayıbıraktı ve gelişimi durdu.

Serdar yine sakatlanacaktı, Ozan yine salacaktı, Eren yine son vuruşlarda Aboubakar'dan çok farklı olmadığını gösterecekti.

Babel'e verilen maaş fazla, tamam. İkisi Kasımpaşa'da oynarken o takımın yıldızı Babel'di ve Babel Eren'den daha ucuza oynayacak.
ben pivot demedim pivot tarzında dedim şu anda bizde oynadığı bu yada oynamaya çalıştığı.
gücüyle oynayan topu indiren sırtı kaleye dönük oynayan bunda abouya uymayan ne var sadece indirdiğinde topu verecek adam bulamıyor
 yoksa gelen topları sürekli abounun karşıladığını görmemek imkansız ama yanında hiç destek olmuyor
kaldıki şimdi iyi bir pivot bulsak ne olacak sanki topu kutuya atabiliyoruz aha işte quaresma 86 orta 69 ıska

Çevrimdışı ekrembaser

Demiş daha yeni Mart'ta dönmeyi hedefliyorum diye açıklama yapmış o iş gerçek değil bence

Çevrimdışı Kalyoncu

Her yapılan yönetim yanlışında gs ye bak fenere bak demek en kolay yol Fikret Orman kral olur. Ben kendi takımıma bakarım sende öyle yap bence ücret çok fazla algıyla alakası yok. Hoca pivot santrafor istiyorsa pivot alacaksın bu tanıma Eren uyuyorsa Erenle masaya oturursun anlaşırsın anlaşmazsın maliyet dersin anlarız. Gidip Aboubakar alıyorsan burada yönetimdedir hata hocaya kalsaydı böyle olurdu demek yanlış.Hoca aslında takımın sisteminden bahsediyor bu takım buna alışmış diyor Almeidayı söylemedi ama ben söyleyeyim Almeida,dembaba,gomez sonra gelen oyuncu boş alan topçusu Aboubakar Realle oynarsın gol atar kayseri ile oynarsın atamaz öyle bir adam. Yönetimi eleştirmeyip hoca eleştirilirmi şimdi sen söyle?

Çevrimiçi Necmi

iyide kardeşim embolo sakat dönüşü mart ayı zaten form tutması nisan de ligi bitirmiş
3. forvetleri sakat onunda dönüşü belli değil bağ yaralanması deniyor belliki uzun huntlearda sakat ama ocak başı dönüyor yani ellerindeki tek seçenek
bırak satmayı bir tane daha forvet katarlarsa şaşırmam çünkü ihtiyaçları var

Çevrimiçi Necmi

Her yapılan yönetim yanlışında gs ye bak fenere bak demek en kolay yol Fikret Orman kral olur. Ben kendi takımıma bakarım sende öyle yap bence ücret çok fazla algıyla alakası yok. Hoca pivot santrafor istiyorsa pivot alacaksın bu tanıma Eren uyuyorsa Erenle masaya oturursun anlaşırsın anlaşmazsın maliyet dersin anlarız. Gidip Aboubakar alıyorsan burada yönetimdedir hata hocaya kalsaydı böyle olurdu demek yanlış.Hoca aslında takımın sisteminden bahsediyor bu takım buna alışmış diyor Almeidayı söylemedi ama ben söyleyeyim Almeida,dembaba,gomez sonra gelen oyuncu boş alan topçusu Aboubakar Realle oynarsın gol atar kayseri ile oynarsın atamaz öyle bir adam. Yönetimi eleştirmeyip hoca eleştirilirmi şimdi sen söyle?
Fikret Orman şu anda kral zaten tahttan inmeside zor görünüyor o nedenle
onun üzerinden tartışmak gereksiz yerini iyice sağlamlaştırdı. ama bir sözüne katılıyorum renkliler bizim işimiz değil ölçümüzde olamaz
rakibin koşullarını kanuşur tartışırız ama kendimizle mukayese etmeyelim şimdi ferrariyle eşek mukayese edilirmi :alala:

Çevrimdışı canU

herhalde gene stoper almadan kapatacağız dönemi, sol bek alıp kapatacaklar. Forvete de hoca bugün daha etoo istemiyorum derken etoo gelirse garip olacak. Belki de taktik yapıyorlardır bilemedim. Ama ilginç.

Çevrimiçi Necmi

Ba bu sene olmaz imkansız dönmesi seneye belki olur olursada isterim valla
arenada uçar :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu Fener'e GS'ye bak demiyorum ben, bu almadığımız adamları Fenerbahçe ve Galatasaray aldı ve bu bahsettiğim paraları verdi.

Eren'i almak için Kasımpaşa'ya en az 4 milyon euro vermen gerekiyor muydu? Gerekiyordu. Çünkü rakibin verdi.

Eren'e en az 2.150 vermen gerekiyor muydu? Gerekiyordu, çünkü rakibin verdi.

Dönelim Aboubakar'a. Hoca pivot santrafor istedi, ama alamadık. Bulamadılar, pahalı geldi şu bu.

Bu konuda hocayı eleştiren yok zaten.

Çevrimiçi Necmi

herhalde gene stoper almadan kapatacağız dönemi, sol bek alıp kapatacaklar. Forvete de hoca bugün daha etoo istemiyorum derken etoo gelirse garip olacak. Belki de taktik yapıyorlardır bilemedim. Ama ilginç.
durun ya transfer dönemi daha yarın açılacak başlamadı bile :D

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Huntelaar da en az 1 ay yok üstelik senin bizi betimlediğin kadar bi çare (katılmıyorum) de değil Schalke isterse alır kendine uygun bir oyuncu bu idareten kullandıkları sistemi değiştirmek isterlerse ki ekonomik daralma sadece Türkiye yi etkilemiyor Avrupa kulüpleri de zorlanıyor satılmış para derdi olmayan kulüpler de ffp ile uğraşıyor bir nevi Huntelaar ın onlara maliyeti min 5 m euro.

Eto olmazsa bacağı kırık Demba ba ya kaldıysak zahmet etmeyelim ligi de unutalım o zaman o kadar da değil Acun ile iletişime geçsin başkan ilhan survivor a gitmesin bize gelsin madem çünkü an itibarıyla İlhan>Demba Ba hiciv yapmıyorum. O da olmadı diyetisyen eşliğinde R9 gelsin tam aradığımız tipte bir oyuncu  :D

Çevrimdışı 38life

Seninle aynı görüşü paylaşıyoruz. Kaç senedir bir stoper izleyemedik. Stoper hatasından yediğimiz golleri saysak sayamayız çok fazla

Üstelik bu sene yediğimiz gollerin çoğu stoper hatası. Tosic'in yerinde adam gibi bir stoper olsaydı şuan transfer mransfer konuşmuyorduk. Ne Babel umrumuzdaydı ne Eto'o

Çevrimiçi Necmi

aslında biz de istiyoruz da kendimizi ağırdan satıyoruz gibi.. m.ekici bizi istiyor olduğundan olabilir...
fener'in ekici'den başka şansı yok gibi onlar mehmet'i almak zorunda... onlar alırsa ihtiyaç karşılar biz alırsak kadroda bölgesel kalite artırırız.....
aynen bırakmamak lazım fenerin elini güçlendirir onların birde bek alması lazım transfere daha doğrusu bonservise
harcayacakları parada yok pasta ikramı olur ekici onlara ekici olmazsa on numara alamazlar öyleyse salça olalım
alamasınlar birde aslında forvet almaları gerekiyor hiç birini alamayacaklar para para para bizim kaç senedir çektiğimiz çeksinler bakalım
biz o şekilde gelerek şampiyon kadro kurduk onları görelim :D

Çevrimdışı BJKTÜRK23

iyide kardeşim embolo sakat dönüşü mart ayı zaten form tutması nisan de ligi bitirmiş
3. forvetleri sakat onunda dönüşü belli değil bağ yaralanması deniyor belliki uzun huntlearda sakat ama ocak başı dönüyor yani ellerindeki tek seçenek
bırak satmayı bir tane daha forvet katarlarsa şaşırmam çünkü ihtiyaçları var

Huntelaar a da min 1 ay yaz 3-4 aydır sakat o da kolay dönemez. Transfer politikalarına bilemem ama bakıyorlardır muhtemelen elin Alman ı uzun süre sakatlıktan dönecek yaşı ilerlemiş oyuncuya güvenip yola çıkmaz. Ligde iddiaları yok gündüz tartıştığınız alt yapı işi için uygun durumdalar çıkarıp gelecek vaad eden bir forvet koysalar ya da alsalar ekstra laf eden olmaz ne batarlar ne çıkarlar sene başı bize yazılan gole dönük advidaj mı ne o da var ayrıca ellerinde ve dediğim gibi cins bir sistemle oynuyorlar atak yaparken 3-5-2 savunurken milli takım gibi 4-6-0 vs çok anlamıyorum o  düzen isimlerinden. Demin de yazdım Huntelaar ın maliyeti min 5 m euro adamlara.

Çevrimiçi sozkul

razı olmak değil açık açığa ismailin kalmasını istiyordum dedi.......

Bunu dediğinde bir Caner opsiyonu yoktu, Gomez gitmişti,  Adriano gelmemişti. Töre gidecek gibiydi. Sosa ağlamaya başlamıştı, Fabri transfer edilmiş ama kutudan ne çıkacağını ne o ne biz biliyorduk, Rhodolfo'nun nasıl döneceği belli değildi, Tolgay sezon sonu birazcık süre almış olsada dönüşü nasıl olacak bilinmiyordu, Atiba'ya teklif vardı, öncelikli politikası şampiyon olan takımı bozmamakdı, bu kadar dert ve bilinmezlik içinde adamın son problemi İsmaildi. Birde çok düzgün bir adamdır kendisi:Caner ve Adriano geldikten sonra bile bu soruyu sorsan ben gitmesini istemedim derdi. Çünkü böyle demiştir zamanında yönetime, o değişimden çok mutlu bile olsa u dönüşü yapıp yalan söyleyemez o adam.

Seninde Ismailin neden kalması gerektiği konusunda bir hayli yazın vardı o dönem. Hatırlıyorum.  :)

Çevrimiçi Necmi

Huntelaar da en az 1 ay yok üstelik senin bizi betimlediğin kadar bi çare (katılmıyorum) de değil Schalke isterse alır kendine uygun bir oyuncu bu idareten kullandıkları sistemi değiştirmek isterlerse ki ekonomik daralma sadece Türkiye yi etkilemiyor Avrupa kulüpleri de zorlanıyor satılmış para derdi olmayan kulüpler de ffp ile uğraşıyor bir nevi Huntelaar ın onlara maliyeti min 5 m euro.

Eto olmazsa bacağı kırık Demba ba ya kaldıysak zahmet etmeyelim ligi de unutalım o zaman o kadar da değil Acun ile iletişime geçsin başkan ilhan survivor a gitmesin bize gelsin madem çünkü an itibarıyla İlhan>Demba Ba hiciv yapmıyorum. O da olmadı diyetisyen eşliğinde R9 gelsin tam aradığımız tipte bir oyuncu  :D
almasına alırda elindekini satarak neden alsın elinde var zaten :alala:
şimdi sen çok istiyorsun diyemi satacak :D senin için ne kadar iyiyse onun içinde o kadar iyi
onunla bir yıl daha uzatmak istese uzatamazmı yani sezon sonu bitmesi shalke için hiçde dert durum değil
isterse istediği anda uzatır. 33 yaşına gelmiş dünyalığını yapmış bir oyuncu belkide bırakmayı düşünüyor sezon
sonu artık şu istiyoruz öyleyse alırız mantığından bir kurtulun Türkiye koşa koşa gelmeyi tercih edeceğin bir
ülke değil artık para ile bile o tip oyuncuları razı etmekte zorlanılır.

Etiketler: