Bıraksak bizi bir senede bizi Anadolu takımı yapar diyorsun Necmi, ben bunu böyle tercüme ediyorum. Hocanın istediği pozisyonlara transfer yapmış olsaydı bizim transferden çok iyi anlayan yönetimimiz, şu anda ikinci yarıya farklı bir gözle bakıyor olurduk.
Hocayı şampiyonlar ligine öncelik verdiği için eleştirdiğinide görüyorum. CL e gidip baştan teslim olan hocaya tahammül edemem ben. Tabiiki orada başarılı olmak için elinden geleni yapacak, yapmalı.
isözlerimi yanlış anlamışsın o zaman ben şl ye önem verdiği için değil ligi sallamadığı için eleştirdim
milli tatilden çıktık şl maçı var diye ligde rotasyon yaptı sanki oyuncular çok yorgun fener maçını unutamıyorum resmen otobus
çektik yenilmememiz aslında mucizeydi. o kadar küfür yiyeceğini bile bile becki kenarda tutup gg oynatması ama aslında bu kumarı tuttu.
ama kumardı tersde tepebilirdi. Hoca lige bir türlü konsantre olamadı bumu yanlış düşündüğüm yanlış oyuncu tercihleri
yanlış oyun şekli başka türlü izah edilirmi kasımpaşa maçını hoca verdi. genede canı sağ olsun bu kadar hakkı var elbet
hiç sözüm yok ama eleştiririm

gs maçını yanlış tercihlerinden beraberlikle bitirdik lig boyu bütün maçların ilk yarıları çöpe gitti
hep yanlış kadrodan şimdi eleştirmeyelimmi. çünkü biraz oynayıp düzeltince ikinci yerı maçları çevirdik çoğunlukla
bunu ilk yarıda yapacaksın hocam bir tane atıp durmayacak takım gomezin dediği gibi acımasız olacak ilk yarı maçı kazan ikinci
yarı rotasyonmu yapacaksın yap ne tribünde bizi kanser et nede saha kenarında kanser ol. Bu takım ilk yarı oynadığı oyundan çok daha büyük bir takım
kabullenemiyorum puan kaybetmeden devreyi kapatacak güçteydik ama hiç bir şey oynamadan bitirdik söyleyecek kelime bulamıyorum
bize stoper falan şl de lazımdı ligi zaten götürecek yeterlilikte kadromuz var. şimdide istiyorsam kendim içinse namerdim bari uefada
bir şeyler yapalım. madem avrupadayız yola devam etmeliyiz. Ben şl den bir şey beklemiyordum hayal kırıklığım olmadı
beklentimdende iyi sonuçlar aldık. daha doğrusu beklentim paraydı onuda aldık o nedenle başarılı geçmiştir benim için
ama uefa farklı burda bayrak sallamamız lazım hem puan için hemde artık bunlara camia olarak ihtiyacımız var.