2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373922 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sobol anlamsız geldi bana da, ama Babel nokta ve isabetli bir transfer.

Yanlışı eleştirirken doğruyu örselememek lazım.
kağıt üzerinde babel'in doğru transfer olmadığı kesin. Beni yanıltıp iyi tabela yaparsa bir şey diyemem umarım beni yanıltır abi  :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

İyi de yedek olarak alacağız gelişimini yavaşlatacağız yani...

Aynen öyle, iki taraf için de anlamsız bir hamle.  :tabe:

Adama baktım 18 yaşındayken 1.5 milyon euro değeri varken, şimdi 21 yaşında ve 1 milyona düşmüş.

Alt liglerden yerli bir sol bek alsınlar bari, kontenjan yemez hiç olmazsa.

Çevrimdışı tangaz

Maaşla alakası yok bence abi, Josue, Linnes gibi adamlar Sabri'den çok daha az maaş alıyorlar.

Zaten Ahmet Çalık'a da 1.2 milyon euro verecekleri konuşuluyor.

Başka bir hesapları var muhtemelen, ama adamların yöneticileri yetersiz₁ oldukları için yanlış hesaplıyorlardır bence.

hamit çeyçu sigtorson bunlar yüksek maaşlı adamlar. ya linnes josue gibi ucuz yabancı alacaklardı yada a.çalık gibi gene ucuz maaşlı birini alacaklardı. seçimini yerliden yana yapmışlar yabancının da ucuzu gerçekten kötü çıkıyor örneklerini çok gördük biliyorsunuz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

kağıt üzerinde babel'in doğru transfer olmadığı kesin. Beni yanıltıp iyi tabela yaparsa bir şey diyemem umarım beni yanıltır abi  :bandit:

Kağıt üzerinde doğru bir transfer asıl, beni endişelendiren nokta kağıt üzeri değil saha dışı.

Kağıt üzerinde formunu bulmuş, maç eksiği olmayan ve futbola geri dönme isteğindeki bir adam görüyorum ben.

Kafasında futbol varsa, çok katkısı olur.

Yok eğer "1.5 sene daha bir kaç milyon euro para kazanayım, İstanbul gece hayatı çok güzel" kafasındaysa geçmiş olsun.

Çevrimdışı Tolga

Açıkçası eğer iyi bir stoper alamayacaksak Adriano'nun arkasında bekleyecek ve maliyeti düşük bir sol beke hayır demem.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

İyi de yedek olarak alacağız gelişimini yavaşlatacağız yani...

kişisel gelişim sadece saha içi değilki adam genç yaşta yurtdışı yapacak farklı kültür görecek şaktarın pek bir beklentisi yok bu çocuktan ve bence zar atıyorlar ya adam gelip burada şapkadan tavşan çıkarırsa? o zaman şaktar kazanmış olur. hiç bir halt yapamazsa da şaktarın bir kaybı olmaz. bence böyle düşünüyor olabilirler.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Samet Ç

Sobol anlamsız geldi bana da, ama Babel nokta ve isabetli bir transfer.

Yanlışı eleştirirken doğruyu örselememek lazım.
Babel'in doğru transfer olduğunu düşündüren teknik detay ne ? Ya da şöyle söyleyeyim elimizdeki en iyi kanat oyuncusu olan Quaresma'dan farkı ne ?

Çevrimdışı tangaz

Kağıt üzerinde doğru bir transfer asıl, beni endişelendiren nokta kağıt üzeri değil saha dışı.

Kağıt üzerinde formunu bulmuş, maç eksiği olmayan ve futbola geri dönme isteğindeki bir adam görüyorum ben.

Yok eğer "1.5 sene daha bir kaç milyon euro para kazanayım, İstanbul gece hayatı çok güzel" kafasındaysa geçmiş olsun.

adamın mevcut şekli şemali istekli tutumu noel tatili yapmadan formunu sürdürme gayretleri sanki işine konsantre bir adam hissi veriyor. umalım ki öyle çıksın ve kazanan biz olalım.

Çevrimdışı tuncaboylu

hamit çeyçu sigtorson bunlar yüksek maaşlı adamlar. ya linnes josue gibi ucuz yabancı alacaklardı yada a.çalık gibi gene ucuz maaşlı birini alacaklardı. seçimini yerliden yana yapmışlar yabancının da ucuzu gerçekten kötü çıkıyor örneklerini çok gördük biliyorsunuz.

Chedjou konusunda haklısın, onun maaşı yüksekti.

Ama diğerleri farklı biraz:

Hamit bu sene, geçen sene içeride alacaklarına karşılık 250 bin euro + 25 bin euro maç başına oynuyordu abi,.

Sigthorson da sıradan bir yerli oyuncudan fazla almıyordu, Ahmet Çalık'ın alacağı söylenenle aynı maaşı alıyordu.

Bunların yerliye yönelmelerinin sebebi, menajerlerin bunlara devamlı sakat yabancıları kitlemeleri olabilir.

Ya da sivrizekalının teki milli takımın tandemini oluşturuyoruz gazına getirmiş de olabilir bunları.

Çevrimiçi Samet Ç

Bakın Allah korusun Adriano sakatlansa sol bekte yine Tosic oynar Sobol falan oynamaz. Stopere de Felipe Aquilar'ı alırsak mükemmel bir transfer dönemi geçirmiş oluruz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Babel'in doğru transfer olduğunu düşündüren teknik detay ne ? Ya da şöyle söyleyeyim elimizdeki en iyi kanat oyuncusu olan Quaresma'dan farkı ne ?

Şunu bir kopyalayayım.

İlaveten saha içine gelirsek ve Quaresma'nın birebir aynı olsaydı bile (ki farklılar) ben takımda 2. bir Quaresma'ya hayır demezdim.

Quaresma'yı su kaynattığında yedekte bekletecek, kapanan takımlara karşı baskı kurduğunda uzaktan şutlarla ya da ters kanattan kutuya girip skora katkı yapacak bir adam lazım bana.

Sanki Gökhan Töre'yi tarif ediyormuşum gibi geldi bana, sence?

Çevrimdışı tangaz

Samet bence quaresmaya göre çok daha fazla golü düşünen bir oyuncu babel.

Çevrimiçi Samet Ç

Şunu bir kopyalayayım.

İlaveten saha içine gelirsek ve Quaresma'nın birebir aynı olsaydı bile (ki farklılar) ben takımda 2. bir Quaresma'ya hayır demezdim.

Quaresma'yı su kaynattığında yedekte bekletecek, kapanan takımlara karşı baskı kurduğunda uzaktan şutlarla ya da ters kanattan kutuya girip skora katkı yapacak bir adam lazım bana.

Sanki Gökhan Töre'yi tarif ediyormuşum gibi geldi bana, sence?
Gökhan Töre kutuya giren bir oyuncu muydu ? Ayrıca Babel'de topsuz kutuya giren bir oyuncu değil zaman zaman topla birlikte girmeye çalışan bir adam forvetlerin bu kadar etkisizse kanatların skora katkı yapacak oyunculardan oluşmalı yani sene de 10-11 gol katkısında bulunmalı. Babel'in bunu yapabileceğini düşünmüyorum. Ayrıca yaş olarak ve maliyet olarak da tam anlamıyla fiyasko bir transfer.

Çevrimiçi Samet Ç

Samet bence quaresmaya göre çok daha fazla golü düşünen bir oyuncu babel.
Quaresma'nın bir tık üstü abi. Bizim aradığımız kanat oyuncu tiplemesi Olcay'ın istikrarlı olanı. Babel böyle bir oyuncu değil .

Çevrimdışı tangaz

Quaresma'nın bir tık üstü abi. Bizim aradığımız kanat oyuncu tiplemesi Olcay'ın istikrarlı olanı. Babel böyle bir oyuncu değil .

Samet benimde hiç içime sinmeyen bir transfer ama eldeki kanatlarımızdan daha iyi. yeterli değil ama daha iyi.

Çevrimdışı alimm

Eduard Sobol işi galiba ciddiii.... opsiyonunu da alsalarda bari bi işe yarasa...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Tolga

Sobol da opsiyon olacağını sanmıyorum. Yazın Caner'in bonservisini alırız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tuncaboylu

Gökhan Töre kutuya giren bir oyuncu muydu ? Ayrıca Babel'de topsuz kutuya giren bir oyuncu değil zaman zaman topla birlikte girmeye çalışan bir adam forvetlerin bu kadar etkisizse kanatların skora katkı yapacak oyunculardan oluşmalı yani sene de 10-11 gol katkısında bulunmalı. Babel'in bunu yapabileceğini düşünmüyorum. Ayrıca yaş olarak ve maliyet olarak da tam anlamıyla fiyasko bir transfer.

Gökhan'ın Lizbon ve Galatasaray maçında attığı golleri hatırlarsan ya da ondan önceki sene Brugge maçında falan.

UEFA'da kazandırdığı penaltılar da vardı benzer şekilde.

Çok katkısı oldu Töre'nin.

Skora katkı yapacak bir adam işte Babel, zaten o yüzden seviniyorum.

En basitinden Deportivo'yla kupa maçında son attığı gole bakarsan, vurgulamaya çalıştığım noktayı belirtmiş olurum.

Çevrimdışı goktasoktay

Acaba dedim bir mesaj mı veriyor? Profiline bakınca gördüm ki 3 foto var. Wolfsburg, Alman milli takımı ve Beşiktaşımız. Hepsinde aynı mesaj var. Her ne kadar genel olarak tepkili de olsak ben Gomez e hayır demem.

Çevrimdışı sozkul

Son hazırlık maçından sonra ve yine dönem dönem genç oyunculara karşı yapılan acımsızca eleştirilerin hep belli bir yaş kitlesinin üstünden gelmesi bana düşündürücü geliyor, biraz da psikolojik bir vakaymış gibi.. Bence incelenmesi gereken bir konu, Beşiktaş'ın değerlerinde altyapı vardır, oyuncu çıkmıyor diye çıkmayacağı anlamına gelmez biz böyle daha ilk maçtan şöyle savruk böyle dengesiz diye yol yaparsanız ne o çocuklar çıkacak şansı bulabilir ne de kendini gösterebilir, bırakınız oynasınlar, bana Tosic maç kaybettireceğine Fatih kaybettirsin Atınç kaybettirsin..

Ben kimseyi eleştirmedim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Eduard Sobol işi galiba ciddiii.... opsiyonunu da alsalarda bari bi işe yarasa...

Tam bir "Rakitskiy'i vermiyoruz ama sizi boş göndermek de olmaz" transferine benziyor...

Çevrimdışı alimm

Tam bir "Rakitskiy'i vermiyoruz ama sizi boş göndermek de olmaz" transferine benziyor...
ya da rakitsky'i istiyosunuz verelim ama yanında bi ukraynalı daha verelim de adaptasyon sürecini kısaltsınnn... sobol daha sonra geri gelir zatennn...
demişte olabilirlerrr...  :D :D
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ya da rakitsky'i istiyosunuz verelim ama yanında bi ukraynalı daha verelim de adaptasyon sürecini kısaltsınnn... sobol daha sonra geri gelir zatennn...
demişte olabilirlerrr...  :D :D
Hayaller Rakitsky'i hayatlar Sobol  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mellfred

Sol bek şarttı iyi oldu adriano sık sakatlanıyor tosic bek değil beck sol bek değil

Etiketler: