2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12369881 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Gomez'in topuklu ayakkabıyla attığı 5 - 6 gol var o zaman  :)
Başakşehir, L.Moskova, GS maçları ilk aklıma gelenler

Uzaktan şutları fena değildi, Eskişehirspor maçı da var.   :tabe:

Benim bahsettiğim konu farklı, hepsi bitirici vuruş onların.

Çevrimdışı underworld

Adamlar poldiyi Çine gondermeden araya girip q7 yi öne sürmek lazım

Çevrimdışı tangaz

Adamlar poldiyi Çine gondermeden araya girip q7 yi öne sürmek lazım

ben hocanın q7den çok memnun olduğunu ve asla gönderilmemesini istediğini düşünüyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ahmet Çalık haberleri gördüm aman diyeyim.
Cavcav' a 4-5 m euro kaptıracağınıza gidin adam gibi stoper alın.

Çevrimdışı tangaz

zoryalı sol beki yarım sezon için kiraladığımız haberleri de dolanıyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mavi Tuna

Ahmet Çalık haberleri gördüm aman diyeyim.
Cavcav' a 4-5 m euro kaptıracağınıza gidin adam gibi stoper alın.
Galatasaray'a gitmiş diyollar. Gelmesin zaten istmezük.

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

Çevrimdışı tangaz

Galatasaray'a gitmiş diyollar. Gelmesin zaten istmezük.

gs kaçırmasın bu çocuğu türk fitbolunun geleceğini biz alıp geriletmeyelim bizde yedek kalır gitsin gs.de geliştirsin kendini. aşama kat ederse biz gs.ye basar parayı alırız gs.de bizim yetiştirici kulübümüz olur  :bandit:

Çevrimdışı Mavi Tuna

Stopere ihtiyaç varken bu sol bek mi alacakmışız. Bu sol bekte Şaktar oyuncusu değil mi ya hu. Stopere alsınlar, forvet alsınlar. Elimiz de Adriano, Beck çok iyi olmak da Tosic gibi adamları o mevki de oynata bilecekler bu para dar boğazında sol bek düşünmek enteresan bir iş.

Çevrimdışı tangaz

Stopere ihtiyaç varken bu sol bek mi alacakmışız. Bu sol bekte Şaktar oyuncusu değil mi ya hu. Stopere alsınlar, forvet alsınlar. Elimiz de Adriano, Beck çok iyi olmak da Tosic gibi adamları o mevki de oynata bilecekler bu para dar boğazında sol bek düşünmek enteresan bir iş.

katılıyorum. sanırım hoca tosiçin solbek performansı nedeniyle ısrarla oraya yedek sol bek istiyor ve gene tahminime göre becki o bölgede düşünmüyor gibi duruyor. başka da mantıklı bir açıklama bulamıyorum.

Çevrimdışı eaglekartal

solbek alternatifi olması iyi oldu ne beck ne tosic kaliteli adam değil.bi adrianoyla lig bitmez.21 yaşında kiralık sobol mantıklı hamle.ki stoper ve forvetde alınacakmış aryıca.çok doğru hamle oldu sobol bence bittiyse.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Dün Ntvspor' da herkesin şampiyonluk favorisi biz olmuşuz.
İşte şimdi tırstım.

Çevrimdışı alimm

gs kaçırmasın bu çocuğu türk fitbolunun geleceğini biz alıp geriletmeyelim bizde yedek kalır gitsin gs.de geliştirsin kendini. aşama kat ederse biz gs.ye basar parayı alırız gs.de bizim yetiştirici kulübümüz olur  :bandit:

gs bu yabancı statüsü hakkında istihbarat mı aldı acaba... değişecek mi???  :alala: :alala: stoper mevkiine yerli olarak 5. isim oluyorr...
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2016, 13:31:55 alimm ]
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sobol,

Bu sene performansı 18 maç 0 (yazıyla sıfır) gol, 0 (yazıyla) asist.

tam bizlikmiş.

Çevrimdışı tangaz

gs bu yabancı statüsü hakkında istihbarat mı aldı acaba...  :alala: :alala: stoper mevkiine yerli olarak 5. isim oluyorr...

sanmam bence onlar yabancıların daha fazla maaş aldığı ortam nedeniyle türk düşünüyorlar ffp de maaş sınırları var onlarında

Çevrimdışı alimm

sanmam bence onlar yabancıların daha fazla maaş aldığı ortam nedeniyle türk düşünüyorlar ffp de maaş sınırları var onlarında
aslında transfer konusunda  edirne'den öteye gidemedikleri için de olabilirrr....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı eaglekartal

solbek zten gündemde yoktu ve hiç alınmayacaktı.hiç alınmamasından ve tosici orda görmektense ucuza 21 yaşında gerçek mevkisinde oynayan çalışikan bir solbek alternatifi iyidir.adriaonuyu yedeklesin savunmaya dinamizm katsın yeter.gökhan törede bize gelene kadar hiç gol atmamaışdı.sadece böyle istatistiklere bakmamak lazım.zorya defans yapan bir takımdı.bizde farklı oynar ilk asist ve gollerinide atabilir kimbilir.varsın atmasın defansif açıdan görevlerini yapsın babelin cenkin arkasını kapatsın sağlam bir şekilde o bile önemli katkı olacaktır

Çevrimiçi Samet Ç

Sobol Babel tam bizim devre arasında yapabileceğimiz transferler boş adam alacağına hiç alma. Transfer yapmak için transfer yapıyoruz resmen. Şimdi biri çıkar devre arasında transfer yapmak kolay mı sanıyorsun der.

Çevrimdışı tuncaboylu

Tosiç'i stoper olarak kullanmaya devam edecekler anlamına geliyor.

Dedikleri adama baktım, genç olmasından başka bir özelliği yok.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Olumlu :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Tosiç'i stoper olarak kullanmaya devam edecekler anlamına geliyor.

Dedikleri adama baktım, genç olmasından başka bir özelliği yok.

Kazanan şaktar olur bu işten çocuk gelişirse kendilerine iyi bir solbek yetiştirmiş olurlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Maaşla alakası yok bence abi, Josue, Linnes gibi adamlar Sabri'den çok daha az maaş alıyorlar.

Zaten Ahmet Çalık'a da 1.2 milyon euro verecekleri konuşuluyor.

Başka bir hesapları var muhtemelen, ama adamların yöneticileri yetersiz₁ oldukları için yanlış hesaplıyorlardır bence.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kazanan şaktar olur bu işten çocuk gelişirse kendilerine iyi bir solbek yetiştirmiş olurlar.

Aynen öyle.

Uygun satın alma opsiyonuyla kiralasak ve adam çok iyi oynasa bile seneye kadroda yerimiz olmayacak ona.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sobol Babel tam bizim devre arasında yapabileceğimiz transferler boş adam alacağına hiç alma. Transfer yapmak için transfer yapıyoruz resmen. Şimdi biri çıkar devre arasında transfer yapmak kolay mı sanıyorsun der.

Sobol anlamsız geldi bana da, ama Babel nokta ve isabetli bir transfer.

Yanlışı eleştirirken doğruyu örselememek lazım.

Çevrimdışı Bishamon

İyi de yedek olarak alacağız gelişimini yavaşlatacağız yani...

Çevrimdışı Bishamon

Sobol,

Bu sene performansı 18 maç 0 (yazıyla sıfır) gol, 0 (yazıyla) asist.

tam bizlikmiş.
Bir sol bek alırken bu istatiklere mi bakıyorsun? Gökhan Gönül kaç gol kaç assist?

Etiketler: