2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374200 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

İspanya Sporcu Sağlığı Koruma Ajansı son anda Beşiktaş'ın kapısından dönen Samir Nasri hakkında doping soruşturması başlattıklarını açıkladı. (BTD)

:bandit:

Hasan Şaş gibi A-ferin benzeri bir ilaç içmiş, 6 ay ceza yerse şaşmam.

Çevrimdışı underworld

Herkese günaydın,

Yine klasik ara transfer dönemi şenlikleri başlamış.

Fikret Orman : "En iyisini alacağız."

1 hafta sonra ; "Ara transferde iyi oyuncu bulmak zor, bünyemize uyacak oyuncu alacağız."
2 hafta sonra ; "Hiçbir takım 11 de oynayan oyuncusunu bırakmak istemiyor, transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağız." Yetimin hakkı, tek kuruş,....
Transferin son günü ; "Pedro (Milosevicgiller vs....) hayırlı olsun."

Transferler en kısa sürede kampa yetişecek

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Transferler en kısa sürede kampa yetişecek

Onu ana sezon başlangıcında söylüyorlar.  :claps:
Orada izlenen ritüel daha farklı

Çevrimdışı tuncaboylu

haydaa lafa bak ben  boboyu ne kadar hatırlıyormusum :D

Sendede antrapoz başlamış herhalde abi :D

2006 senesinde oynadı adam bizde 31 yaşında sözleşmesi bitiyor iş görür :)

Elimizde ki 3 forvetten de iyidir abou,cenk,ömer.

Dönüp vurması ile meşhurdur kendisi derbileri boş geçmezdi :)

Sen Beşikaş'ın o zaman ki kadro su ile şimdi ki kadrosunu bir mi tutuyorsun abi :D

Bobo'yu çok severdim, ama ne Cenk'ten iyidir ne de Aboubakar'dan.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sezon başında da bir sürü üst düzey stoper ismi zikredildi, Glik, Nkolou v.b ama sonuçta Atınç alındı o yüzden şimdi ortalıkta dolaşan Raketçi v.b isimler çok gerçekçi gelmiyor, yine Rhodolfo gibi Brezilya'dan bir tane adam getirirler Brezilya'nın en iyi stoperi diye, sonra önümüzdeki sene yine adam ararız..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Son hazırlık maçından sonra ve yine dönem dönem genç oyunculara karşı yapılan acımsızca eleştirilerin hep belli bir yaş kitlesinin üstünden gelmesi bana düşündürücü geliyor, biraz da psikolojik bir vakaymış gibi.. Bence incelenmesi gereken bir konu, Beşiktaş'ın değerlerinde altyapı vardır, oyuncu çıkmıyor diye çıkmayacağı anlamına gelmez biz böyle daha ilk maçtan şöyle savruk böyle dengesiz diye yol yaparsanız ne o çocuklar çıkacak şansı bulabilir ne de kendini gösterebilir, bırakınız oynasınlar, bana Tosic maç kaybettireceğine Fatih kaybettirsin Atınç kaybettirsin..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Bobo'yu çok severdim, ama ne Cenk'ten iyidir ne de Aboubakar'dan.

tigana 2 sene kalsaydı bobo daha iyi yerlere gelebilirdi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bende çıkartamadım pingimizi de kendine benzetti bu abubakar  :icool:
şuana kadar 7 gol 1 asist yapmış Aboubakar 2.yarı için lig, uefa ve Türkiye kupasında en az 18 gol atmazsa başarısızdır.

Çevrimdışı tuncaboylu

alvermi yapıyor kimse onunla girmiyorki bu tip pozisyona bırak onu kimse kimseyle girmiyor
sanki alver yapıyoruzda neyi gördün :alala: taliscayla bayağı başarılı alverleri vardı o sakatlandı bitti
seni okuyanda sanırki biz sürekli al ver yapıyoruz üçgenler kuruyoruzda abou buna giremiyor.
sonrada biz poliyanna oluyoruz  :bandit: sen maçları seyrederken uyuya kalıyorsun galiba :D

Gözleri bozuk olduğu için olabilir @Necmi abi, fiziksel kusurlarını yüzüne vurma insanların.  :tabe:

Çevrimdışı tuncaboylu

tigana 2 sene kalsaydı bobo daha iyi yerlere gelebilirdi.

Katılıyorum.

Sadece Bobo değil, Burak ve daha bir sürü genç oyuncu bizim formamızla iyi yerlere gelebilirdi.

Tigana'yı o Kazım Kanat ve onun şürekası kaçırdı bu ülkeden.

O Mehmet Sedef'li, Fahri Tatan'lı vasat kadroyu Kezman'lı, Tuncay'lı, Alex'li Fenerbahçe ile son 3 haftaya kadar yarışın içinde tutmuştu ve şampiyonluk maçına çıkarmıştı.

Çevrimdışı tangaz

şuana kadar 7 gol 1 asist yapmış Aboubakar 2.yarı için lig, uefa ve Türkiye kupasında en az 18 gol atmazsa başarısızdır.

18 lig maçının minumum 10unda gol atması gerekir santraforumuzun (isimden bağımsız konuşuyorum) bu gomez etoo bakar cenk martinez torres adı ne olursa olsun 10 maç ve zerinde skor üretmeli son 8 maçın 5-6sında birer birer sokuşturmalı. birde diyelimki 18 maçta 12 gol attı bunları her maç birer birer atarak 12 maça yaymalı öyle çıkıp 2 maçta hattrick yapıp 6 gol atıp sonra haftalarca suskun kal ardından 2şer 2şer atmasıda makbul değildir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

18 lig maçının minumum 10unda gol atması gerekir santraforumuzun (isimden bağımsız konuşuyorum) bu gomez etoo bakar cenk martinez torres adı ne olursa olsun 10 maç ve zerinde skor üretmeli son 8 maçın 5-6sında birer birer sokuşturmalı. birde diyelimki 18 maçta 12 gol attı bunları her maç birer birer atarak 12 maça yaymalı öyle çıkıp 2 maçta hattrick yapıp 6 gol atıp sonra haftalarca suskun kal ardından 2şer 2şer atmasıda makbul değildir...
aynen en önemli şeylerden birisi istikrar abi, bizde forvet oynayan birer ikişer sokuşturmak durumunda; bir de Torresi ister misin ?

Çevrimdışı tangaz

Gözleri bozuk olduğu için olabilir @Necmi abi, fiziksel kusurlarını yüzüne vurma insanların.  :tabe:

@mylife1903 reis koşkoş, polyannalar dayanışma ve yaşatma derneği faaliyetlerine başlamış. çiçek falan gönderelim hayırlı olsuna. maçları kimin nasıl seyrettiği belli oluyor 2 metre yakınındaki adamlara verdiği (daha doğrusu veremediği) pasları hemencecik unutuyorlar. balıkhapı canavarları siziii  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@mylife1903 reis koşkoş, polyannalar dayanışma ve yaşatma derneği faaliyetlerine başlamış. çiçek falan gönderelim hayırlı olsuna. maçları kimin nasıl seyrettiği belli oluyor 2 metre yakınındaki adamlara verdiği (daha doğrusu veremediği) pasları hemencecik unutuyorlar. balıkhapı canavarları siziii  :bandit:
ayağının iyi olmadı gün gibi ortada işte  :evillol: bana göre Son vuruşu iyi olmayan bir oyuncunun ayağı iyi değildir.

Çevrimdışı tuncaboylu

ayağının iyi olmadı gün gibi ortada işte  :evillol: bana göre Son vuruşu iyi olmayan bir oyuncunun ayağı iyi değildir.

Bütün genellemeler gibi bu genelleme de yanlış.

Bizim takımda da bunun örneği de var, ararsan bulursun.

Çevrimdışı tangaz

aynen en önemli şeylerden birisi istikrar abi, bizde forvet oynayan birer ikişer sokuşturmak durumunda; bir de Torresi ister misin ?

istemem. gol yüzdesi iyi değil. kaçırdığı gollerle anılır. kendisinin tembel biri olduğuna dair hislerim de çok güçlü. bu liverpoolda oynarken bir demeci vardı. EPLde acaip bir tempo var idmanlar falan ayrı bir seviye maçlar desen ha keza bu gerrard lampard terry gibi adamlar bunca yıldır nasıl aynı tempo ve istikrarda oynuyorlar şaşıyorum ben kendimde bu gücü göremiyorum bakalım başarabilecekmiyim demişliği vardır nitekim ardından 50-55 milyona chelseaye gidip çuvalladığını hepimiz görmüştük. birde bu YD başkanken buna soruyorlar dünyada en beğendiğin adam kim die bu da liverpooldan fernando torres demişti. o gün bugündür torresi sevmem  :D

Çevrimdışı tangaz

kısa ve net olarak ayağı kötü. bakmayın öle yılda 2-3 tane çatala gol attığına bizim sitenin basket+futbol sahasında halısaha ebatlı kaleler var arada 2-3 top dürtüyorum orada benim de kornerden içeri soktuğum oluyor. bozuk saatin arada sırada doğruyu göstermesi mevzuu işte.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bütün genellemeler gibi bu genelleme de yanlış.

Bizim takımda da bunun örneği de var, ararsan bulursun.
bence doğru, son vuruşun temiz ve net değilse gerisini fazla konuşmaya gerek yok abi....

Çevrimdışı tuncaboylu

bence doğru, son vuruşun temiz ve net değilse gerisini fazla konuşmaya gerek yok abi....

Ben de diyorum ki, bizim takımda bu genellemeni yanlışlayan biri var.

Ayağının dışıyla 45 metreye bas atıyor ama gol vuruşu yaparken kendi eline çarptırıyor.

Hadi bir ipucu daha vereyim: Adının baş harfi R, soyadı da Q ile başlıyor.

İşin komik tarafı, bunun tersi genelleme de doğru değil.

Son vuruşu mükemmel olan, ceza sahası dışında topuklu ayakkabı giymiş gibi gezinen adam; şampiyon yaptı bu takımı.

Onun da adı M, soyadı G ile başlıyor.

Çevrimdışı tangaz

bu arada inşallah quaresma ile kontrat yenileme hatasına düşülmez. seneye sağ kanat için victor moses'i getirmek güzel bir hamle olabilir.

Çevrimdışı tangaz

Ayağının dışıyla 45 metreye bas atıyor ama gol vuruşu yaparken kendi eline çarptırıyor.

Son vuruşu mükemmel olan, ceza sahası dışında topuklu ayakkabı giymiş gibi gezinen adam; şampiyon yaptı bu takımı.

bu bilgide yanlış ricardo öle 45 metre ayağına kaç top atıyorki yaptığı ortaların attığı uzun topların yarıdan çoğu ölü noktaya gidiyor dağlara taşlara attığı da çoktur. sonra gomez, öle pas hatası yaptığını nerede gördün Mehmet Ali pas ve şuttan  bahsediyor vuruş derken sen topuklu ayakkabı deyip adamın top sürme yetersizliğini dile getiriyorsun. elma ile armutu karıştırmayın vuruş ve dribling ayrı kavramlardır google'a yaz gereken açıklamaları orada bulacaksın :ok:

Çevrimdışı tuncaboylu

bu bilgide yanlış ricardo öle 45 metre ayağına kaç top atıyorki yaptığı ortaların attığı uzun topların yarıdan çoğu ölü noktaya gidiyor dağlara taşlara attığı da çoktur. sonra gomez, öle pas hatası yaptığını nerede gördün Mehmet Ali pas ve şuttan  bahsediyor vuruş derken sen topuklu ayakkabı deyip adamın top sürme yetersizliğini dile getiriyorsun. elma ile armutu karıştırmayın vuruş ve dribling ayrı kavramlardır google'a yaz gereken açıklamaları orada bulacaksın :ok:

Gomez'in kaç tane etkileyici pasını hatırlıyorsun?  :alala:

Adam ne pas istasyonu oldu, ne akılda kalan bir asist yaptı.

En iyi işi yaptı ve topla en son buluşan adam olduğunda etkisini gösterdi.

Quaresma da ayağı çok iyi, ama son vuruşu berbat bir oyuncu.

Çevrimdışı tangaz

Gomez'in kaç tane etkileyici pasını hatırlıyorsun?  :alala:

Adam ne pas istasyonu oldu, ne akılda kalan bir asist yaptı.

En iyi işi yaptı ve topla en son buluşan adam olduğunda etkisini gösterdi.

Quaresma da ayağı çok iyi, ama son vuruşu berbat bir oyuncu.

quaresma bildiğin freestaylcıdır bence, saha içinde etkisi kısıtlıdır sonuç odaklı değildir o nedenle konuşmam saha içini çok beklentiye giren yanılır mesela benfica maçındaki rabonna ortası o top gol olunca kral ilan edilirsin gol olmasaydı mezar taşını birlikte dikerdik son saniye bu yapılır mı vbvb die.

etkileyici pas konusuna gelince gomez zaten en önde oynayan adam etkileyici pas dediğin öne doğru araya yada ayağa atılan pastır onun önünde başkası yoktu ki etkileyici pas versin birilerine sonra kutuya deli gibi giren kanatlarımızda yok ki onlara pas verdi/veremedi diyelim. gomez mevkisindeki adam basit pas hatası yapmıyorsa onun dışındaki tüm pasları yeterli paslardır zaten pozisyonu gereği bunu dillendirmek dahi yersiz. konu vuruştan açıldı bu konuda dünyadaki en etkileyici 5 santrafordan birini alıp topuklu ayakkabı giymiş gibi dolaşıyordu dedin ve buralara taşıdık mevzuyu.

Çevrimdışı tuncaboylu

quaresma bildiğin freestaylcıdır bence, saha içinde etkisi kısıtlıdır sonuç odaklı değildir o nedenle konuşmam saha içini çok beklentiye giren yanılır mesela benfica maçındaki rabonna ortası o top gol olunca kral ilan edilirsin gol olmasaydı mezar taşını birlikte dikerdik son saniye bu yapılır mı vbvb die.

etkileyici pas konusuna gelince gomez zaten en önde oynayan adam etkileyici pas dediğin öne doğru araya yada ayağa atılan pastır onun önünde başkası yoktu ki etkileyici pas versin birilerine sonra kutuya deli gibi giren kanatlarımızda yok ki onlara pas verdi/veremedi diyelim. gomez mevkisindeki adam basit pas hatası yapmıyorsa onun dışındaki tüm pasları yeterli paslardır zaten pozisyonu gereği bunu dillendirmek dahi yersiz. konu vuruştan açıldı bu konuda dünyadaki en etkileyici 5 santrafordan birini alıp topuklu ayakkabı giymiş gibi dolaşıyordu dedin ve buralara taşıdık mevzuyu.

Quaresma konusunda dediğim konu başka, bir futbolcunun ayağı çok iyi olmasına rağmen kötü bitirici olabileceğine net bir örnektir Quaresma.

Bitiricilik için sezgi, soğukkanlılık ve futbol zekası gerekiyor.

Ayrıca bana Gomez'i övme boşuna, sözlükte hakkında yazdıklarımı okuyabilirsin.  :tabe:

Jardel'den sonra Türkiye'ye gelmiş en büyük bitirici ve dünyada ilk 5'e girer bu özelliğiyle.

Ama iyi bir pasör olduğunu düşünmüyorum, zaman zaman da çok abes top kayıpları yapıyordu.

Çevrimdışı emre_1978

Gomez'in topuklu ayakkabıyla attığı 5 - 6 gol var o zaman  :)
Başakşehir, L.Moskova, GS maçları ilk aklıma gelenler

Etiketler: