2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375794 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı AhmetY

Bobo ile Olcay'ın kıyaslandığını gördüm gözlerim kanadı resmen :D Büyük maçlarda görünmez olan, anadolu takımlarına karşı takdir toplayan bazı yerli oyuncularımızdan biri Olcay. Bir zamanlar Veli ile sırf Lig tv istatistiklerinde öne geçmek için boş koşularla koşu mesafesi artıracak kadar da futbol zekasına sahiptir Olcay Şahan :D Neyse ki şimdi yedek kaldı ve her maçtan sonra çok bir şey yapmış gibi her gördüğü mikrofona konuşup Beşiktaşımızı gömen spor programlarına prim yapmasından kurtulduk, sadece top ezmesinden, yanlış paslarından kurtulduk sanıyordum aklıma bu da geldi :D
Yeteneği dahilinde yüreğini ortaya koyarak oynayan Olcay Şahan'ı her zaman seviyorum. Ama artık şu mantıktan kurtulmamız lazım feda döneminde fedakarlık yaptılar şimdi sefa zamanı mantığını çoğu taraftarda görüyorum. Arkadaşlar Olcay bitmiş durumda ve bu yıl Beşiktaşı kanatsız bıraktı, savunulacak bir tarafı yok bu adamlar en zor günde bile trilyon alıyolar ki biz bu adamları Barcelona'dan tutup getirmedik tabi ki yüreğiyle oynayıp gerektiğinde fedakarlık yapacaklar. Ama şu olcay'ın bu sene savunulcak bir yanı varsa söyleyin de ben de bi kendimi sorgulayayım

Çevrimiçi Necmi

Bobo ile Olcay'ın kıyaslandığını gördüm gözlerim kanadı resmen :D Büyük maçlarda görünmez olan, anadolu takımlarına karşı takdir toplayan bazı yerli oyuncularımızdan biri Olcay. Bir zamanlar Veli ile sırf Lig tv istatistiklerinde öne geçmek için boş koşularla koşu mesafesi artıracak kadar da futbol zekasına sahiptir Olcay Şahan :D Neyse ki şimdi yedek kaldı ve her maçtan sonra çok bir şey yapmış gibi her gördüğü mikrofona konuşup Beşiktaşımızı gömen spor programlarına prim yapmasından kurtulduk, sadece top ezmesinden, yanlış paslarından kurtulduk sanıyordum aklıma bu da geldi :D
Yeteneği dahilinde yüreğini ortaya koyarak oynayan Olcay Şahan'ı her zaman seviyorum. Ama artık şu mantıktan kurtulmamız lazım feda döneminde fedakarlık yaptılar şimdi sefa zamanı mantığını çoğu taraftarda görüyorum. Arkadaşlar Olcay bitmiş durumda ve bu yıl Beşiktaşı kanatsız bıraktı, savunulacak bir tarafı yok bu adamlar en zor günde bile trilyon alıyolar ki biz bu adamları Barcelona'dan tutup getirmedik tabi ki yüreğiyle oynayıp gerektiğinde fedakarlık yapacaklar. Ama şu olcay'ın bu sene savunulcak bir yanı varsa söyleyin de ben de bi kendimi sorgulayayım
eminmisin büyük maçlarda görünmediğine inönüdeki son derbiyi kimin golüyle kazandık
yada fenerin stadındaki 3-3 berabere kaldığımız maçta attığı golü gözlerin fazla kanadığı için görememişsin demekki
bazı şeyler çok kolay unutuluyor Bobo Beşiktaşdan zam istediği için sahaya çıkmadığınıda çabuk unutmuşsunuz o
nedenlede tekrar kontrat alamadığını bobonun son senesinde bir çok maçı sakatım bahanesiyle çıkmadığınıda
unutmuşsun. ne kadar meraklısınız size darbe vuranları anmaya adamın bizdeki en golcü senesinde attığı gol sayısı 12
nesini mükayese etmeyeceğim olcay forvetmi sol kanatta oynarken onun değerlerine ulaştı
olcayın bu seneki performansını savunan yok zaten kötü olduğu içinde kadroya giremiyor ama bu bu ana kadar yaptıklarını çöpe atmaz
birde katkı demek her zaman gol demek değildir. maç sonları spor programlarına yaptığı giydirmelerde oldukça
yerindeydi böyle böyle Beşiktaş taraftarınıda ateşledi bu giydirmeler sosyal medya gücünü bugün en iyi kullanan kulüp
beşiktaş taraftarda Beşiktaş taraftarıysa bunların hep brikimiyle oldu bu işler bir anda pat diye düşmedi
kimsenin eline malzeme vermedi tam tersi Beşiktaş taraftarına sosyal medyada hedef gösterdi beşiktaşa
giydirmeleri işte yavaş yavaş böyle bitti çünkü bir kelime söylediklerinde sosyal medyada ağızlarının payını aldılar.
oyuncularda öyle iyi örgütlendiki basına karşı hep dengeler değişiyor dediğim değişen dengeler bu şekilde değişti
ne yapacaktı malzeme vermemek için basının ezmelerine boyunmu eğecekti.
olcay bitmiş durumda değil onu bitiren taraftar oldu şimdi yeniden toparlanmaya başladı. burdaki bazı arkadaşlar gibi
oyuncuyu gömmeyi doğru kabul edip iyice psikolojik çöküntüye uğratmayı Beşiktaşa fayda olarak gören taraftarlar var ya
bu sene katkı verememiş kim verdi ozimi quaresmamı cenkmi neden bunlara değilde olcayı hedef alıyoruz.
olcay oziden daha kötü değildi.
Bobo ya gelince bir oyuncuyu elinden 25-26 yaşlarında kuruş para kazanmadan çıkarıyorsan bunu sorgulamak gerekiyor
neden gönderdik sildik onu ben bu takımdan kovulan hiç bir oyuncunun arkasından ağlamam.
şu mantıktan kurtulalım diyorsun ya seni on maçtan fazla forvetsiz bırakan bir oyuncuyuda silebilmeliyiz o zaman
formsuz olduğu için değil yüksek bedelle kontrat istediği için bak ben olmazsam gol atamazsınız dediği için o nedenle
maça çıkmadığı için.
Benim kıstaslarım var evet aidiyet önemli ben takımdan gidecek diye göz yaşı döken oyuncuyu severim yeteneklidir değildir
o ayrı iyi değildir gider ama arkasından kötü konuşmam ama sosa gibi bobo gibi oyuncuların arkasından dönüp bakmam
bir daha asla takımda görmek istemem. Gitmeninde şekli var quaresmada gitti bu takımdan Dembaba da gitti Gutide gitti
başarı herşey değildir. sosayı istemem gomeze nötürüm ama hiç bir zaman benim için geçen seneki gomez olmaz boboyu istemem

Çevrimiçi Necmi

Bobonun Türkiye liginde  192 maçta 78 gol'ü 25 assist'i var  ayrıca :)

Türkiye kupasında 27 maç'ta 17 gol 5 assist :)
evet ve bu takımdanda kovuldu :bandit: onuda unutmamak gerekiyor.

Çevrimiçi Necmi

Bobo demişken
Bobo bugün instagram hesabından dedi ki: rhodolfo manoel' den daha iyi
birbirlerinden çok farklı oyuncular gelmesini istemiyorum ama katılmıyorum
iyi kötü diye tanımlanmaz rudolfho marcelo gibi stoperleri tamamlayan bir stoper aslında
hızlı sert bir stoper iyi kesici ama savruk dalışlı oyunu kurma yeteneği iyi topda isabetli
dikine oynayabilen bir oyuncu iyimi bence değil ama genede bizim ligin üstünde bir stoper
olduğu kesin işimizi görürmü görür. ama boyumuzu uzatmak istiyorsak bu oyunculardan uzak durmalıyız
daha iyilerini kovalamak doğru olan transfer yapmış olmak için yapılmaz yapıyorsan elindekinden
daha iyisini alacaksın bana tosiçin verdiğinden çok daha iyisini veremeyecekse ne işim olur kesiciliği iyiyse
tosiçinde iyi bana çok daha üst seviye sahada saygı duyulan oyuncu lazım.

Çevrimdışı AhmetY

eminmisin büyük maçlarda görünmediğine inönüdeki son derbiyi kimin golüyle kazandık
yada fenerin stadındaki 3-3 berabere kaldığımız maçta attığı golü gözlerin fazla kanadığı için görememişsin demekki
bazı şeyler çok kolay unutuluyor Bobo Beşiktaşdan zam istediği için sahaya çıkmadığınıda çabuk unutmuşsunuz o
nedenlede tekrar kontrat alamadığını bobonun son senesinde bir çok maçı sakatım bahanesiyle çıkmadığınıda
unutmuşsun. ne kadar meraklısınız size darbe vuranları anmaya adamın bizdeki en golcü senesinde attığı gol sayısı 12
nesini mükayese etmeyeceğim olcay forvetmi sol kanatta oynarken onun değerlerine ulaştı
olcayın bu seneki performansını savunan yok zaten kötü olduğu içinde kadroya giremiyor ama bu bu ana kadar yaptıklarını çöpe atmaz
birde katkı demek her zaman gol demek değildir. maç sonları spor programlarına yaptığı giydirmelerde oldukça
yerindeydi böyle böyle Beşiktaş taraftarınıda ateşledi bu giydirmeler sosyal medya gücünü bugün en iyi kullanan kulüp
beşiktaş taraftarda Beşiktaş taraftarıysa bunların hep brikimiyle oldu bu işler bir anda pat diye düşmedi
kimsenin eline malzeme vermedi tam tersi Beşiktaş taraftarına sosyal medyada hedef gösterdi beşiktaşa
giydirmeleri işte yavaş yavaş böyle bitti çünkü bir kelime söylediklerinde sosyal medyada ağızlarının payını aldılar.
oyuncularda öyle iyi örgütlendiki basına karşı hep dengeler değişiyor dediğim değişen dengeler bu şekilde değişti
ne yapacaktı malzeme vermemek için basının ezmelerine boyunmu eğecekti.
olcay bitmiş durumda değil onu bitiren taraftar oldu şimdi yeniden toparlanmaya başladı. burdaki bazı arkadaşlar gibi
oyuncuyu gömmeyi doğru kabul edip iyice psikolojik çöküntüye uğratmayı Beşiktaşa fayda olarak gören taraftarlar var ya
bu sene katkı verememiş kim verdi ozimi quaresmamı cenkmi neden bunlara değilde olcayı hedef alıyoruz.
olcay oziden daha kötü değildi.
Bobo ya gelince bir oyuncuyu elinden 25-26 yaşlarında kuruş para kazanmadan çıkarıyorsan bunu sorgulamak gerekiyor
neden gönderdik sildik onu ben bu takımdan kovulan hiç bir oyuncunun arkasından ağlamam.
şu mantıktan kurtulalım diyorsun ya seni on maçtan fazla forvetsiz bırakan bir oyuncuyuda silebilmeliyiz o zaman
formsuz olduğu için değil yüksek bedelle kontrat istediği için bak ben olmazsam gol atamazsınız dediği için o nedenle
maça çıkmadığı için.
Benim kıstaslarım var evet aidiyet önemli ben takımdan gidecek diye göz yaşı döken oyuncuyu severim yeteneklidir değildir
o ayrı iyi değildir gider ama arkasından kötü konuşmam ama sosa gibi bobo gibi oyuncuların arkasından dönüp bakmam
bir daha asla takımda görmek istemem. Gitmeninde şekli var quaresmada gitti bu takımdan Dembaba da gitti Gutide gitti
başarı herşey değildir. sosayı istemem gomeze nötürüm ama hiç bir zaman benim için geçen seneki gomez olmaz boboyu istemem
Necmi abi sırf sen bunları yaz diye yazdım o yorumu biraz kız ve Bobo'yu bize hatırlat diye ve amacıma ulaştım biraz yordum parmaklarını ama kusura bakma. eline sağlık katılıyorum :D

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi sırf sen bunları yaz diye yazdım o yorumu biraz kız ve Bobo'yu bize hatırlat diye ve amacıma ulaştım biraz yordum parmaklarını ama kusura bakma. eline sağlık katılıyorum :D
boboda bütün brezilyalı oyuncuların genel arızası vardı kadın sözünden çıkmıyorlar diyecektim
sonra vaz geçtim bütün erkeklerin hastalığı bu sanırım şimdi brezilyalılara çamur atmayalım :D
bu takımdan giden kaybettiklerinin değerini anlar tekrar dönmeside nasıl gittiğiyle alakalıdır.
Bobo dönmeyi hakedecek şekilde gitmedi. Bu farkları ayırmamız gerekiyor. Beşiktaş taraftarını diğer
taraftarlardan farklı kılan özelliklerden biridir bu. Bu camia herkesi kahraman yapmaz değer verdikleri
gerçekten değerli olandır. Bunlar toplumun genelinde değer görür. sadece camiada değil.

Çevrimdışı mylife1903

boboda bütün brezilyalı oyuncuların genel arızası vardı kadın sözünden çıkmıyorlar diyecektim
sonra vaz geçtim bütün erkeklerin hastalığı bu sanırım şimdi brezilyalılara çamur atmayalım :D
bu takımdan giden kaybettiklerinin değerini anlar tekrar dönmeside nasıl gittiğiyle alakalıdır.
Bobo dönmeyi hakedecek şekilde gitmedi. Bu farkları ayırmamız gerekiyor. Beşiktaş taraftarını diğer
taraftarlardan farklı kılan özelliklerden biridir bu. Bu camia herkesi kahraman yapmaz değer verdikleri
gerçekten değerli olandır. Bunlar toplumun genelinde değer görür. sadece camiada değil.
Kilibik demesek, abi aramizda ustune alinanlar cikabilir yani

Karsisinin sozunu diger erkeklere gore bir tik fazla dinleyen model, diyelim biz ona.

Iste kadin milleti vezir de eder, rezil de

Bobonun arizasi bence gec form tutmasi ve cabuk kilo almasiydi bence. Hanimi fazla hamur isi yapiyorsa

Problemi ise menejeri juan figerdi bence. Imza parasi lafini ben ilk kez o adamin agzindan duymustum.

Çevrimdışı mylife1903

geçen sene ilk yarı gomezin kaçırdıklarına bir bak aboudan fazladır o dediğin pozisyonlar
görünmüyordu ama neden? çünkü gomeze bütün takım asist yapıyordu oda içeri bırakıyordu böyle olunca kusurlar kaybolup gidiyordu
abou demiyorum cenkin kesinlikle daha fazladır öyle pozisyonu odamı geç refleks veriyor. şu takımda forvet kim olursa olsun
durum aynı olacaktı. Biraz kendinize dürüst olun o yetişemediği toplara bir bakıntop kalede benim önümde oluyor
top abounun önünden geçiyor doğr ama o topu yakalaması imkansız mesafe çok var ve top hızlı foruma geldip siz aynı muhabbeti yapıyorsunuz
önünden geçen topa dokunamadı diye nereye dokunamadı o top iki metre önünden geçti nasıl dokunsun ama tv den öyle görünmüyor
sanki yalayıp geçmiş gibi görünüyor. ben çıplak gözle bu güne kadar abouya asist yapıldığını görmedim hatırlamıyorum
en azından bizim tarafta olmadı. o kadar çok boş pozisyonda top verilmediği için elini sallayarak tepkiyle gittiğini gördümki
yada ne kadar zor pozisyonlarda topun ona atıldığına şahit oldum bir eleştiriye başlayacaksak emin ol sıralamada onun önüne geçecek bayağı
oyuncu var. Ben size yanlışsınız demiyorum ama haklı olduğunuzu gösteren bir şeyde yok yargılarınız eksik benim gözümde
eksik olan yanlıştır. o kadar çok sebep varki quaresmanın top tutup defansın yerleşmesine müsade ettiğinden başla o topun ileri
getirilmesine kadar o kadar çok hata varki bazen altı yedi dakika top çeviriyorlar orta sahada forvet ilerde ne yapsın beklerken
hepsinin oyundan düşmesi gayet normal bir durum soğuyorlar oyundan ne zaman o top gerçek anlamda kutuya iner asistler gelmeye başlar
 işte o zaman goller gelmediğinde ben forvetlere giydiririm. on numara oynayan tolgay bakın kaç asisti onuda geçtim asist olabilecek seviyede pası var.
yada ozinin kanatta quaresmanın adrianonun tosiçin ortaları asist pas olarak değerlendirmiyorum.
Yapma @Necmi abi yapma, sonra polyanna@Necmi dendiginde kiziyorsun. Abunun pingi yuksek ha uyum saglayamadigi da gercek belki uyum saglarsa pingi azicik duser.
Simdi hep diyorum adam yanlis yerlerde duruyor ve yanlis yerlere yanlis zamanda kosu yapiyor. Quaresma ile ilk defa da oynamiyor o ortalarin ne zaman hangi direge gidecegini bilecek, almeyda bile o arka direk ortalarindan iyi ekmek cikartiyordu.
Bir sn erken bir sn gec ya yetisemezsin ya da top ayagina oturmaz. Sadece futbol degil, butun sporlarda dogru zamanda dogru yerde duracaksin. Bu ogrenilebilir, gelistirilebilir bir ozelliktir.

Abu kendini yormaktan baska bisi yapmiyor, daha akilli futbol oynamasi lazim. Azicik kendisini toparlamasi lazim, sahada durusu, mimikleri falan iyi elektrik vermiyor.

Futbol, topun duran adamin kafasina, kosan adamin onune atildigi ve 90 dakika sonunda almanlarin kazandigi bir oyundur.

Çevrimdışı mylife1903

kimseye saygısızlık yaptığım yok burada birbirimize neler diyoruz polyanna die nitelendirdiğimiz 2 kişi var biri sensin diğeri tuncaboylu sanırım senin alıngan bir anına denk geldi. kırıldıysan afedersin. ben ileri uçla alakalı formsuzlar yetersizler gibi çok mesaj attım geçen yılki verimli ileri dörtlü+oğuzhan ile alakalı hatta yakın geçmiş yazdıklarımı okuyabilirsin. bu ileri dörtlünün 3ünün değiştiğini ozzininde kötü durumda olduğunu ama bunda da hocanın epey rolü olduğunu da yazdım. ama tüm bunlar bakarın şuan emenikeye ait %9luk gol sayısı/gol pozisyonu oranını %8le geliştirdiği! gerçeğini değiştirmiyor.
@tangaz reis, @Necmi abi saniyorki abu 10 gol atsaydi biz elestirmeyecektir. Daha hararetli tartismalar olacakti yahu

Ben butun sezon ismail yazarken, milli takim oyuncusu oldugundan girildi, onde basan, presle top kapip ataklara katilan, tempolu, ayagi duzgun, hucum beki(7sene 2 gol) dendi. Don kilot osuruktan teyyareler ile carpisiyordum sonra sonra millet anladi azicik.

Abu olayi direk yonetime yazar. Fikret orman buyuk baskandir ama fazla atarlandi, fazla havalandi. Sef skat metin albayrak bula bula portonun oyuncusunu buldu falan.

Bu raketciyi ben yazdigim zaman transfer etmeye calissalardi bu 3 sene de baya bi yol alirlardi transferde 2 seneye kadar belki biterdi o transfer. Artik herkes gordu raketciyi, zor transfer. Raketci degil raketinho olsaydi zaten 40milyon yuro.
Konu dagildi, abu pahali transfer. Yanlis transfer. Cocuk iyi bir cocuk, duygusal belli ama maasinda iyilestirme yapiyorsa kalsin yoksa hemen simdi gitsin. Tam sevdigim tip oyuncu, mobil, guclu, iki ayakli falan, 3-4 tik alti sadece.
2.5 daha verip alirlarsa bonservisini, ben fitim. Ama abunun encok 1.5 almasi lazim. Ha o zaman fikret ormana bu sene aldigi 3.3u de soracam tabi, farkini kim verdi diye?

Ben birAz killandim bu transferden, o 3.3un hepsi bence abunun cebine girmiyordur.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Herkese günaydın,

Yine klasik ara transfer dönemi şenlikleri başlamış.

Fikret Orman : "En iyisini alacağız."

1 hafta sonra ; "Ara transferde iyi oyuncu bulmak zor, bünyemize uyacak oyuncu alacağız."
2 hafta sonra ; "Hiçbir takım 11 de oynayan oyuncusunu bırakmak istemiyor, transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağız." Yetimin hakkı, tek kuruş,....
Transferin son günü ; "Pedro (Milosevicgiller vs....) hayırlı olsun."

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu arada Rakitsky hayal.
Luce'nin 15 m euroluk teklifi kabul görmemiş.

Teklif bu seviyede midir bilmiyorum ama Luce ve Zenit istiyorsa alır.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu arada Rakitsky hayal.
Luce'nin 15 m euroluk teklifi kabul görmemiş.

Teklif bu seviyede midir bilmiyorum ama Luce ve Zenit istiyorsa alır.
alamaz ahmedov satmak isterse alabilirler anca abi, o adam istemeden shaktar'dan hiçbir adamı alamazsın.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@mylife1903  abuya tahammülümüzün olmama sebebi 3.3 m euro + 2.5 m euro kiralama bedeli ve attığı gol sadece 3  :bandit: bu adam 1.7 m euro + 1 m euro kiralama bedeline gelseydi bir şey söylemezdik ama bu kadar yüksek maliyetli bir oyuncu için katkısı çok az abi, Bir de bu adamdan beklentimiz yanlış Gomez gibi gol atamaz ki bu adam  :busted_cop:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

alamaz ahmedov satmak isterse alabilirler anca abi, o adam istemeden shaktar'dan hiçbir adamı alamazsın.

Bende aslında onu söylemeye çalışmıştım.
Ahmedov tamam satıyorum derse, (1. koşul)
Luce istiyorsa (2. koşul)

Luce ve Zenit her türlü alır.

Çevrimdışı tangaz

yoo alınganlığım yok ben sallamam ama bu laf bu şekilde düşünen çok kişiye gider.
kimse şuna dediler buna dediler diye algılamaz direk üstüne alır.
aslında dediklerinin olması için benim öncelikle dediklerimin olması gerekir ne demiş sir istatistik
dediğin şey bikini gibidir her şeyi gösterir ama esas göstermesi gereken şeyleri göstermez.
istatistik dediğin sonuca göre tutulur. sürece göre değil. istatistikleri değerlendir ama hüküm vermek için kullanma derim
istatitikler kusurları gösterir nedenlerini değil. o nedenleri göremediğin sürecede doğru yola giremezsin.
Bak hep diyorum haklı olabilirsin ama bizim sıkıntımız bu değil abou olmaz cenk atar cenk olmaz olcay atar o olmaz ikinci
yarı babel atar sorun senin dediğin kadar basitse zaten abou dediğin hiç bir şey illaki ileri uçtan biri o topu içeri sokar
Talisca da geliyor ama işte böyle olmayacak bu iş ne gomezin olmaması ne sosanın olmaması değil buorta sahadan bunlara top gelmiyor
direk bypas edilip quaresmaya atılıyor yada orta sahada top çevriliyor sürekli olarak fırsat bulunup gene quaresmaya atılıyor
90 dakikalık oyunumuz bu bütün işimiz quaresmanın o anki psikolojik durumuna kalmış ya dakka 90 berabereyiz korner atacak
paslaşarak kullanıyor varmı ötesi topu kaybediyoruz ondan sonra bir değil iki değil kaç defa yaptı bütün takım kutuya girmiş stoperler içerde
sen topu paslaşıp hepsini oyundan düşürüyorsun birde topun kaybedilmesine neden oluyorsun. Biz böyle bir oyun anlayışında
forvetlerden gol bekliyoruz yok olmaz bu antep maçında gördük abou kanat oynarken neler yaptı ben 3 pozisyon hatırlıyorum
sıfıra girip asist yaptığını bir tanede GG yaptı 3 ünü cenk birini quaresma kaçırdı ama net asistlerdi bunlar quaresma ne ilginç kendi şutunu kendi
eline çaptırdı buda bir başarıdır. :D
Neyse demek istediğim adil olalım haklı bile olsak haklıyız demeden önce bütün sebep sonuç ilişkisini irdelemek gerekiyor.
bu insanın hata yapmasını engeller bir sürü neden söylüyorum dikkatle okuyup maçları aklından geçirirsen
benim söylediğim sebeplerin hiçde boş olmadığını görebilirsin ama sen istatistik diyorsun ben tabelaya bakarım diyorsun
ama abounun emenikeyi geçmesi doğruysa cenkin daha fazla geçmesi lazım o rekorun cenkde olması lazım penaltı atarak
öyle aradan sıyrılma olmaz bunu söylerken bile adil değilsin işte demekki istatistik dediğin şeyler hep gerçekleri söylemez
mesela cenk ligde 1396 dakika forma şansı bulurken Abou 810 dakika civarı forma şansı buldu abou 3 gol attı
cenk ilk dört maç 4 gol attı abou ilk dört maç toplam 14 dakika oynadı bu dört maçı çıkaralım devreden birlikte oynadıkları diğer maçlara bakalım
cenk 1 gol attı gerisi penaltı atışı abou 3 gol attı yani istatistik olarak cenk aboudan daha kötüyken emenikeyi abou geçti demek
haksızlık oluyor biraz. cenk girdiği hiç bir pozisyonu gole çeviremedi sadece antep maçında 4 asist var değerlendiremediği
o nedenle eleştirirken dikkatli gözlemlemek gerekiyor. Ben cenki eleştirmiyorum aslında sorun başka tarafta diyorum
kaleye paralel rast gele atılmış bir topa hamle yapıp yetişemezse bu kaçırılan asist olmaz. yada benfica maçında attığı gol ona
yapılmış bir asist olmaz. sen bir istatistik tutarsan istediğin sonucu çıkartabilirsin bundan hiçde zor bir şey değil

futbol sonuç odaklı bir oyundur. eskilerden Halim'i hatırlarsın oyun içinde hiç yoktu ama girdimi atardı golünü hala eskiler hatırlar kendisini konuşurken anarlar. neden? çünkü istatistiğ vardır da ondan...

polyanna mevzusu günlerdir dönüyor ve sadece 2 kişiyi hedef alarak bu espri yapılıyor. şimdi mi aklın başına geldi? @Necmi

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

alvermi yapıyor kimse onunla girmiyorki bu tip pozisyona bırak onu kimse kimseyle girmiyor
sanki alver yapıyoruzda neyi gördün :alala: taliscayla bayağı başarılı alverleri vardı o sakatlandı bitti
seni okuyanda sanırki biz sürekli al ver yapıyoruz üçgenler kuruyoruzda abou buna giremiyor.
sonrada biz poliyanna oluyoruz  :bandit:  sen maçları seyrederken uyuya kalıyorsun galiba :D

1 metre uzağındaki adama sanki 10 metre uzağındaymış şiddetinde attığı topları ne çabuk unuttun. maçlarda verdiği pasların yarısı rakibe kalan yarısıda arkadaşının uzağına gidiyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

saha dışı olaylar saha içinide etkiler. yaşam bir bütündür. bizde karısı hamile kalan sanki karısı değilde kendi hamile
kalmış gibi tepki gösteriyor mesela özel hayat onların hayatı onlar zevk alıyor ama bedelini biz ödüyoruz. Ben tez dayatmıyorum @tangaz
benim için Beşiktaş önemli bir şeyler ters gidiyor bunu görüyorum sebeplerini konuşuyorum gördüklerimi söylüyorum senin gibi bende
kendi fikrimi söylüyorum abou gibi birini hedef seçip üstüne yüklenemem bir oyuncunun yetersizliği bir takımı bu kadar çökertmez
hoş bize göre çökme olarak değerlendiriyoruz yoksa herkesin şampiyonluk adayı hala Beşiktaş.
biraz önce ntv de izledim emre bile başakşehir oyuncusuyken Beşiktaşı en büyük aday gördüğünü söylüyor talisca sakatlanmazsa en az
6 puan önde olurlardı diyebiliyorsa fazlaca konuşmaya gerek yok sadece o değilki ardadan tut burağa kadar hepsinin şampiyonluk adayı
Beşiktaş. Biz burda şampiyonluk gitti diye diz dövelim. Elbette hepimiz daha iyisini istiyoruz bütün bu tartışmalar bu nedenle
ama daha iyisini istemek elindekinin çok kötü olduğunu göstermez. eleştiriyi bile bu ölçüde yapmak doğru olan

bir takımın santraforu son noktasıdır deyim bile var atan ve tutan iyi olacak yoksa o takımdan cacık olmaz die oyun genelinde 1 oyuncu etkilemez denebilir ama konu kaleci ve santraforsa ETKİLER... @Necmi

Çevrimdışı Çağatay

Herkese günaydın,

Yine klasik ara transfer dönemi şenlikleri başlamış.

Fikret Orman : "En iyisini alacağız."

1 hafta sonra ; "Ara transferde iyi oyuncu bulmak zor, bünyemize uyacak oyuncu alacağız."
2 hafta sonra ; "Hiçbir takım 11 de oynayan oyuncusunu bırakmak istemiyor, transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağız." Yetimin hakkı, tek kuruş,....
Transferin son günü ; "Pedro (Milosevicgiller vs....) hayırlı olsun."

opare yi unutmayalım lütfen
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

futbol sonuç odaklı bir oyundur. eskilerden Halim'i hatırlarsın oyun içinde hiç yoktu ama girdimi atardı golünü hala eskiler hatırlar kendisini konuşurken anarlar. neden? çünkü istatistiğ vardır da ondan...

polyanna mevzusu günlerdir dönüyor ve sadece 2 kişiyi hedef alarak bu espri yapılıyor. şimdi mi aklın başına geldi? @Necmi
Bu polyanna mevzusu nerden cikti ya

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Aboubakar kaleye uzak, kanatta oynadığında Daniel Amokachi gibi maşallah ama kaleye yaklaştığında içinden bir Christopher Ohen çıkıyor maalesef...Belki de Aboubakar ile Gomezi aynı 11 de oynatmak iyi bir kombinasyon olurdu.

:kop: :kop: :kop: :kop: :sevinc :sevinc :sevinç

Günaydın ;

Sabah sabah iyi güldüm  :biggrinking:

Çevrimdışı tangaz

:alala: neden alındın polamik yapmıyoruz konuşuyoruz sadece
sen fikrini söylüyorsun ben söylüyorum eleştirirken iyi eleştirildiğn zaman
ben oynamıyorum ver misketlerimi. poliyanna kelimesine alınmadım sen saldırdın
ben karşılık verdim. birine atış yapıyorsan karşı atışada hazır olman lazım :D
ben sana hak verdiğimi hep söyledim kötü olabilir bu kapıyı kapatmıyorum hiç
ama dengeli bir karar verebileceğimiz şartlarda yok diyorum @tangaz
eleştiririz ama bazı laflar şimdi söylenmez sezon sonunu beklemek lazım
şimdi olumlu elektrik vermek Beşiktaşa kazandırır.  Benim koruduğum aslında
abou değil Beşiktaşı koruyorum. Kötü olabilir kötüde olsa elimizde olan bu ve
en yüksek verimi nasıl alabiliyorsak o şekilde alacağız. sonrasına sezon sonunda bakacağız.

ooo bir kontra gelmiş benim lafımı bana satıyorsun demek. alınan sensin ben neden alınayım ki alınacak bir söz işitmedim ki alınayım. benimkisi senin dayatmacı üslubuna bir tepkiydi. sen sana karşı bir görüş olduğunda kısa net anlaşılır mesajlar vermek yerine destansı makaleler yazıyorsun bunun adı dayatmadır. sanki çok konuşunca karşındakilerin ikna olacağını senle aynı paralelde yürüyeceğini sanıyorsun. psikoloji oku biraz ne demek istediğimi göreceksin. bu forum senin fikirlerin etrafında birleşsin şeklinde bir egon var ama unutmamalısın ki bir gün tek başına yazarsın sonra kendi tezine yanıtı gene kendin vermek zorunda kalırsın. @Necmi

Çevrimdışı tangaz

Bu polyanna mevzusu nerden cikti ya

@mylife1903 bilmiyorum reis burda günlerdir polyanna die yazıp duruyorduk demek ki bizim @Necmi abi çok alınmış çok içine atmış çok biriktirmiş bu birikimin pastlamasını yaşıyor sanırım  :bandit:

Çevrimdışı onur_U

birbirlerinden çok farklı oyuncular gelmesini istemiyorum ama katılmıyorum
iyi kötü diye tanımlanmaz rudolfho marcelo gibi stoperleri tamamlayan bir stoper aslında
hızlı sert bir stoper iyi kesici ama savruk dalışlı oyunu kurma yeteneği iyi topda isabetli
dikine oynayabilen bir oyuncu iyimi bence değil ama genede bizim ligin üstünde bir stoper
olduğu kesin işimizi görürmü görür. ama boyumuzu uzatmak istiyorsak bu oyunculardan uzak durmalıyız
daha iyilerini kovalamak doğru olan transfer yapmış olmak için yapılmaz yapıyorsan elindekinden
daha iyisini alacaksın bana tosiçin verdiğinden çok daha iyisini veremeyecekse ne işim olur kesiciliği iyiyse
tosiçinde iyi bana çok daha üst seviye sahada saygı duyulan oyuncu lazım.

abi kesinlikle haklısın. yıllardır özellikle stoper bölgesinde hep sıradan oyunculara yöneliyor, daha sonra göndermek için yırtınıyoruz.
hoca stoper çok istiyor ama bence eldekiler ile bu seneyi idare edip yaz sezonunda aynen dediğin gibi sağlamoğlu sağlam bir stoper almak daha mantıklı geliyor.

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 bilmiyorum reis burda günlerdir polyanna die yazıp duruyorduk demek ki bizim @Necmi abi çok alınmış çok içine atmış çok biriktirmiş bu birikimin pastlamasını yaşıyor sanırım  :bandit:
Ustad zaten bu forum ortami gemicik gibidir gerekli limana gelince

Yok o baskaydi cikartamadim simdi.

Birazdan kirmizi tabela gelir

Çevrimdışı tangaz

Ustad zaten bu forum ortami gemicik gibidir gerekli limana gelince

Yok o baskaydi cikartamadim simdi.

Birazdan kirmizi tabela gelir

bende çıkartamadım pingimizi de kendine benzetti bu abubakar  :icool:

Etiketler: