Bobo ile Olcay'ın kıyaslandığını gördüm gözlerim kanadı resmen
Büyük maçlarda görünmez olan, anadolu takımlarına karşı takdir toplayan bazı yerli oyuncularımızdan biri Olcay. Bir zamanlar Veli ile sırf Lig tv istatistiklerinde öne geçmek için boş koşularla koşu mesafesi artıracak kadar da futbol zekasına sahiptir Olcay Şahan
Neyse ki şimdi yedek kaldı ve her maçtan sonra çok bir şey yapmış gibi her gördüğü mikrofona konuşup Beşiktaşımızı gömen spor programlarına prim yapmasından kurtulduk, sadece top ezmesinden, yanlış paslarından kurtulduk sanıyordum aklıma bu da geldi 
Yeteneği dahilinde yüreğini ortaya koyarak oynayan Olcay Şahan'ı her zaman seviyorum. Ama artık şu mantıktan kurtulmamız lazım feda döneminde fedakarlık yaptılar şimdi sefa zamanı mantığını çoğu taraftarda görüyorum. Arkadaşlar Olcay bitmiş durumda ve bu yıl Beşiktaşı kanatsız bıraktı, savunulacak bir tarafı yok bu adamlar en zor günde bile trilyon alıyolar ki biz bu adamları Barcelona'dan tutup getirmedik tabi ki yüreğiyle oynayıp gerektiğinde fedakarlık yapacaklar. Ama şu olcay'ın bu sene savunulcak bir yanı varsa söyleyin de ben de bi kendimi sorgulayayım
eminmisin büyük maçlarda görünmediğine inönüdeki son derbiyi kimin golüyle kazandık
yada fenerin stadındaki 3-3 berabere kaldığımız maçta attığı golü gözlerin fazla kanadığı için görememişsin demekki
bazı şeyler çok kolay unutuluyor Bobo Beşiktaşdan zam istediği için sahaya çıkmadığınıda çabuk unutmuşsunuz o
nedenlede tekrar kontrat alamadığını bobonun son senesinde bir çok maçı sakatım bahanesiyle çıkmadığınıda
unutmuşsun. ne kadar meraklısınız size darbe vuranları anmaya adamın bizdeki en golcü senesinde attığı gol sayısı 12
nesini mükayese etmeyeceğim olcay forvetmi sol kanatta oynarken onun değerlerine ulaştı
olcayın bu seneki performansını savunan yok zaten kötü olduğu içinde kadroya giremiyor ama bu bu ana kadar yaptıklarını çöpe atmaz
birde katkı demek her zaman gol demek değildir. maç sonları spor programlarına yaptığı giydirmelerde oldukça
yerindeydi böyle böyle Beşiktaş taraftarınıda ateşledi bu giydirmeler sosyal medya gücünü bugün en iyi kullanan kulüp
beşiktaş taraftarda Beşiktaş taraftarıysa bunların hep brikimiyle oldu bu işler bir anda pat diye düşmedi
kimsenin eline malzeme vermedi tam tersi Beşiktaş taraftarına sosyal medyada hedef gösterdi beşiktaşa
giydirmeleri işte yavaş yavaş böyle bitti çünkü bir kelime söylediklerinde sosyal medyada ağızlarının payını aldılar.
oyuncularda öyle iyi örgütlendiki basına karşı hep dengeler değişiyor dediğim değişen dengeler bu şekilde değişti
ne yapacaktı malzeme vermemek için basının ezmelerine boyunmu eğecekti.
olcay bitmiş durumda değil onu bitiren taraftar oldu şimdi yeniden toparlanmaya başladı. burdaki bazı arkadaşlar gibi
oyuncuyu gömmeyi doğru kabul edip iyice psikolojik çöküntüye uğratmayı Beşiktaşa fayda olarak gören taraftarlar var ya
bu sene katkı verememiş kim verdi ozimi quaresmamı cenkmi neden bunlara değilde olcayı hedef alıyoruz.
olcay oziden daha kötü değildi.
Bobo ya gelince bir oyuncuyu elinden 25-26 yaşlarında kuruş para kazanmadan çıkarıyorsan bunu sorgulamak gerekiyor
neden gönderdik sildik onu ben bu takımdan kovulan hiç bir oyuncunun arkasından ağlamam.
şu mantıktan kurtulalım diyorsun ya seni on maçtan fazla forvetsiz bırakan bir oyuncuyuda silebilmeliyiz o zaman
formsuz olduğu için değil yüksek bedelle kontrat istediği için bak ben olmazsam gol atamazsınız dediği için o nedenle
maça çıkmadığı için.
Benim kıstaslarım var evet aidiyet önemli ben takımdan gidecek diye göz yaşı döken oyuncuyu severim yeteneklidir değildir
o ayrı iyi değildir gider ama arkasından kötü konuşmam ama sosa gibi bobo gibi oyuncuların arkasından dönüp bakmam
bir daha asla takımda görmek istemem. Gitmeninde şekli var quaresmada gitti bu takımdan Dembaba da gitti Gutide gitti
başarı herşey değildir. sosayı istemem gomeze nötürüm ama hiç bir zaman benim için geçen seneki gomez olmaz boboyu istemem