2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348032 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Günaydınlar,

Az önce Lucas Lima haberleri okudum, yalansa bile çok güzel be.
Bu adam gelirse son yılların en iyi transferi olur.

@Özgür Gültekin Abi Günaydın ,
Nerde okudun haberi ?
Sezon basında da istemıstık ama baya para istemişlerdi , inşallah inşallah gelir ya.
Süper ötesi bir oyuncu. :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı mylife1903

Günaydın @tangaz abi ben gayet iyi anladığımı düşünüyorum, sürekli neden oynuyor bu adam peki ? Katkı vermeyecekse, Cenk tosun neden Kanatta ? Hocayı seviyorum ama fahiş hatalar yapıyor maalesef.
@Mehmet Ali C. Elinde quaresma varsa baslarsin, baslamazsan bu basin sabah aksam hocayi elestirir hoca degistirmedigine gore adam hocanin dediklerini harfiyen yapiyordur, ikinci sik adama sira gelmiyor.
Ben ikisinin de gecerli oldugunu dusunuyorum bu herif bu yasta artik hocayi dinlemek gerektigini ogrenmistir ustune hoca dogru 11i bulana kadar sahaya cikmamis olmasi gerekenleri degistiriyor gunun kotulerine sira gelmiyor.

Çevrimiçi Akil Emre

Babele yıllık 2.5 milyonnn :nerd: nerde yetimin hakkı..bizim bir scout ekibimiz var....

İmza parası ile birlikte yıllık 2.5 denk geliyor, bonservis vermediğimiz bi dönemde bence çok yüksek değil . İmza parasını çıkarınca yıllık 1.9 gibi  bir tutar , geçmiş yıllara göre biraz yüksek olsada alınabilecek bir risk maliyet anlamında. Sonuçta , aras, kerim ve olcaydan neredeyse sıfır katkı ile ilk yarıyı bitirdik

Çevrimdışı mylife1903

Babele yıllık 2.5 milyonnn :nerd: nerde yetimin hakkı..bizim bir scout ekibimiz var....
Yok artik, kapi mi bu adamin 2.5 ohaaa

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yok artik, kapi mi bu adamin 2.5 ohaaa
akıl tutulması bu resmen, Adriano gibi adam daha ucuza geldi. Transfer yapmasınlar böyle yapacaklarsa gerek yok sesimi çıkarmam valla.

Çevrimiçi Necmi

Uğur Meleke nin Abu üstüne tespiti var. Sorunu mental diyor. Maça golle başladığında Ronaldo gibi oynuyor diyor. Maçta gol atamadığında giderek oyundan düşüyor diyor. Ben dinledikten sonra hak vermeye başladım. Eto'o yu alıp bu konuda da destek olmasını isteyebiliriz
uzun süre gol atamayan bütün forvetlerde olur o cenkdede aynı sıkıntı var işin tuhafı ozidede var
antep maçındaki gösterinin birazda nedeni oydu gol atamayıp penaltılarla skor yapma derdindeler ben
antep maçında cenkin gol girişimlerini beğendim. aslında takımın hücum kısmı antep maçında haraketliydi
orta sahada fena çöktük. GG olmasa malubiyet bile gelebilirdi. uzun zamandır ilk defa bu kadar asist yapıldığını gördüm
3 tane abounun birtane GG nin bir tane ozinin toplam dört net asisti cenk değerlendiremedi birinide quaresma değerlendiremedi
bir tane abou kaçırdı altı kaçan pozisyon bir gol bir penaltı birde verilmeyen penaltı sayabildiklerim buda bir maç için
gayet iyi hücum hattı görevini yapmış ama minimum iki gol olması gerekirdi üç gol normaliydi. Burda cenk yetersiz kaldı

Çevrimiçi Akil Emre

Burda Q7 ve Oğuzhanı baya tartışıyoruz fakat maç içinde yokları oynayan, pozisyonları heba eden, kendini çok kolay yere bırakan, top kaybettiği zaman direk rakibe faul yapıp adamlara nefes alma şansı tanıyan, gençler ve kasımpaşa maçlarında direk puan kaybetmemize etki eden , maç içinde çabuk agresifleşen Cenki neden tartışmıyoruz anlamıyorum. Ciddi anlamda bu sene takımın el freni gibi. Akılda kalan tek maçı Benficadır.

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 abi neden sürekli oynuyor bu herif neden sana soruyorum ??? her maç 11'de herif. Bursa maçında mıydı neydi yoktu takım güzeldi valla, oynamasın fazla gitsin reklam filminde oynasın, sosyal sorumluluk projelerine katılsın vesaire ne halt yapıyorsa, oynadığı zaman mahvediyor. Kayseri maçında oynamadı, takım çok iyi top oynamıştı sezondaki en etkili topumuzu oynamıştık.
Valla kayserinin durumu belli, bursaspor macinda ben begenmedim takimi mesela keci boynuzu gibi bi futboldu ayni antep maci gibi.
Hoca oynatiyor @Mehmet Ali C. Hocayi da anlamak lazim quaresma yerine kerimi koysa lacivert olcayi koysa kahverengi baska adam yok zaten

Çevrimdışı mylife1903

Burda Q7 ve Oğuzhanı baya tartışıyoruz fakat maç içinde yokları oynayan, pozisyonları heba eden, kendini çok kolay yere bırakan, top kaybettiği zaman direk rakibe faul yapıp adamlara nefes alma şansı tanıyan, gençler ve kasımpaşa maçlarında direk puan kaybetmemize etki eden , maç içinde çabuk agresifleşen Cenki neden tartışmıyoruz anlamıyorum. Ciddi anlamda bu sene takımın el freni gibi. Akılda kalan tek maçı Benficadır.
Daha cenke tolgaya olcaya sira gelecek onumuzee uzun zaman var ama cenk cocuk da yerinde oynamiyor onu da unutmamak lazim.
Olay donup dolasip hocaya ve hocanin secimlerine geliyor

Çevrimdışı mylife1903

akıl tutulması bu resmen, Adriano gibi adam daha ucuza geldi. Transfer yapmasınlar böyle yapacaklarsa gerek yok sesimi çıkarmam valla.
Kandirildik galiba

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Daha cenke tolgaya olcaya sira gelecek onumuzee uzun zaman var ama cenk cocuk da yerinde oynamiyor onu da unutmamak lazim.
Olay donup dolasip hocaya ve hocanin secimlerine geliyor
evet devşirme adam oynatıyor, hoca çok formsuz Şl'de iyi hoş ama lige daha fazla önem göstermeli, Ginler ilk 11'e dönmeli böylece gg ve Adriano'nun katkısı artacaktır @mylife1903 abi bazen Oğuzhan bazende Tolgay 11'de olmadı. Oyununun ihtiyaçlarını bilen ve karşılayan, potansiyel aralığı geniş oyuncularla oynamalıyız abi  :D

Çevrimdışı KUMANOVALI

Günaydın Beşiktaş Arena
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı tuncaboylu

Gommem serbest dedin ya abi
Abuyu ne gommesi ya bildigin kazma forvet adam buyuk takim futbolcu 3 golu var. bugun oguzhan severleri ifsa edecem once quaresma aktarmali, @Serhat Akkaya gelince abunun fatihasini okuruz ilk maca kadar

Quaresma'nın CL'de gol attığı 2 penaltıyı ve frikiği kazandıran oyuncu Aboubakar'dı.

Quaresma'nın CL'deki 2 asistini gole çeviren oyuncu da Aboubakar'dı.

Çevrimdışı Orhan_

@mylife1903 insanlar seni anlamıyor dostum, sen ki defalarca quaresma bu saha içinde fazlasını beklemeyin en kral sezonunda 3-5 gol 7-8 asist yapar die defalarca söyledin ama görüyorumki çabuk unutuluyor. türk insanı profilinin yansıması olmuş. çabuk unutmak. @tuncaboylu gelse de hangi ilaçları aldığını sıralasa foruma belki faydalanmak isteyenler çıkar...

Ben anlamıyorum. Söylenenleri, yazılanları değil bu kafayı anlamıyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ayni sey cunku gercek
Senin begenmedigin karijma markasi dunyada besiktas markasindan daha degerli
Gucune gidebilir, gerceklerle yuzles gec olmadan

Avrupa'da bilinirlik falan konusunu sürekli gündeme getiriyorsun, ama bana bu biraz kompleks gibi görünüyor.

Avrupa Avrupa duy sesimizi gibilerinden yani.

Avrupa'da bilinilirliğini başarıyla sağlaman lazım, Quaresma'yı oynatarak değil.

Galatasaray UEFA Kupası'nı kazanarak sağladı o bilinirliği, "Hagi katkı vermese de olur, bilinirliğimizi arttırıyor" diye düşünmediler.

Çevrimdışı Orhan_

uzun süre gol atamayan bütün forvetlerde olur o cenkdede aynı sıkıntı var işin tuhafı ozidede var
antep maçındaki gösterinin birazda nedeni oydu gol atamayıp penaltılarla skor yapma derdindeler ben
antep maçında cenkin gol girişimlerini beğendim. aslında takımın hücum kısmı antep maçında haraketliydi
orta sahada fena çöktük. GG olmasa malubiyet bile gelebilirdi. uzun zamandır ilk defa bu kadar asist yapıldığını gördüm
3 tane abounun birtane GG nin bir tane ozinin toplam dört net asisti cenk değerlendiremedi birinide quaresma değerlendiremedi
bir tane abou kaçırdı altı kaçan pozisyon bir gol bir penaltı birde verilmeyen penaltı sayabildiklerim buda bir maç için
gayet iyi hücum hattı görevini yapmış ama minimum iki gol olması gerekirdi üç gol normaliydi. Burda cenk yetersiz kaldı

Ortasahada neden çöküyoruz sence?

Çevrimdışı Barış1903

Bazı arkadaşlar için Quaresma United takımı kurulmuştur. Beşiktaş'ı gönül rahatlığıyla terk edebilirler yani sonuçta quaresma united marka takım Beşiktaş'tan büyük takım, avrupayı falan sallamış, hatta kendisi için "yüce jesus" diyorlar. 

Çevrimdışı tuncaboylu

Böyle diyenlere paşa ve antep maçını güncel olduğu için tekrar izlenmesini tavsiye ediyorum.
Avrupa için dernirse de içerideki 1-1 kaldığımız kiew maçının ikinci yarını izlenmesini öneriyorum.

Her topu alanın bizim yari sahaya kadar elini kolunu sallayarak girmesinden,  rakip forvetlerin bize karşı kral olmasından bıktım.

Koskoca real bile Ronaldo nun defasınsif zafiyetini  kapatmak için 3 lu sert orta saha ile oynuyor. (Casemiro, kroos, modric)

Ronaldo dünyanın en iyi savunma yapan forvetlerinden birisi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ne güzel bi ara kalede tolga vardı kimse yeni isim peşinde koşmuyor, küreği alan kale çizgisi üzerinde buluşuyordu... fabri'nin formayı alması hiç iyi olmadı... :lol: :lol:
:kop: :kop:

El Grande Capitano TolGea :super: :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Hoca kendi diyor

Ben tahtaya cenki yazdim, neden cenk atmadi soracam diyor.

Simdi burada asil demek istedigi su

Ben cenke at dedim o atmadi. Soyunma odadina girinde odunu alip vurmaya baslayacagim cenk dik durmadigi icin dayak yerken oguzhan da artislik yaptigi icin dayak yiyecek.
Evet Tam tercumesi bu abi cok guzel aciklamissin her zamanki gibi :tabe:

Şenol Güneş : Siz Gecin içeri geçin :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

@mylife1903 insanlar seni anlamıyor dostum, sen ki defalarca quaresma bu saha içinde fazlasını beklemeyin en kral sezonunda 3-5 gol 7-8 asist yapar die defalarca söyledin ama görüyorumki çabuk unutuluyor. türk insanı profilinin yansıması olmuş. çabuk unutmak. @tuncaboylu gelse de hangi ilaçları aldığını sıralasa foruma belki faydalanmak isteyenler çıkar...

Ama bir ihtimal daha var @tangaz: Belki yazılanları iyi göremeyenler de vardır, sen de gözlükçünün numarasını paylaş o ihtimale karşı.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

İspanya'yı sallayan bir TÜRK örnek verin demişti biri söylüyorum : NİHAT KAHVECİ .

2002-03 Sezonunda 38 Maçta 24 Gol attı, İspanya'da Ronaldo ile birlikte gol krallığında ikinciliği paylaştılar . :halay:

Adam efsaneydi o zamanlar İspanyada .

Çevrimdışı tuncaboylu

çok fazla sakatlık imareleri gösteriyor yanlız faul yapıldığında kaburgaları falan tutuyor.
sakatlığı düzeldimi devam ediyormu şüpheye kapılıyorum. Performans olarak bence beckden artısıda eksiside
yok beckde bu sene hücumda daha etkili GG de savunmada aksamıyor süratli iyi kesiyor oynadığı maçlarda
beğendim fener maçından sonra gerçekten Beşiktaşlı oldu

Gökhan son maçta o kadar iyiydi ki, 2. yarı o kanadı tamamen kendisine bıraktı Şenol Hoca.

Sakatlık emaresinden ziyade, ağrı eşiği düşük ve çıtkırıldım bir adam Gökhan.

Oynamasını engelleyecek bir sakatlık olmasa da, sakatlanmış gibi yapmak ve ilgi görmek hoşuna gidiyor sanırım.

Kesin el bebek gül bebek büyümüştür.

Çevrimdışı mylife1903

Avrupa'da bilinirlik falan konusunu sürekli gündeme getiriyorsun, ama bana bu biraz kompleks gibi görünüyor.

Avrupa Avrupa duy sesimizi gibilerinden yani.

Avrupa'da bilinilirliğini başarıyla sağlaman lazım, Quaresma'yı oynatarak değil.

Galatasaray UEFA Kupası'nı kazanarak sağladı o bilinirliği, "Hagi katkı vermese de olur, bilinirliğimizi arttırıyor" diye düşünmediler.
Kupayi kazanana kadar gecis donemi boyle olacak @tuncaboylu istesen de istemezen de
o kupanin ustunden 16 yil gecti o gunun sosyal medya olanaklariyla simdiki bir degil.

Simdi ingiltere ikinci liginde de bir suru avrupa sampiyonu olmus takim vardir onlarin bilinirlikleri hala ayni seviyede mi?

Kupayi alarak bir sure bilinir olursun ama quaresma tipli bir adam alirsan daha ekonomik olur hem de uzun sure kullanirsin ayrica araya bir de kupa sikistirirsan harika olur. Quaresma gidince de balotelliyi almak gerekecek. Onu da cok takip eden insan var.

O insanlar vodafonu ve diger sponsorlarini da atesleyecek. Ha sen gogsune kolaturka reklami alirsan olmaz tabii

Besiktas kendi kalibresindeki sponsorlar ile birlikte olmalidir. @Necmi abinin dedigi kapitalin bakis acisinin degismesinde bu vodafone slonsorlugunun da buyuk katkisi vardir, maddi degil manevi katki.

kendi oyuncularımıza böyle tabirler kullanmıyoruz eleştirebilirsin ama yakıştırma yapamazsın.
@mylife1903  çöp kazma vs gibi tabirler burda anında infaz demektir acımam :bandit:
Bilmezmiyiz :biggrinking:

Etiketler: