Bak abi şöyle açıklayayım Quaresma topla yaklaşık olarak maç içinde 20 kere felan o taç çizgisinin orada buluşuyodur. Aboubakar iki kere buluştu biri Antalya maçı diğeri antep maçı ikisindede gol pasını verdi attı atamadı ona çok girmiyorum yapacağın bu kadar basit. Sen niye q7 kalsın diyorsun abi onuda anlamadım ben şampiyon olamadıktan sonra q7 nin reklamına nerede ihtiyacımız olacak? Oğuzhan pas atmıyor dedin ya Oğuzhanın yerine kendini koy abi oynarmıydın adam atsa gelmiyor. Caner bildiğin bomba atıyor ceza sahasına kim dokunsa top kaleye girecek böyle orta açmadıktan sonra topu ceza sahasına şişirip dursan neye yarar.
quaresma olayı farklı ozininki farklı birbirine karıştırmayalım yanlız
Ben quaresma kalsın dediğimde geçen seneki katkıyı verecekse fitim diye ekledim
alternatifimiz yok quaresma gider babel gelirse biz üstüne koymamış oluruz yerine bir kişi
daha gelecekse gitsin birde marka değeri başka bir şey bunun sahadaki performansla ilgisi yok.
ne diyorum ben başkan yada hoca olsam on saniye bile bu quaresmanın forma giymesine
müsade etmem sadece bu sene en az dört direk kırmızısı vardı yatsın kalksın Beşiktaşın
son dönemki ağırlığına dua etsin.
o gitsin bu gelsinle olmuyor senin istediğin oyuncunun bile gelmeden önce takım kadrosuna bakar
takımı anlamaya çalışır işte orda quaresma etoo gibi isimlerin değeri belli olur. Tercih edilen olmak farklı bir şey
quaresmanın bu açıdan zararı yok faydası var gomez içinde aynı şey geçerliydi.
Marka değerinin arttırılması önemli adamın ismi senin isminden daha tanınır kabul edelim bunu
abounun antep maçında yanlış hatırlamıyorsam 3 tane öyle asist olacak pasi vardı. çok etkili oynadı.
adam kanat oynadığında kanat olmanın gereğini yapıyor mesela cenk bunu birtek Benfica maçında yapabildi
bu sene onun dışında hep kanadı bırakıp içeri girdi o nedenle hep oyun şeklimiz bozuldu.