2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12339223 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi Allah aşkına Adam S.L de frikikten Gol atmis 3 asist yapmis 3 de Gol atmis adam cikmis Butun duran toplari ben kullansam bende atarim.diyor ayip ama bu kadari da !!

Penalti atmak bu kadar basit madem Ozi ligde kacinci kez penalti kacirdi onu da bi yaziversin @Berat da bi görelim ?

Yav ben niye hatırlamıyorum arkadaş.

Ozi 2 maçta 90. dakikada biri galibiyet biri beraberlik getirecek penaltı kullandı ve attı. Ne zaman kaçırmış o kadar sanki 10'da 0 yapmış gibi abartıyosun ha.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu ağır olmuş ama  :evillol:
Yo cok hafif geldi cevabini verdim :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Son 2 Sezonda yani gecen sezon ve bu sezon Super kupa finali dahil kacirdigi 4.cu Penalti :tabe:

Üstüne basa basa SPORTOTO süper lig yazdın şimdi niye Süper Kupa'yı dahil ediyorsun?
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 00:05:19 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Sadece bir tane kaçırdı.
Sadece Bu sezon 2.ci kez kaçırdı :tabe:

Çevrimdışı Berat

Hazirlik macinda iki penalti kacirip ucuncuyu deatmak isteyen ama kerim kullanmak istediginde de trip atan saygisiz kimdir ?

Atiba gibi bir profesyoneli dahi çıldırtmış bir insandan bahsediyoruz. Neyse hakikaten nasıl olsa tekme atsa bile oley oley demiyor muyduk?

Üstüne basa basa SPORTOTO süper lig yazdın şimdi niye Süper Kupa'yı dahil ediyorsun? :D
Saptirma konuyu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Atiba gibi bir profesyoneli dahi çıldırtmış bir insandan bahsediyoruz. Neyse hakikaten nasıl olsa tekme atsa bile oley oley demiyor muyduk?

Oley değil, oooooooooovv.

Çevrimiçi Necmi

Sen sirf Q7 yi gommek icin dunku Penalti pozisyonunda bile Ozi hakliydi iyiki Ozi atti , Q7 yi dinlemedi demissindir %100 eminim buna bu kadar olmaz ya
bence çok emin olma bundan maçı yanımda izledi. @Yunus Emre Dökmeci
herkes senin gibi quaresmaya at gözlüğüyle bakmıyor Sahaya bakıncada quaresmayı değil Beşiktaş takımını görüyor.
eleştirirkende quaresmanında ozininde cenkinde Beşiktaşın oyuncusu olduğunun farkında birini öveyim yada gömeyim derken
bir başka Beşiktaş oyucusunu teraziye koymaz. bir hata yaparsa yapan özelinde eleştirilir. ama bak olcay böyle diye konuya girilmez.
yada Beşiktaş oyuncusunu kimsenin almayacağı değersiz bir çöpmüş gibi yorumlamaz.
Bu arada olcayı şu anda serbest bıraksan renkliler birbirleriyle dövüşür almak için onuda belirteyim. Bilirsin bu konularda
yanılmam :evillol:

Çevrimdışı alimm

Besiktas

Q7

Madrid

Cr7

Barcalilar Kudursun bu sene Sampiyon Real :super:

Messi Nal toplasin Cr7 butun kupalari ve odulleri topluyor :halay: :halay:

messi'nin olduğu yerde penaldo sadece arkadan bakarr   :steamed: :steamed: :steamed:
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Çağatay

Bir adam dusun ki hemde bu bir hucumcu olsun
İlk sariyi gordukten sonra herkesi yusuflatsin ikinci geliyor diye
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı underworld

Necmi abi mesele Türk takımlarının avrupada  ilerleyip ilerlememesi değil.Mesele niye Atletico 3 senede 2 final oynuyor da diğer ülke takımlarından biri oynamıyor ,niye sevilla 3 sene üst üste eufayı alırken diğer takımlar alamıyor, niye lyon ve shaktar  7-8 sen üstü üste şampiyon olurken diğerleri olamıyor, mesele burda.
Demek ki bu adamlar bir şeyleri doğru yapmışlar ve devamda ediyorlar.
O zaman bizde bunlar gibi olmalı gittiği yoldan gitmeliyiz.Öteki türlü zaten benim anlatmak istediğimi futbol dışı şeyler değil.Biz her şeyi tam yapalım geriye kalan işler eksik olsun.

Yahu azicik Durust ve insafli olun

Dun Ozinin yaptığını Q7 yapsaydi ve o penaltiyi kacirsaydi Dar Agacinda sallandirmistiniz adami

Tek bir elestiri yok Oguzhana

Kimin lakayit olduğunu , disiplinsiz oldugunu dun gece gördük

Sen Hocanı ezip gecemezsin !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Çağatay

Trip atmak saygısızlık değildir ama Hocasını ezip gecmek saygısızlıktır :ok:

Bir hazirlik macinda dahi arkadasi penalti kullanmak isterken topu elinden almaya calismak is arkadasina yapilmis takimina yapilmis bir SAYGİSİZLİKTİR
Ahanda bu da benim cevabim delikanli
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı alimm

Quaresmayi Gommeniz bitti ise Dun Oguzhanin Yaptigi saygısızlığı ve laobaliligi konusalim biraz :tabe:

Oguzhan dun aksam Sadece Quaresmaya degil Cenke ve Hocaya da saygısızlık etti , Hocasini EZIP GECTI :busted_cop:

Bu öyle olur boyle seyler diyip geçilecek birsey degil..

saygıszlık ve laubalilik mi??  :alala: :alala:

sadece işlerin kendisi için iyi gittiği bir maçta performansını golle süslemek istedii... hepsii bu...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Bishamon

İstediği kadar tekme sallasın takımı tehlikeye düşürücek hareketlerde bulunsun kendi kendine çalım atarak topu kaybetsin ama bir şey olmaz taraftarımız çok seviyor.

Çevrimdışı underworld

Yahu azicik Durust ve insafli olun

Dun Ozinin yaptığını Q7 yapsaydi ve o penaltiyi kacirsaydi Dar Agacinda sallandirmistiniz adami

Tek bir elestiri yok Oguzhana

Kimin lakayit olduğunu , disiplinsiz oldugunu dun gece gördük

Sen Hocanı ezip gecemezsin !

sicil kayıtları incelenir,kiminkisi fazlaysa onun kellesini isteriz  :ebebe:

Çevrimdışı mylife1903

çok iyi bir bedelle gitmedikten sonra bu çok yanlış olur. Bunu en çok eleştiren ben söylüyorum.
Quaresma Beşiktaşın marka değeridir bunu elde tutup kullanmak doğru olandır.
Ha etoo yu alırsın o zaman gidiş yolu açılır. Marka isimler rakibin karşısına çıkmadan seni 1-0 öne geçirir.
oyun içindeki aksamalarınıda çözecek olan hocadır. Yanlışları var ama bu yanlışlarla sürekli
forma alabiliyorsa bunun sorumlusu hocadır. Burda quaresma eleştirilmemeli o bildiğini yapıyor hocanın görevi
ondan alternatifleri istemek bildiklerinin yanlışını göstermektir. bunu gösterirde oyuncu uygulamazsa o zaman formayı alamaz
bu kadar basit. Demekki hoca memnunki forma veriyor.
Ya ajahaha
Ahahaha
@Necmi abi iki sezondur dedigim yere sonunda geldin mi?
Ne gerek vardi bu kadar kasmaya. Karijmadan katki beklemek polyanaliktir adam zaten standartini oynuyor, yazmadim mi?
Karijmaji olmusun abi simdi nasil?

Su penalti pozisyonunu bile millet okuyamiyor

Koca wuaresma ki oguzhan kasintisi daha yirtik dondan firlamadan once barselona formasini giyen wuaresma penaltiyi birak cenk atsin derken, oguzhan efendi penaltiya cokup ustune artiZ artiz osuruktan bir virusla o penaltiyi kacirinca, quaresmanin neden hep ilk11 oynadigi anlasilmistir herhalde. Hoca ne diyorsa eleman onu yapiyor iste. Bu kadar basit

Oguzhan gitsin kendini baska yerde tatmin etsin, spor salonlarinin kolesi olsun once sahalarin maystrosu olmak istiyorsa. Osuruk gibi sut cekeceksin sonra ona buna artislik yapacaksin

Çevrimdışı Furkan Sarper

başlığa girdim, şu 28de 1 isabet quaresmanın her şeyini savunan arkadaş illallah dedirtti forumdan çıkıyorum. inş bir sonraki sefer görmem yazdıklarını

Çevrimdışı Kalyoncu

Yav sarı kart alınca oyundan alınan adamdan bahsediyoruz :) çünkü patlamaya hazır bomba takımın el freni. Oğuzhan pas atmıyormuş Atibada atmıyor ortasahada hanginiz oynasa sizde atmazdınız yazık günah koş babam koş.

Çevrimdışı underworld

Abu : savunması yok
Cenk : savunması yok
Tali : savunması yok
Q7 : Savunması yok
Babel : Allaha dua ediyoruz  inş savunmaya yardım ediyordur diye

Bu takımda kim geriye gelecek , kim rakibe baskı yapacak, kim seken topları alacak,kim ikili mücadeleye girecek ???
Dua edelim de takım Titanic gibi ortadan ikiye ayrılmasın.

Çevrimdışı Barış1903

İstediği kadar tekme sallasın takımı tehlikeye düşürücek hareketlerde bulunsun kendi kendine çalım atarak topu kaybetsin ama bir şey olmaz taraftarımız çok seviyor.

Türkiye' de taraftar profili futbol bilgisi açısından düşük seviyede olduğu için böyle bir sevgi ortaya çıkıyor. Ben hatırlıyorum 433 te cenk'in benficaya attığı golde bizim taraftarın çektiği video'yu paylaşmışlardı ve o videoyu çeken adam top quaresma'nın ayağında iken verdiği tepki şu idi "hadi geç geç adam geç" :) aslında bu cümle taraftarın futbola bakış açısını güzel özetliyor :)

Çevrimiçi Samet Ç

Sadece Bu sezon 2.ci kez kaçırdı :tabe:
Süper kupayı niye dahil ediyorsun ? Lig dedin ya kendin ligde de dünkü kaçan penaltı dışında kaçırdığı penaltı hatırlamıyorum ben.

Çevrimdışı tangaz

war mı günışığı görmemiş dedikodular   :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Hayatinda kac kez S.L de oynayip Frikikten Gol attın ve 3 Gol 3 Asist yaptın :alala:

Veya bu istatistiği yapabilen kac oyuncu var Dunyada ?

Adam S.l de 3 Gol 3 asist yapmış Frikikten Gol atmis sen kalkip bende atarim diyorsun dusmanligin bu kadarina da Pes diyorum artikk

Laf olsun torba dolsun Ben yeterki gomeyim diye düşünüyorsun ve Adamin emegine bile saygisizlik ediyorsun

@Necmi abi buna nasil musaade ediyor anlamıyorum sabahtan aksama kadar Quaresmaya sallıyorsun butun derdin Quaresma olmuş senin

Sana Cevap vermemek icin Surekli es gecemeye çalışıyorum ama En azindan Emege SAYGISIZLIK etme ben buna tahammul edemiyorum
neden banlayayımmı ama aynısını bende biraz önce dedim kendimide banlamam lazım
mesela quaresma kadar bende sahada kalsam ondan fazla ara pası atar ondan fazla kutuya girerdim dedim
yalanmı bir kere yapsam ondan fazla yapmış oluyorum  insan merak eder girer gene girer sırf gol atmanın hazzına varmak için dener ötesi varmı.
ne yani bir frikik golü iki penaltı attı diyemi bu kadar savunuyorsun peki o zaman abouyu neden gömüyorsun
onun verdiği katkı quaresmanınkinden fazla quaresmayı duran toptan gol attı diye kahraman yap
diğer taraftan kendi emekleriyle golü yaratmış adamı göm bak maçları seyrediyorsunudur dürüst ol aboununmu yoksa
quaresmanınmı takıma daha fazla katkısı var @Yunus Emre Dökmeci
abou sadece dün akşam yaptığı asistleri cenk değerlendirse şimdi takımın en çok asist yapan oyuncusu olurdu :evillol:

Etiketler: