2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12337145 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ferdi1903

Anlaşılan o ki Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıksaydık, Rakitsky ilk alınacak adamdı.

Salak Rebrov bizi yenerek rakibini zayıflatma şansını da tepti.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bizi rebrov deil o g...... k..... hakemi yendi

Çevrimiçi Necmi

Anlaşılan o ki Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıksaydık, Rakitsky ilk alınacak adamdı.

Salak Rebrov bizi yenerek rakibini zayıflatma şansını da tepti.

bildiğim kadarıyla oynatamıyoruz. uefada kesin oynatamıyoruzda sanırım şl dede oynatamıyoruz onunla ilgili
bir madde vardı diye hatırlıyorum kesin olan bir şey varsa aynı turnuvada oynadıysa oynayamayacağı birde shakter
bu sene şl ön elemesi oynadı 3. tur maçları oynayanlarıda kapsıyor sanırım bir maçta şl müziği çalıyorsa o maçta oynayan
oyuncu şl turnuvalarında o sene başka bir takımla oynayamaz diye biliyorum ama bu tur maçlarını kapsıyormu bilmiyorum playoff
maçlarını kapsıyor. shaktar 3. tur maçlarında yong boys a elendi başak şehirle uefa playoff u oynadı. Biz Rakitsky i alırsak
uefada kesinlikle oynatamayacağız. Tahminim ŞL dede yükselseydik oynatamazdık. ama bundan çok emin olarak konuşamıyorum
çünkü shaktar playoff oynamadı.

Çevrimdışı tuncaboylu

bildiğim kadarıyla oynatamıyoruz. uefada kesin oynatamıyoruzda sanırım şl dede oynatamıyoruz onunla ilgili
bir madde vardı diye hatırlıyorum kesin olan bir şey varsa aynı turnuvada oynadıysa oynayamayacağı birde shakter
bu sene şl ön elemesi oynadı 3. tur maçları oynayanlarıda kapsıyor sanırım bir maçta şl müziği çalıyorsa o maçta oynayan
oyuncu şl turnuvalarında o sene başka bir takımla oynayamaz diye biliyorum ama bu tur maçlarını kapsıyormu bilmiyorum playoff
maçlarını kapsıyor. shaktar 3. tur maçlarında yong boys a elendi başak şehirle uefa playoff u oynadı. Biz Rakitsky i alırsak
uefada kesinlikle oynatamayacağız. Tahminim ŞL dede yükselseydik oynatamazdık. ama bundan çok emin olarak konuşamıyorum
çünkü shaktar playoff oynamadı.
Uefa'da oynatamıyoruz abi, ama Şampiyonlar Ligi'nde oynatabilecektik.

http://www.fcnblog.com/2013/01/transfer-donemi-ve-sampiyonlar-ligi.html?m=1

Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan önce oynaban maçlar engel teşkil etmiyordu.

Çevrimdışı murat

ryan babel konusunda şöyle düşünüyorum.olaya daha çok oyuncu bazlı değilde sistem bazlı bakarsak bu sistemin bir (433 veya 4231) en büyük öncüsü ve bütün alt yaş gruplarından itibaren en üst seviyeye kadar uygulayan hollanda futbolundan kimi getirsen belli bir başarıyı yakalayacağını düşünüyorum.babel bize  hızlı hücum ve şutları ile katkı verecektir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı underworld

Madde 1 :
''Taliscanın
yerine oyuncu yokmuş hadi canım yazın burda herkes onun yerine ozi ve tolgay yazıyordu.''
Bunu diyen kim abi , yönetimden biri mi yoksa bu kadro planlamasını yapan dışarıdan atana biri mi ?
Forumlarda veya sosyal platformlarda yazan kişinin sorumluğu nedir ?
Bu işi yapanlar sosyal platformlarındaki kafalardan olduğu için yaşanan sorun kabak gibi ortaya çıkıyor.Gene üstüne basa basa söylüyorum '' iyi bir 10 numara alınmazsa ozi ve tolgayı döverek sezon sonu kovarız.''

Madde 2 :
''inleri en yüksek yerli maaşıyla alırsın çünkü bu ülkeye düşük parayla oyuncu getiremezsin .''
İnler nerde ne yapmış ki , kümeden yeni çıkmış takıma gidip kadro yüzü görmeyen birini en yüksek maaşla getirirsen sıkıntı.
Yalnız inlerin gelmesi değil kontrat şartları sıkıntı.

Madde 3 :
''gomez aylarca beklenmese yerine biri alınsa ve son anda gomez ben geliyorum dese buralar yakılırdı.''
adam en başından beri bu ülkeye 1 yıllık geldi.Bunu en başından görüp anlamayan , bu kulübü stepne olarak kullandıran bir yönetim var.şimdi kalkıp, geliyorum deseydi buralar yanardı falan demek çocuk masalı...
Sonuç olarak adama sorarlar  gomez geliyorum dedi mi ,sen 3 ay ne yaptın.Niye başka biriyle ilgilenmedin de son ana iş bıraktın diye sorarlar.Yalnız bir gerçek var ki buralar yangın yeri oldu getirdikleri Abu sayesinde.

Madde 4 :
Sosa derken oyuncu tiplemesi bakımından diyorum yoksa sosa yı benim kadar eleştiren yoktur.Tali nin şut çekmesi , gole yakın biri olması falan bunlar sistem takımında bir şey ifade etmez.Toplu,topsuz oyun,savunma, oyucunların birbirlerini tamamlaması ve katma değer katması vb şeyler uzar gider.
öteki türlü sadece bireysel isimlerle yürüyen bir takım oluruz.buda bize pek bir değer katmaz.

Madde 4 :
Diğerlerin kötü olması bizi iyi yapmaz.
Bu mantıkla gidersek Lyon , Shaktar gibi 7 sen üst üste şampiyon olamaz,Sevilla gibi 3 sene üst üste UEFA yı alamaz, Atletico Madrid gibi 3 senede 2 şampiyonlar ligi finali oynayamayız.
elbette bu yazanları yapmamız baya zor ama hedef bu yönde ilerlemek olmalı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Madde 1 :
''Taliscanın
yerine oyuncu yokmuş hadi canım yazın burda herkes onun yerine ozi ve tolgay yazıyordu.''
Bunu diyen kim abi , yönetimden biri mi yoksa bu kadro planlamasını yapan dışarıdan atana biri mi ?
Bu işi yapanlar sosyal platformlarındaki kafalardan olduğu için yaşanan sorun kabak gibi ortaya çıkıyor.Gene üstüne basa basa söylüyorum '' iyi bir 10 numara alınmazsa ozi ve tolgayı döverek sezon sonu kovarız.''

Madde 2 :
''inleri en yüksek yerli maaşıyla alırsın çünkü bu ülkeye düşük parayla oyuncu getiremezsin .''
İnler nerde ne yapmış ki , kümeden yeni çıkmış takıma gidip kadro yüzü görmeyen birini en yüksek maaşla getirirsen sıkıntı.

Madde 3 :
''gomez aylarca beklenmese yerine biri alınsa ve son anda gomez ben geliyorum dese buralar yakılırdı.''
adam en başından beri bu ülkeye 1 yıllık geldi.Bunu en başından görüp anlamayan , bu kulübü stepne olarak kullandıran bir yönetim var.şimdi kalkıp, geliyorum deseydi buralar yanardı falan demek çocuk masalı...
Sonuç olarak adama sorarlar  gomez geliyorum dedi mi ,sen 3 ay ne yaptın.Niye başka biriyle ilgilenmedin de son ana iş bıraktın diye sorarlar.Yalnız bir gerçek var ki buralar yangın yeri oldu getirdikleri Abu sayesinde.

Madde 4 :
Sosa derken oyuncu tiplemesi bakımından diyorum yoksa sosa yı benim kadar eleştiren yoktur.Tali nin şut çekmesi , gole yakın biri olması falan bunlar sistem takımında bir şey ifade etmez.Toplu,topsuz oyun,savunma, oyucunların birbirlerini tamamlaması ve katma değer katması vb şeyler uzar gider.
öteki türlü sadece bireysel isimlerle yürüyen bir takım oluruz.buda bize pek bir değer katmaz.

Madde 4 :
Bu mantıkla gidersek Lyon , Shaktar gibi 7 sen üst üste şampiyon olamaz,Sevilla gibi 3 sene üst üste UEFA yı alamaz, Atletico Madrid gibi 3 senede 2 şampiyonlar ligi finali oynayamayız.
İnler nerede ne yapmış ki derken ciddi misin, şaka mı yapıyorsun?

Adam 2 sene öncesine kadar Napoli'nin en değerli 2-3 oyuncusundan biriydi.

Sana gelmek için bonservisini eline aldı ve oradan aldığının daha azına oynamayı kabul etti. Aldığı para da, Galatasaray'ın Serdar Aziz'e verdiğinden az. Daha neyin hesabını yapıyorsunuz?

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi sen iyimisin Hasta falanmisin yoksa kuzenin sifreni ele gecirdi de o mu yazıyor bunlari :alala:
neden  :alala:
Ben quaresmayı severim bir sorunum yok onunla
ama Beşiktaşı daha fazla seviyorum zararlarını görüyorum
eleştirilierim Beşiktaş menfaatleri içindir quaresmayı gömmek için değil
Dediğim gibi ben ihanetini görmedikten sonra hiç bir oyuncuyu gömmem.
ama yanlış olanı eleştiririm. Bu seneki quaresma takıma en çok zarar veren oyuncuların başında geliyor.
Şimdi bunu eleştireceğim diye geçen seneki katkısını görmezdenmi geleyim
alkışlamam gereken zamanda alkşlar eleştirmem gereken zamanda eleştiririm
sürekli aynı düşünmek zorunda değilim oyuncu performansına göre değişirim olması gereken bu değilmi.
an gelir hocada eleştiririm yönetimde eleştiririm yeterki benim doğrularıma göre yanlış yaptıklarını düşünürsem
affetmem @Yunus Emre Dökmeci 
Benim için tek gerçek ve eleştirilemez olan Beşiktaştır.
Bu arada kendi eleştirdiğim kişiyi bile renklilerin eleştirmesine tahammül göstermem. :bandit:

Çevrimdışı Berat

Bir takımdaki bütün duran topları(ŞL özelinde penaltı+korner+serbest vuruş) kullansam heralde ben de yakın istatistiklere sahip olurdum. Osmanlı maçında Babel q7 kanatlarıyla oynarsak, Pinto ve Vrsajevic'in neler yapacağını hep birlikte göreceğiz bu arada.

Çevrimdışı Barış1903

oo quaresma tartışması alırım bir dal :) Ben de kendi fikrimi söyleyeyim o zaman; quaresma benfica deplasmanında yaptığı serserilikten sonra benim için zaten bitmişti :) umarım kendisi "yüce jesus" en yakın zaman da bu diyarlardan uzaklaşır

Çevrimdışı underworld

İnler nerede ne yapmış ki derken ciddi misin, şaka mı yapıyorsun?

Adam 2 sene öncesine kadar Napoli'nin en değerli 2-3 oyuncusundan biriydi.

Sana gelmek için bonservisini eline aldı ve oradan aldığının daha azına oynamayı kabul etti. Aldığı para da, Galatasaray'ın Serdar Aziz'e verdiğinden az. Daha neyin hesabını yapıyorsunuz?

2 sene önce bende çok farkı yerdeydim

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bir takımdaki bütün duran topları(ŞL özelinde penaltı+korner+serbest vuruş) kullansam heralde ben de yakın istatistiklere sahip olurdum. Osmanlı maçında Babel q7 kanatlarıyla oynarsak, Pinto ve Vrsajevic'in neler yapacağını hep birlikte göreceğiz bu arada.
Hayatinda kac kez S.L de oynayip Frikikten Gol attın ve 3 Gol 3 Asist yaptın :alala:

Veya bu istatistiği yapabilen kac oyuncu var Dunyada ?

Adam S.l de 3 Gol 3 asist yapmış Frikikten Gol atmis sen kalkip bende atarim diyorsun dusmanligin bu kadarina da Pes diyorum artikk

Laf olsun torba dolsun Ben yeterki gomeyim diye düşünüyorsun ve Adamin emegine bile saygisizlik ediyorsun

@Necmi abi buna nasil musaade ediyor anlamıyorum sabahtan aksama kadar Quaresmaya sallıyorsun butun derdin Quaresma olmuş senin

Sana Cevap vermemek icin Surekli es gecemeye çalışıyorum ama En azindan Emege SAYGISIZLIK etme ben buna tahammul edemiyorum
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2016, 23:42:32 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

2 sene önce bende çok farkı yerdeydim
İnler'in bir yerlerde bir şeyler yaptığını kabul ettin en azından, bu da bir şeydir.

Sen bu kalitede adamları bu lige 1-2 sene rötarlı getirebiliyorsun. Gomez de aynıydı. Olanakların ve ülke şartları bu.

Sen sirf Q7 yi gommek icin dunku Penalti pozisyonunda bile Ozi hakliydi iyiki Ozi atti , Q7 yi dinlemedi demissindir %100 eminim buna bu kadar olmaz ya

Çevrimiçi Necmi

Madde 1 :
''Taliscanın

Madde 2 :

Madde 3 :

Madde 4 :

Madde 4 :
Talisca hepsi topu topu 5 maç oynamış bir oyuncuyu oda 5 90 dakika değil sosanın yerini tutmaz demekle
ne dediğini anlamadım yer nasıl tutuluyor. yerini tutmak demek aynı katkıyı vermek demek bende diyorumki
5 maça bakınca verdiği katkı sosadan fazlası. Oyun tarzı dersen banane hoca bu iş için var taliscanı oyun tarzına uygun yapılanmayı yapsın
yoksa sosanın fotokopisini bulmak zor. sonuçta sosayıda oyuna katan hocaydı önceki sene sosa yokları oynuyordu.
İnler: Bu konuda hiç konuşmayalım demekki bilgisizsin. inler kimki diyebildiğine göre kümeden yeni çıkmış takım 6 M
bonservis verdiği için geçen sene alamadık inleri
Talisca nın şut çekmesi gole yakın olması sistem takımında nasıl bir şey ifade etmez :alala: bak hazırlık maçında iki asist bir asist öncesi
pası verdi şimdi diyeceksinki o maç hazırlık maçı ciddi bile oynanmadı ama unutmaki orda kimler oynadı ama hiç biri Talisca
kadar sonuca dönük performans göstermedi sonuçta hepsi aynı şartlarda oynadı. Talisca iyi bir on numara sosa tarzında bir oyuncu değil
peki biz bu kadroya onun tarzındamı adam koymalıyız sen diyorsunki boyumuz uzamasın aynı kalalım. Futbol sonuç oyunudur
sonuca giden oyuncu değerli oyuncudur sistem dediğin şey zaten topu kale direklerinden geçirmektir. Gerisi hikayedir.
Hem sistem takımı olmak demek pas oyunu oynamak demek değildir. nasıl bir sistem olduğu önemli değil sistemin içine giren oyuncu
performans veriyorsa o takımın bir sistemi var demektir. şimdi Babeli aldık çıkar takır takır oynarsa bu sstem takımı olduğumuzu gösterir
az yetenekli olan buna hemen uyar. oyuncu oyunda sırıtmaz dişliler dönmeye devam eder.
diğerlerinin kötü olması bizi evet iyi yapar. Benim yarıştığım yer burası burda rakiplerimin önünde tamamlıyorsam onlardan iyiyim demektir
benim gerçeğim Türkiye ligi ben ispanyada realle barçayla yarışmıyorum o nedenlede onların rekabetinede giremem beni atletico yada seville ilgilendirmiyor
ne aynı şartlara sahibiz nede aynı imkanlara burda bizim gerçeklerimiz var ne zaman onlar bu ligde mücadele eder yada biz ispanya liginde mücadele ederiz işte o zaman mukayese edersin. Yok şampiyonlar liginde mücadele ediyoruz dersen orayı geçeceksin mücadele falan etmiyoruz oralarda biz sadece onların istediği sürece oynarız istemedikleri anda şutlarlar. UEFA da bile bu böyle o nedenle hiç mukayese bile etme bu senin iyi olmanla alakalı bir şey değil GS örneği verme sakın o uefa kupası kaldıran kadronun şimdi nerde olduğu malum uefaya yürürkende desteğin nerden geldiği belli oluyor. Bu işler kesinlikle kişisel kulüp başarısıyla yürümez. Türkiye avrupada istenmiyorsa emin ol hiç bir kurumuyla istenmez. Bu sene ne kadar başarılı olursa olsun türk takımları bir yerden sonra nasıl elenecek seyret. bunun olmaması için uefayıda hakemlerinide yenmen gerekiyor. Birilerinin derin ilişkileri buna yetmiş bizim öyle derin ilişkilerimiz yok
yani işin özeti bu seneki şl yi alacak takımın kadrosunu komple sene başında alsaydın Beşiktaş forması giydirseydin genede şl yi alamazdın
sen futbol dilinden konuşuyorsun hatırlatayım futbol sadece futbol değildir. çocukça düşünce demişsin ya aslında tamda senin söylediklerin realiteden uzak pembe hayallerdir. sen olanı değil olması gerekeni söylüyorsun

Çevrimdışı underworld

İnler'in bir yerlerde bir şeyler yaptığını kabul ettin en azından, bu da bir şeydir.

Sen bu kalitede adamları bu lige 1-2 sene rötarlı getirebiliyorsun. Gomez de aynıydı. Olanakların ve ülke şartları bu.

ben inlere kötü demedim ki sadece sözleşme şartları kötü.

Quaresmayi Gommeniz bitti ise Dun Oguzhanin Yaptigi saygısızlığı ve laobaliligi konusalim biraz :tabe:

Oguzhan dun aksam Sadece Quaresmaya degil Cenke ve Hocaya da saygısızlık etti , Hocasini EZIP GECTI :busted_cop:

Bu öyle olur boyle seyler diyip geçilecek birsey degil..

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Sen sirf Q7 yi gommek icin dunku Penalti pozisyonunda bile Ozi hakliydi iyiki Ozi atti , Q7 yi dinlemedi demissindir %100 eminim buna bu kadar olmaz ya

Arkadaşlar biriniz ben çikolatalı,biriniz ben muzlu süt seviyorum diyorsunuz.Tamamen olaya bakış acılarınız farklı,ve kendinize göre haklısınız ki,aylarca konuşulsa bile bir sonuca varamayacak bu anlaşmazlığın sürmesi bence çok gereksiz.Quaresma dan bende çok haz etmesem de haz edenlerin edenlerin de haklı sebepleri olduğunu , özellikle ülkemizden olmayan birinin Beşiktaş ı bu denli sevebileceğini gördüğümde anlayabiliyorum.Lütfen bu konu için kimse kimseyi üzmesin artık

S.L de Penalti ve Frikik atmak o kadar kolayki ne var yani hepimiz atariz Degilmi @Berat

Oguzhanin SPORTOTO superlig de kaçırdigi kacinci penalti sayabilen varmi ?

Ve israrla hala Topu alip ben kullanicam diyor Daha ligde penalti atamayan Ozi , S.L de penaltı kullansaydi gruptan çıkamazdik heralde

Çevrimdışı Çağatay

Quaresmayi Gommeniz bitti ise Dun Oguzhanin Yaptigi saygısızlığı ve laobaliligi konusalim biraz :tabe:

Oguzhan dun aksam Sadece Quaresmaya degil Cenke ve Hocaya da saygısızlık etti , Hocasini EZIP GECTI :busted_cop:

Bu öyle olur boyle seyler diyip geçilecek birsey degil..

Hazirlik macinda iki penalti kacirip ucuncuyu deatmak isteyen ama kerim kullanmak istediginde de trip atan saygisiz kimdir ?
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

S.L de Penalti ve Frikik atmak o kadar kolayki ne var yani hepimiz atariz Degilmi @Berat

Ve israrla hala Topu alip ben kullanicam diyor Daha ligde penalti atamayan Ozi , S.L de penaltı kullansaydi gruptan çıkamazdik heralde

Kaçıncı?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hazirlik macinda iki penalti kacirip ucuncuyu deatmak isteyen ama kerim kullanmak istediginde de trip atan saygisiz kimdir ?
Bu ağır olmuş ama  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Arkadaşlar biriniz ben çikolatalı,biriniz ben muzlu süt seviyorum diyorsunuz.Tamamen olaya bakış acılarınız farklı,ve kendinize göre haklısınız ki,aylarca konuşulsa bile bir sonuca varamayacak bu anlaşmazlığın sürmesi bence çok gereksiz.Quaresma dan bende çok haz etmesem de haz edenlerin edenlerin de haklı sebepleri olduğunu , özellikle ülkemizden olmayan birinin Beşiktaş ı bu denli sevebileceğini gördüğümde anlayabiliyorum.Lütfen bu konu için kimse kimseyi üzmesin artık
Abi Allah aşkına Adam S.L de frikikten Gol atmis 3 asist yapmis 3 de Gol atmis adam cikmis Butun duran toplari ben kullansam bende atarim.diyor ayip ama bu kadari da !!

Penalti atmak bu kadar basit madem Ozi ligde kacinci kez penalti kacirdi onu da bi yaziversin @Berat da bi görelim ?

Kaçıncı?
Son 2 Sezonda yani gecen sezon ve bu sezon Super kupa finali dahil kacirdigi 4.cu Penalti :tabe:

Trip atmak saygısızlık değildir ama Hocasını ezip gecmek saygısızlıktır :ok:

Çevrimiçi Samet Ç

Sadece bir tane kaçırdı.

Etiketler: