2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12336843 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Tek tek baktığımızda çok çok başarılı harikulade transferlerin yapıldığı ancak total olarak ele aldığımızda çok başarısız ve en gerekli ihtiyaçların karşılanmadığı - hemde karşılanabilecekken karşılanmadığı bir transfer sezonunu geride bıraktık.

Çevrimdışı Kutay

Daha önce ŞL'de maç oynamış stoperimiz yok korkutucu
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı 38life

Gökhan İnlerin lisansı hala çıkmadı...

Çevrimdışı İhsan

Su samedov ve akinfeevi alsak hemen antalyadalar zaten. Maci oynuyorlar okuz gibiler zaten saglik kontrolune falan gerek yok hemencecik imzalasinlar bonservisi uefa cozsun

@mylife1903
sen bu UEFA nın FFP olayını tam çözemedin galiba  :kop:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı autopsy

İnler'i biraz fazla küçümsüyorsunuz bence. Tahmin edilenden çok faydalı olacağını düşünüyorum .

Çevrimdışı mylife1903

abi sscb kökenliler olmuyor arada hatırlatayım en iyisi
Samedov olur abi turk kani var akinfeev de raketci gibi heryerde olur. Olmayacaklari yazmiyorum zaten. Aslinda rusyada zagoev var manyak futbolcu hic dusunmezdim rusyadan olmasa super futbolcu.

Çevrimdışı Mehmet57

Inler'i almisken Leicesterden keske Huth veya Morgan'i da alaydik  :D

Stoke doneminden beri istemisimdir Huth'u. Gozden dusmustu, hatta Middlesborough'ya kiralik gitmisti.

Insallah seneye :D

Çevrimiçi COB

Stoper gelmezse skandal olacak ve eğerki şampiyonlar liginde 4 cü olursak Fikret Orman ve yönetim nasil günah çikartacak acaba.

Resmen rezillik. 3 ay boyunca en lazim olan bölge stoperi bitiremiyorsa, bu nasil bir plan.? Hani transferlerimiz belli idi? Şenol hocanin bir isteği vardi, 2 ay boyunca hiçbir kaliteli stoper alamadik, halen inanamiyorum. 300 bin euro kurtaralim diye şampiyonlar liginden olmayız umarim.

Gerçekten çok sinirliyim.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Çok istemiştim Eto'yu ama olmadı. Nasip. Belki devre arası olur. Yeni gelen ve dönen arkadaşlar da hayırlı olsun. Allah utandırmasın.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Eclips

Yahu niye anlamıyorsunuz Atibanin yedegi degil Atibanin alternatifi yok zaman zaman da birlikte oynayacaklar , Tr kupası haric  Atiba banko.

Hoca her macin 60.ci dakikasindan sonra Oziyi oyindan alip Necipi sokuyordu artik Oziyi cikarip Inleri sokacak burada bir Devrim var

Yani Inler , Atibanin degil Talisca veya Ozinin yedegi olacak

Kardesim hangi yildan bahsediyorsun ??? Hangi yilda her mac 60.ci dakika Ozzy cikip necip giriyordu ??

Beraber oynayacaklari en fazla 3/4 SL maci, baska nerde oynayacak bu adam Atiba ile beraber?? Biz bu adami TR kupasi icin mi aldik?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İnler'i biraz fazla küçümsüyorsunuz bence. Tahmin edilenden çok faydalı olacağını düşünüyorum .
Kesinlikle :ok:

Özellikle uzaktan mutlaka yazar Kritik anlarda :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı FedericoGiunti

Bu transfer döneminde gelenlerin yanında gidenlerde karlı çıktık. Mayısta takımdan ismail ile pektemek gidecek denseydi havalara uçardık. Başkan biri kiralıkta olsa gönderdi ikisinide. Yalnız gomeze üzüldüm ben. Gomez kalsaydı keşke. Birde kaleye fabri geçsin.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Tolga

Bir tane iyi stoper almalıydık olmadı maalesef.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Berat

Lisans numarası çıktı, sıra bekliyor 1 saattir.

Çevrimiçi Samet Ç

Lisans numarası verilmiş.Sıkıntı çıkmaz.

[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 23:06:17 Samet Ç ]

Çevrimdışı FedericoGiunti

Bir tane iyi stoper almalıydık olmadı maalesef.
Katılıyorum ama enseyi karartmamak lazım. Rodo ve atınç götürür bizi.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Kim sildi benim yazımı.. Sanki full transfer konuşuldu burda.. Birazda sohbet edelim şurası kapanmadan

Çevrimdışı OrhanAker

Eto gelseydi iyiydi be :bandit:

Çevrimdışı Berat

Katılıyorum ama enseyi karartmamak lazım. Rodo ve atınç götürür bizi.

Baya iyimser :)

Çevrimdışı 38life

Gökhan İnler de TFF'nin sitesine eklendi şu dakika itibariyle.

Çevrimdışı Tolga

Kim sildi benim yazımı.. Sanki full transfer konuşuldu burda.. Birazda sohbet edelim şurası kapanmadan

Kullandığın kelimeden ötürü sildim mesajını ayrıca maçla ilgili forum ahalisi diğer başlıkta konuşuyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı autopsy

1 milyonuncu bir stoper alsaydık iyi olacaktı diyen arkadaşa ödül vereceğim  :evillol:
Ben unutmaya çalışıyorum , oh diyorum İnler'i aldık , Adriano cillop , Caner geldi , Talisca akacak falan hayaller kuruyorum .
Sonra beklenen cümle geliyor  :D
Abicim hepimiz farkındayız da olmadı işte , zaman pozitif olma zamanı .
Yeterince net bir stoper ayarlayamadık sanırım.
Zaten vasat birini de almış olmak için alıp gelmesinler . Böylesi daha iyi .
Unutmayalım ki Marcelo-Tosic-Alexis-Necip 4 lüsüyle ligin ikinci yarısını geçirdik.
Rhodolfo toparlanırsa geçen yıldan bir tık daha iyi olacağız. En azından daha kötü olmayacağımız kesin .
CL'ye katılmak falan güzel hissiyat tabii ki ama öncelikle kesinlikle üst üste 2. şampiyonluğu hedeflemeliyiz.
Bunu da yapacak gücümüz var fazlasıyla .

Çevrimdışı Orhan_

Beşiktaş'ın kronik hastalığı olan stoper ve kaleci sorunu bu sezon da devam edecek. Yapılan transferler iyi ama bu kadar süre içerisinde ilk 11'e 1 tane stoper alınamaz mı? Yönetim taraftarı defansla sınıyor. Türkiye için kadromuz gayet yeterli ancak bu başarısızlığın üstünü kapatmıyor. Stoper konusunda büyük fiyasko yaşıyoruz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gökhan İnler de TFF'nin sitesine eklendi şu dakika itibariyle.
Demekki bu kadar celallenmeye gerek yokmus degilmi

Yahu adami 1 saat once aciklamissin yetismemesi veya Unutulmasi mumkunmu?

Niye surekli kotuyu cagirip surekli olumsuz düşünüyorsun ?

Merak ediyorum yanlis anlama ama normal hayatinda da bu kadar karamsarmisin ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: