2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12336870 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet57

İlgisi bile yok dostum. Töre de Q7 de bazen çok iyi işler yapsalar da bazen gereksiz top tutarak atağın hızını kesiyorlar ve savunma yerleşiyor. Söylemeye çalıştığım bu .
Olcay'ın futbol zekası ve oyun görüşü Töre'nin de Q7'nin de fersah fersah önünde ama yeteneği de tam tersi bir o kadar düşük .
Pas hatası yapmasının sebebi yetenek eksikliği, oyun görüşü eksikliği değil .
Takımı ileri taşıyan ve pozisyona sokan en önemli adamdır Olcay . Bunu çok net görüyorum .

Nein.

Oyun gorusu oyuncuya belirli pozisyonlarda sakinlik verir. Keza, bu da bir yetenek sonucta. Olcay'in sakin kalamamasi oyun gorusunun dusuk olmasindan kaynaklaniyor. Bunu oyuncunun pas tercihlerinden gorebilirsin.

Bir oyuncunun ayagi kotu olur, ve diyelim cross pass denemez. Ama oyun zekasi oyuncuya sakinlik verir, top ayagina geldiginde hangi tarafa donecegi konusunda faydali olur, pasi o anda verip vermeme konusunda yardimci olur, dogru zamanlama ile pasi vermesinde belirleyici olur.

Pas trafiginde bir oyuncuyu etkili kilan budur. Kisa mesafede ucgen sirf antreman sonucundan dogar. Bu ezberedir. Gorus acisindan en iyi orneklerden biri gecen sezon Arena'da oynadigimiz Galatasaray maci. Son anda Gomez'in goluyle aldigimiz mac. Ikinci yarida sag kanatta kontraya cikip Galatasaray'i dengesiz yakalarken mac daha 0-0, Olcay sag kanatta ilerleyip solda bos olan oyunculara vakti zamaninda pas atamayip topu kaptirdi. Ki, bu pozisyon burda herkesi kanser etmisti.

Ben su an sadece Alanya macindaki ve bu Gs macindaki enstantaneden bahsettim. Lakin, Olcay'in her macinda istisnasiz boyle anlari var. Bu tur oyuncular asla, kesinlikle en yuksek seviyede oynayamaz. Muller kiyasi da zaten hic anlasilir degil ve cok sacma (siz degil, baska arkadas yapmis). Muller bitiricilikte usta oldugu kadar, ara paslari verebilen, orta acabilen, fizigi guclu ve sutlari cok etkili bir oyuncu. Muller oyunu basit tutmayi seven bir futbolcu, Olcay ise oyunu basit tutmakta mecburi bir futbolcu.

Çevrimdışı mylife1903

liderinden geçtik artçısını dahi almadık. şaka gibi resmen hocayı sınıyor başkan başka açıklaması yok...
Hoca aldi adamini be abi marselo iste, kendi istedi yeter fazla karismasin senol gunes transfere zaten. Sonra serdar, eren, ozan, volkan sen falan

Çevrimdışı autopsy

pazarlık antlaşma sterlinle yapılmıştır sonra euroya çevrilmiştir   :D

Evet, bu muhtemel  :D

Çevrimdışı tangaz

lig için problem yok ama şampiyonlar ligi bizi baya sıkacak marcelo ve rodolfoya bişey olmasın

ligi fazla küçümsüyorsunuz necipli kadronun konyada yaptıklarını tekrar izlemenizi öneririm
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 22:47:51 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

İnler'de puan başı primi yok allahtan.

Çevrimdışı uğur07

Sampiyonlarlar ligi icin disarida kalacaklar muhtemelen
Veli
Aras
Oguzhan aydogan
Kerim frei

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi doganay

Atinc transferinde 100 bin almanlara kitlemis baskan  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Atınç a 750.000 € odenecek

Leipzig bize 100.000 € odeme yapacakmış :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Berat

Leipzig bize ödemesi gereken ekstra 1 M € 'yu ödemediği için Atınç'ın maaşını öderler diye tahmin ediyordum. 100 k almışız.

Çevrimdışı Tolga

Atınç'ı kiralayıp 100.000 euro kazanmışız :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

pazarlık antlaşma sterlinle yapılmıştır sonra euroya çevrilmiştir   :D
Aynen Kerimin bonservisinde de boyle olmustu hem Binli hemde yuzlu bir rakam çıkmıştı baya kusuratliydi

Sterlinden € ya çevrilince boyle oluyor

Çevrimdışı tangaz

Hoca aldi adamini be abi marselo iste, kendi istedi yeter fazla karismasin senol gunes transfere zaten. Sonra serdar, eren, ozan, volkan sen falan

hoca mevki ve sayı versin isim vermesin...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı OrhanAker

Atınç da opsiyonda olsaydı keşke.

Çevrimdışı Mehmet57

Bence Rhodolfo'nun donusu ve Atinc'in gelmesi ile gecen sezona bakarak daha iyi yerde defans.
Lig icin kesinlikle yeterli, ozellikle solbek sorununu cozmus olmamizdan dolayi. Ama keske lider bir stopper alinsaydi SL icin.
Artik hoca cift on libero deneyip takimi sahaya surer gibime geliyor. Inler'in deneyimi burda onemli.

Çevrimdışı Efe

son dakika sstoper gelirse valla ortalık yıkılır
Şampiyon Beşiktaş JK

Leipzig bize ödemesi gereken ekstra 1 M € 'yu ödemediği için Atınç'ın maaşını öderler diye tahmin ediyordum. 100 k almışız.
Tahminimce o +1 milyon € yu da aldik , ekstradan yetiştirme bedeli de cikti onlarda yetiştirme bedeli vermemek icin Atınçi bize kiraladi ama baskan yine de bi 100.000 € koparmış :D

Çevrimdışı Eclips

Adam Atiba'nin yedegi olacak ama Atiba'dan fazla kazanacak  :ebebe:

Çevrimdışı mylife1903

Su samedov ve akinfeevi alsak hemen antalyadalar zaten. Maci oynuyorlar okuz gibiler zaten saglik kontrolune falan gerek yok hemencecik imzalasinlar bonservisi uefa cozsun

Bence Rhodolfo'nun donusu ve Atinc'in gelmesi ile gecen sezona bakarak daha iyi yerde defans.
Lig icin kesinlikle yeterli, ozellikle solbek sorununu cozmus olmamizdan dolayi. Ama keske lider bir stopper alinsaydi SL icin.
Artik hoca cift on libero deneyip takimi sahaya surer gibime geliyor. Inler'in deneyimi burda onemli.
CL de içerideki maçlarda normal sistem

Deplasmanda , Atiba - Inler li sistem oynariz :tabe:

Çevrimdışı autopsy

Nein.

Oyun gorusu oyuncuya belirli pozisyonlarda sakinlik verir. Keza, bu da bir yetenek sonucta. Olcay'in sakin kalamamasi oyun gorusunun dusuk olmasindan kaynaklaniyor. Bunu oyuncunun pas tercihlerinden gorebilirsin.

Bir oyuncunun ayagi kotu olur, ve diyelim cross pass denemez. Ama oyun zekasi oyuncuya sakinlik verir, top ayagina geldiginde hangi tarafa donecegi konusunda faydali olur, pasi o anda verip vermeme konusunda yardimci olur, dogru zamanlama ile pasi vermesinde belirleyici olur.

Pas trafiginde bir oyuncuyu etkili kilan budur. Kisa mesafede ucgen sirf antreman sonucundan dogar. Bu ezberedir. Gorus acisindan en iyi orneklerden biri gecen sezon Arena'da oynadigimiz Galatasaray maci. Son anda Gomez'in goluyle aldigimiz mac. Ikinci yarida sag kanatta kontraya cikip Galatasaray'i dengesiz yakalarken mac daha 0-0, Olcay sag kanatta ilerleyip solda bos olan oyunculara vakti zamaninda pas atamayip topu kaptirdi. Ki, bu pozisyon burda herkesi kanser etmisti.

Ben su an sadece Alanya macindaki ve bu Gs macindaki enstantaneden bahsettim. Lakin, Olcay'in her macinda istisnasiz boyle anlari var. Bu tur oyuncular asla, kesinlikle en yuksek seviyede oynayamaz. Muller kiyasi da zaten hic anlasilir degil ve cok sacma (siz degil, baska arkadas yapmis). Muller bitiricilikte usta oldugu kadar, ara paslari verebilen, orta acabilen, fizigi guclu ve sutlari cok etkili bir oyuncu. Muller oyunu basit tutmayi seven bir futbolcu, Olcay ise oyunu basit tutmakta mecburi bir futbolcu.

Muller abartı olmuş canım yok artık  :D  Ben Olcay'ın zaten elit seviye bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum ve elimizdeki diğer alternatiflerle kıyaslıyorum artıları eksileri anlamında .  Bu noktaya Caner üzerinden geldik . Daha önce de dediğim gibi klasik 4-4-2 oynasak Adriano-Caner cillop gibi olur . Emin ol Caner'in Olcay'a göre artılarını çok net görüyorum ama o bölgede önceki yazımda bahsettiğim gibi ikinci forvet gibi oynayabilecek, savunmanın dengesini bozabilecek adama ihtiyacımız var . O yüzden yine Olcay diyorum. Çok pozisyon yaratıyor Olcay, bu bir gerçek.  Olcay'ı Tuncay Şanlı'ya çok benzetiyorum ben tarz olarak . O da yetenek olarak vasatın tekiydi ama çok iş yaptı .

son dakika sstoper gelirse valla ortalık yıkılır

gelmez gelmez.

Çevrimdışı tangaz

Su samedov ve akinfeevi alsak hemen antalyadalar zaten. Maci oynuyorlar okuz gibiler zaten saglik kontrolune falan gerek yok hemencecik imzalasinlar bonservisi uefa cozsun

abi sscb kökenliler olmuyor arada hatırlatayım en iyisi

Adam Atiba'nin yedegi olacak ama Atiba'dan fazla kazanacak  :ebebe:
Yahu niye anlamıyorsunuz Atibanin yedegi degil Atibanin alternatifi yok zaman zaman da birlikte oynayacaklar , Tr kupası haric  Atiba banko.

Hoca her macin 60.ci dakikasindan sonra Oziyi oyindan alip Necipi sokuyordu artik Oziyi cikarip Inleri sokacak burada bir Devrim var

Yani Inler , Atibanin degil Talisca veya Ozinin yedegi olacak

Etiketler: