İsmail, Tosic -> Adriano, Caner
Serdar -> Gökhan Gönül
Necip (defans) -> Atınç
Necip (orta saha) -> Gökhan İnler
Gökhan Töre -> Aras
Sosa -> Talisca
Gomez -> Aboubakar
Tolga -> Fabri (inşallah oynatırsa hocamız göreceğiz)
Mustafa -> Ömer
Aşı tutar tutmaz orası ayrı tabi. Ayrıca Aboubakar ve Talisca, Gomez ve Sosa muadili değil tamam ama daha az ya da fazla katkı yapabileceğini söylemek de şu an için mümkün değil. Yani daha da iyi olmayacağını söylemek, hele daha oynamaya başlamadan, talihsiz bir yorum olur bence. Zira aynı talihsizliği Demba Ba'nın yerine gelen Gomez için de yaşayanlar olmuştu. Listeye sakatlıktan dönen Rhodolfo ile Tolgay'ı da ekleyebiliriz. Eski günlerine dönerler, dönmezler bilinmez ama iki transferimiz daha var. Kusura bakmayın ama kim ne derse desin, kadro iyi yönde evrim geçirmiş durumda. Karalar bağlamanın hiç kimseye faydası yok. Pollyanna'cılık da oynanmasın ama her şeyin bir dozu var kaçırmamak lazım. Hemen itirazlara başlamadan belirteyim; bence bu takıma 1 as kaleci ve 2 as stoper şartoğlu şart. Bu konuda yönetim kesinlikle hatalıdır ama şu an mevcut elimizdeki tablo bu. Keşke olsaydı ama olmadı. Ortaya çıkan haberlerden, en azından uğraşıldığını anlıyoruz bazı şeylerde. Tekrar söylüyorum, hatalılar bu konuda bana göre. Ancak artık zaman yapıcı olma zamanı. Biraz daha dikkatli yorum yaparsak, bizlere yakışanı yapmış oluruz. Sonucunda daha güzel günler bizi bekler, inancım bu yönde. Ama şampiyonlar liginde 5 yeriz, bilmem ne oluruz gibi yorumlar yaparsak bu iş olmaz. PSG diye bir takım var, adamların defans hattına bir baksın bilmeyenler,
http://www.psg.fr/en/News/300001/Team-Staff. Böyle bir defansınız olsa dahi gidip Monaco'dan 3 tane yiyebiliyor ve şampiyonlar liginde finalist dahi olamayabiliyorsunuz. Eleştirirken biraz da düşünün yahu. David Luiz ve Thiago Silva tandemi olsa bile olmuyor bazen değil mi? Yeni üye olabilirim ama uzun zamandır okuyorum buraları. Bazı üyeler resmen kasıtlı olarak trollüyormuş gibi geliyor artık. Düşünerek yazdıklarına ihtimal veremiyorum...
Şimdi hep birlikte sakin olalım ve sezonun keyfini çıkarmaya hazırlanalım...
Sağlıcakla kalın...