2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12358279 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat baltacı

FFP ye takılmıyorken bonservissiz N'koulou ya 3.5 imza parası verecektik.. son güne bırakırsan böyle olur
O zaman bunları yazdığımızda o kadar imza parasımı verilir diyolardı nkoulou kalitesinde oyuncuyu o paralara bonservisle zaten alamazsın kulübü 7-8 milyondan bahsediyodu elimizde para vardı ffp ye takılmadan parayı verip alacaktık o zamanlar bursa serdar azize 5 milyon istiyodu kıyaslama yaparsan nkoulou bu ligde bi numaralı stoper olurdu hızlı,çabuk,hamleli oyuncuydu bizim oyun sistemimizde iş yapardı bakın geçen sene çok iyi denilen kajer bu sene defans biraz öne çıkınca nasıl afalladı.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Kalyoncu

Lig için ifade eder. Mevcut rotasyonu CL'de kullanırız, yeni alacağımızı da ligde.
Şampiyonlar ligi için gerekliydi kesinlikle. Marcelo Tosic lig için yeter

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Şimdi bakalım kadromuza

Uefaya göre kaç yabancıyız ?? Cenk ömer yabancı sanırım
21 yabancı var :))) veli , boyko, oguzhan çıkarsa 18 yapıyor..tosiçle ömeride çıkarırsak 16 ya ulaşıyoruz

21 yabancı mı :D hahaha  :kop: :kop:

Çevrimdışı tuncaboylu

O zaman bunları yazdığımızda o kadar imza parasımı verilir diyolardı nkoulou kalitesinde oyuncuyu o paralara bonservisle zaten alamazsın kulübü 7-8 milyondan bahsediyodu elimizde para vardı ffp ye takılmadan parayı verip alacaktık o zamanlar bursa serdar azize 5 milyon istiyodu kıyaslama yaparsan nkoulou bu ligde bi numaralı stoper olurdu hızlı,çabuk,hamleli oyuncuydu bizim oyun sistemimizde iş yapardı bakın geçen sene çok iyi denilen kajer bu sene defans biraz öne çıkınca nasıl afalladı.

Şimdi de söylüyoruz, o kadar imza parası verilmez.

Stoper bulunamamış olması, N'koulou transferi konusundaki yorumunu haklı göstermez.

Birisi de çıkıp "Bakın GS Serdar Aziz'i aldı diye dalga geçiyordunuz, biz almalıydık" diyebilir, ona da mı hak vereceğiz?

Ayrıca @atalay defalarca N'kolou nun uygun bir profil olmadığını dile getirdi burada.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 14:48:30 tuncaboylu ]

Çevrimdışı 38life

3 stoper ile lige başlıyoruz deli olacam

Çevrimdışı Yankee

Senin avatarı gördükçe benim sinir katsayım artıyor cidden ya.

Değiştirme ihtimalin yok mu acaba şunu ? :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı Kalyoncu

3? Marcelo, Tosic,????
Sakat rhodolfo bu sistemde tolgadan daha beter duruma sokacağımız atınç mı?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Asper ortalama bir kaleciydi esasında. Sıradışı refklesleri vardı, ama o da ayaklarını iyi kullanamıyordu.

Çok vasat takımlarda oynadı bize gelene kadar ve bizden ayrıldıktan sonra, ama işte bir Trabzonspor maçı herkesin algısını değiştirdi kendisine karşı.

En fenası Kjaer'di ya, o neydi öyle. 40 yaşında amcaydı resmen.
O bizim kjaer fbli keyanin hemsosu degil mi?
Neden bizim adam kayer oluyor da fbnin aldigi danimarka inegi telafuzuylan keya oluyor?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı terapati

İsmail, Tosic -> Adriano, Caner
Serdar -> Gökhan Gönül
Necip (defans) -> Atınç
Necip (orta saha) -> Gökhan İnler
Gökhan Töre -> Aras
Sosa -> Talisca
Gomez -> Aboubakar
Tolga -> Fabri (inşallah oynatırsa hocamız göreceğiz)
Mustafa -> Ömer

Aşı tutar tutmaz orası ayrı tabi. Ayrıca Aboubakar ve Talisca, Gomez ve Sosa muadili değil tamam ama daha az ya da fazla katkı yapabileceğini söylemek de şu an için mümkün değil. Yani daha da iyi olmayacağını söylemek, hele daha oynamaya başlamadan, talihsiz bir yorum olur bence. Zira aynı talihsizliği Demba Ba'nın yerine gelen Gomez için de yaşayanlar olmuştu. Listeye sakatlıktan dönen Rhodolfo ile Tolgay'ı da ekleyebiliriz. Eski günlerine dönerler, dönmezler bilinmez ama iki transferimiz daha var. Kusura bakmayın ama kim ne derse desin, kadro iyi yönde evrim geçirmiş durumda. Karalar bağlamanın hiç kimseye faydası yok. Pollyanna'cılık da oynanmasın ama her şeyin bir dozu var kaçırmamak lazım. Hemen itirazlara başlamadan belirteyim; bence bu takıma 1 as kaleci ve 2 as stoper şartoğlu şart. Bu konuda yönetim kesinlikle hatalıdır ama şu an mevcut elimizdeki tablo bu. Keşke olsaydı ama olmadı. Ortaya çıkan haberlerden, en azından uğraşıldığını anlıyoruz bazı şeylerde. Tekrar söylüyorum, hatalılar bu konuda bana göre. Ancak artık zaman yapıcı olma zamanı. Biraz daha dikkatli yorum yaparsak, bizlere yakışanı yapmış oluruz. Sonucunda daha güzel günler bizi bekler, inancım bu yönde. Ama şampiyonlar liginde 5 yeriz, bilmem ne oluruz gibi yorumlar yaparsak bu iş olmaz. PSG diye bir takım var, adamların defans hattına bir baksın bilmeyenler, http://www.psg.fr/en/News/300001/Team-Staff. Böyle bir defansınız olsa dahi gidip Monaco'dan 3 tane yiyebiliyor ve şampiyonlar liginde finalist dahi olamayabiliyorsunuz. Eleştirirken biraz da düşünün yahu. David Luiz ve Thiago Silva tandemi olsa bile olmuyor bazen değil mi? Yeni üye olabilirim ama uzun zamandır okuyorum buraları. Bazı üyeler resmen kasıtlı olarak trollüyormuş gibi geliyor artık. Düşünerek yazdıklarına ihtimal veremiyorum...

Şimdi hep birlikte sakin olalım ve sezonun keyfini çıkarmaya hazırlanalım...

Sağlıcakla kalın...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Kulüpler birliği‚ cb´yla görüşüp tff´den talep etmiş. Görüşülüyormuş. FİFA onay verirse transfer süresi uzayacak galiba.

bu süre zarfında bizde adma gibi bir stoper alırız artık paraya kıyıp..... :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı tuncaboylu

Tosic'in orijini stoper değil.

Herkes orijininde oynamak zorunda değil, Oğuzhan'ın orijini de 8 numara değil.

Tosiç geçen sene stoperde solbekten daha iyi performans verdi. Milli takımında da sol stoper oynuyor.

Stoper olarak değerlendirilmemesi yersiz olur.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Herkes orijininde oynamak zorunda değil, Oğuzhan'ın orijini de 8 numara değil.

Tosiç geçen sene stoperde solbekten daha iyi performans verdi. Milli takımında da sol stoper oynuyor.

Stoper olarak değerlendirilmemesi yersiz olur.
Necip'i de koy oraya o zaman aynı gözle ifade edeceksek adam orta sahadan daha iyi oynuyor stoperde :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sallapati

O bizim kjaer fbli keyanin hemsosu degil mi?
Neden bizim adam kayer oluyor da fbnin aldigi danimarka inegi telafuzuylan keya oluyor?

2000 yılında gelmişti sanırım.. o zaman 40 olsa şimdi 56.. simon Kjaer oğlu olabilir cidden ha  :D :D

harbiden bu telafuz konusu sıkıntılı.. o zaman tüm adamları kendi dilindeki şekliyle telaffuz etsinler.. ligtv spikerleri resmen zevke geliyordu şimun keya derken

Çevrimdışı Erdemm

:claps: :ok:
İsmail, Tosic -> Adriano, Caner
Serdar -> Gökhan Gönül
Necip (defans) -> Atınç
Necip (orta saha) -> Gökhan İnler
Gökhan Töre -> Aras
Sosa -> Talisca
Gomez -> Aboubakar
Tolga -> Fabri (inşallah oynatırsa hocamız göreceğiz)
Mustafa -> Ömer

Aşı tutar tutmaz orası ayrı tabi. Ayrıca Aboubakar ve Talisca, Gomez ve Sosa muadili değil tamam ama daha az ya da fazla katkı yapabileceğini söylemek de şu an için mümkün değil. Yani daha da iyi olmayacağını söylemek, hele daha oynamaya başlamadan, talihsiz bir yorum olur bence. Zira aynı talihsizliği Demba Ba'nın yerine gelen Gomez için de yaşayanlar olmuştu. Listeye sakatlıktan dönen Rhodolfo ile Tolgay'ı da ekleyebiliriz. Eski günlerine dönerler, dönmezler bilinmez ama iki transferimiz daha var. Kusura bakmayın ama kim ne derse desin, kadro iyi yönde evrim geçirmiş durumda. Karalar bağlamanın hiç kimseye faydası yok. Pollyanna'cılık da oynanmasın ama her şeyin bir dozu var kaçırmamak lazım. Hemen itirazlara başlamadan belirteyim; bence bu takıma 1 as kaleci ve 2 as stoper şartoğlu şart. Bu konuda yönetim kesinlikle hatalıdır ama şu an mevcut elimizdeki tablo bu. Keşke olsaydı ama olmadı. Ortaya çıkan haberlerden, en azından uğraşıldığını anlıyoruz bazı şeylerde. Tekrar söylüyorum, hatalılar bu konuda bana göre. Ancak artık zaman yapıcı olma zamanı. Biraz daha dikkatli yorum yaparsak, bizlere yakışanı yapmış oluruz. Sonucunda daha güzel günler bizi bekler, inancım bu yönde. Ama şampiyonlar liginde 5 yeriz, bilmem ne oluruz gibi yorumlar yaparsak bu iş olmaz. PSG diye bir takım var, adamların defans hattına bir baksın bilmeyenler, http://www.psg.fr/en/News/300001/Team-Staff. Böyle bir defansınız olsa dahi gidip Monaco'dan 3 tane yiyebiliyor ve şampiyonlar liginde finalist dahi olamayabiliyorsunuz. Eleştirirken biraz da düşünün yahu. David Luiz ve Thiago Silva tandemi olsa bile olmuyor bazen değil mi? Yeni üye olabilirim ama uzun zamandır okuyorum buraları. Bazı üyeler resmen kasıtlı olarak trollüyormuş gibi geliyor artık. Düşünerek yazdıklarına ihtimal veremiyorum...

Şimdi hep birlikte sakin olalım ve sezonun keyfini çıkarmaya hazırlanalım...

Sağlıcakla kalın...

Çevrimdışı murat baltacı

En azından stoper yada eto dan biri gelseydi defansta yaşayacağımız sıkıntıyı etonun bitiricliği ile giderirdik yada stoper alarak daha az gol yer ilerde fazla atmasakta maçı alırdık.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı fatihbjk

Asper vardı. 8 maç oynayıp gitmişti :)

Bi bakiyim dedim bizden sonra ne yapmis diye. Adam hala oynuyor. 42 yasinda. Biz ustune kac kaleci alip gonderdik vay be.

Çevrimdışı mylife1903

2000 yılında gelmişti sanırım.. o zaman 40 olsa şimdi 56.. simon Kjaer oğlu olabilir cidden ha  :D :D

harbiden bu telafuz konusu sıkıntılı.. o zaman tüm adamları kendi dilindeki şekliyle telaffuz etsinler.. ligtv spikerleri resmen zevke geliyordu şimun keya derken
Yemisim onlarin telefuzunu pis bir algi yapiyorlar ama sebep?
Anlasam sebebini sinirimi bozmayacam boyle gerzeklik gormedim omru hayatimda ve bu ne hikmetse hep fblilere oluyor.
Kuyt de gec ulan hollanda koylusu aksaniylan kooeyt ne demek?
Sikertel geldi bu lara
$ikortil oldu ilk gun

Holosko ile sivokun gunahi neydi 10 sene oynadi adamlar turkiyede soyadlari degisti
Holosko diye biri yok olmadi o holo$ko aynj sivok diye bir futbolcunun olmamasi gibi $ivok var ama Š yahu
Ayni sikoda marka araba olmamasi gibi $koda o yahu

Saftim kaydi sanziman siyirdi sinirlendim gene

Çevrimdışı tuncaboylu

Necip'i de koy oraya o zaman aynı gözle ifade edeceksek adam orta sahadan daha iyi oynuyor stoperde :D

Necip sahanın hiç bir yerinde iyi oynayamıyor, fark orada.  :D

Tosiç ortalama bir sol stoper, bu lig için de gayet yeterli.

Çevrimdışı atalay

Mevcut tabloda oyunun ihtiyaçlarının büyük bölümünü karşılayamayan ve yeterlilik açısından yüksek soru işaretleri barındıran iki; henüz fiziksel ve mental olarak hazır olmayan +1 stoper oyuncusu var. İşin özü ideal planlamanın 4+1 olması gereken pozisyonun başlangıç planında  sadece iki oyuncu var.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 15:04:19 atalay ]

Çevrimdışı Bishamon

Şimdi de söylüyoruz, o kadar imza parası verilmez.

Stoper bulunamamış olması, N'koulou transferi konusundaki yorumunu haklı göstermez.

Birisi de çıkıp "Bakın GS Serdar Aziz'i aldı diye dalga geçiyordunuz, biz almalıydık" diyebilir, ona da mı hak vereceğiz?

Ayrıca @atalay defalarca N'kolou nun uygun bir profil olmadığını dile getirdi burada.

Söylediklerinin neden bir kısmını alıyorsun  :) Lider yönlü bir stoper değil dedi.Lider bir stoper+ Nkolou tandemi olmalıydı.

Şimdi Tosic güzellemelerine devam edebilirsin.

Çevrimdışı wbishop82

Mangala valencia ile anlasti haberleri vardi.eger dogruysa,abdennour hamlesi yaparmiyiz son anda.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bi bakiyim dedim bizden sonra ne yapmis diye. Adam hala oynuyor. 42 yasinda. Biz ustune kac kaleci alip gonderdik vay be.

Ben de baktım, oynadığı en iyi takım Malmö.

Kötü bir kariyeri varmış, şimdi gelse kim lan bu derler. O zamanlar internet ve sosyal medya böyle değildi, adam aklımızda süper ama oynatılmayan kaleci olarak kalıp gitti.

Çevrimdışı canU

Uefadan yazı bekleniyormuş transfer dönemi uzayabilirmiş de acaba bizim kadroyu geç bildirme hakkımız olacak mı o durumda. Bekleyelim görelim.

Etiketler: