Evrak isleri yetissin de bir gol de oradan yemeyelim.
Haftalardir takip ediyorum. Hic umudum yoktu acikcasi. Adriano talisca aboubakar inler caner atinc alabildiysek buyuk basari. Ki ismail m.p. takimdan gitmis. 2 yetistirmelik genc transferi yapilmis. Stoper yok evet buyuk eksik ama gecen seneden cok cok daha alternatif var. Kotu senaryolar icin planlar var.
Oguzhan 2 ay olmasa gecen sene. Ilk yari dagilirdik. Cenk ve Ömer 15 gol atar, q7,kerim,aras olcay 10 golu gecerse, marcelo rhodolfo gg caner adriano beck 10 golu bulabilirse. Sampiyonlugu oguzhan ve talisca belirler. 20 gol aboubakar 15 gol oguzhan talisca 70 gol eder. Lig icin yeterli olur. Ki simdiden 6 golu geldi 50nin.
Bu sene tek handikap tika takaya adaptasyon. Gecen seneki stopersiz halimizle bile cl de is yapardik. Bu senede yapariz, bildigimiz oyuna cevap verecek benfica ve napoli var onlar da vodafone arenadan cikamazlar.
Enseyi karartacak bir durum yok gibi. Tolgaya parantez aciyorum dip not olarak konya macinda ve alanya macinda cok net 3 4 golu engelledi. Yeni transfer olsaydi kalede herkesin ici rahat olurdu. Ama iste Besiktas bu riski, kanseri sevdirdi bize.
Bu konuya bir sekilde katki saglayan herkese cok tesekkurler, transfer nobetini keyifli hale getirdiniz.