2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12355908 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı worns

+Caceres. (Son sakatlık durumunu bilmiyorum)

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onun aşil tendonundan ciddi sakatlığı var. İkinci yarıya kadar oynayamazdı. Olmasaydı, muhtemelen transfer haberlerinde sıkça görürdük.

Çevrimiçi Mehmet57

Fabricio
GG-Rhod-Atinc-Adriano
Atiba-Oguzhan
Talisca
Aboubakar-Eto'o-Caner

Bence bu kadro ligi oturrur ve ideal kadro acisindan en gercekci kadro.

Soyle bir gercek var; ne caner nede adriano yedek birakilacak futbolcular degil. Adriano'nun oyun zekasi cok yuksek oldugu kadar pas oyununu en iyi oynayabilen futbolcumuz. O yedek kalamaz, bunun yani sira ofans gucu cok yuksek bir isim. Ortalari olsun, dribbling ozelligi olsun, sag ayagini en az solu kadar etkili kullanabilmesi olsun. Sahada tecrubesi ile bu sezonun en buyuk kazanclarindan biri olacagindan eminim.

Caner klasik bir winger olarak bu sistemde gorev alabilir. Sol ayakli, adam gecebilen ve muthis ortalar acan futbolcu. Sol ayagini bukadar etkili kullanan bir oyuncu sol kanatta bir kazanc olur. Adriano-Caner kanadi bence tren gibi isler. Caner cizgiye indiginde Adriano iceri bile kat edebilecek oyuncu sag ayagindan dolayi.

Aboubakar'a cok para verildi. Yedek oyuncuya verilmeyecek kadar fazla. Eto'o ise her daim sahada olmasi gereken bir futbolcu. Aboubakar'i hoca Burak'i kullandigi gibi kullanacak bence. Sag forvet olarak, ceza sahasi icine kosular yapan. Aboubakar'in hizli ve top ile becerisinin yuksek oldugunu goz onunde bulundurursak bu rol onun icin ideal. Boylelikle onun bosalttigi alani sag kanatta Gokhan kullanabilir.

Eto'o'nun sahada olmasi buyuk kazanc. Gomezin aksine Eto'o kendi pozisyonunu yaratabilen ve atak yonlendirebilen bir oyuncu. Oyun zekasi ust duzey ve gecen sene Antalyanin bircok atagini kendisinin baslattigina tanik olduk. Arkasinda gole yakin oynayan Talisca ile son derece uyumlu olacagini dusunuyorum. Hocanin aklinda bence Talisca icin bir Jaja rolu var.

Kisacasi bu takim bu ligi otturur.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Uyku tutmadi bir kadro yapip yatacağım

Boyko

Gg.       Marcelo.   Atinc.   Adriano

Atiba.  Oziie

Quaresma.    Talisca.      Olcay

Eto 'o ( Aboubakar )

Buda Turkiye kupasi 11 i

Fabri

Beck.      Rhodolfo.  Tosic.     Caner

Inler.    Necip

Aras.             Tolgay.               Kerim

Cenk tosun

Cumleten iyi geceler tekrardan :bye:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı anılnr

Belki saçma gelebilir ama ben futbolda en önemsiz mevkiinin stoper olduğunu düşünüyorum,yada en kolay yeri doldurulabilen.Tottenham maçına Atınç-Necip ikilisiyle çıkıp gol yememiştik daha birsürü bu tarz örnek bulunur.Bence asıl önemli olan takım savunmasını tam oturtmak ki bence geçen seneki geriden oyun kuramama sorunumuz Adriano-Gökhan ile çok rahat çözülür.Şampiyonlar ligine zaten Atiba-Oğuzhan-Talisca çıkacağımızı sanmıyorum açıkçası.Atiba-İnler-Oğuzhan(Talisca) gibi birşey olur muhtemelen.

Çevrimdışı atalay

Mali açıdan transferlerde 'total başarı' yeterli bulanabilir. Hatta kimi zaman ekstra işler de yapılıyor olabilir ve kutlanmalıdır. Fakat kısa, orta ve uzun vadede kadro planlaması/mühendisliği, transfer çarklarının dönmesini sağlayan dişlilerde (birimlerde) büyük sıkıntılar var. Güçlü bir futbol aklı yok ve günü kurtaran hamleler ile sorunların ötelendiği bir Beşiktaş var. Bunu sürdürülebilir kılmak da bir başarı fakat işin düsturu bu değil.

Çevrimdışı murat baltacı

Mali açıdan transferlerde 'total başarı' yeterli bulanabilir. Hatta kimi zaman ekstra işler de yapılıyor olabilir ve kutlanmalıdır. Fakat kısa, orta ve uzun vadede kadro planlaması/mühendisliği, transfer çarklarının dönmesini sağlayan dişlilerde (birimlerde) büyük sıkıntılar var. Güçlü bir futbol aklı yok ve günü kurtaran hamleler ile sorunların ötelendiği bir Beşiktaş var. Bunu sürdürülebilir kılmak da bir başarı fakat işin düsturu bu değil.
Metin tekin veya Altınsay sportif direktörlük görevine getirilse bu saydığın eksikler giderilebilirmi atalay
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş'ın daha aydınlık günleri görebilmesini istediğim için; Beşiktaş çatısı altında en temel görevlerini yerine getiremeyen departmanların yine Beşiktaş çatısı altından para, unvan ve itibar kazanıyor olmasından rahatsızım.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 03:46:48 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Metin tekin veya Altınsay sportif direktörlük görevine getirilse bu saydığın eksikler giderilebilirmi atalay

Sanmıyorum. Açıkçası TR'de bu işi yapabilecek bir futbol mühendisi var mı, bundan da emin değilim. Fakat sorun salt isimler değil. O isimlere yaratılacak düzen çok daha önemli.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 03:22:57 atalay ]

Çevrimdışı murat baltacı

Sanmıyorum. Açıkçası TR'de bu işi yapabilecek bir futbol mühendisi var mı? Bundan da emin değilim. Fakat sorun salt isimler değil. O isimlere yaratılacak düzen çok daha önemli.
Saydığım isimler bu işi kısmen başarır en azından planlama,schout,transferde takıma uygun isimler gibi konularda güzel fikir verir belli eksikleri giderirler ama dediğin gibi isimlere yaratılacak düzen önemli Ülkemizde biraz başarılı olanı aşağıya çekme durumu var.

Umarım başkan bu seneden ders alır seneye futbol mühendisliğini yapacak birine görev verir ffp sıkıntısıda olmayacağı için zamanında düzgün ve kaliteli isimler kadroya eklenir kampa yetiştirilir.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi mayguntr

Denk mi geldi bilmiyorum ama her mevkide bir tane standartı olan 6.5/10 luk bir tane de ucu açık  2-9/10 luk adamımız var. Soldakiler standart sağdakiler ucu açık adamlar.

Tolga / Fabri
Beck  / Gökhan G.
Adriano / Caner
Rhodolfo / Necip
Marcelo / Tosic
Atiba / İnler
Tolgay / Ozi
Tolgay / Talisca
Olcay / Kerim
Q7/ Aras
Ebu Bekir / Cenk

Çevrimdışı atalay

Emek verip, iyi işler ortaya koyanlar var; fakat problemlerin oluşmasına sebep olanlar yine emek verenler. Paradoks da burada zaten.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 13:56:26 atalay ]

Çevrimdışı 38life

Aboubakar'ın gol sevinçleri çok hoşuma gidiyor. Bir an önce Vodafone Arenada görmek istiyorum :)

Çevrimdışı beyaz

Gökhan İnler İstanbul'a gelmiş bile.

Çevrimdışı 38life

Adam bizden daha mutlu

Çevrimdışı caner.eryigit

Günaydınlar herkese hayırlı sabahlar...Ve beklenen gün geldi herşey bitiyor bugün çok şükür...Ama söylemeden edemiycem Allah'ını seven iyi bir stoper alsın

Çevrimdışı mmeteris

Günaydın arena. Bugün iyi bir stoper alırız umarım. Fakat şu ana kadar alınanlar gayet iyi oldu, alternatifi bol bir kadromuz var artık. Rotasyonu güzel yapabilirsek çok güzel günler göreceğiz inşallah. Dediğim gibi bir stoperimiz eksik. Atınç lig için yeterli olsa da Şampiyonlar ligi için üst seviye stoper almak lazım. Allah yardımcımız olsun. Amin :)

Kartal Gol Gol Gol

Çevrimdışı İhsan

Adam bizden daha mutlu

Adam dediğin bu kadar valizle gelir...
Ne öyle Eto'o gibi eli kolunu sallayarak gelmez  :)
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Günaydınlar herkese hayırlı sabahlar...Ve beklenen gün geldi herşey bitiyor bugün çok şükür...Ama söylemeden edemiycem Allah'ını seven iyi bir stoper alsın

Ne iyisi ya... Nefes diyorum, nefes alsın yeter  :s20:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Günaydın

Bugünüde allattıkmı tamamdır.
Yarından itibaren @raichu ve @Efe den kalan sağları saymasını rica edelim..  :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

Birkaç haftadır foruma düzenli girmiyorum, girsem de üstün körü birkaç şey karalayıp, genelde son bir iki gönderiyi okuyup çıkıyorum. Gökhan İnler ve Atınç transferlerine istinaden birkaç kelam etmek istiyorum.

- Kimse kimseyi kandırmasın, tamamen menajerlerin kontrolünde transferlerimiz. Neredeyse 2 yıldır dönüp dolaşıp İnler'e çökmemiz, Atınç'ı gönderip tekrar geri almamız, Samir Nasri gibi olma ihtimali düşük bir adam yoğun mesai harcamamız, bunların olmaması halinde alternatifimizin olmaması, olan alternatifin (Gökhan İnler) artık takımımızda olması...

- Adriano ve kısmen Gökhan Gönül dışında akıl süzgecinden geçip doğrudan ihtiyacımıza yönelik bir transferimiz yok.

- Yapılanları küçümsemiyorum, yanlış anlaşılmasın. Yüksek fiyatlara oyuncu satıp, günü kurtarmak adına da olsa iyi (ama asıl ihtiyacımız olmayan) trasnferler yapmaz az buz mesele değil. Türkiye'de daha önce benim görmediğim işler, kulüp yavaş yavaş bir imaja oturuyor. Fakat bu iş artık bizim rutinimiz halini aldı. Bu şekilde kalıcı başarı sağlayamayız.

- FFP kıskacının tabii ki farkındayım. Tepkim, menajerlerin ve simsarların bu derece kucağında olmamız. Türkiye'de işler bu şekilde yürümüyor evet, lakin 3-4 yıldır aktif scout departmanımız olup da dönüp dolaşıp trasnferin son günü İnler'i almamızın gerçekten mantıklı bir açıklamasını bulamıyorum. Koca dünyada, İnler dışında Atiba'nın bir tane alternatifi yok mudur? Ki DMC pozisyonu, Atiba'nın oynadığı şekli ile dünyada en çok oyuncunun yetiştiği pozisyon.

Herkes gibi ben de takımımı sonuna kadar destekleyeceğim, bundan şüphem yok. Eleştirim şu; transferlerin görece başarısına rağmen Yönetim ve takım, hayal ettiğimiz yerlerin çok uzağında. Sanırım artık biraz ayaklarımızın yere basması gerekiyor. Yönetimimiz, 3 büyük takım arasındaki en maharetli yönetim. bundan şüphemiz yok. Ama gerçeklere daha fazla gözlerimizi kapatmamaız gerekiyor. Takım bu yılda %70 oranında şampiyon olacak. Seneye de aynı meseleleri yaşamaya kendimizi hazırlamak da fayda var.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu arada tolgay bu formuyla devam edecekse işimiz var, İnler transferine Tolgay'ın formunu gördükten sonra daha çok sevindim, sahada başı kesik tavuk gibi dolanıyor genelde, sakatlık çok geriye götürmüş..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Günaydın arkadaşlar,

Birkaç haftadır foruma düzenli girmiyorum, girsem de üstün körü birkaç şey karalayıp, genelde son bir iki gönderiyi okuyup çıkıyorum. Gökhan İnler ve Atınç transferlerine istinaden birkaç kelam etmek istiyorum.

- Kimse kimseyi kandırmasın, tamamen menajerlerin kontrolünde transferlerimiz. Neredeyse 2 yıldır dönüp dolaşıp İnler'e çökmemiz, Atınç'ı gönderip tekrar geri almamız, Samir Nasri gibi olma ihtimali düşük bir adam yoğun mesai harcamamız, bunların olmaması halinde alternatifimizin olmaması, olan alternatifin (Gökhan İnler) artık takımımızda olması...

- Adriano ve kısmen Gökhan Gönül dışında akıl süzgecinden geçip doğrudan ihtiyacımıza yönelik bir transferimiz yok.

- Yapılanları küçümsemiyorum, yanlış anlaşılmasın. Yüksek fiyatlara oyuncu satıp, günü kurtarmak adına da olsa iyi (ama asıl ihtiyacımız olmayan) trasnferler yapmaz az buz mesele değil. Türkiye'de daha önce benim görmediğim işler, kulüp yavaş yavaş bir imaja oturuyor. Fakat bu iş artık bizim rutinimiz halini aldı. Bu şekilde kalıcı başarı sağlayamayız.

- FFP kıskacının tabii ki farkındayım. Tepkim, menajerlerin ve simsarların bu derece kucağında olmamız. Türkiye'de işler bu şekilde yürümüyor evet, lakin 3-4 yıldır aktif scout departmanımız olup da dönüp dolaşıp trasnferin son günü İnler'i almamızın gerçekten mantıklı bir açıklamasını bulamıyorum. Koca dünyada, İnler dışında Atiba'nın bir tane alternatifi yok mudur? Ki DMC pozisyonu, Atiba'nın oynadığı şekli ile dünyada en çok oyuncunun yetiştiği pozisyon.

Herkes gibi ben de takımımı sonuna kadar destekleyeceğim, bundan şüphem yok. Eleştirim şu; transferlerin görece başarısına rağmen Yönetim ve takım, hayal ettiğimiz yerlerin çok uzağında. Sanırım artık biraz ayaklarımızın yere basması gerekiyor. Yönetimimiz, 3 büyük takım arasındaki en maharetli yönetim. bundan şüphemiz yok. Ama gerçeklere daha fazla gözlerimizi kapatmamaız gerekiyor. Takım bu yılda %70 oranında şampiyon olacak. Seneye de aynı meseleleri yaşamaya kendimizi hazırlamak da fayda var.
Kalıcı ve düzenli başarı ve sürekli üstüne koyarak ilerleme için profesyonel yapılandırma şart ve Başkan söz verdiği bu yapılanmayı yapmamakta ısrarcı olduğu gibi aksine git gide daha çok tek başlı bir yapı haline geliyoruz, geleceğe dair endişem bu yüzden çok fazla, bu yönetim 2-3 sene sonra gittiğinde geriye nasıl bir takım bırakacak? Yeni yönetim geldiğinde olası bir aşağı düşüşte bunun suçlusu yeni yönetim mi olacak?
Korku akıl katilidir.

Bu arada tolgay bu formuyla devam edecekse işimiz var, İnler transferine Tolgay'ın formunu gördükten sonra daha çok sevindim, sahada başı kesik tavuk gibi dolanıyor genelde, sakatlık çok geriye götürmüş..
Talisca nin gelişiyle beraber zaten Yedek kulübesine gececektir Tolgay

Maçlara Talisca - Ozi - Atiba üçlüsüyle baslayip 60 dan sonra Ozi ----> inler ve Talisca --------> Tolgay değişiklikleriyle orta sahayi rahatlatip ekstra dinamizm kazandirabiliriz :ok:

Alternatifli kadronun avantajı

Bu arada Günaydın arkadaşlar :)

Biz uyurken Inler ve Atınç gelmişler , Yuvaniza :hosgeldin iz Kara Kartallar :tabe:

Etiketler: