2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12361452 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Stoper alınmaması büyük fiyasko.1 yıldır takımın genel sorunu koskoca 3 ay elde 1 stoper yok.Öncelik olmayan yere alternatif bile var stoper yok.Şaka gibi...
Stoper almadan kapatırsak bu transfer dönemi net başarısızdır.Eminim ki cl maçlarından sonra,ligdeki bazı maçlardan sonra herkes dizlerini dövecek.
Ara transfer döneminde de yana döne stoper arayacağız sonra alexis gibi bir tip gelecek hadi en baştan... :duman:
Dört senedir aynı senaryo, yönetim kaleye ve stoper bölgesine transfer yapmasını bilmiyor bu konu iyice netleşti.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Jukebox

Dört senedir aynı senaryo, yönetim kaleye ve stoper bölgesine transfer yapmasını bilmiyor bu konu iyice netleşti.
Abi yemin ediyorum gençliğim,çocukluğum şu takımda bir kaleci,bir stoper görmeden geçip gidiyor..

Çevrimdışı Zafer55

Demek ki arayışlar devam ediyor, hayırlısı bakalım. Umudu kesmeyelim, meydanları boşaltmayalım.  :)
Olumsuz görünümlü olumlu haber  :ok:

Çevrimdışı tayfunyasar

Evrak isleri yetissin de bir gol de oradan yemeyelim.

Haftalardir takip ediyorum. Hic umudum yoktu acikcasi. Adriano talisca aboubakar inler caner atinc alabildiysek buyuk basari. Ki ismail m.p. takimdan gitmis. 2 yetistirmelik genc transferi yapilmis. Stoper yok evet buyuk eksik ama gecen seneden cok cok daha alternatif var. Kotu senaryolar icin planlar var.

Oguzhan 2 ay olmasa gecen sene. Ilk yari dagilirdik. Cenk ve Ömer 15 gol atar, q7,kerim,aras olcay 10 golu gecerse,  marcelo rhodolfo gg caner adriano beck 10 golu bulabilirse. Sampiyonlugu oguzhan ve talisca belirler. 20 gol aboubakar 15 gol oguzhan talisca 70 gol eder. Lig icin yeterli olur. Ki simdiden 6 golu geldi 50nin.

Bu sene tek handikap tika takaya adaptasyon. Gecen seneki stopersiz halimizle bile cl de is yapardik. Bu senede yapariz, bildigimiz oyuna cevap verecek benfica ve napoli var onlar da vodafone arenadan cikamazlar.

Enseyi karartacak bir durum yok gibi. Tolgaya parantez aciyorum dip not olarak konya macinda ve alanya macinda cok net 3 4 golu engelledi. Yeni transfer olsaydi kalede herkesin ici rahat olurdu. Ama iste Besiktas bu riski, kanseri sevdirdi bize.

Bu konuya bir sekilde katki saglayan herkese cok tesekkurler, transfer nobetini keyifli hale getirdiniz.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı canU

Demek ki arayışlar devam ediyor, hayırlısı bakalım. Umudu kesmeyelim, meydanları boşaltmayalım.  :)

Abi seni de anlıyor yönetimin yaptığı iyi çok şey var bazılarını da görmezden gelsek olur modundasın.

Ancak stoper transferi son ana bırakılacak öncelikte değildi. Stoper ilk veya 2. Transfer olmalıydı. Son gün yana yakıla stoper bakarsın bakarsın hiçbiri gelmez devre arası alexis tarzı, boyko tarzı, opera tarzı oyuncular gelir. Seneye kaldı stoper. Bu sene defansif her sorun yönetime yazar bana göre.

Geçen seneki stoper hattı bu senekinden bile iyiydi.

Rhodolfo > Marcelo
Ersan > Necip

Çevrimdışı tangaz

Boyko malaga için ukranya da sağlık kontrolünden geçti diye bişey okumuştum sabah burada.Niye ukranyada ki! Acaba diyorum shaktar veya kiev içi geçmiş olmasın vida yada rakitsky için  :naughty:

ümidini kırmak gibi olmasın ama milli takım kampı nedeniyle ülkesinde olduğu için orada...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi yemin ediyorum gençliğim,çocukluğum şu takımda bir kaleci,bir stoper görmeden geçip gidiyor..

17 yaşındasın, daha ne gençliğinden bahsediyorsun sen.  :D :D

Biz 10 senedir kaleciye hasret kaldık, biz ne yapalım?  :)

Çevrimdışı Zafer55

Yıllardır gs nin grostotstokokozu  :) dışında yetişmeyen evrak hatırlamıyorum.Bide o konuyla gerilmeye gerek yok  :)

Çevrimdışı MrtBlgc

Evet arkadaşlar yönetim malesef stoper transferinde çok feci sınıfta kaldı, Eto'o da olmuyormuş galiba, olsaydı harika olurdu demek ki Antalya yüksek miktarda para falan istedi.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

*'Ne Zaman'  FFP anlaşması*imzalandı? Hoca Milo ve Pedro'nun üzerini*çizdi? Rhodolfo*sakatlandı? Alexis*transfer edildi? X isim, organizasyon ve uyumun en önemli olduğu bölgede yok. Bunun parayla izahı olamaz. Bu akılsızlık ve plansızlıktır.
FFP anlaşması ne zaman imzalandı? Senin mevcut pozisyonundaki sıkıntın ne zamandır var? Anlaşma varken bile o pozisyon için sadece bonservis bedelleri için €7,5 M harcanmış. Tercih ettiğin oyuncu sayısı iki, elindeki bir, ideal planlama ise minumum dört olmalı.

Çevrimdışı Jukebox

Abi bu yaşlarda 20den sonrası bile çok gibi gözüküyor ama şaka maka az kalmadı. :lol:
Abi sen cordobayı falan doya doya izlemişsindir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi seni de anlıyor yönetimin yaptığı iyi çok şey var bazılarını da görmezden gelsek olur modundasın.

Ancak stoper transferi son ana bırakılacak öncelikte değildi. Stoper ilk veya 2. Transfer olmalıydı. Son gün yana yakıla stoper bakarsın bakarsın hiçbiri gelmez devre arası alexis tarzı, boyko tarzı, opera tarzı oyuncular gelir. Seneye kaldı stoper. Bu sene defansif her sorun yönetime yazar bana göre.

Geçen seneki stoper hattı bu senekinden bile iyiydi.

Rhodolfo > Marcelo
Ersan > Necip

Stoper transferi sona bırakılarak hata edildiğine katılıyorum.

Öte yandan geçen seneki stoper hattımız için kurduğun cümleye katılmıyorum.

Geçen seneki stoper hattımız, Rhodolfo-Ersan-Pedro-Miloseviç'ti.

Bu sene Marcelo-Tosiç-Rhodolfo-Atınç var. Ben geriye gidiş görmüyorum burada.

Yetersiz mi dersen, evet Şampiyonlar Ligi'ne yetmez. Türkiye Ligi'ne yeter mi dersen, bence yeter.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dimi ama 25 yaşındayım 2 tane adam gibi kaleci hatirliyorum Beşiktaşin kalesinde , Mrmic , Cordoba bide Kova Myre yuzunden oynatilmayan Asper var !

Bu Gozler , Fevzi , Shoroumnu , Myre , Runje , Cenk , Rüştü gibileri gördü :akuma: :s20:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fikret Orman döneminde takıma gelen giden gönderilen kaleci ve stoperlerin listesi. Tam 21 kişi. Hiç normal bir sayı değil..

Mcgregor
Tolga
Boyko
Fabri
Günay
Cenk
Utku
Toraman
Sivok
Ersan Gülüm
Atınç
Escude
Dany
Berat
Rhodolfo
Marcelo
Pedro
Milosevic
Alexis
Tosic
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 14:23:13 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı onur_U

her yerden transferi kapattığımız yönünde bilgiler geliyor
tüm olumsuz şartlara rağmen iyi oyuncular aldık ama stoper alınmaması maalesef kabul edilemez bir durum

her sene yaptığımız gibi yine birşeyler eksik kaldı..sağlık olsun, geçmiş olsun..

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi bu yaşlarda 20den sonrası bile çok gibi gözüküyor ama şaka maka az kalmadı. :lol:
Abi sen cordobayı falan doya doya izlemişsindir.

İzledik stadda, yalan olmasın.

O da bize ilk geldiğinde kiralıktı, 2003-2004 yazını Cordoba'yı alabilecek miyiz diye diken üstünde geçirmiştik.

Umarım yine izleyebiliriz öyle özel bir kaleci.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fikret Orman döneminde takıma gelen giden gönderilen kaleci ve stoperlerin listesi. Tam 21 kişi. Hiç normal bir sayı değil..

Mcgregor
Tolga
Boyko
Fabri
Günay
Cenk
Utku
Toraman
Sivok
Ersan Gülüm
Atınç
Escude
Dany
Berat
Rhodolfo
Marcelo
Pedro
Milosevic
Alexis
Berat
Tosic

"Berat'ı unutma" diyecektim, 2 kere yazmışsın.  :D :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

"Berat'ı unutma" diyecektim, 2 kere yazmışsın.  :D :D
Adama karşı ayrı bir sevgim var  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı LuceGel

2 Stoper diye başlayan transfer sezonu Atınçla bitiyor ligde idare ederizde avrupada affetmezler maalesef,bide Etoo geleydi iyiydi ya adam bizi net şampiyon yapardı ligde maçları rahat seyrederdim. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı serdart

mevcut kadromuz şu şekilde. şampiyonlar ligi için 4 yerli ve 4 altyapı için 6 oyuncumuz var iyi oldu atınç ın gelmesi.

tolga*
utku*
gökhan*
caner*

atınç*
necip*

geriye kalan oyuncular 17 kişi. bunların içinde 2 kişi oyuncu listesine dahil edilemeyecek. keşke 23 kişilik cezamız olmasaydı normal olan 25 kişilik kontenjan olsaydı hiç problem yaşamamış olacaktık mevcut durumda.

fabiano
tosic
marcello
rhodolfo
beck
andriano
inler
atiba
oğuzhan
tolgay
talisca
olcay
quaresma
aras
ebu bekir
cenk
ömer

şu anki duruma göre bence tosic-ömer kesik yiyecek. ya da aras.

şimdi bunların yanına bi stoper alırsan mevcut kadrodan 3 kişi listeye yazılmaz. muhtemelen tosic-ömer-aras yazılmaz. bir de etoo diyoruz etoo da işin içine dahil olursa zaten oynayan oyuncular arasından birisi kesik yiyecek. tolgayı kesebilir belki. bence ya stoper ya etoo alınmalı. hatta alınmasa da olur şimdilik.

Çevrimdışı raichu

Günaydın

Bugünüde allattıkmı tamamdır.
Yarından itibaren @raichu ve @Efe den kalan sağları saymasını rica edelim..  :biggrinking:
o kolay @İhsan abi bir elin parmaklarını geçmez herkes sıyırdı  :D

son 10 saat kala alacağın stoper elde kalan artık stoper olur. bu dakikadan sonra alınması zararlı olabilir. aynı boyko gibi zorlama olur. bunca zaman almadılar artık stoper alınmasın. devre arasına kadar gidilsin böyle.

Çevrimdışı cursedofdragon

Mcgregor
Tolga
Boyko
Fabri
Günay
Cenk
Utku
Toraman
Sivok
Ersan Gülüm
Atınç
Escude
Dany
Berat
Rhodolfo
Marcelo
Pedro
Milosevic
Alexis
Berat
Tosic

kalabalık gözüksün diye berat'ı 2 kere mi yazdın ? :)

Etiketler: