2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12337494 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kalyoncu

Jose Sosa'dan mesaj var:

Gomez değilde bu arkadaşın gitmesi bana çok koydu. Çokta güzel para kazandırıp gitti biz parayı aboubakara verdik

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Hala yalan söyleniyor insanlara. Televizyonlarda utanmadan yalan söyleniyor... Hakan Gündoğar şuanda Asporda yalan söylüyor. Bu nasıl iş anlamıyorum.

http://twitter.com/pnouma21/status/770701046876430336

Çevrimdışı İhsan

Ben Atınç a güveniyorum abi eger Vasat bir stoper alacaksak hic alipta kadroyu şişirmeyelim :bandit:

Bende iyi bir stoper olacağına inanıyorum.
Ama bu sene Şampiyonlar liginde bizi kurtaracak stoper değil.
Tek umut Şenol Hoca nın bir sihirbazlık daha yapması
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı KadirA

Ortalık yanıyor!!!! Adam akıllı bir stoper ile oluşan kadronun farkındamısınız?

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TURKahvesi

Çevrimdışı abdusta

Transferler tamamlandıkdan sonra işin muhasebesini yapacaktım ama

konuyla ilgili olduğu şimdi hatırlatmak istedim

Türkçe ve Portekizce  bilen deneyimli yabancı yardımcı antrenör transferide şart!!

Takımın yarısından fazlası yabancı ve kaliteli transfer

Teknik direktor ve baş yardımcıları yanına yabancıların dilinden anlayacak deneyimli
bir yabancı baş yardımcı gerekli,aksi takdirde iletişim ve yanlış anlaşmalar yogunlaşarak
istenen verim seviyesi yakalamak uzun sureçlerle olabilir

saygılar

Çevrimdışı OrhanAker

Hafta sonuda gaziantep ile hazırlık maçı yapılacakmış.via ismail kartal :D

Çevrimdışı 38life

O değil de adam gibi 1 stoper alınmazsa yapılan bu bütüüüüüüüüüüüüün transferlerin hiçbir anlamı kalmaz!

Çevrimdışı Savaş

Allah aşkına düzgün bir stoper alın da boşa gitmesin şu kadar çaba allah aşkına ya..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı b.damatoglu

Türkçe ve Portekizce  bilen deneyimli yabancı yardımcı antrenör transferide şart!!

Teknik direktor ve baş yardımcıları yanına yabancıların dilinden anlayacak deneyimli
bir yabancı baş yardımcı gerekli,aksi takdirde iletişim ve yanlış anlaşmalar yogunlaşarak

saygılar
+5

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ProjectOrigin

Ortalık yanıyor!!!! Adam akıllı bir stoper ile oluşan kadronun farkındamısınız?

sarışınlar imreniyor aman nazar değmesin de stoperi de halledelim  :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

yani.

diğerlerinede millet kendisi baksın biz zaten başkanı biliyoruz inanmayanlar güvenmeyenler sırf eleştirmek için konuşanlar baksınlar :)

Çevrimdışı KadirA

Sakho bombası patlayabilir. :)

Çevrimdışı 38life

Boyko gitmeyecekmiş. Bu nasıl iş yav?

Çevrimdışı mrred

Bu sevilla muhabbeti doğruymuş. Adamı resmen elimizden aldılar
The great gig in the sky

Çevrimdışı Bishamon

saygılar

Halil var

Çevrimdışı Librarius

Aldigimiz oyuncular rakip takimlari, ozellikle FB'lileri, baya bir karamsarliga itmis. Iste bu cok guzel bir durum. Ozellikle GS maci dahil onumuzde ki 3 maci galibiyetle kapatirsak (ki oyle olmasi insallah kuvvetle muhtemel) rakiplerimizi iyice cokertiriz. Bu sene buyuk hatalar yapilmazsa rahat bir sampiyonluk alabiliriz Allah'in izniyle.

Bu arada bizi durdurmak icin MHK devreye girebilir. Iste burda Besiktas taraftarina cok is dusuyor. Sosyal medya mecralarini bos birakmiyoruz ve her an tektikte kaliyoruz.

Bu sene de sampiyon olursak iki rakibimizi iyice batiririz.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı canU

Başkanın en ufak hatasını değerlendirenler şunu konuşmazlar.

https://twitter.com/fatihdogan_38/status/770683405247930368

1.5 alan aboubakara da 3.3 verilmesini sen söyle? Herkes tek taraflı olursa olmaz. İnler iyi transfer şartlar fena değil. Sonuçta atibanın yedeği atibadan fazla kazanıyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

1.5 alan aboubakara da 3.3 verilmesini sen söyle? Herkes tek taraflı olursa olmaz. İnler iyi transfer şartlar fena değil. Sonuçta atibanın yedeği atibadan fazla kazanıyor.
Oyunun sonlarinda Baski yendiğinde Necip yerine Gokhan inlerin girmesi bir devrimdir :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

https://twitter.com/Ajanssporcom/status/770702601289465856

tipe gel
sanki bana justin bieber...
alamadığımıza göre bk atmaya başlayabiliriz sanırım :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Savaş

Yeni gelen adamların maaşlarının mevcut oyuncuların maaşlarından yüksek olması sıkıntılı.

Belki linç edilicem karamsarliktan ama bu durum huzursuzluk çıkartabilir. Dikkatli olmakta fayda var.

Çevrimdışı 38life

Yeni gelen adamların maaşlarının mevcut oyuncuların maaşlarından yüksek olması sıkıntılı.

Belki linç edilicem karamsarliktan ama bu durum huzursuzluk çıkartabilir. Dikkatli olmakta fayda var.

Artık Beşiktaşta maaşlar böyle olacak. Eskiden yapılan sözleşmeler için yapılacak birşey yok. Eğer yenileme olursa onlarınki de yükselir.

Çevrimdışı TURKahvesi

Oyunun sonlarinda Baski yendiğinde Necip yerine Gokhan inlerin girmesi bir devrimdir :tabe:
aferin Yunus güzel bir tespit.

Etiketler: