2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12337609 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

çomağımı kaldı bu işin :D

O çomak onlara yönelecek az kaldı ;)

Çevrimdışı autopsy

Eto'ya burun kıvıranı da gördük. Yahu tek başına alınsa belki temposu tüm sezona yetmez vs dersin de adamın daha birkaç ay önceki performansı ortada . Maçlarda sadece 30'ar dakika oynasın vereceği katkı yeter . Tartışmaya dahi kapalı bence .

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Oynamayacaklar. 1er 1er takıma adapt3 edilecekler.

Mesela Caner, İnler, Talisca, Aboubakar.
Birbirleriyle hiç oynamadılar.
4-5 hafta en fazla ikisini 11e alır Şenol Hoca.

İşin garip tarafı bu adamlar birbirlerini ve oyun planlarını tanıyana kadar aylar geçecek sonra büyük kısmı klüplerine geri dönecekler.

Bu süreçte Şenol Hocayı motive tutmak lazım...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu milli mac arasi cok iyi oldu en cok bize yarayacak :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

https://twitter.com/Muratozen1903/status/770694404466147328
Görüşmeler devam ediyorsa bu is bitmiştir

Eto zaten resti cekti , Omeri verip aliriz Eto yu

Çevrimdışı aspireless

Eto'ya burun kıvıranı da gördük. Yahu tek başına alınsa belki temposu tüm sezona yetmez vs dersin de adamın daha birkaç ay önceki performansı ortada . Maçlarda sadece 30'ar dakika oynasın vereceği katkı yeter . Tartışmaya dahi kapalı bence .

Ben etoyu çok beğeniyorum ama ya eto ya abubakır olur diye düşünüyordum sanki lüks oldu üçü birden.

Çevrimdışı Eclips

Eto'o geldiyse sadece stoper kaliyor.. :) Eto'o dan cok umitliyim, bizi sampiyon yapacak :D

Ben etoyu çok beğeniyorum ama ya eto ya abubakır olur diye düşünüyordum sanki lüks oldu üçü birden.
3 kulvarda oynayacak bir takim icin Luks değil

Aboubakarin maasi cok yuksek geldi bana..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bipspor fener oğuzhana teklif yapacak yazmış aajahhajaj

Çevrimdışı Fatih_

Eto'o şart oğlu şarttı. Bin kere şarttı. Umarım Aspor yine yalan söylemiyordur.

Arkadaşım neden şarttı açarmısın?

Önce ben kendimce neden şart olmadığını açıklamaya çalışayım.

Adam bir kere 35 yaşında! Ayrıca bu adam geçen sene Ant.sporda olağan çıkması gereken idmanların kaçına çıkmış biliyormusun?
Adam barış elçisi gibi 3 gün ant.da 4 gün avrupada.
Ayrıca yarışmacı olan ş.ligi oynayacak takımda Ant.da şunu attı bizde bunu atar gibi saçma planların içine girip Etoya bel bağlanmasına inanamıyorum.
Ve artı olarak 6m harcadığın tek bölgeye ek olarak 2.5m euro daha maaş verilmesini doğrumu buluyorsun.
Yok kanat oynar yok forvet arkası falan hikaye bu paraya 10-15 maç oynarsa öpüp başımıza koyalım burası Ant. değil.

:kop: :kop: :kop:

Alirlar ama formasini :D

Çevrimdışı autopsy

Winner bir adama ihtiyacımız var bence Sosa ve Gomez'in gidişinden sonra . Bazen sahada deneyimli , görmüş geçirmiş bir adamın olması çok etkilidir . Eto tam da o adam işte . Talisca ve Aboubakar sonuçta genç adamlar en azından psikolojik anlamda Sosa - Gomez seviyesinde olamayabilirler. Eto iyidir, iyi  :)

Çevrimdışı legendmaster

her yere transfer yapılıyor da kalede hala tolga kanatlarda aras kerim olcay olacak iş değil

Çevrimdışı Eclips

Bipspor nedir ya  :D :D  ilk kez duyuyorum

Çevrimdışı cursedofdragon

caner erkin instagramdan bütün fener fotolarını silmiş :D

twitter hesabından veda mesajınıda silmiş :D

Çevrimdışı KadirA

Ter Stegen Mathieu .....

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı ProjectOrigin

KAPılar ardı ardına açılıyor nazar değmesin :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

caner erkin instagramdan bütün fener fotolarını silmiş :D

twitter hesabından veda mesajınıda silmiş :D
Ya ne olacaktı

Çevrimdışı 38life

Adam bir kere 35 yaşında! Ayrıca bu adam geçen sene Ant.sporda olağan çıkması gereken idmanların kaçına çıkmış biliyormusun?
Ayrıca yarışmacı olan ş.ligi oynayacak takımda Ant.da şunu attı bizde bunu atar gibi saçma planların içine girip Etoya bel bağlanmasına inanamıyorum.
Ve artı olarak 6m harcadığın tek bölgeye ek olarak 2.5m euro daha maaş verilmesini doğrumu buluyorsun.
Yok kanat oynar yok forvet arkası falan hikaye bu paraya 10-15 maç oynarsa öpüp başımıza koyalım burası Ant. değil.

Aldığım karar gereği artık forumda tartışmıyorum. Hatta mesajıma verilen cevabın eleştiri olduğunu görünce (eğer kısa değilse) devamını okumuyorum bile. (Yöneticiler hariç)

@Fatih_
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 22:02:40 38life ]

Çevrimdışı EMİR EMRE

Eto'o olursa çok iyi olur, olursa diyorum çünkü hala olmama ihtimali üzerinde duruluyor. Pascal bile elimden geleni yaptım diyor  :biggrinking:

yeter ki gelsin oynatacak maç bulunur fazla mal göz çıkarmaz  :D türkiye kupası var, şampiyonlar ligi var, şampiyonlar liginde oldu da devam edemedik avrupa ligi var  :)

Çevrimdışı KadirA

her yere transfer yapılıyor da kalede hala tolga kanatlarda aras kerim olcay olacak iş değil
Bu sene Etooyu Aboubakarı Adrianoyu çok göreceğiz kanatlarda.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kalyoncu

Eto'o 40 yaşında olsun son on dakika sok adam yine atar yine atar. Aboubakarda transfer edildiğine göre eto'o gelmesi tartışılmaz. Bu aboubakar eto'o abisine 9 numarayı verirmi ben onu düşünüyorum

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Ya ne olacaktı

gökhan silmemişti mesala :D

Caner iyice gıcık kapmış bunlara :D

Çevrimdışı MrtBlgc

Antalya ile Eto'o arasında yapılan sözleşmeyi bilmiyoruz. Orası Antalya burası Beşiktaş. İdmanlara çıkması gerektiğini çıkmadığı halde gerekli yaptırımların olacağını bilir.
Fikret Orman da salak değil , elbet sözleşmeyi yaparken Beşiktaş'ın menfaatleri doğrultusunda madde madde uyulması gereken kuralları ekletmiştir.
İkincisi adam Antalya'da senin tabirinle tatil yaparken 20 tane gol attı. Beşiktaş gibi takımda yürüyerek bu sayıya çok rahat ulaşır.
Lig'de 1 sene oynamış ve artık yakından tanıyor, bu da bana göre bir avatantaj. Onun için ben bu transfere olumsuz bakmıyorum kesinlikle.

Etiketler: