2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348001 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sozkul

Orta üçlüde Atiba - Ozzy - Talisca oynayacaksa santraforun pres kalitesi yüksek, rakibi rahatsız edecek bir isim olmasını gerekli görürüm. Bu zaten ön alan baskıları için mühim fakat Sosa sonrası ön şart gibi bir şey. Rakibin ön alan baskılarında geriden oyun kurma becerisini nasıl önemli buluyorsam bu da en az o kadar önemli.

İyi stoper gelmezse, 4-2-3-1 yapsak, inler gelirse ortayı Atiba İnler yapsak, Ozi ve Talisca'yı öne kaydırsak,  sağ ve sol beklerinde GG ve Adriano olduğunu ve kanatları yoğun kullandıklarını düşünsek, nasıl olur?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gelmezse ne olur? Asıl soru bu ama bekleyip görmekte fayda var...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı brkntcnr

Güntekin Onay kendisinin bu konuda - ön alan baskısı- tembel olduğunu belirtmişti.
Cenkin de ön alan baskısı iyi ama güvenilmiyor. Yani alanya maçında 2 tane attı ama 50 dakika falan 0 top oynadı. Geçen sezon Gomez ' de çok baskı kurmuyordu stoperlere. Ondan çok Sosa Atiba basıyordu stoperlere.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 13:24:43 brkntcnr ]

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı abdusta

Hugo Broos,Vincent Aboubakarı Kamerun milli takımında önümüzdeki gunlerde oynanacak 6-9 eylül tarihli macların
kadrosuna almamış.

Fatih Terimin yakın arkadaşı Hugo Broos Kaptan Stephan Mbia da kadroya çagırmamış.

Bu nedenle Aboubakar takımla Karabük macına kadar çalısacak umarız 2ci yarıda skora göre oyuna girer

Saygılar

Çevrimdışı anilsevim

Manoel
Caner
İnler
Etoo

Bunları alıp kapatacaklar herhalde
Hayırlısı olsun..
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Gokhan-

Abi şu Etoo gelsin yemin ediyorum Nasri'den falan daha fazla katkı verir.(Mevki itibariyle kıyaslamıyorum)

Şu transfer olsun hücüm konusunda geçen seneden daha güçlü oluruz, Gomez'den eksiği yok fazlası var bitiricilik konusunda..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı emrecakmak

http://www.udhb.gov.tr/haber-310-bakan-arslan-fikret-orman%E2%80%99i-kabul-etti.html

Bakan Arslan Fikret Orman’ı Kabul Etti

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) Başkanı Fikret Orman’ı makamında kabul etti.
Tarih: 30/08/2016
26.500 Euro Jet parasini iade etmişler midir ben en çok onu merak ediyorum :)

Çevrimdışı b.damatoglu

http://www.udhb.gov.tr/haber-310-bakan-arslan-fikret-orman%E2%80%99i-kabul-etti.html

Bakan Arslan Fikret Orman’ı Kabul Etti

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) Başkanı Fikret Orman’ı makamında kabul etti.
Tarih: 30/08/2016
Gemi yapalım başkan. Beşiktaş gemisi...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Aboubakar uygun mudur?

Ön alan baskıları için ideal bir isim değil.

İyi stoper gelmezse, 4-2-3-1 yapsak, inler gelirse ortayı Atiba İnler yapsak, Ozi ve Talisca'yı öne kaydırsak,  sağ ve sol beklerinde GG ve Adriano olduğunu ve kanatları yoğun kullandıklarını düşünsek, nasıl olur?

Ozzy, geriden mesafe kat ederek oynamalı. Kağıt üzerinde olur. Pratikte görmek lazım.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 13:38:17 atalay ]

Çevrimdışı Bishamon

Scout mı ?  :lol: :lol: ''Scout'' ekibinin başında Metin Albayrak var sanırım daha başka bir şey söyleyemeyiz.Sırf Fransa 2. Ligini takip etsen onlarca yetenekli genç var.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sanırım 3 transfer gelecek ama saçma yani bu iş son güne kadar beklemenin hiçbir izahı yok yıllardır böyle bu iş kaç sene oldu ya biraz plan,program zor mu yeter artık.

Çevrimdışı matias_27

4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Manoel
Caner
İnler
Etoo

Bunları alıp kapatacaklar herhalde
Hayırlısı olsun..
4 transfer çok zor max 2 gelir bence :D

Çevrimdışı KadirA

Önyargılı bi yaklaşım.
Başkan Nasri noldu? Ciddi anlamda soruyorum hala ihtimal varmı?

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Savaş

Aboubacar'ı aldıktan sonra Eto'o yu napacaz onu da çözemedim ben ya neyse.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı KadirA

Etoo gerçekten ne alaka? Aboubakar a o para neden verildi?

Pascal baya baya muhabbetini açmış. Etoo yerine 2.stoper gelsin.

Çevrimdışı atalay

+Şu mevcut oyun düzeninde hücumdaki iki kenar oyuncusunun gol adedi düşük. İstatistik kağıdına en az 10 gol yazmaları lazım. Sosa ve Oğuzhan'ın bu yıl ekstra gol katkısı yapması sıkıntı yaratmadı.
Oğuzhan'ın birincil pozisyonu forvet arkası olmamalı. 4-3-3'de sol iç yada merkez ikilide kırık 8 gibi oynamalı. ŞL'de ise Atiba ile ikili oynarlarsa orta bölge çok yumuşak kalır.

Skorun paylaşımı hususunda değişen savunmacı profillerin ekstra katkı yapması gerekecek. +Mevcut kadroda merkez üzerinden gelişen oyunlar tek başına Ozzy'nin üzerine kalabilir.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 17:56:20 atalay ]

Çevrimdışı brkntcnr

Eto'o için pascal da tweet attı.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Mehmet57

442 oynama ihtimalimiz varmi diye dusunuyor insan.

Talisca ondeki ikiliden biri, Eto'o veya Abubakar'in etrafinda. Sorun gobek,  Oguzhan-Inler olur mu orda. Sol kanat cok uygun Adriano ve Caner ile.

Fabricio
Gokhan-Rhod-Manoel-Adriano
Q7/Ozzy-Inler-Ati/Ozzy-Caner
Eto'o-Ebu/Talisca

Çevrimdışı matias_27

Başkan Nasri noldu? Ciddi anlamda soruyorum hala ihtimal varmı?

Şimdi bakın normal class adamların transferinde yanılma payın hemen hemen yoktur.ancak top class futbolcu ve kulüplerde son saniyeye kadar yanılma payı her zaman vardır. Cuma günü itibari ile hem nasri hem de kulübüyle anlaşılmıştı.sadece davetiye bekliyordu yönetim. Davetiye geldiği an özel tutulan jet ile gidip iş resmiyete dökülecek.böyle bi davetiye gerçekleşmediği için kalkıp da gidilecek de bi durum yok. Büyük oyuncu ve büyük kulüplerden büyük oyuncu almaya çalışıyorsan her zaman için son saniyeye kadar arıza çıkma durumu vardır

Şu an için city tarafından herhangi bi davet yok gelir mi bilinmez ordada değişik hesaplar dönüyor ama city buyrun gelin dediği anda transfer zaten bitmiştir şuan için bi davet yok

Çevrimdışı KadirA

Şimdi bakın normal class adamların transferinde yanılma payın hemen hemen yoktur.ancak top class futbolcu ve kulüplerde son saniyeye kadar yanılma payı her zaman vardır. Cuma günü itibari ile hem nasri hem de kulübüyle anlaşılmıştı.sadece davetiye bekliyordu yönetim. Davetiye geldiği an özel tutulan jet ile gidip iş resmiyete dökülecek.böyle bi davetiye gerçekleşmediği için kalkıp da gidilecek de bi durum yok. Büyük oyuncu ve büyük kulüplerden büyük oyuncu almaya çalışıyorsan her zaman için son saniyeye kadar arıza çıkma durumu vardır

Şu an için city tarafından herhangi bi davet yok gelir mi bilinmez ordada değişik hesaplar dönüyor ama city buyrun gelin dediği anda transfer zaten bitmiştir şuan için bi davet yok
Eyvallah güzel açıklama için.

Samimi olduğuna inanıyorum.

Ki kaç tane kurum yalancı çıktı, salla.

Çevrimdışı Fatih_

Eto gelsinde 2,5 dan asagi oynamaz.
YD transferi olur sadece.

Çevrimdışı matias_27

Ön yargı?!

Sezon içinde göreceğiz rakip defansı nasıl yıptattığını, hırpaladığını sadece son vuruşlarda top class değil ancak ön alan baskılarında da oldukça etkili

Çevrimdışı 38life

İşte bu iyi oldu . Eto'o!!!

Etiketler: