2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12347718 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Gokhan tore kiralama bedeli bizim transfer butcemize dahil edildı mi ?

Evet, Marcelo'yu Adriano'yu falan onunla alabildik.

Çevrimiçi Necmi

7 milyon euro net kazancı mı?
haftalık 140000 sterlin alıyor buda yılda 7 M küsur sterlin eder Euro da 8,5 M civarı ediyor
ingilterede vergi %45 olması lazım eline geçen net 4,5 M€ civarı eder.
söylenen oyuncu fiyatları kulübün ödediği paradır net falan değil kulüpte 140 bin sterlin haftalık ödüyor.
oyuncu vergisini bunun üzerinden veriyor. @tuncaboylu

Çevrimdışı tuncaboylu

haftalık 140000 sterlin alıyor buda yılda 7 M küsur sterlin eder Euro da 8,5 M civarı ediyor
ingilterede vergi %45 olması lazım eline geçen net 4,5 M€ civarı eder.
söylenen oyuncu fiyatları kulübün ödediği paradır net falan değil kulüpte 140 bin sterlin haftalık ödüyor.
oyuncu vergisini bunun üzerinden veriyor. @tuncaboylu

@Necmi abinin dediği bu bilgi kesinse, son 2 sayfada yürüttüğümüz tüm fikirleri revize etmemiz gerekecek.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Peşinden koşulan stoperler Sakho Mangala, Indi. Daha iyisi kimi kovalıycaz ya? Kale konusunda katılıyorum ama savunma konusunda gayet uğraşıldığını düşünüyorum. Stoperde Gil, Manoel veya başka ismi çıkmamış biri gelse bile Mangala, Indi, Sakho hatta bu dönem içinde Kompany için uğraşıldığını biliyoruz. 

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gerçekçi hedefler peşinde koşmak yerine bu tarz hedeflerin peşinde koşarsan zaman vakit ve alabileceğin oyuncuları da kaybedersin ve bunların emin ol hepsi menajer tavsiyesidir, Rhodolfo halen ortada yok sol bekimiz sakatlanıyor defansı sola kaydırıyoruz, dünyada böyle bir düzen yok hocanın bahsettiği sayısal eksiklik bu.Şu an görünen halen bir defans oyuncusunun duyum olarak bile ajanslara düşmediği ve büyük ihtimalle Omeru ile kapatıcaz bu seneyi yine yama yaparak. Geçen senede Leiva peşinde koşmuştuk son saniyeye kadar sonra Veli ile Tolgay 1 aya dönecek dendi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Valla her sene yama yama bi yerde patlar o lastik yolda kalırsın..

zaten yıllardır patlıyor dostum bu sene de son yamamızı kiralıklarla geçiştirip seneye bu kısıtlamalar yokken adam gibi 2 stoper almak bana mantıklı geldi. rakipler ortada şampiyonluk kaf dağının arkasında değil bence...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Necmi abinin dediği bu bilgi kesinse, son 2 sayfada yürüttüğümüz tüm fikirleri revize etmemiz gerekecek.
Ben net 6 filan alıyor diye biliyorum ayrıca bu paraların içinde bonuslar yoktur. Arsenal'den Man City'e geçip 4,5 milyon euroya Nasri kalitesinde bir adam oynamaz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı bjk4ever

Jovetiç daha ziyade Talisca tarzı bir oyuncu değil mi @atalay, santrafor ya da kanat olarak düşünülüyorsa yanlış olmaz mı?

Jovetic ve hatta Lens direkt 4-3-3un kanat forveti. Oyuna pek katilmazlar ama pozisyona girip bitirirler. Bence o tip oyuncudan ziyade oyuna da katilabilecek, ama ayagi da duzgun olan ve golu koklayan bir oyuncuya ihtiyacimiz var. Olcay'in upgrade edilmis hali Nasri oyuncu karakteri olarak daha uygun mesela. Alacagimiz klasik kanat forvet bence bizim yapinizda fazla izole kalir.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı tangaz

bilgi kesin değil. her oyuncu vergisini kendisi ödemiyor die biliyorum. mesela fransa da bazı rakamlar üzerinde %60 gibi vergiler konuşuldu psg gitti zlatanın vergisini biz öderiz dedi. aynı şekilde EPL'de de oyuncuların kontratlarında durum değişkenlik gösteriyor... bir nevi adamına göre muamele ya da menajerin iş bitiriciliği devreye giriyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı TURKahvesi

1.torbadan Benfica gelecek aha buraya yazıyorum  :)

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi dediklerin doğru olsa bile bizim üst düzey stoper ihtiyacımızın gerekliliği gerçeğini değiştirmiyor. tabi ki bizim barca'nın forvetlerini tutabilecek bir oyuncu bulmamız zor fakat bu takımın şu an kaliteli bir stopere ihtiyacı olduğu net...şu an CL'de değil de AL'de olsak da durum aynı..bence de öncelik stoper olmalı..hoca da hep bunu söylüyor.

kaliteli stoper için eyvallah elbette gerekiyor ama dünya üzerinde hiç bir takım neymar messi tutacağım diye stoper almaz
zaten bayernin elinde bile yoktur bunları tutacak stoper. Zaten takım kurulurken bu şekilde kurulmaz oyuncu özelliklerine göre
stopermi alacağız neymarı messiyi tutan iboyu tutamaz ne yapacağız her forvet oyuncusunun özelliğine göre stopermi bulunduracağız
bütün forvetlere karşı iyi olan bir stoperi biz rüyamızda bile alamayız. Az gerçekci olmak gerekiyor.
Her zaman diyorum eleştiri yapacaksan gerçeklerden yola çıkacaksın sebep sonuç ilişkisini koyacaksın çözüm
üretmeyen bir eleştiri saçmalamadır. @onur_U
o kalitede stoper istiyorsan takımının diğer kısmıda o kalitede olacak bunun için kenara 400 M€ koyman lazım

Çevrimdışı atalay

Jovetiç daha ziyade Talisca tarzı bir oyuncu değil mi @atalay, santrafor ya da kanat olarak düşünülüyorsa yanlış olmaz mı?

O bölgenin planlamasını, formasyonu, eldeki isimlere verilecek rolü, eklenecek oyuncu sayısını, orta saha kurgusunu vesaire bilmek lazım. Maliyet - kalite - fırsat açısından öneriyorum. + Jovetic, Talisca tarzında bir oyuncu değil.

Çevrimdışı abdusta

Adam 5.5 milyon dedi de ben de yaklaşık 6.5 7 milyon civarı biliyorum. 8.4 milyon puond kazanıyor benim bildiğım kadarıyla Nasri City'den yıldı.
2015 de 8.4 milyon pound kazanmıstı
ama 2016 ucretlerinde tüm takıma indirim yaptılar 6.2 milyon pound Nasri aldı

saygılar

Çevrimdışı Serhat Akkaya

2015 de 8.4 milyon pound kazanmıstı
ama 2016 ucretlerinde tüm takıma indirim yaptılar 6.2 milyon pound Nasri aldı

saygılar
Doğru 170.000 poundtu haftalık ücreti 120.000 e çekildi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

bilgi kesin değil. her oyuncu vergisini kendisi ödemiyor die biliyorum. mesela fransa da bazı rakamlar üzerinde %60 gibi vergiler konuşuldu psg gitti zlatanın vergisini biz öderiz dedi. aynı şekilde EPL'de de oyuncuların kontratlarında durum değişkenlik gösteriyor... bir nevi adamına göre muamele ya da menajerin iş bitiriciliği devreye giriyor...
vergisini kulüp öder ödemez ama bütçesinden çıkan para brüt olandır.
EPL de büyük bonservisler ödenir ama oyunculara aynı oranda para verilmez.
benim bildiğim city 140000 sterlin veriyor nasriye bu para vergilide vergisizde 7 M€ etmiyor
8,5 M€ gibi bir rakam ediyor buda vergisiz net gelir için çok büyük bir para
öyle bir para ihtimal dahilinde değil vergilidir o para temiz halide 4,5 eder bu makul oluyor. @tangaz

Çevrimdışı tuncaboylu

Jovetic ve hatta Lens direkt 4-3-3un kanat forveti. Oyuna pek katilmazlar ama pozisyona girip bitirirler. Bence o tip oyuncudan ziyade oyuna da katilabilecek, ama ayagi da duzgun olan ve golu koklayan bir oyuncuya ihtiyacimiz var. Olcay'in upgrade edilmis hali Nasri oyuncu karakteri olarak daha uygun mesela. Alacagimiz klasik kanat forvet bence bizim yapinizda fazla izole kalir.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Şu habere göre Jovetiç de 6 milyon pound kazanıyormuş yılda.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2956610/Manchester-City-shovelling-money-Stevan-Jovetic-s-bank-account-cost-Manuel-Pellegrini-job.html

Ama geçen sene Inter'de kiralık oynadı, Inter o kadar yüksek maaş veremez normalde.

Bir türlü oturmuyor bir şeyler kafama.  :alala:

Çevrimdışı atalay

Orta üçlüde Atiba - Ozzy - Talisca oynayacaksa santraforun pres kalitesi yüksek, rakibi rahatsız edecek bir isim olmasını gerekli görürüm. Bu zaten ön alan baskıları için mühim fakat Sosa sonrası ön şart gibi bir şey. Rakibin ön alan baskılarında geriden oyun kurma becerisini nasıl önemli buluyorsam bu da en az o kadar önemli.

Çevrimdışı tangaz

vergisini kulüp öder ödemez ama bütçesinden çıkan para brüt olandır.
EPL de büyük bonservisler ödenir ama oyunculara aynı oranda para verilmez.
benim bildiğim city 140000 sterlin veriyor nasriye bu para vergilide vergisizde 7 M€ etmiyor
8,5 M€ gibi bir rakam ediyor buda vergisiz net gelir için çok büyük bir para
öyle bir para ihtimal dahilinde değil vergilidir o para temiz halide 4,5 eder bu makul oluyor. @tangaz

EPLde büyük paralar (maaş) ödenmez diyorsun ama zaten ödeniyor ki avrupa ortalamasının 3-5 katı maaş alıyor en sıradan isimler dahil...

Çevrimdışı tangaz

Şu habere göre Jovetiç de 6 milyon pound kazanıyormuş yılda.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2956610/Manchester-City-shovelling-money-Stevan-Jovetic-s-bank-account-cost-Manuel-Pellegrini-job.html

Ama geçen sene Inter'de kiralık oynadı, Inter o kadar yüksek maaş veremez normalde.

Bir türlü oturmuyor bir şeyler kafama.  :alala:

boşver kasma kafanı yorduğuna değmez  :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

EPLde büyük paralar (maaş) ödenmez diyorsun ama zaten ödeniyor ki avrupa ortalamasının 3-5 katı maaş alıyor en sıradan isimler dahil...
60 milyon euro bonservisine verdiğin adama 3 milyon euro maaş veremezsin zaten, Mantık dışı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Koa_lAA

aha mangal a da napoli ye kiralanıyomuş.. bizi reddeylemiş..

Çevrimdışı brkntcnr

Gerçekçi hedefler peşinde koşmak yerine bu tarz hedeflerin peşinde koşarsan zaman vakit ve alabileceğin oyuncuları da kaybedersin ve bunların emin ol hepsi menajer tavsiyesidir, Rhodolfo halen ortada yok sol bekimiz sakatlanıyor defansı sola kaydırıyoruz, dünyada böyle bir düzen yok hocanın bahsettiği sayısal eksiklik bu.Şu an görünen halen bir defans oyuncusunun duyum olarak bile ajanslara düşmediği ve büyük ihtimalle Omeru ile kapatıcaz bu seneyi yine yama yaparak. Geçen senede Leiva peşinde koşmuştuk son saniyeye kadar sonra Veli ile Tolgay 1 aya dönecek dendi.

Söylediğin şeylerin birbiriyle alakası olmadığını düşünüyorum. Gereken önem verilmediğini iddia ettin, ben de ilgilendiğimiz isimleri saydım. Bu ilgilendiğimiz isimlerin ne kadar gerçekçi olup olmadıgını bilemeyiz. Ama olmayacak olsa zaten ilk girişimde reddedilir, bırakılır. İhtimali olmasa bu kadar uğraşılmaz. Menajer tavsiyesi olması gerçekçi olmadığı anlamına gelmez. Talisca çok mu gerçekçi transferdi. Değildi ama geldi. Sonuca bakılır. Eğer sakho, mangala veya ındi veya o seviyede biri gelmezse gerektiği kadar iyi stoper alınmadı diyebilirsin ama gerekli önemi vermedi demek bu girişimleri yok saymaktır. Sayısal eksiklik konusuna katılıyorum, transfer dönemi bitince gerekli takviye yapılmazsa daha çok eleştiririz ama yönetimin stopere gerekli önem vermediğine katılmıyorum.

Çevrimdışı tangaz

aha mangal a da napoli ye kiralanıyomuş.. bizi reddeylemiş..

normal ama seneye de 30 milyona satarlar napoliye

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Ben 1 eylüle kadar daha bişey yazmayacagım buraya.. Ondan sonra yalçın ayhan kalitesinde bile olmayan stoperlerimiz hakkında defans hattının kurulup kurulmamasına göre konuşuruz artık..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Söylediğin şeylerin birbiriyle alakası olmadığını düşünüyorum. Gereken önem verilmediğini iddia ettin, ben de ilgilendiğimiz isimleri saydım. Bu ilgilendiğimiz isimlerin ne kadar gerçekçi olup olmadıgını bilemeyiz. Ama olmayacak olsa zaten ilk girişimde reddedilir, bırakılır. İhtimali olmasa bu kadar uğraşılmaz. Menajer tavsiyesi olması gerçekçi olmadığı anlamına gelmez. Talisca çok mu gerçekçi transferdi. Değildi ama geldi. Sonuca bakılır. Eğer sakho, mangala veya ındi veya o seviyede biri gelmezse gerektiği kadar iyi stoper alınmadı diyebilirsin ama gerekli önemi vermedi demek bu girişimleri yok saymaktır. Sayısal eksiklik konusuna katılıyorum, transfer dönemi bitince gerekli takviye yapılmazsa daha çok eleştiririz ama yönetimin stopere gerekli önem vermediğine katılmıyorum.

Ben de fikret orman döneminde stoper mevkisine yapılan transferleri ve bonservis ücretlerini ve yarım sezon oynatılıp gönderilen hiç oynatılmayan adamları söylerim sana. Ortada bir yanda veriler var öbür tarafta söylemler ve gazete haberleri. Defans Fikret orman için öncelikli bir nokta değil veya o konuda başarısız bunu açıkça söyleyebiliriz aynı şeyleri forvet ve orta saha transferleri için söyleyemem o konuda hakkını verelim.
Aşağıda gelen giden satılan gönderilen 13 tane adam yazdım ve bu takımda defansta halen Necip oynuyorsa neyi sorguluyoruz ki biz?

Franco (kiralık)
Milosevic (kiralık)
Escude (sözleşmesi yenilenmedi)
Rhodolfo (takımda ve sakat, yarım sezon ancak kullanabildik)
Marcelo (takımda)
Alexis (yarım sezon sonra satıldı)
Berat Çetinkaya (akibetini bilmiyorum)
Dani (yarım sezon kiralık geldi)
Tosic (rotasyon oyuncusu olarak alındı as takım adamı oldu)

Elimizde olup satılan veya sözleşme yenilenmeyen oyuncular:
Sivok (gönderildi)
Toraman (gönderildi, iyi ki gönderildi :) )
Ersan Adem Gülüm (satıldı)
Atınç (satıldı)
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2016, 16:24:19 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Koa_lAA

normal ama seneye de 30 milyona satarlar napoliye

kolibali yi satcak heralde bu napoli... yoksa salca olmazlardı... hayırlısı bize yar olmazdı zaten..

Etiketler: