2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348064 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Peki sence kim alınmalı ?

İşin ekonomik tarafını, planlamayı bilmek lazım.

Niye bu kadar olumsuz karşıladın faydalı olacak bence

1,5 yıl önce Chelsea'de Omeruo var, kiralanabilir diyen benim. Mevcut durum ve ihtiyaçları düşündüğümden yanlış hamle diyorum.

[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2016, 23:05:30 atalay ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

İşin ekonomik tarafını, planlamayı bilmek lazım.

1,5 yıl önce Chelsea'de Omeruo var, kiralanabilir diyen benim. Mevcut durum ve ihtiyaçları düşündüğümden yanlış hamle diyorum.
Elimizde 6 milyon olsa Kolarov un bonservisini alıp geldiğini varsaysak stoper olarak kimi istersin  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu yönetim ikisini de alamaz.

Demba Ba ve Mario Gomez'i kim almıştı, amca oğlun mu?  :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Elimizde 6 milyon olsa Kolarov un bonservisini alıp geldiğini varsaysak stoper olarak kimi istersin  :D

6 milyon € ile gomez'in bonservisini alıcaz gibi.

Çevrimdışı BlackEagle26

Omeruo'yu Kasımpaşa bir sezon daha niye kiralamadı acaba ? Veya kiralayamadılar mı ?

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 00:47:12 atalay ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

6 milyon € ile gomez'in bonservisini alıcaz gibi.
Bakalım göreceğiz  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Gerek Rhodolfo gerek Marcelo diagonal pas atmada becerikli oyuncular . Bu 2 oyuncu geldiklerinde ilk oynadıkları maçlarda diagonal pasları sık sık deniyordu .Muhtemelen hocanın talimatıyla buna son verdiler. Hoca hücumu başlatan ve şekillendirenin öncelikli Atiba olmasını istiyor . Geriden uzun  diagonal paslarla hücumda opsiyon yaratmak tercihleri arasında değil görünen .
Defans transferi ise hızlı,çabuk, hamleli bir stoper alınarak defansın sorunlarına çözüm bulunacağı beklentisi ile yapılan bir transfer. Çözüm olmayacak çünkü savunmanın sorunları karışık ve hızlı, çabuk, hamleli stoper de çözüm yolu değil . Hızlı , çabuk , hamleli stoper ile defansın sorunlarının çözüleceğini ummak savunma meselesini basite indirgemeye çalışmaktan başka birşey değil.
Hocanın hızlı, çabuk stoper ile savunma sorunlarının çözüleceğini umması , İsmail'den süper sol bek , Tolga'dan Şampiyonlar Lig'i kalecisi yaratmaya çalışması , parlatma adı altında Fabricio gibi kumar denilebilecek işlere girişmesi yeni sezonda başımızı ağrıtacak işler gibi görünüyor.

Çevrimdışı ekrembaser

Çevrimdışı atalay

+Şu mevcut oyun düzeninde hücumdaki iki kenar oyuncusunun gol adedi düşük. İstatistik kağıdına en az 10 gol yazmaları lazım. Sosa ve Oğuzhan'ın bu yıl ekstra gol katkısı yapması sıkıntı yaratmadı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Omeruo'yu Kasımpaşa bir sezon daha niye kiralamadı acaba ? Veya kiralayamadılar mı ?

Mali krizde Kasımpaşa.  Ayrıca oyuncu Kasımpaşa'ya bir kez daha gitmek istememiş de olabilir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Mali krizde Kasımpaşa.  Ayrıca oyuncu Kasımpaşa'ya bir kez daha gitmek istememiş de olabilir.

şampiyonlar ligi faktörü de var.

Çevrimiçi Kapkarakartal

+Şu mevcut oyun düzeninde hücumdaki iki kenar oyuncusunun gol adedi düşük. İstatistik kağıdına en az 10 gol yazmaları lazım. Sosa ve Oğuzhan'ın bu yıl ekstra gol katkısı yapması sıkıntı yaratmadı.

Bu ikisinin form düşüklüğünde ne yapacağımız çok önemli bu yıl fazla form düşüklüğü veya aynanda form düşüklüğü yaşamadılar.

Çevrimdışı enderersoy15

Kasimpasa kuculmeye gidecek diye bir haber okumustum 1 ay once

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Görünürde 3 sağ 1 sol stoperimiz var.. Marcelo,rodolfo,omeruo,tosiç..Bence 1 sol daha alınmalı..hala tosiçin gitmesine razı değilim.. Sol yedek olarak kalmalı bence.. Ts çok mu istedi 1.5 m dan aşagı bırakılmamalı..
Rodolfonun kesin hazır dönüşünden emin olmadıkları için omeruo transferi yapıldı bence.. İnş kaliteli,28 yaşlarında deneyimli bir sol stoper daha alırlar.. Bunu almak için 7m vermeleri gerek inş verirler

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 20:03:13 atalay ]

Çevrimiçi Kapkarakartal

Velhasıl kelam Omeruo'ya değil zihniyete karşıyım. O yüzden son 4 yıldaki 20.savunmacı...

Ve bu kafayla daha nice 20'lere gitmemiz hiçte uzak değil...

Çevrimdışı Arena_

Demba Ba ve Mario Gomez'i kim almıştı, amca oğlun mu?  :)

Ben stoper mevkii açısında dedim! Bana Fikret Orman yönetiminde gelen ve yararlı olan stoper söyler misin?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bayramda Kolarov, ondan sonra da subotic allah be :D

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sonra Arkana yaslan 3 sene ust uste şampiyonluğun mutluluğunu yasa :halay: :halay:

Bu ikisini de alalim Kalede Fabri veya Tolga olsada kabulumdur..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 00:47:25 atalay ]

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Balotelliyi free alsak gomezdende 7 m€ gelse kararınız ne olur??
Ben buna fit olurum.. En kötü epl den genç kadroda düşünmedikleri oyuncu kiralarız, chelsea,arsenal vs takımdan

Çevrimdışı Arena_

Balotelliyi free alsak gomezdende 7 m€ gelse kararınız ne olur??
Ben buna fit olurum.. En kötü epl den genç kadroda düşünmedikleri oyuncu kiralarız, chelsea,arsenal vs takımdan

Attan inip eşşeğe binmek gibi olur derim

Etiketler: