2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12347892 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Jukebox

Bony(remy-balotelli vs.vs.)
Aras  Oğuzhan Quaresma
        Atiba      Kucka
Adriano Mathieu Rhodolfo Gökhan
                Direk
Şampiyonuz :D :D

Çevrimdışı BlackEagle26

Haber 1903 sitesinde yalan haber bol oluyordu bayadır takip etmiyorum ama Murat Özen'in kendi yazdığı haberler doğru

Çevrimdışı Tolga

KAP sitesi F5 rekoru kırıyordur şu an :)

Haftasonu bildirim yapılıyor mu bilmiyorum gerçi.
Yapılıyor da biz yapmıyoruz :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Bishamon

Yasaklı Link sitesinde yalan haber bol oluyordu bayadır takip etmiyorum ama Murat Özen'in kendi yazdığı haberler doğru

Ben de eskiden güvenmiyordum ama uzun süredir kendi haberlerinde yanılmıyorlar.

Çevrimdışı legendmaster

murat özen dediyse yüzde yüz doğrudur

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yapılıyor da biz yapmıyoruz :D
Yapalım da yapmayı hatırlayalım. Çok uzun süredir KAPsız kaldık

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı atalay

Oğuzhan'ın birincil pozisyonu forvet arkası olmamalı. 4-3-3'de sol iç yada merkez ikilide kırık 8 gibi oynamalı. ŞL'de ise Atiba ile ikili oynarlarsa orta bölge çok yumuşak kalır.

Çevrimdışı can1903

Akşama doğru veya yarın KAP olur.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Yapalım da yapmayı hatırlayalım. Çok uzun süredir KAPsız kaldık

Pazartesi gelir herhalde :bandit:

Çevrimdışı alimm

bir mevkiide daha işlem tamam... sıradaki....!
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı legendmaster

geçen sene çok fazla sakatlık sorunu yaşadı alacağı para da yüksek inşallah beklentileri karşılar

Çevrimdışı MrtBlgc

Bu arada Sosa abarttiginiz kadar iyi futbolcu degil zaten :D Geldiginden beri belirli haftalar birde gectigimiz sezonun Osmanli, Kayseri ile baslayan ikinci yarisi haric hic yeterli bir grafik cizmedi. Galatasaray macinda kacirdiklari ondan beklenilen bir oyuncuya yakismayacak pozisyonlardi.

Bence kaybeden biz olmayiz, 31 yasinda oyuncudan iyi para kazanacagiz. Kaybeden Milan olacak, senelerce dususte olmalarinin sebebi bu transferle bir kez daha belli oluyor.
İkinci yarı mükemmele yakın bir performans ortaya koymuştu bana göre ama sezonun bütününe vurduğun zaman 10 üzerinden 6.5 falan yani performansı. Yalnız onun özelliklerinde bir oyuncu bulmak, bu imkansızlıklar içinde oldukça zor. Kalsaydı da yine 6.5 oynasaydı ben razıydım...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Birçok kez dediğim gibi öncelik yine lig şampiyonluğu olmalı , ligte sürdürülebilir bir başarı yakalayıp seneye CL kadrosu kurulmaya başlanmalı.

Çevrimdışı kartalBaz

Oğuzhan'ın birincil pozisyonu forvet arkası olmamalı. 4-3-3'de sol iç yada merkez ikilide kırık 8 gibi oynamalı. ŞL'de ise Atiba ile ikili oynarlarsa orta bölge çok yumuşak kalır.
Sampiyonlar liginde gelirse atiba kucka oguzhan veya atiba tolgay oguzhan uclusu oynamali zaten. Lig icinde yetenekli genc potansiyeli olan bir 10 numara alinmali.

Çevrimdışı Tolga

Birçok kez dediğim gibi öncelik yine lig şampiyonluğu olmalı , ligte sürdürülebilir bir başarı yakalayıp seneye CL kadrosu kurulmaya başlanmalı.
Bir kez daha şampiyon olup gelecek sezondan itibaren Ş.Ligi'nde ciddi hedefler koymak daha mantıklı.

Çevrimdışı canU

Kadroyu toparlayacğız inşallah düzelecek işler de. Ne olursa olsun bu sene yeni bir kadro olacak son 2-3 senenin devamı gibi olmayacak, onurgadan önemli oyuncular gitti maalesef.

Çevrimdışı atalay

Sampiyonlar liginde gelirse atiba kucka oguzhan veya atiba tolgay oguzhan uclusu oynamali zaten. Lig icinde yetenekli genc potansiyeli olan bir 10 numara alinmali.

Milan'ın Kucka'yı bırakacağını düşünmüyorum. Beşiktaş'ın her halükarda iyi bir 6 numaraya ihtiyacı var.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bir kez daha şampiyon olup gelecek sezondan itibaren Ş.Ligi'nde ciddi hedefler koymak daha mantıklı.
Tr şampiyonu olsak 3 4 sene avrupada başarı gelmesin ben razıyım

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kadroyu toparlayacğız inşallah düzelecek işler de. Ne olursa olsun bu sene yeni bir kadro olacak son 2-3 senenin devamı gibi olmayacak, onurgadan önemli oyuncular gitti maalesef.
Omurgadaki tek önemli oyuncu diyebileceğimiz Sosa gitti diyebiliriz. Başka giden yok. Forvete kimi koysak gol atar kalas olmadıktan sonra.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Berat

Şenol Hoca'nın hep başarıya aç ve en iyisini istediğini biliyorum ama oluşan şartlara göre davranmak lazım artık.

Yıldız muhabbetine çok takılan bir insan değilim ama şampiyon olursak büyük satış elde ederiz bir yandan , medyadaki yıllardır süregelen algıları biraz da olsa kırarız. Rakiplerimizin daha batağa düşeceğini de unutmamak lazım.

Çevrimdışı OrhanAker

Omurgadaki tek önemli oyuncu diyebileceğimiz Sosa gitti diyebiliriz. Başka giden yok. Forvete kimi koysak gol atar kalas olmadıktan sonra.
İsterse kalas olsun = ferdandao :evillol: hatta kütük bile olur :D

Çevrimdışı murat baltacı

Bende ozinin 8 gibi oynamasını istiyorum ama hem avrupa maçlarında zayıf kalması hemde ileride yapacağı yüksek bedelli transferde yerinin tam belli olmaması dezavantaj olur kendisi için. Bence ozi bu fizik performansla avrupa takımlarında 8 oynayamaz o yüzden atibanın yanına çift yönlü bi orta saha alıp oziyi 10 numarada kullanmalıyız kendisini bu mevkide kanıtlamalı hem alacağımız oyuncu bastian veya o stilde biri olursa ozinin on numaradaki yükünüde hafifletir hem defansla ozi arasındaki pas istasyonunu kurar hemde orta sahada fiziki mücadele eksikliğimizi giderir oziyede en iyi yaptığı çalım atma ara pası oyunu yönlendirme gibi işler kalır. ama ozinin olmadığı maçlarda ne yaparız orası sıkıntı tolgay o bölgede ne kadar işimizi görebilir?
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Milan'ın Kucka'yı bırakacağını düşünmüyorum. Beşiktaş'ın her halükarda iyi bir 6 numaraya ihtiyacı var.
O sorun geçen seneden beri var. Atiba sağolsun insan üstü oynuyor. Geçen sene sakatlansaydı çok kötü olurdu. Dediğin gibi kesinlikle oraya birini almamız gerek.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Berat

Tr şampiyonu olsak 3 4 sene avrupada başarı gelmesin ben razıyım

Ben de aynı şekilde düşünüyorum içten içe :)

Gelecek gelir bize yeter :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

İsterse kalas olsun = ferdandao :evillol: hatta kütük bile olur :D
Bizimkiler kütüğe de çarptırıp gol attırır da Sosa nın gitmesi sistemi bozar mı diye de korkmuyor değilim.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: