2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374447 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Atinc Rhodolfo haric eldeki diger stopperlerden cok ustun. Marcelo'yu hava topu vermiyor diye begenenler Atinc'a ne mane bulacaklar?
Fiziki yapisindan dolayı biraz AGIR , Tipki Rhodolfo ve Mertesacker gibi :tabe:

Yoksa iyi stoper Atınç
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Portekiz pazarı tam cadı kazanı başkan yanlış toplara giriyor uzun vadede aldığı iki adamın da bize faydası olmaz

Katılıyorum.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Aboubakar'da kazık yemişiz Porto'dan.

Çevrimdışı D-MAN

Erdal Başkan kim ya? Ne zaman başkan oldu Erdal Bey?
Erdal Torunoğulları eski transfer komitesi başkanı

Çevrimiçi Kapkarakartal

Sanki Mbokani'yi daha uyguna alıp daha çok verim alırdık gibi bir his var içimde ama olan olmuş bize desteklemek düşer inşallah başarılı olur Ebubekir.

Şimdi öncelik iyi bir savunma transferinde olmak üzere bunla birlikte Nasri'ye yoğunlaşmak gerekli. Bu sene şampiyon olalımda varsın Ebubekir'in maliyeti toplam 6M€ olsun.

Manoel'de yetersiz Cl için Cl'de madara olacağız. Tr liginin şampiyonunun savunmasının orta göbeği Rhodolfo - Tosic - Marcelo - Manoel - Atınç gibi isimlerden oluşmaması gerekiyor. Bu isimlerden oluşuyorsa da kalecin çok sağlam olmalı bizde ikisi de yok.
Haklisin , Muslera gibi bir kalecimiz olsaydi sorun olmazdi..

Çevrimdışı artena_condari

Kaç senedir takımın yükünü çeken Oğuzhan, Olcay, Cenk, Atiba 1,5 mio EUR civarı alırken daha hiçbir şey kanıtlamamış genç yabancıya 3,3 mio EUR veriyoruz.

Bu senenin sonunu hiç hayırlı görmüyorum. Hem kadro plansız programsız acayip bir değişim geçiriyor, hem de bu maaş politikası takıma zarar verir.

Afrika kupası falan derken 25 maç anca oynayacak adama 6 mio EUR para bağlıyoruz. İnanılır gibi değil.

Tamamen katılıyorum; madem böyle bir lüksümüz var, Oğzuhan'a, Atiba'ya zam yapalım.

Çevrimdışı İhsan

Uçak kalktı mı uçak ?!? :bur2:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Sercan62

Arkadaşlar talisca'nın kap gelmedi ama ona verilen kiralama ücreti ve yıllık maaş ile ilgili bişeyler biliyor muyuz?

Çevrimiçi Samet Ç

Arkadaşlar talisca'nın kap gelmedi ama ona verilen kiralama ücreti ve yıllık maaş ile ilgili bişeyler biliyor muyuz?
Kiralama ücreti 2 milyon Euro yıllık alacağı 1.5 milyon Euro

Şuan en çok inanmak istediğim duyum bu :D

https://twitter.com/132Decibel/status/770242246964838400

gelsin kaleci forması alacağım
İddia ediyorum yine Tolga oynar

Ancak Cok ust duzey tartisilamayacak bir kaleci gelecekki Şenol hoca Tolga yi kessin :tabe:

Çevrimdışı Eclips

Tamamen katılıyorum; madem böyle bir lüksümüz var, Oğzuhan'a, Atiba'ya zam yapalım.

Kesinlikle dogru, takimin en onemli adami ( oguzhan ) yillik 1.4m € aliyor.. Fenerde GSde oynasa rahat 3 alir..
Sonra cocuk seneye daha cok para kazanmak icin Avrupa'ya giderse zor buluruz onun gibisi.. Baskan cok ters isler yapiyor.

Çevrimdışı berkotistis

Onu bende biliyorum ama bunlar NET maaslari ,

Brut maaslari 10 milyonun üzerinde , Verigiyi dusunce 6 m civari Net maaslari oluyor :bandit:

Yuh net olduğunu bilmiyordum.  O zaman "Tamam paran varda , Paran var diye bu kadar har vurup harman savurursan olmaz , adamlar rekabeti bitiriyor resmen"  diyorum  :lol:

Çevrimiçi Kapkarakartal

Pankart @Pankart1903 3 dk.3 dakika önce
FLAS | beşiktaş, Valencia'nın stoperi Aymen Abdennour’un kiralık olarak transferinde sona yaklaştı. (Cadena SER)

Çevrimiçi Samet Ç

Vardı.
http://www.fanatik.com.tr/2016/06/19/besiktas-tan-marcelo-aciklamasi-1239043
O zaman bizde bir anormallik var. Oyuncuyu opsiyonlu kiralıyorsan opsiyonlu kiralık diye bildirirsin KAP'a.

Çevrimdışı tuncaboylu

Haklisin , Muslera gibi bir kalecimiz olsaydi sorun olmazdi..

Arsenal ve Dortmund'un 4'er 4'er tıkadıkları Muslera mı, yoksa geçen sene 50 gol yiyen Muslera mı?   :)

Kalecinin yapabilecekleri bir yere kadar, savunmayı takım halinde yapmak lazım. 1-0'ken 2 top kurtarır ve dört beş maçı kazandırır da, uzun vadede çözüm olmaz.

@atalay ın yazdıklarında okumuştum, dedikleri doğru gelmişti: Takım halinde savunmayı iyi yapmamız lazım, top rakipteyken iyi dizilmek gerekiyor.

Yoksa Fenerbahçe gibi 30 milyon euro'luk savunma hattına 3 tane atar Kayseri.

Çevrimdışı D-MAN

aboubakarın gomez kadar kariyeri yok da bu adam porto gibi şampiyonlar liginin gediklisi ve ülkesi son senenin avrupa şampiyonu olan bir takımdan portodan geldi ve geçen sene portonun forvetiydi bu kadar küçümsemeyin gomezden sonra bende herkes gibi daha iyisini beklerdim ama geçen sezon 42 maç oynamış ve şampiyonlar liginde 10 maçta 6 gol atmış dinamik ve güçlü bir adamdan bahsediyoruz.ama maliyetinin fazla olduğu ortada

Çevrimiçi Samet Ç

Şimdi linç yiyebilirim ama Volkan Babacan kaleci falan değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

O zaman bizde bir anormallik var. Oyuncuyu opsiyonlu kiralıyorsan opsiyonlu kiralık diye bildirirsin KAP'a.

Bence de, ama bildirmek zorunda değil kulüp.

Bildirilmemesi opsiyon olmadığı anlamına gelmez, elimizdeki veri bu.

Opsiyon olup olmadığını da Beşiktaş muhabirleri açıklasın bir zahmet.

"Uçak kalkıyor uçak", "Çabuk kalktı dikkat edersen", "Şaka şaka kalkmadı, kalkar gibi yaptı" falan yazacaklarına, bunları belirtsinler.

Çevrimdışı Yalçın

Aboubakar sahada durduran adam rahat kart yer. Iyi adam, bizim dile getirdiklerimizi elbey yoneticiler de biliyordur.. Beklemeye devam.

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı b.damatoglu

Oğuzhan arıza çıkarsa haklı.

Maaş dengesi, takım içi dengeler vs derken Mendesi ihya ettik bu sene de. Stoperde mendes listesinden gelir.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende sağdan soldan duyduğumu söylemiyorum dört gündür tamam bizde diyorum
ama daha kimseyi inandıramadım. :D  sağlık olsun bazen bizdeykende olmuyor. Sonuçta insan faktörü
var devrede.
@Necmi abi Havaalanindan Geri dönen Linnes , Leiva ve Ospina dan sonra yoğurdu üfleyerek yiyor herkes , Normal karsiliyorum o yüzden..

Hatırlarsın Linnesi cin Ozel haber bile girilmisti haber sitesine...

Çevrimdışı Tolga

Aboubakar beğendiğim ve gelmesini de istediğim bir oyuncuydu. En az 20 gol de atacağına inanıyorum ama yine de yıllık ücreti fazla geldi bana.

Dediğim gibi gollerini atsın ve gerekli katkıyı versin de kazandığı para helali hoş olsun.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sercan62

Kiralama ücreti 2 milyon Euro yıllık alacağı 1.5 milyon Euro
Teşekkürler. Aboubakar için herkes çok verildi diyor ama bu adamın premier lige transferi için 30 milyon eurolardan bahsediliyordu. Fikret Orman o kadar alışıtırdı ki bizi az parayla yapılan transferlere bize çok fazla geliyor bu ücret. Aboubakar'ın kesinlikle bu parayı hakedecek bir performans vereceğini düşünüyorum. Umarım yanılmayız.

Çevrimdışı tuncaboylu

Pankart @Pankart1903 3 dk.3 dakika önce
FLAS | beşiktaş, Valencia'nın stoperi Aymen Abdennour’un kiralık olarak transferinde sona yaklaştı. (Cadena SER)

Buna da 3 milyon kiralama + 2.5 milyon euro maaş vermezler inşallah.  :akuma: :akuma:

Etiketler: