2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375689 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı D-MAN

atınçın gitmesi bir hataydı

Çevrimdışı tuncaboylu

Aboubakar'ın opsiyonu yok. Olsa belirtirlerdi alt tarafı bir kelime ekleyecekler açıklamaya.

Opsiyon olmadığını göstermez o. Marcelo için de bildirilmemişti.

http://www.milliyet.com.tr/besiktas-marcelo-guedes-i-kap-a-besiktas-2187797-skorerhaber/

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Her sene 50 tane kiralık adam dolduralım takıma eleştiri gelince de adına ffp diyelim Paramız yok diyelim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Bu meblağlar ya olmuş isme yada yatırıma ödenir. Her ikisi de değilse yüksektir. Bir önceki 27 diğeri 28 bırakmış. Bir benzerini yaptığı an yanlışa rağmen kimse rakam konuşmaz. Fakat yanlış, yanlıştır.

Çevrimdışı tuncaboylu

O paraları vereceğimizi sanmıyorum. :)

Biz 8'e alırız 13'e satarız diye dedim abi, opsiyon makulse.

Çevrimiçi Samet Ç

http://www.milliyet.com.tr/besiktas-marcelo-guedes-i-kap-a-besiktas-2187797-skorerhaber/
Marcelo'nun zaten opsiyonu yoktu. Şenol hoca takımda kalmasını istedi bonservisini aldılar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şimdi city adamın maaşının bir kısmını vereceği için ayıp olur diye söylememiştir
Yoksa aklından geçmediyse neyim  :lol:
:D :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Savaş

Yani anca maķul bir opsiyon bu bedeli amorti edebilir. Borcun 1.5 milyar Tl olduğu bir zamanda bir senelik oynatıp göndereceğimiz adama 18 milyon tl bağlamak ne kadar doğru bilemedim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan 3 saat kayboldum 13 sayfa yazilmis okuyarak geliyorum daha hala 5 sayfa var :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sayfa sayfa haber yapılmıştı ama opsiyon ücreti. Aboubakar içinde haber yapılır resmi ağızlardan yanıt gelir inanırız sonra ben eğip bükme dediğimde kızıyorsun. Profesyonel takımda adam alacağı paranın yarısını menajere mi verir? Fifa duysa o menajeri ve seni ne yapar biliyor musun?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı sozkul

30 maçta oynasa 25 galibiyet alsak 300000 euro daha vericez
maaşı 3.300.000
kiralama bedeli 2.500.000
şampiyon olursak prim+şl primi vs de vardır
1 yıllık minimum toplam maliyeti : 6.100.000 gerçekten çok fazla maliyeti var bu kadarını beklemiyordum üstelik opsiyonsuz...

İNŞALLAH derbileri boş geçmez ve şlde iş yapar ve maliyete değer ama sanmıyorum malesef

opsiyonu olmadığından emin miyiz?

Çevrimdışı legendmaster

bu paraların verilmesi rezillikten başka bir şey değil

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

ERDAL BAŞKANSIZ ANCA BU KADAR..umut  güner transfer komitesini yönetirse olacagı bu.. Jorge mendesi gene kulübe  bulaştırırlarsa sonuç bu olur

Çevrimdışı Tolga

Biz 8'e alırız 13'e satarız diye dedim abi, opsiyon makulse.
Opsiyon varsa yine de bir ihtimal var demektir tabi neyse Aboubakar gollerini atsın da alacağı parayı konuşmayalım :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Samir Nasri, yarın öğlen Türkiye'ye gidiyor. (Guardian)
:super: :super:

Çevrimdışı MrtBlgc

arkadaşlar aboubakar bjk tvye çıkmış bugün sanırım ama ben kaçırdım, tekrarını nerden izleyebilirim ?

Allah'ın izniyle Nasri ve Atınç bu akşam biter.(turgay demir)
Atinc gelsin ya Ben seviyorum Atinci

Bombaci Necipten se 10 kere Atinci tercih ederim hem Uefaya verilecek liste icin cok onemli Atınç :tabe:

Çevrimdışı tuncaboylu

Sayfa sayfa haber yapılmıştı ama opsiyon ücreti. Aboubakar içinde haber yapılır resmi ağızlardan yanıt gelir inanırız sonra ben eğip bükme dediğimde kızıyorsun. Profesyonel takımda adam alacağı paranın yarısını menajere mi verir? Fifa duysa o menajeri ve seni ne yapar biliyor musun?

Maalesef hiç bir şey yapmaz, FIFA'yı menajerler yönetiyor.

Ronaldo menajerine ada aldı, ada. Suyun üstündekilerden.

Pogba'nın menajerinin en kadar aldığı yansıdı mı, 120 milyon euro'ya gitti adam. 25 milyon euro menajerlik ücreti verildi, hiç bir transfer sitesinde bahsi geçmiyor.

Portekiz pazarına girersen, Fikret Orman bile olsan bir makas alıyorlar işte.

Çevrimdışı legendmaster

ne atınçı ya beş para etmez

Çevrimdışı D-MAN

opsiyonu olmadığından emin miyiz?
bildirilmedi olsa bildirirlerdi diye tahmin ediyorum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

:super: :super:
Nasri gelmeyecek, başkan bu seneki geç kalmanın acısını böyle isimlerle yatıştırmaya çalışıyor. Daha ortada defans yok halen nasriyle yatıp kalkıyoruz
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

ERDAL BAŞKANSIZ ANCA BU KADAR..umut  güner transfer komitesini yönetirse olacagı bu.. Jorge mendesi gene kulübe  bulaştırırlarsa sonuç bu olur

Erdal Başkan kim ya? Ne zaman başkan oldu Erdal Bey?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Maalesef hiç bir şey yapmaz, FIFA'yı menajerler yönetiyor.

Ronaldo menajerine ada aldı, ada. Suyun üstündekilerden.

Pogba'nın menajerinin en kadar aldığı yansıdı mı, 120 milyon euro'ya gitti adam. 25 milyon euro menajerlik ücreti verildi, hiç bir transfer sitesinde bahsi geçmiyor.

Portekiz pazarına girersen, Fikret Orman bile olsan bir makas alıyorlar işte.
Portekiz pazarı tam cadı kazanı başkan yanlış toplara giriyor uzun vadede aldığı iki adamın da bize faydası olmaz
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Nartallo

Kaç senedir takımın yükünü çeken Oğuzhan, Olcay, Cenk, Atiba 1,5 mio EUR civarı alırken daha hiçbir şey kanıtlamamış genç yabancıya 3,3 mio EUR veriyoruz.

Bu senenin sonunu hiç hayırlı görmüyorum. Hem kadro plansız programsız acayip bir değişim geçiriyor, hem de bu maaş politikası takıma zarar verir.

Afrika kupası falan derken 25 maç anca oynayacak adama 6 mio EUR para bağlıyoruz. İnanılır gibi değil.

Etiketler: