2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374785 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

acaba bir de porto'nın ölücü menajerlerine kaç para verildi? bu da yazılsın.
300 400 de o almıştır
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Açıkçası 2 m euro'nun üzerinde bir ücret vermemizi beklemiyordum. Gerçekten çok fazla vermişiz.

Umarım iyi bir performans gösterip gollerini atar da bu para konuşulmaz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Culpable

Kesinlikle ihtiyacin olan ve zamanin daralmis bir seyde pazarlik yapma sansin azalir
Yonetim Kalkip Nasriye 7m pound vermis olsa hep birlikte elestiririz cunku luks olur ama  bu adam icin gayet normal bir rakam  ve ihtiyacimiz

Adamlar bizim kesinlikle  forvete ihtiyacimiz oldugunu bilmiyormu ?

insallah  attigi goller ile  alacagi paranin karsiligini verir

Ebuuğbekir kardeşimize çok para vermişiz inşallah sonuna kadar hak eder artık yapacak birşey yok.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu kalibredeki bir oyuncunun bir yıldaki asgari maliyeti €5.8 M. Üstelik herhangi bir satın alma opsiyonu gibi bağlayıcılığı da yok. Yorum yok.
Köşeye sıkıştım 3 ay gomezi bekledim elimde başka alternatif yok ne isteseniz veririm transferi bu
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

acaba bir de porto'nın ölücü menajerlerine kaç para verildi? bu da yazılsın.

3.3'ün yarısı oyuncunun cebine girmeyecektir diye düşünüyorum.

Kulübün Ahmet Bulut'a olan borçlarını ödemek için yapılmış bir anlaşmaya benziyor.

Çevrimdışı berkotistis

Yuh ! Maaslara bak ya , Bu Epl takimlari butun futbol piyasasinin icine ediyor

Tamam paran varda , Paran var diye bu kadar har vurup harman savurursan olmaz , adamlar rekabeti bitiriyor resmen

İngiltere de futbolcular maaşlarının %45ini vergiye veriyor bunu unutmayalım.

Çevrimdışı worns

Aboubakar'ın Talisca seviyesinde yıllık ücret almasını beklerken 3.3 mil euroya epey şaşırdım. Ozi'nin iki katı para alacak. Umutlu olduğum bir oyuncu ama bu kariyerine oranla çok dengesiz bir ücret. As santrafor için bu seviyeyi gözden çıkartmamızı bekliyordum ama oyuncu Aboubakar olunca 2 mil civarı alacağını düşünmüştüm.

Ayrıca opsiyon bilgisi de açıklanmamış. Bir sene kalıp gidecekse 2.5 mil kiralama ücreti ile çok gereksiz bir yükün altına girilmiş.

Çevrimdışı tuncaboylu

O yazdıklarım net maaşlardı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

3.3'ün yarısı oyuncunun cebine girmeyecektir diye düşünüyorum.

Kulübün Ahmet Bulut'a olan borçlarını ödemek için yapılmış bir anlaşmaya benziyor.
Yine eğip bükmeye başlamışsın :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

boyko gitmiş
Ozaman geçmiş olsun , Tolgayi izlemeye devam ederiz , Boykoya forma vermeyen Fabriye hic vermez
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı artena_condari

Arkadaş, madem bu kadar paramız vardı - Bony'i niye almadık?? Aboubakar'a bunca para vermek en hafif ifadeyle başarısızlıktır.

Çevrimdışı fatihbjk

Aboubakar'i cok kucumsuyorsunuz bence. 20 den asagi atacagini dusunmuyorum ben sahsen.
Herkes Gomez'in bitiriciligini dusunuyor ama ondada surat,guc,atletiklik hic yoktu. Asla Gomez'i kotu demiyorum hatta dunya'da birkac gercek pivot santrafordan biri elbette.

Bi soru sormustum kaynadi sanirim. Gomez'den gelecek para konusunda gelisme veya bilgi varmi?

Çevrimdışı tuncaboylu

Yine eğip bükmeye başlamışsın :)

Sen 300-400 bin derken, ben 1.6 1.7 milyon dedim. Neyini eğip bükeceğim?

Çevrimdışı Kalyoncu

Hep düşeş gelmez.
Bu sefer oyuncuda akıllı çıktı

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onder23

abubakar'a verilen ücret çok fazla ama anladığım kadarıyla yönetim kaz gelecek yerden tavuğu esirgememeye çalışıyor
Çünkü abubakar şampiyonlar liginde iş yapar mı tek başına maç aldırır mı bence yapar aldırır.
Şampiyonlar liginde 1 maç kazandırsa 1.5m euro galibiyet pirimi var neredeyse kendi kiralama ücretini çıkarıyor.
Bakalım görelim nasıl olacak.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Onu bende biliyorum ama bunlar NET maaslari ,

Brut maaslari 10 milyonun üzerinde , Verigiyi dusunce 6 m civari Net maaslari oluyor :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Orhan_

Nasri transferinden çok stoper transferini merak ediyorum. Nasri transferi olmayabilir, zor transfer. Ancak doğru düzgün stoper gelmezse bu takıma o zaman işimiz zorlaşır. Rhodo hazır değil, Marcelo-Tosic her an patlayabilir bombalar.

Çevrimiçi Samet Ç

Satın alma opsiyonu yoksa Aboubakar'ın  ki yok gözüküyor işimiz iş. Aboubakar'ı kiralamak için verilen para normal ama yıllık alacağı ücret Talisca'ya verilen para ile aynı seviyede olması lazımdı.

Çevrimdışı D-MAN

30 maçta oynasa 25 galibiyet alsak 300000 euro daha vericez
maaşı 3.300.000
kiralama bedeli 2.500.000
şampiyon olursak prim+şl primi vs de vardır
1 yıllık minimum toplam maliyeti : 6.100.000 gerçekten çok fazla maliyeti var bu kadarını beklemiyordum üstelik opsiyonsuz...

İNŞALLAH derbileri boş geçmez ve şlde iş yapar ve maliyete değer ama sanmıyorum malesef

Çevrimiçi Samet Ç

Nasri transferinden çok stoper transferini merak ediyorum. Nasri transferi olmayabilir, zor transfer. Ancak doğru düzgün stoper gelmezse bu takıma o zaman işimiz zorlaşır. Rhodo hazır değil, Marcelo-Tosic her an patlayabilir bombalar.
Atınç geliyormuş.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Demba ba ucuza gelmiş bu fiyatlara göre..
Eren derdiyoku satın alıp maaşını da ödermişiz bu 6m€ ya.. Erende kim demeyin geleni atıyor adam.. Yanınada eto geldimi yeter di bu lige..

Çevrimdışı bjk4ever

Gomeze toplam 6-6.5 milyon euro vermistik gecen yil burdada yarisini vercez normal sayilir

Bunun kaynagini verebilirmisin? Kap 3.5 milyon euro diyordu.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı onder23

30 maçta oynasa 25 galibiyet alsak 300000 euro daha vericez
maaşı 3.300.000
kiralama bedeli 2.500.000
şampiyon olursak prim+şl primi vs de vardır
1 yıllık minimum toplam maliyeti : 6.100.000 gerçekten çok fazla maliyeti var bu kadarını beklemiyordum üstelik opsiyonsuz...

İNŞALLAH derbileri boş geçmez ve şlde iş yapar ve maliyete değer ama sanmıyorum malesef

Galibiyet pirimi oyuncunun oynadığı maçlarda veriliyor. Oyuncunun oynamadığı maçlarda değil diye biliyorum.

Çevrimdışı D-MAN

atınç-rhodolfo ikilisi fena değil ama rhodolfo hazır değil atınç geçen sene çok oynamadı ve uyum sorunu olacaktır bu da 1-2 ay sürer...

Etiketler: