2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375811 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı KadirA

Adama Youla muamelesi yapmayın. Adam Portonun 2 yıldır santrforu. ŞL gibi bir ortamda 10 maçta 6 golü var. Gomez kaç alıyordu? 3.5M.

Bence güzel transfer maliyeti yüksek gözükse de santrfora ve bu oyuncuya bu paralar verilir. Aboubakar ya. Porto ile geçen yıl karşılaşsak yüzünüzü gözünüzü ayırmadan ulan keşke bizim olsa diyeceğiniz bir oyuncu.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Atınç Rhodolfo ikilisi ile Cl + ligde gol yeme rekorunu kırarız. Bunu da yazayım buraya.

Çevrimdışı onder23

Gomez in maliyetinin düşük gözükmesinin tek sebebi kiralama ücreti verilmemiş olması.
Gomez de 3.5m euro alıyordu yoksa.
Ama bu abubakar'ın 3.3m euro maaşının doğru olduğunu göstermez

Çevrimdışı Kalyoncu

Atınç Rhodolfo ikilisi ile Cl + ligde gol yeme rekorunu kırarız. Bunu da yazayım buraya.
+1903

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı D-MAN

savunma işi takım işidir eğer savunmada hoca farklı bir sistem geliştirip antremanlarda çalıştırır oyunculara farklı roller verirse doğru savunmayla oyuncuların kalitesi çok düşük ve yeteneksiz olmadıktan sonra savunma başarısını yakalayabilirsiniz

Çevrimdışı tuncaboylu

Demba ba ucuza gelmiş bu fiyatlara göre..
Eren derdiyoku satın alıp maaşını da ödermişiz bu 6m€ ya.. Erende kim demeyin geleni atıyor adam.. Yanınada eto geldimi yeter di bu lige..

Eren satın almaya değer bir oyuncu değil, son sahibi sen olursun ve kimseye satamazsın zaten. Eren'in attıklarını Cenk de atıyor.

Yanlış örnekler üzerinden gitmeye gerek yok.

Eğer bonservisi 3.5-4'e düştüyse, ben Mbokani'yi satın almayı tercih ederdim. En azından Fransa'ya falan gönderebilirdik parlatınca.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Manchester City kaleci Joe Hart'ı ücretinin yüzde 75'ini karşılayıp kiralık verecek kulüp arıyor. İngiliz basınına göre Torino'ya gidebilir.
Fikret Orman bunu begendi :D

Saka bi yana %0.0001 bi ihtimal bile olsa Zorlansa alinsa varya Seviyenin de seviyesini atlariz

Senelerdir Muslerayi konusanlarin surat ifadelerini gormek isterim

Gerci Muslera , Hart tan daha iyi kaleci diyenler de mutlaka çıkacaktır bundan hic suphem yok :D

Ama ssoyle orneklendireyim

HART ----> Cr7

Muslera ---- > Nani

O kadar Fark var yani aralarinda :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı bjk4ever

Aboubakar cok sacma olmus. Kariyeri ve oyuncu tipi itibariyle hic istedigim bir oyuncu degildi, ama bu maliyetle facia olmus resmen. 3.3 milyon maas nereden cikti anlamadim. Portekiz kulupleri cok az maas veriyor, porto'dan 1.5tan fazla aldigini sanmam. Aradaki ekstra 2 milyon aboubakara ikna edilmesi icin verilmisse sacma olmus. Bunu isteyecek capta bir oyuncu degil. Ayrica porto'ya bonservis bedeli gibi kiralama bedeli odenmesi de sacma otesi olmus. Vallahi bu maliyete gider koclar gibi bony'i getirirdik be abi. Tam aradigimiz forvetti bence. Ligi de aboubakari da donunda sallardi.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 17:26:06 bjk4ever ]

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Aboubakar'ın maliyetini kabul edilebilir kılacak tek şey gelip 20+ atması ve makul bir opsiyon ücretinin olması. Bir sezon oynayıp gidecek bir oyuncuya primlerle birlikte 6M+ bağlamak akıl karı değil.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Savaş

Opsiyonu kaç bu Aboubakar'ın?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı D-MAN

hart diyenleri anlayamıyorum tolga gibi üst düzey bir kaleciden formayı nasıl alacak

Çevrimdışı Tolga

Opsiyonu kaç bu Aboubakar'ın?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Opsiyon ile ilgili bir bilgi yok.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı b.damatoglu

Bu sene transfer döneminde batırdık. Üstüne hocayı da küstürdük.

Seneye hayırlısı

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Aboubakar cok sacma olmus. Kariyeri ve oyuncu tipi itibariyle hic istedigim bir oyuncu degildi, ama bu maliyetle facia olmus resmen. 3.3 milyon maas nereden cikmis anlamadim. Portekiz kulupleri cok az maas veriyor, porto'dan 1.5tan fazla aldigini sanmam. Aradaki ekstra 2 milyon aboubakara ikna edilmesi icin verilmisse sacma olmus. Bunu isteyecek capta degil. Ayrica porto'ya bonservis bedeli gibi kiralama bedeli odemesi de sacma otesi olmus. Vallahi bu maliyete gider koclar gibi bony'i getirirdik be abi. Tam aradigimiz forvetti bence. Ligi de aboubakari da donunda sallardi.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çok bir farkları olduğunu düşünmüyorum, hatta Bony 1.5 senedir çok kötü oynuyor ve Aboubakar daha hazır.

Öte yandan maliyet epey fazla gerçekten.

Çevrimdışı Culpable

Atınç Rhodolfo birlikte 25 mac forma giysinler bu ligin en az gol yiyen takimi olur

ve Atinc   bu takima bonservisi ile birlikte   geri donerse en az 5 yil  boyunca  bu adami ilk 11 den kesemezsin

Atinc kendini  bulmaya firsat bulamadi buldugu anda  Atinc= Besiktasin transferdeki en yuksek bedeli olur

Çevrimdışı Sercan62

Talisca'nın sözleşme şartlarını biliyor muyuz?

Çevrimiçi Samet Ç

Aboubakar'ın opsiyonu yok. Olsa belirtirlerdi alt tarafı bir kelime ekleyecekler açıklamaya.

Çevrimdışı tuncaboylu

Opsiyon ile ilgili bir bilgi yok.

Opsiyonu varsa ve makulse, sene sonunda al sat yapabiliriz. Adam parlarsa, 13-14 milyon euro'ya rahat satılır, bedava oynatmış oluruz.

Çevrimdışı Mustafa UZUN

başak 10 M€ üzeri bir para istediği için olabilirmi?

Ben kaçırmışım o kısmını :iblush:

Çevrimiçi Samet Ç

Atınç Rhodolfo birlikte 25 mac forma giysinler bu ligin en az gol yiyen takimi olur

ve Atinc   bu takima bonservisi ile birlikte   geri donerse en az 5 yil  boyunca  bu adami ilk 11 den kesemezsin

Atinc kendini  bulmaya firsat bulamadi buldugu anda  Atinc= Besiktasin transferdeki en yuksek bedeli olur
Hayal kuruyorsun abi. Gerçi bu forumda kimlere ne güzellemeler yapıldı şaşırmam böyle düşünüyorsan da tabi.

@Yunus Emre Dökmeci  nin yas günüdür bugün fazla sevinmeyin acısını paylaşalım
:bawling: :bawling: :s20:

Çevrimdışı Tolga

Opsiyonu varsa ve makulse, sene sonunda al sat yapabiliriz. Adam parlarsa, 13-14 milyon euro'ya rahat satılır, bedava oynatmış oluruz.
O paraları vereceğimizi sanmıyorum. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Eclips

çok fena kaziklandik hissi verdi bana.. toplamda bir senede 5.8 € Oguzhana felan ayip ya, cocuk 1.5e felan oynuyor.

6 ayda 3 kaleci transferi yap; eldeki dörtlüden ikisine 2019, diğerine 2020'ye kadar kontrat ver; bir öncekinin iki senesi, diğerinin ise dört senelik daha sözlemesi varken performans yetersizliğinden dolayı elden çıkar. Tüm bunlar olurken birinci kalecini taraftarın büyük bir bölümü istemesin. Tragedya!
Yorumsuz..

Etiketler: