2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371625 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

elimde fotoshop olmayan nasri ve fikret orman fotosu var nasri beşiktaş forması giymiş şekilde fanatike satıyorum akşam veya yarın görürsünüz bu iş bitti  :tabe:
Elimde fotoshop olmayan sen ve Rocco'nun fotosu var, Rocco hiç bir şey giymemiş şekilde. Malum sitelere yüklüyorum akşam veya yarın... Görürsünüz bu iş bitti :tabe:

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kartalice

Elin doluysa nasıl yazdın abi bunu :D

Tek elle yazmıştır  :biggrinking:

Çevrimdışı autopsy

Elimde fotoshop olmayan sen ve Rocco'nun fotosu var, Rocco hiç bir şey giymemiş şekilde. Malum sitelere yüklüyorum akşam veya yarın...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rocco hangisiydi hocam şu eli ayağı büyük olan mı  ?  :alala:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Evet şeytanın avukatlığını yapıyorum, başkanın daha önce kamuoyuna sunup algı yaratmak biraz amaç. Böyle bir işe girişiyorsan ya gizli yapacaksın ya da işi bitireceksin.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

elimde fotoshop olmayan nasri ve fikret orman fotosu var nasri beşiktaş forması giymiş şekilde fanatike satıyorum akşam veya yarın görürsünüz bu iş bitti  :tabe:

bu şekilde sallayabilmek de cidden bir yetenek. bu konuda iyisin dünya yalan sıkma olimpiyatları olsa kıracağın rekorlar sergei bubkavari olur walla  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı FARUK

burdaki önemli olan 6 m nun kiralığa harcanması:)).. Nasriyi zaten ödüyorlar.. Mangala ve hartada kişibaşı 3 m€  verilebilir gibi.. Diğer kalecileri yollamak gerek tabikide

ingiltere milli takımı kalecisi Türkiye ye gelmez muhtemelen yüksek bir bonservisle bir ingiliz takımına satılır.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Elimde Messi ve Ronaldo'nun Beşiktaş formalı fotoğrafları var az sonra tüm spor gazeteleri express baskı ile geçecek,tüm spor kanalları bu transferleri konuşacak.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kendimizi Nasri sizliğe alıştırmaya başlamalıyız..

saygılar

Gomez'sizliğe alışmışız, Nasri'sizliğe mi alışamayacağız.  :lol:

Çevrimdışı Kartalice

Fotolar ayrı ayrı mı yoksa birleşik mi? Değilse picasa kullan daha basit  :evillol:

Çevrimdışı Yasin02

Kendimizi Nasri sizliğe alıştırmaya başlamalıyız..

saygılar

:bandit:  :bandit:
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı Kartalice

@Necmi abi Nasri'yi nereye sakladın çıkar çabuk  :biggrinking:

Çevrimdışı caner.eryigit

Allah aşkına birileri hayırlı bir haberler versin bu nedir ya valla milletin iyice sinir sistemi bozuldu..bu duyumcularla gazetecilerin yatacak yeri yok.bakmayalım diyoruz orada burada gezerken ister istemez insanın gözüne çarpıyor acaba mı lan diyoruz umutlanıyoruz valla bu kadar da olmaz.bitsede transfer sezonu herkes rahatlasa!

Çevrimdışı Jukebox

Çevrimdışı ekrembaser

Çevrimdışı tuncaboylu

Eto'o olacaksa, Nasri olmasa da büyük sorun değil.

Esas hedef Türkiye Ligi'yse, kadroyu o kadar şişirmeye ve maaş yükünü bu kadar arttırmaya gerek yok.

İkisi de olmayacaksa, o bölgede bir eksiklik olabilir zaman zaman. Onu da elimizdekilerle (Aras, Kerim vs.) aşmaya çalışırız bu durumda.

Ama derbilerdeki winner eksikliğini ne yaparız, onu bilemiyorum.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 15:32:49 tuncaboylu ]

Çevrimdışı canU

Nasri zaten lüks. Gelmezse gelmez. Bana stoper alın nasriye para vereceğinize ya. 6aydır stoper nicelik olarak eksik. 3 senedir nitelik olarak eksik bir çözemedik olacak iş değil.

Çevrimdışı Yankee

O değil de Nasri saat kaçta havaalanına iniyor onu der misin bi' :) ?

Çevrimiçi Savaş

Nasri yerine Mangala'yı zorlasaydık keşke.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Eto'o olacaksa, Nasri olmasa da büyük sorun değil.

Esas hedef Türkiye Ligi'yse, kadroyu o kadar şişirmeye ve maaş yükünü bu kadar arttırmaya gerek yok.

İkisi de olmayacaksa, o bölgede bir eksiklik olabilir zaman zaman. Onu da elimizdekilerle (Aras, Kerim vs.) aşmaya çalışırız bu durumda.

Ama derbilerdeki winner eksikliğini ne yaparız, onu bilemiyorum.
en büyük sorun o zaten 1 tane net Winner oyuncu kaybettik + sosa gitti derbiler sıkıntılı olabilir...

Çevrimdışı tuncaboylu

boyko gitmiş

Temizle temizle bitmiyor...  :evillol: :evillol:

Şu transfer dönemi bitmeden panik haliyle hareket edip de temizlemeye gerek duyacak yeni bir şeyler getirmesinler bari.

Çevrimdışı Oktay

açık konuşayım ,nasrinin beşiktaşa geleceğine inanmıyorum

hemde başından beri inanmıyodum

Çevrimdışı brkntcnr

Adamlar 13'lük mücadelesi verirken 65 bin seyirci ortalamasıyla oynuyorlardı.

Taraftarın da örnek alması gereken şeyler var.
Bizde de fiyatlar bu kadar ucuz olsa sarıyerle oynanan kupa maçında bile 25 bin seyirci olur. Ama hazırlık maçında bile en ucuz bilet 50 tl idi.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

en büyük sorun o zaten 1 tane net Winner oyuncu kaybettik + sosa gitti derbiler sıkıntılı olabilir...

Aynen.

Aboubakar biraz umut veriyor bana, Porto'da önemli ve zorlu maçlarda goller atmış. Umarım utandırmaz beni.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Mangala senelik 6 milyon euro alıyor, Hart ise 6.6 milyon euro. Nasri'nin 7.2 aldığını biliyoruz.

Üçünün toplam maaşı 20 milyon euro ediyor. Yani City'e elindeki tüm transfer bütçesini bile sunsan, oyunculara ödemen gereken 14 milyon euro daha var.

Hadi 10'unu City'e yıktın, kaldı 4. 3 adamı bir sene kiralamak için 10 milyon euro masraf yapmak anlamına geliyor.

Olur yok yani, sırf Nasri'yi kiralaybilsek öpüp de başımıza koyalım.
Bunları karşılayacak hiçbir orta düzey avrupa takımı yok bence.. Mangalanın romayla adı geçmişti kiralık, şimdi romanın 12 m€ vermesi lazım oyuncunun net ücreti için .. Tr vergi olayı yok o yüzden m. City nin kasasından daha az bi ücret çıkabilir..
City normalde 20x2=40m€ vermesi lazım bu üç oyuncuya vergilerden dolayı..
biz bu 3 oyuncuyu kiraladık diyelim maaşlarının yarısını da city versin diyelim.. Adamlar tr de oldugundan city bunlara 10m€ vermesi yeterli.. Avrupadaki bi takıma kiralasalar ve maaşlarının yarısını paylaşsalar 20m€ vermeleri gerek vergilerden dolayı.. Adamların bize 10m € vermeleri aslında onlara 20m € yerine 30 m€ kar sağlıyacak.. Benim bu kurdugum senaryo city nin kiralık bu oyuncuları vermelerine... Eger satarlarsa onların için daha karlı olacaktır..

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 15:39:38 Uğur Uğurlu ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

nasri gelmezse'de kendisi bilir city'de ilk 11 oynaması mümkün değil yedek kalsın asıl mesele stoperde bence.

Etiketler: