2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373147 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Sıkın dişinizi bitmek üzere :evillol:

sıka sıka ağzımda diş kalmadı tolga :D

Manchester City kaleci Joe Hart'ı ücretinin yüzde 75'ini karşılayıp kiralık verecek kulüp arıyor. İngiliz basınına göre Torino'ya gidebilir.

Çevrimdışı autopsy

Gerek yok bence, Fabri-Tolga-Utku yeterli bir rotasyon.

Bence alalım, uzun vadede Fabri - Ali Şaşal - Utku'ya dönüşsün .

Bence alalım, uzun vadede Fabri - Ali Şaşal - Utku'ya dönüşsün .

işte bu Tolga reis out.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

nasri gelmezse'de kendisi bilir city'de ilk 11 oynaması mümkün değil yedek kalsın asıl mesele stoperde bence.
durun ya ne gelmemesi @Anıl ortalığı trollemiş yanıyor etraf şimdi onu dövmekle meşguldüm :D

Çevrimdışı Tolga

durun ya ne gelmemesi @Anıl ortalığı trollemiş yanıyor etraf şimdi onu dövmekle meşguldüm :D
Bizi de trolledi @Necmi abi ifadesini alın :D

Çevrimdışı Kartalice

@Necmi abi 'IN' Moderasyon 'OUT'  :evillol:

Çevrimdışı autopsy

Şafak Malatya ‏@SafakSina1903   27 sn.28 saniye önce
Nasri için bir takim son dk pürüzleri çıktığı doģru maalesef. Ama biten bir durum yok. 14:13 de uçak kaltı haberleri doģru deģil.

Çevrimdışı Karabay

abi nasri geliyormu gelmiyormu bir özel haber yap gözün sevem.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Birisi bu haber doğru desin?? Gökhan inler gelmiş gibi sevindin:))

Çevrimdışı Yasin02

https://www.theguardian.com/football/2016/aug/29/joe-hart-torino-loan-manchester-city

Dünkü özel jet mevzusunu doğrulayan bir haber. Tarihi bugün.

Samir Nasri is being targeted by Besiktas, with a delegation from the Turkish club due to arrive at Luton airport at 5.30pm on Monday in a private jet in the hope of sealing the move. The flight is scheduled to return to Turkey on Tuesday at noon and Beskitas are hopeful of having the out-of-favour Frenchman accompanying them then.

“Yes, there could still be movement,” Nasri said. “It depends on a lot of things in fact. There’s been a lot of speculation. Things that are true; things that are false too because they’ve never shown me the door or anything like that. But I said: ‘Everything depends on what’s up there [in your head] and your desire.’ So we’ll see. We’re going to sit down, discuss it and see what’s to be done.”

Nasri was banned from training with the squad by Guardiola when he returned for pre-season overweight. He made a surprise substitute appearance against West Ham, playing the last 15 minutes. This was Nasri’s first appearance under the manager, who offered an ambivalent response after the game when asked about the 29-year-old’s future. “If you want to help us, want to stay, want to be part of something, it depends on him, not me,” said Guardiola.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 16:09:24 Yasin02 ]
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı Kartalice

Nasri için bir takim son dk pürüzleri çıktığı doģru maalesef. Ama biten bir durum yok. 14:13 de uçak kaltı haberleri doģru deģil.

ya kardeş sende bir tane olumlu haber ver ya. Hep olumsuz haber yapıyorsun  :biggrinking:

Çevrimdışı tuncaboylu

Manchester City kaleci Joe Hart'ı ücretinin yüzde 75'ini karşılayıp kiralık verecek kulüp arıyor. İngiliz basınına göre Torino'ya gidebilir.

Şaka gibi, City'nin ve İngiltere Milli Takımı'nın kalecisini isteyen takım İtalya Ligi 12.'si.

Bu herif bu takımlarda torpille mi oynuyordu şimdiye kadar, hayret doğrusu.

nasri gelmezse kendimi atarım :D

Çevrimdışı Kartalice

Sol kanattan Nasri KAP'tı geliyor  :ebebe:

Çevrimdışı Kartalice

nasri gelmezse kendimi atarım :D

Kim bu Ebubekir'in yeğeni mi?  :biggrinking:

Çevrimiçi Necmi

Boyko gitti.
@Yunus Emre Dökmeci  nin yas günüdür bugün fazla sevinmeyin acısını paylaşalım

Çevrimdışı autopsy

ya kardeş sende bir tane olumlu haber ver ya. Hep olumsuz haber yapıyorsun  :biggrinking:

Ben yapmıyorum muhabirler yapıyor  :D
Ben Nasri olayına çoğunluk kadar takılmıyorum . Caner + Stoper olsun gerisi işin kaymağı .
Bu gözler Feyyaz'ın Fener'e gidişini görmüş , hiçbir oyuncuya çok takılmam .
Gelirse gelir , gelmezse gelmez .

Çevrimdışı atalay

6 ayda 3 kaleci transferi yap; eldeki dörtlüden ikisine 2019, diğerine 2020'ye kadar kontrat ver; bir öncekinin iki senesi, diğerinin ise dört senelik daha sözlemesi varken performans yetersizliğinden dolayı elden çıkar. Tüm bunlar olurken birinci kalecini taraftarın büyük bir bölümü istemesin. Tragedya! 

Çevrimdışı Kartalice

2102'de Nasri gelecek  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Neymiş ki son dakika pürüzü, cidden hayret bir şey.  :D

Çevrimdışı Tolga

Neymiş ki son dakika pürüzü, cidden hayret bir şey.  :D
Uçakta arıza çıkmış :icool:

Çevrimdışı Kartalice

Uçakta arıza çıkmış :icool:

Belki de aktarmalı gelecektir  :D

Etiketler: