2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372935 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Jetset firmasına bağlı olan bilet gerçek.

Kolayı var.

O bilet yayınlandıktan 10 dakika sonra bilet firma taarfından iptal edilir, yeni bilet oluşturulur ve paylaşılan ilk bilet sahte durumuna düşürülür.

Sahte diyenler de yemin etseler başları ağrımaz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı b.damatoglu

Aras kiralanırsa üzülürüm. Ayıp etmiş oluruz çocuğa. Sadece hazırlık maçında fırsat verdik gayet de iyiydi...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı celiker1

Bu sorunun cevabını net olarak bilen var mı arkadaşlar?
Bildiğim kadarıyla sadece klüplerin kullandığı bir bilgisayar sistemi var Tff ye ve Uefa'ya bağlı.Gece saat 23:59 a kadar oyuncu ve kulubu ile yaptığın sözleşmeyi bu sisteme girmen gerekiyor.Gs geçen sene Dortmund'dan aldığı oyuncuyu gece 12 den sonra sisteme girdiği için transfer geçersiz sayılmıştı.Sistem gitti gibi filan yalana sığınmıştı hatayı yapan kişi
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 14:39:33 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Eclips

Merhaba arkadaslar, araniza yeni katildim :)

Koca transfer sezonun bitti bitecek biz daha transfer bekliyoruz :D

herkesin akli Nasri'de, bende stoper bekliyorum.. Bizim on taraf simdiki hali ile bile bizi sampiyon yapar, ama rezil gol yemeye devam ederiz. Adam gibi bir stoper gelsin artik yahu, biktim su 2. sinif brezilyalilardan yada genc oyunculardan.

Ama fazla da heyecanlanmaya gerek yok, sen ister Messi'yi getir, kalede Tolga olunca yine bisey olmaz.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Kolayı var.
O bilet yayınlandıktan 10 dakika sonra bilet firma taarfından iptal edilir, yeni bilet oluşturulur ve paylaşılan ilk bilet sahte durumuna düşürülür.
Sahte diyenler de yemin etseler başları ağrımaz.

Tuncay abi , o bir bilet değil, JETSET  firmasına ait bir jet kiralama sözleşmesiydi. Tekrar iptal edilip tekrardan düzenlenceğini sanmıyorum.

ek olarak firma dün twitterden fena atar yaptı belgeyi yayınlayana oda kaldırdı, Evet bir jet var ama İngiktere'den kimi getircek belirsiz.Bekleyip görecez yarını. :biggrinking:

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimdışı autopsy

Omereu için uçak kiralanacağını sanmam ama ola ki Nasri olmazsa Fikret Başkan tekrar masraf olmasın diye Omereu'yu uçağa koyar getirir . Sonra olacakları düşünemiyorum  :D :D

Çevrimdışı artena_condari

çıkartamayız transfer bittiği anda tahta kapanır tüm evrakları eksiksiz vermek zorundasın

Anladım, teşekkürler. Umarım yönetim Talisca'da olduğu gibi rahat davranıp lisansları çıkartmayı son saniyeye bırakmaz.

kiralanıcak bir oyuncu varsa oda kerim frei :)

Çevrimdışı brkntcnr

Dortmund CEO'su Watzke: Taraftarlarımız, müşteri değil.Bilet fiyatlarının çok olduğunu düşünüyorlarsa biz de düşürürüz.Onlar için buradayız.

Örnek almak lazım :claps:

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İhsan

Aras kiralanırsa üzülürüm. Ayıp etmiş oluruz çocuğa. Sadece hazırlık maçında fırsat verdik gayet de iyiydi...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende üzülürüm ama bazen yapacak birşey olmuyor.

Şuan olan kadronun üzerine Caner, Nasri ve 1 Stoperi ekle. Hadi diyelim İnlerde geldi
UEFA listesine kimleri verirsin?

Bugün 23lü listeye min 4 yerli ve 3 altyapıdan eklenmeli diye okudum. Ben ise 4+4 biliyordum. Doğru olanı bilen var mı?

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Eclips

Kerim oyuna girdiginde yine ara sira guzel isler yapiyor, bence o kalsin. Senol hoca Arasi oynatmiyacak belli oldu zaten o kiralansin.. Boyko veya Fabri de gitsin artik, takimda 3 tane kaleciye 1 milyonun ustunde para veriyoruz, yaziktir..

yav Allah'ını seven üstüme KAP atsın :D

Çevrimdışı KadirA

yav Allah'ını seven üstüme KAP atsın :D
Geliyor

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi sozkul

Çevrimiçi Samet Ç

Yarın KAP geldi geldi gelmezse son gün başkan çıkar transferi kapattık der.

Çevrimdışı autopsy

Bende üzülürüm ama bazen yapacak birşey olmuyor.

Şuan olan kadronun üzerine Caner, Nasri ve 1 Stoperi ekle. Hadi diyelim İnlerde geldi
UEFA listesine kimleri verirsin?

Bugün 23lü listeye min 4 yerli ve 3 altyapıdan eklenmeli diye okudum. Ben ise 4+4 biliyordum. Doğru olanı bilen var mı?

Ben de tam bilmiyorum ama 25 kişilik kadro için 4+4 kuralı vardı . Biz ffp gereği zaten 23 oyuncu bildireceğiz . 4+4 acımasız olur, 4+2 gibi birşey falan sanırım .

Çevrimdışı abdusta

Son gunlerde KARİZMA nın kadro dışı bırakılma mühendisliğini üzülerek izliyorum

KARİZMA RONALDANIN tek arkadaşıdır, ABOUBAKAR ın örnek aldığı abisidir

KADRO Yazılırken KARİZMA hangi sistem olursa olsun sağın ön tarafına yazılmalıdır.

Saygılar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yarın KAP geldi geldi gelmezse son gün başkan çıkar transferi kapattık der.
30 ağustos zafer bayramında kap gelir.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Eğer kiralanabiliyor olsa joe hart-mangala-nasri paketine elimizde kalan 6m€ (talisca-caner-abubacar ücretleri çıkmış) 1 yıllık kiralık ücreti olarak verilmesine ne dersiniz???

Çevrimdışı tuncaboylu

Dortmund CEO'su Watzke: Taraftarlarımız, müşteri değil.Bilet fiyatlarının çok olduğunu düşünüyorlarsa biz de düşürürüz.Onlar için buradayız.

Örnek almak lazım :claps:

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamlar 13'lük mücadelesi verirken 65 bin seyirci ortalamasıyla oynuyorlardı.

Taraftarın da örnek alması gereken şeyler var.

Etiketler: