2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372651 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı KadirA

Ben de tam bilmiyorum ama 25 kişilik kadro için 4+4 kuralı vardı . Biz ffp gereği zaten 23 oyuncu bildireceğiz . 4+4 acımasız olur, 4+2 gibi birşey falan sanırım .
23 olduğu için 4+3.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Eğer kiralanabiliyor olsa joe hart-mangala-nasri paketine elimizde kalan 6m€ (talisca-caner-abubacar ücretleri çıkmış) 1 yıllık kiralık ücreti olarak verilmesine ne dersiniz???

Bu üçünün maaşlarının %60'ını City'e ödetebileceğini düşünüyor musun?

Çevrimdışı İhsan

Dortmund CEO'su Watzke: Taraftarlarımız, müşteri değil.Bilet fiyatlarının çok olduğunu düşünüyorlarsa biz de düşürürüz.Onlar için buradayız.

Örnek almak lazım :claps:

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi bir düşünce ama Beşiktaş'ın bunu yapacak bir lüksü yok.
Üstelik onlar 80bin kişi getirmeli stada biz ise 35bin. Biz 35 bin ile onların aynı gelirini elde etmeye çalışmalıyız
Bizim stad yeni ve modern, Dortmund modern sayılmaz.

Seyirci gelirleri olmadan Dortmund ayakta kalabilir, biz kalamayız.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bu üçünün maaşlarının %60'ını City'e ödetebileceğini düşünüyor musun?
burdaki önemli olan 6 m nun kiralığa harcanması:)).. Nasriyi zaten ödüyorlar.. Mangala ve hartada kişibaşı 3 m€  verilebilir gibi.. Diğer kalecileri yollamak gerek tabikide

Çevrimdışı cursedofdragon

Kerim oyuna girdiginde yine ara sira guzel isler yapiyor, bence o kalsin. Senol hoca Arasi oynatmiyacak belli oldu zaten o kiralansin.. Boyko veya Fabri de gitsin artik, takimda 3 tane kaleciye 1 milyonun ustunde para veriyoruz, yaziktir..

kerim hiçbirşey yapmıyor aras'ı nereye kiralıyoruz ?

Aras oynuyacaktır.Elimizde ki kanatlar içinde en iyisi aras.

Çevrimdışı tuncaboylu

İyi bir düşünce ama Beşiktaş'ın bunu yapacak bir lüksü yok.
Üstelik onlar 80bin kişi getirmeli stada biz ise 35bin. Biz 35 bin ile onların aynı gelirini elde etmeye çalışmalıyız
Bizim stad yeni ve modern, Dortmund modern sayılmaz.

Seyirci gelirleri olmadan Dortmund ayakta kalabilir, biz kalamayız.

İlaveten Dortmund dediğin şehrin nüfusu Samsun'dan az. Biz 20 milyonluk metrolpolde oturuyoruz.

Çevrimdışı abdusta

Nasrinin gelmesi uçagın kalkmasına endekslendi..

demekki İngiltereden nihai teyit bekleniyor

saygılar

Çevrimdışı autopsy

Almanya stad doluluk oranının en yüksek olduğu ülke. Futbol kültürü farklı o adamların . Kıyaslamak yersiz bence . Bizim taraftarın daha aktif olması gerektiğini düşünüyorum . Sürekli dolu olmalı o stad . İstanbul'da yaşasaydım çok önemli bir sağlık sorunu vs olmadığı sürece tek maç kaçırmazdım .

Çevrimdışı tuncaboylu

burdaki önemli olan 6 m nun kiralığa harcanması:)).. Nasriyi zaten ödüyorlar.. Mangala ve hartada kişibaşı 3 m€  verilebilir gibi.. Diğer kalecileri yollamak gerek tabikide

Mangala senelik 6 milyon euro alıyor, Hart ise 6.6 milyon euro. Nasri'nin 7.2 aldığını biliyoruz.

Üçünün toplam maaşı 20 milyon euro ediyor. Yani City'e elindeki tüm transfer bütçesini bile sunsan, oyunculara ödemen gereken 14 milyon euro daha var.

Hadi 10'unu City'e yıktın, kaldı 4. 3 adamı bir sene kiralamak için 10 milyon euro masraf yapmak anlamına geliyor.

Olur yok yani, sırf Nasri'yi kiralaybilsek öpüp de başımıza koyalım.

Çevrimdışı Eclips

kerim hiçbirşey yapmıyor aras'ı nereye kiralıyoruz ?

Aras oynuyacaktır.Elimizde ki kanatlar içinde en iyisi aras.

Elbet vardir bir takim, adami oynatmiyor iste Senol hoca? Oynatacak olsa oynardi.  Bu ayni  lig baslamadan once Fabri oynuyacaktira benziyor :D

Çevrimdışı Dr.Zeck

Son gunlerde KARİZMA nın kadro dışı bırakılma mühendisliğini üzülerek izliyorum

KARİZMA RONALDANIN tek arkadaşıdır, ABOUBAKAR ın örnek aldığı abisidir

KADRO Yazılırken KARİZMA hangi sistem olursa olsun sağın ön tarafına yazılmalıdır.

Saygılar

Abdusta abi sana maalesef bu konuda pek katılamayacagım..

ben Quaresmanın yerine artık Aras'ı tercih ederim

Quaresma yine bencilliğe basladı ve bu oyunu beni deli ediyor

Aras bence ilk tercih olmalı biraz aklı basına gelsin karizmanında

Çevrimdışı cursedofdragon

Elbet vardir bir takim, adami oynatmiyor iste Senol hoca? Oynatacak olsa oynardi.  Bu ayni  lig baslamadan once Fabri oynuyacaktira benziyor :D

öyle bakarsak gökhan'da daha hiç oynamadı oynamıcak mı ? :)

Karabükspor maçı ile birlikte gerçek kadromuza döneriz yavaş yavaş.

Çevrimdışı ekrembaser

Taliscanın lisansı çıkarılmış Londraya gitmesi beklenen uçağın saatide 18 olarak değiştirilmiş diyolar

Çevrimiçi Savaş

Bence stoper transfer etmeliyiz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir adam geliyordur veya gelmiyordur yok son teyit bekleniyor yok bilmem ne, biraz taraftarın aklıyla dalga geçiliyor burada. Çok fazla göz önünde yapılmasın bu tarz transferler olmadığı zaman travması ağır olur.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sosyalkartal

elimde fotoshop olmayan nasri ve fikret orman fotosu var nasri beşiktaş forması giymiş şekilde fanatike satıyorum akşam veya yarın görürsünüz bu iş bitti  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı autopsy

elimde fotoshop olmayan nasri ve fikret orman fotosu var nasri beşiktaş forması giymiş şekilde fanatike satıyorum akşam veya yarın görürsünüz bu iş bitti  :tabe:

Ben şu an Nasri'yle kahve içiyorum . Fikret Başkan tatlı söylemeyin pahalıya gelir dedi az evvel .

Çevrimdışı Yankee

Sen de olmasan forumda işkembeden sallayacak insan kalmıyor :D

Her eve lazım senden bi' tane..  :lol: :lol:

Ki sıkıntı şu, sen kime bitti dediysen yalan oldu transferler.. Ağzında pek uğurlu gelmiyor :D

Çevrimdışı ekrembaser

Ya kardeşim bi dönem sempatikti tamam da bak artık milletin canı burnunda yapma etme zıvanadan çıkarma bizi

Çevrimdışı abdusta

Kendimizi Nasri sizliğe alıştırmaya başlamalıyız..

saygılar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

saygılar
????????

Çevrimdışı Eclips

öyle bakarsak gökhan'da daha hiç oynamadı oynamıcak mı ? :)

Karabükspor maçı ile birlikte gerçek kadromuza döneriz yavaş yavaş.

Gokhanin nedeni belli kardesim, adami hazir degil diye oynatmiyor, Arasta oyle bi durum varmi??
Yanlis anlasilmasin, bana kalsa da Aras kiralanmasin, kalsin oynasin yararli olsun, ama Senol Gunes bence cocuga sans felan vermeyecek, oynarsa anca TR kupasinda oynatir.

Çevrimdışı Yasin02

Elin doluysa nasıl yazdın abi bunu :D
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

:lol: :lol:

Çevrimdışı Zafer55

saygılar
Nasri liliğe alışmadıydık ki zaten no proplem yani

Etiketler: