2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375860 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı fatihbjk

Gomez'den gelecek para belli oldumu? Bize para vermemek icin kiralik verdik demezler insallah.

Çevrimdışı tuncaboylu

Peki anlatayım
Malları arap faik'ten alıyoduk
2.yükleme Karabük te yapılıyordu
Adana'ya kadar da ben kullanıyodum :D

:lol:

Atınç'ı geri satın alırsak, hoş görünmez.

"Geçen sene FFP'yi atlatmak için hülle yaptılar" muhabbeti döndürebilir bu medya; anlatamayız asıl hülleye bu sene ihtiyacımız olduğunu ve yapacaksak şimdi yapacağımızı..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Merak ediyorum, uçaktan Nasri yerine Mangala inse tepkimiz ne olurdu?  :lol:

Böyle ufak tefek bir şey beklerken, izbandut gibi bir adam çıkıyor falan.  :lol: :lol:
çok iyide olurdu çokta güzel iyi olurdu  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı sosyalkartal

Nasri gelmezse bu transfer dedikoduları sayfasında kendi geleceğimi görüyorum  :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı artena_condari

Kerim'in futbol zekasında sıkıntı var ve beşiktaş'ta olduğu süre dahilinde bu konuda bir gelişme göstermedi, gösterme gibi bir niyeti olduğunu da belli etmedi. Eğer biri gidecekse bu Aras değil Kerim olmalı kesinlikle; Aras formsuz mudur bilemem ama yetenekli ve futboldan anlayan bir oyuncu olarak her an patlama yapabilir - Kerim en iyi ihtimalle - Pektemek gibi- Anadolu kulübü oyuncusu olabilir.

Kerim+Ömer+Tolga'yı Başakşehir'e göndersek, Volkan Babacan'ı alsak ne güzel olur...

Çevrimdışı ekrembaser

"Geçen sene FFP'yi atlatmak için hülle yaptılar" muhabbeti döndürebilir bu medya; anlatamayız asıl hülleye bu sene ihtiyacımız olduğunu ve yapacaksak şimdi yapacağımızı..
Aslında o işin kralını geçen sene fener mousa sow ve emenikede yaptı ama kimse ses çıkarmadı bu basından herşey beklenir

Çevrimdışı Çağatay

Atınçı 6 ya gonderdigimizi düşünürsek
Öyle 1-2 ye bize geri vereceklerini düşünmüyorum açıkçası
Kiralik belki gelebilir onda da sorun olmaz zaten.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı yusufş

inşallah Atınçı as stoper olarak almıyolardır. bize tecrubeli bi stoper lazım

Çevrimdışı autopsy

Nasri gelmezse bu transfer dedikoduları sayfasında kendi geleceğimi görüyorum  :kop:

Gene mi hortladın sen ya ? Freddy'nin kabusları gibisin yemin ediyorum   :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Aslında o işin kralını geçen sene fener mousa sow ve emenikede yaptı ama kimse ses çıkarmadı bu basından herşey beklenir

Moussa Sow çok şüpheliydi, sözleşmesinin son senesine girmiş 30 yaşındaki bir adama 16 milyon euro bonservis verdiler. Makul ya da anlaşılır bir tarafı yok.

Çevrimdışı sozkul

Veli yerli statüsünde, Aras ve Gökhan İnler yabancı statüsünde.

Neden diye sorma, federasyonun anlam veremediğim aptal bir kuralı yüzünden.

Müktesep hak. Yeni 14 yabancı kuralı çıkmadan önce yerli sayılıyordu. Hakkı baki kaldı.

Çevrimdışı alimm

bakın işte forvet oyuncusunun önemini.. FB ile GS nin oynadığı futbol aynı ama birisi Ereni aldı 6 puan.. diğeri 1 puan... bu futbolla GS de 1 puan olabilirdi

farkı farkettiren oyuncu sanki forvet yerine muslera gibi. Atılan goller 3'e 4 iken yenilen goller 4'e 1
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Jukebox

Onların bir geçmişi var mesela sende o da yok.Bu sene 1 dediğin olmadı.Tamamen sallıyorsun.

Çevrimdışı tuncaboylu

Atınçı 6 ya gonderdigimizi düşünürsek
Öyle 1-2 ye bize geri vereceklerini düşünmüyorum açıkçası
Kiralik belki gelebilir onda da sorun olmaz zaten.

Ben de sanmıyorum da, eğer verirlerse de şüpheli gözükür dediğim gibi.

Kiralık daha makul.

Çevrimdışı ekrembaser

Moussa Sow çok şüpheliydi, sözleşmesinin son senesine girmiş 30 yaşındaki bir adama 16 milyon euro bonservis verdiler. Makul ya da anlaşılır bir tarafı yok.
emenikedende 3,5 milyon euro ya da dolar kiralama parası aldılar araplardan

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Kerim'in futbol zekasında sıkıntı var ve beşiktaş'ta olduğu süre dahilinde bu konuda bir gelişme göstermedi, gösterme gibi bir niyeti olduğunu da belli etmedi. Eğer biri gidecekse bu Aras değil Kerim olmalı kesinlikle; Aras formsuz mudur bilemem ama yetenekli ve futboldan anlayan bir oyuncu olarak her an patlama yapabilir - Kerim en iyi ihtimalle - Pektemek gibi- Anadolu kulübü oyuncusu olabilir.

Kerim+Ömer+Tolga'yı Başakşehir'e göndersek, Volkan Babacan'ı alsak ne güzel olur...
Tolganın gitmesine karşılık kerimi feda edebilirim :)) bu arada en pahalı gurbetçi transferide oydu ama en kendini geliştiremeyen de o oldu

Veliylede eto takası oldumu kurtuluruz bu adamlardan :))

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 14:15:09 Uğur Uğurlu ]

Çevrimdışı cursedofdragon

dünya bile bu kadar dönmüyor :)

Çevrimdışı Çağatay

Ben yarın Mangala gidiyorum
Baska da sözüm yoktur

Çevrimdışı sozkul

Eren ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Ütopik olucak biraz ama gerçekten galatasaray şansı denen bişey var. Karabük maçındaki golün başka bir açıklaması yok.

Bunun haricinde dun şöyle birşey okudum. Galatasaray son 22 deplasman maçında 6 galibiyet almış. 3'ü akhisar. Araştırmadım bu bilgiyi ama ne kadar doğru bilemem.

O sebeple galatasaray sizi yaniltmasin. Cok puan kaybedecekler. Özellikle deplasmanda.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer Eren, yanında iki kişi varken kaleye bu kadar uzak mesafede köşelere bu kadar güzel kafa vuruşları yapacaksa seneye değeri 15 milyon olur. Ama bencede çok şanslıydı. Belki sezon boyu bile aynısını birdaha yapamayabilir.

Çevrimdışı Çağatay

Ben de sanmıyorum da, eğer verirlerse de şüpheli gözükür dediğim gibi.

Kiralık daha makul.

Bizim başkan bonservis ile adam almayi unuttu zaten ya kiralık alır yada sozlesmesinin bitmesini bekler :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

dünya bile bu kadar dönmüyor :)
bukalemun gibi adam vallahi nereye döndüğü belli değil şu kap gelsin artık Caner'in bildirimi daha çabuk gelecek gibi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Müktesep hak. Yeni 14 yabancı kuralı çıkmadan önce yerli sayılıyordu. Hakkı baki kaldı.

Adamın anası ya da babası Türk'se, hangi milli takımda oynadığının önemi olmamalı bence.

Zamanında Boliç'i, Baliç'i, Kubilay Türkyılmaz'ı, Murat Yakın'ı ve hatta daha da eskiden Didier Six'i ve Mirsad Kovacevic'i nasıl Türk statüsünde oynattıklarını hemen herkes hatırlıyor.

Ama Aras falan sayılmıyor. Çok enteresan cidden.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben yarın Mangala gidiyorum
Baska da sözüm yoktur

yarını yok abi bu işin artık bugun o uçak geri gelicek londraya bidaha gidilmez bugun hariç 2 gün kaldı daha stoper sol bek lazım.

Çevrimiçi Mehmet57

Atinc Marcelo'dan iyi. Birinci stopper olarak bilmem, ama as stopper + Atinc muthis olur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Eğer Eren, yanında iki kişi varken kaleye bu kadar uzak mesafede köşelere bu kadar güzel kafa vuruşları yapacaksa seneye değeri 15 milyon olur. Ama bencede çok şanslıydı. Belki sezon boyu bile aynısını birdaha yapamayabilir.
bence şanstan ziyade kaleciler patates abi  :D bunun etkisi daha fazla sezon boyunca maksimum 15 17 arası atar.

Etiketler: