2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12366037 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

lisans değil transfer evraklarının süre dolmadan tamamlanıp federasyona sunulması zorunlu. transferi tamamladıktan 3 gün sonra da lisansı çıkartırsın. önemli olan transfer evraklarını yetiştirmek.

Özel izin alıp transfer dönemini bile uzatabiliriz belli bir oyuncu için. Daha önce böyle olaylar yaşandı...

Tesekkurler Abicim. Son 3 gun bakalım neler olacak. Nasriyi olurda alırsak federasyon sıkıntı yaratmaz o zaman.

Çevrimdışı graser

her şey bir yana kapa bildirimi yapılan yeni transferlerin bile hala lisansı çıkmamış.

talisca yaklaşık 10 gün oldu. ebubekir 2 gün olacak.

pektemek aynı gün hemde hafta sonu. burada çok büyük sıkıntı var.

twitterde face de kulübün sorumlusuna sallıyolar da.

parayımı yatırmıyor kulüp neden bekletilir anlam veremiyorum.

salı gününe gelmesi muhtemel transferleri nasıl çözecekler.

Çevrimdışı Deadam

31 ağustos 23:59 da bütün lisanslama işleminin bitmesi imzaların nihayetlenmesi lazım

Yönetimden bir akhisara karşı atılan son dakika golü gibi bir gol  bekliyorum.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Orhan

Bıktım bu dönem transfer işinden. Elimde telefon 5 e kadar uyumuyorum.Nasri mi gelcek Eto mu gelcek stoper kim. Derslerimi bu kadar takmıyordum!

Çevrimdışı doctore

Pep , nasri'ye 11 garantisi vermez. Nasri'nin de bu durumu kabul edecegini sanmiyorum. Bu durumda nasri bize gelecektir diye düşünüyorum.

iyide atladığımız bir şey var; Şenol hoca verecek mi Nasri ye ilk 11 garantisi... öyle bir Şenol hoca olmadığını iyi biliyoruz. muhtemelen çoğu maçta geçen sene Q7, Gökhan Töre de yaptığı gibi her maç 60-70 arası birini çıkartıp diğerini ( Olcay - Nasri ) alacaktır. Nasri bence arıza çıkartması çok muhtemel bir futbolcu.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı tuncaboylu

iyide atladığımız bir şey var; Şenol hoca verecek mi Nasri ye ilk 11 garantisi... öyle bir Şenol hoca olmadığını iyi biliyoruz. muhtemelen çoğu maçta geçen sene Q7, Gökhan Töre de yaptığı gibi her maç 60-70 arası birini çıkartıp diğerini ( Olcay - Nasri ) alacaktır. Nasri bence arıza çıkartması çok muhtemel bir futbolcu.

Nasri 42 derece ateşli, sağ bacağı sargılı veya sol bacağı alçılı olmadığı sürece ilk 11 oynayacak, merak etme. Bunu Şenol hoca da biliyor, yönetim de biliyor, Nasri de biliyor.

Şenol hoca geçen sen Cenk hat-trick yaparken Gomez hazır olur olmaz ilk 11'i değiştirdi, Nasri'de de aynısı olacaktır.

Çevrimdışı kartal43

Geçtim nasriyi falan transferin bitimine 2 gün kalmış takımın en çok ihtiyacı olan bölge stoper bölgesi ama daha 1 tane Adam alınmamış. Eğer çok övülen planlama buysa Barcelona Madrid falan gelsinler örnek alsınlar bizim transfer komitesini. Bir tane a kalite stoperin yok sol bek alternatifin yok ama gelmeyeceği az çok belli Nasriden haber bekliyoruz. Hangi planlı  takım son güne 4 5 tane kap beklentisiyle girerki

Çevrimdışı 38life

Nasri ile Quaresma bir değil. Nasri Quaresma'dan çok daha üstün futbolcu. Ki zaten yönetim muhtemelen ilk 11 garantisi vermiştir. Hocaya bile sormamistir.

Çevrimdışı 38life

Pep Nasriyi kandıracak. Biri birşeyler yapsın yav. Başkan Nasriyi arayıp seni kandırmasına izin verme desin. Pep "seni sık sık oynatacağım, şans verecegim, eger dünku gibi oynarsan ilk 11'i kaparsin" diyecek bu çocuk da buna tav olacak. Yazık olacak.
Baskan mudahele etmeli. Mümkünse Nasri Pep ile gorusmeye girmeden önce.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 11:10:10 38life ]

Çevrimdışı Orhan

Nasri 42 derece ateşli, sağ bacağı sargılı veya sol bacağı alçılı olmadığı sürece ilk 11 oynayacak, merak etme. Bunu Şenol hoca da biliyor, yönetim de biliyor, Nasri de biliyor.

Şenol hoca geçen sen Cenk hat-trick yaparken Gomez hazır olur olmaz ilk 11'i değiştirdi, Nasri'de de aynısı olacaktır.
Bu takımda yeri garanti olan Tolgadır abi.iki eli,iki ayağı artı kafası sargılıda olsa 42 derece atesi de olsa yine oynar.  :D

Çevrimdışı 38life

Nasri - Pep goruşmesi acaba saat kaçta. Bugün çok kritik gün. Akşam saatlerinde Nasri ve Caner transferi olumlu ya da olumsuz sonuç kazanacak.

Çevrimdışı İhsan

sadece para olmamasıyla açıklanamaz ihsan abi bu planlama, organizasyonun yetersiz olduğu çok açık yama transferler yapılacağına hiç yapılmasın daha iyi bunun bir izahı yok bence abi.

@Mehmet Ali C.
Bizim klasımıza uyacak stoperler çok pahalı.
Marcelo ayarında birini almak anlamsız ama yedekte biri (Omeuro?) tutuluyor.

Yönetimin yaptığı şu anda biraz sabırla hareket etmek birazda kumar oynamak.
Denk gelirse büyük kulüplerde kadroya giremeyen bir yıldız (Mangala, Kompany, Sakho, Abdenour gibi)  kiralık gelecek yoksa Omeuro olacak.

Zamanında almak istediklerimiz çok pahalı geldi bize, yada gelmek istemediler (Gomez, Glik, Vida, Skertel Nkoulo vs.)

iki gün kaldı bekleyip göreceğiz
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Bu arada Spor medyasında futboldan anlayan adam yok.

İç sahada Kayserispor gibi bir takımla oynarken ve Skrtel-Kjaer-Neustader üçlüsü oyundayken duran toptan gol yediler ve stoperleri arkasına atılan topa yetişemeyip kırmızı kart gördü. Sonra duran toptan ve kontra ataktan birer gol daha yediler.

Sorun tespiti ne? Bu takıma bir 8, bir 10 numara lazımmış. Adamların savunmaları kevgir gibi, kale Allah'a emanet, ama sorun orta sahada. :bandit:

Bir de bizde olsa "Beşiktaş'a Ziyech şoku" yapacakları haberi, Fenerbahçe'ye olunca "Fenerbahçe'ye iyi haber" diye yapıyorlar.

http://www.fanatik.com.tr/2016/08/28/fenerbahce-ye-iyi-haber-10-numaraya-2-yeni-aday-1250049

1 aydır peşinde koştukları Ziyech transferinin olmaması iyi habermiş, çünkü 2 yeni aday varmış.  :D

İsmail girsin takıma sorun kalmaz defansta...  :bandit:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Orhan

Geçtim nasriyi falan transferin bitimine 2 gün kalmış takımın en çok ihtiyacı olan bölge stoper bölgesi ama daha 1 tane Adam alınmamış. Eğer çok övülen planlama buysa Barcelona Madrid falan gelsinler örnek alsınlar bizim transfer komitesini. Bir tane a kalite stoperin yok sol bek alternatifin yok ama gelmeyeceği az çok belli Nasriden haber bekliyoruz. Hangi planlı  takım son güne 4 5 tane kap beklentisiyle girerki
Bence sonuna kadar zorladılar iyi isimleri ama alamadılar. Birde iyi stoper alsakta aman aman bişey beklemiyorum.(Pepe ayarında bir adam hariç.)Dün Fenerin iyi dediğimiz stoperlerini gördük. Önde baskı kuran takım olursak arkadada sakar olmayan orta seviye stoperlerle işi götürebilirz.

Çevrimdışı 38life

Olumlu düşünmek istiyorum ve "İsterse burada kalıp, takımımızın bir parçası olarak bize yardım edebilir” cümlesinden Pep'in "parça" ve "yardım" kelimelerinden Nasriyi en fazla yedek olarak düşündüğünü çıkarmak mümkün. Ancak yine de edebiyat yapıp çalışırsan formayı alırsın falan diyip kandıracak gibi geliyor bana.

Çevrimdışı doctore

ben senin kadar Emin değilim ama ... inşallah diyelim :)
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı İhsan

Barca ve Madrid yönetimi gelse bizde hiç transfer yapamazlar.
Bu imkansızlıklarla nereden nereye geldiğimizi unutmayalım.

Planımız belli : Ya bizi ileriye götürecek çok iyi oyuncalar gelecek, bunun için gerekirse son saniyeye kadar bekleyeceğiz, yada hiç gelmeyecek. Bence doğru olan yapıldı ve yapılıyor
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Bence sonuna kadar zorladılar iyi isimleri ama alamadılar. Birde iyi stoper alsakta aman aman bişey beklemiyorum.(Pepe ayarında bir adam hariç.)Dün Fenerin iyi dediğimiz stoperlerini gördük. Önde baskı kuran takım olursak arkadada sakar olmayan orta seviye stoperlerle işi götürebilirz.

Aynen öyle.

Kjaer-Skrtel tandemine ödenen toplam bonservis 13 milyon euro, yıllık maaşları toplam 7.5 milyon euro. 1.75'lik adamdan o golleri biz yesek ve yetmezmiş gibi arkaya atılan toptan ötürü stoperimiz kırmızı kart görse, bizim taraftar sahaya inerdi.

Savunma biraz da takım halinde yapılan bir şey, mesela Kjaer'in kart gördüğü pozisyonda en başta o pası attırmaman lazım.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 11:26:23 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Su alevli topu özledik yahu :by2:

Kap gelsede paylaşsak :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Olumlu düşünmek istiyorum ve "İsterse burada kalıp, takımımızın bir parçası olarak bize yardım edebilir” cümlesinden Pep'in "parça" ve "yardım" kelimelerinden Nasriyi en fazla yedek olarak düşündüğünü çıkarmak mümkün. Ancak yine de edebiyat yapıp çalışırsan formayı alırsın falan diyip kandıracak gibi geliyor bana.
Başkan instegramdan kaç gündür nasrinin fotoları pıt pıtlıyor
Beşiktaş kulübünün başkanı imzalatmadığı oyuncunun fotoğrafını beğenirmi
sence düşermi böyle bir hataya daha neyi konuşuyorsunuz anlamıyorum.Süreyya ya
kadar herkes nasriyi takibe almış siz daha nerelerdesiniz. Belliki salı günü gelecek
önceden kap bildirimi yapılana dek en fazla bu kadarını söyleyebilirler. Benim en ufak
terettütüm yok bu konuda nasri %100 diyorum caner %100 etoo %90 stoper büyük
ihtimal Manoel eğer boyko giderse inler gelir. etoo nun %10 da başkanları olacak renkli yüzünden
kırptım

Çevrimdışı worns

Havada stoper alınmayacak kokusu var. Geçen sene orta saha alternatifi almadan 3 oyuncuyla sezonu kapatmamızı sağlayan şansın stoperde de yanımızda olmasını bekleyecek gibiyiz.

Umarım böyle olmaz tabi. Marcelo-Tosic'in ana şablon olduğu bir durumda yaşayacağımız acıları hayal edemiyorum. :)

Caner ve Nasri'nin ikisinin birden gelmesi bana biraz mantıksız geliyor. Caner mevcut yıllık ücretiyle çok lüks bir sol bek yedeği olur. Caner gelirse Adriano zaman zaman sol ön rotasyonuna girebilir. Nasri de gelirse kadro fazlasıyla şişer gibi geliyor. Bana kalırsa Caner'e gerek yok Nasri gelsin stoper gelsin derim tabi.

Çevrimdışı 38life

kadar herkes nasriyi takibe almış siz daha nerelerdesiniz. Belliki salı günü gelecek
önceden kap bildirimi yapılana dek en fazla bu kadarını söyleyebilirler. Benim en ufak
ihtimal Manoel eğer boyko giderse inler gelir. etoo nun %10 da başkanları olacak renkli yüzünden
kırptım
Böyle diyorsan vardır bir bildiğin diyeyim ozaman. Hep beraber aksamı bekleyelim. Kap gelmese bile bilgi gelecektir muhtemelen gorusmelerden sonra.

Çevrimdışı tuncaboylu

kırptım

Abi elimizde Quaresma, Cenk Tosun, Talisca, Olcay, Aras ve Kerim varken; hem Eto'o, hem Nasri, hem Aboubakar fazla kalabalık olmayacak mı sence?

Bu isimlerden aynı anda 4 tanesi sahada oynayabilecek, bunu idare etmek çok zor.

Çevrimdışı 38life

Havada stoper alınmayacak kokusu var. Geçen sene orta saha alternatifi almadan 3 oyuncuyla sezonu kapatmamızı sağlayan şansın stoperde de yanımızda olmasını bekleyecek gibiyiz.

Umarım böyle olmaz tabi. Marcelo-Tosic'in ana şablon olduğu bir durumda yaşayacağımız acıları hayal edemiyorum. :)

Caner ve Nasri'nin ikisinin birden gelmesi bana biraz mantıksız geliyor. Caner mevcut yıllık ücretiyle çok lüks bir sol bek yedeği olur. Caner gelirse Adriano zaman zaman sol ön rotasyonuna girebilir. Nasri de gelirse kadro fazlasıyla şişer gibi geliyor. Bana kalırsa Caner'e gerek yok Nasri gelsin stoper gelsin derim tabi.
Stoper almamak gibi bir çılgınlık yapacaklarını hiç ama hiç sanmıyorum. Ki zaten Manoel cepte. Bugün ve yarın muhtemelen ust seviye stoperler için son gorusmeler yapılacak ve eğer sonuç alinamazsa Manoel getirilecek.

Etiketler: