Hak veriyorum abi görüşlerine fakat bu ve bunun gibi adamlar artık Beşiktaş ta yer almamalı ve taraftarı bölmemeli. Yönetim göremiyor hoca göremiyorsa bir şekilde belli sınırlar çerçevesinde bu kişilere gösterilmeli. Yoksa sizin burada çok ince düşündüğünüz konular yetkili kişiler tarafından suistimal edilir, Tolga örneğinde olduğu gibi.
Cozum basit. Daha oncede cok kez yazdim senol hoca proje yoneticisi gibi kullanilmali ve besiktasin sectigu profesyoneller ile calismali. Bu profesyoneller de besiktas kalibresinde olmali ki gelen hoca hir gur cikartmasin. Ayni sambade de oldugu gibi.
Hocaya tabiki alan verilmeli ama kontrollu.
Simdi
@atalay gibi isin icindeki arkadaslar yazsin mesela ingilterede tdlerin ortalama kac yardimcisi var ekip kac kisiden olusuyor. Mesela bilicin ekibinj ele alalim orada kac kisi ile calisti, burada kac kisi ile calisti? O sarisin bosnali cocuk mesela hala yaninda bilicin ama kulubun orofesyonelleri de orada. Bizim de benzer sistemi uygulamamiz lazim.
Simdi senol hocanin yanina kendisi ile kavga edebilecek bir yardimci getirilmeli tamer tuna da kalsin ama tamer tuna senol gunese agzini acamaz.
Mesela zago getirilsin takimda berazilyali cok portekizce konusan cok.
Savunma kocu olsun mesela zago.
Zago, senol gunes ile kavga eder. Mesela necipi oynattirmaz hocam bak bububu maclar susususu pozisyonlar der ve bir beyin cimnastigi yapilir.
Tolga icin de aynisi yapma hoca, fabri hazir denir senol gunese yardimci olunur.
Yahu anlatamadim gene dusundugumu bir suru sey yazdim kendim anlamadim ne okuz adamim.
Simdi orneklerle anlatayim
Kurumsal yapilarda devamlilik esastir gelen gideni aratmamalidir ve aratmazda cunku gidenin yerine gelen kadar kalanlar da kalifiyenelemanlardir.
Zemani hatirlayin fbye geldiginde daha ucakta 4-3-3 oynayacagim sergeni falan tanimam demis sonra ilk is sergeni kovmustu ve fb sampiyonlugu kaybetmisti. Daha sonra sergen gs ile ve bjk ile sampiyonluklar yasamisti.
Simdi fbnin profesyonel bir yapisi olsaydi zeman lan sen manyak misin sergen gondrrilir mi derdi. Ustelik atanmis insanin sergeni gondermesi de kulube maddi manevi yuk getirir. Sonra ne oldu zemani da kovdular 2 ay sonra belki zemanin yerine gelecek hoca sergeni isteyecekti???
Ayni bizdeki batuhan ve mustafa denizli olayi gibi