2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12357305 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

fatih doğan güvenilir midir? 4 +1 kap demiş  inanalım mı pazartesi kap gelecekmiş :)
gidenlerin kapınıda sayıyorsa olabilir :)
fatih doğan içerden bilgi alıyor. pek boş konuşmaz o
yönetimle iyi ilişki içersinde olan basın mensuplarından biri

Çevrimiçi Necmi

Teşekkürler,hoşbulduk.Yaş 39.İkamet Edirne Merkez.
sisteme girersen doğum tarihini daha iyi olur bilmiyorsan bana pm den at ben girerim
doğum tarihini girersen doğum gününde tebrik mesajıda atarız hem :D

Çevrimdışı abdusta

Hull City 0-1 Manchester United
Pep Guardialo mactan sonra acıklama yaptı

Samir Nasri, Eliaquim Mangala ve Wilfried Bony takımdan ayrılmaları konusunda desteklediğini söyledi

Bu durumda Samir Nasri Beşiktaşa kiralanması gerçekleşirken
Mangala ya Valencia ve Napoli Beşiktasın şartları gibi ilgi duyarken Tottenham bir miktar ödemeyi planlıyor
Bony durumu hala net degil,devre arasında Çine yollanabilirmişmiş

saygılar

Çevrimdışı Bishamon

Hull City 0-1 Manchester United
Pep Guardialo mactan sonra acıklama yaptı

Samir Nasri, Eliaquim Mangala ve Wilfried Bony takımdan ayrılmaları konusunda desteklediğini söyledi

Bu durumda Samir Nasri Beşiktaşa kiralanması gerçekleşirken
Mangala ya Valencia ve Napoli Beşiktasın şartları gibi ilgi duyarken Tottenham bir miktar ödemeyi planlıyor
Bony durumu hala net degil,devre arasında Çine yollanabilirmişmiş

saygılar
Pep niye United maçından sonra açıklama yapıyor ki  :alala: :alala:

Çevrimiçi Necmi

Abi bu tutumu doğru bulmadığımı belirteyim. İnsanlar tolga'yı sanal ortamda bile protesto edemeyecekler mi? Sahada protesto etme, yasak (Ki bunu anlarım), sitede bile yasak. Bu yaklaşımı doğru bulmuyorum kesinlikle. Burası sanal bir forum ortamı, tamam küfür hakaret her türlü cezayı alsın hiç bir lafım yok ancak insanların sanal ortamda bile tepkisini boğmak hiç demokratik gelmiyor şahsım adına çok yadırgadığımı belirteyim. Geçenlerde birisinin hesabı sırf bugün kap gelmez dedi diye moderasyona alındı, mesajı silindi, şimdi ise bu uygulama. Forum yönetimini bir kez daha düşünmeye davet ediyorum.

Tamamen terbiye ve ahlak sınırları içerisinde kalan tepki gösterme girişimleri bile böyle bastırılacaksa, bu sadece bu forumun yanlı olduğunu iddaa edenlerin ekmeğine yağ sürecektir.
protestoyu engellemiyoruz saygı sınırları içinde kalması koşuluyla neden
yapılmasın kesinliklede yapılmalı sonuçta her şey Beşiktaş için ama avatar olmaz
burda avatarlar ve imzalar bu amaçla kullanılmaz. Buna daha öncede izin vermedik bundan sonrada vermeyeceğiz
avatarla imzanın işlevi bu değildir. bugün bu olur yarın neler olur birde bunu düşün istersen @AmaralGürses

Çevrimdışı abdusta

İngiliz gazetelerinin yaptıgı haberi alıntı yapan Turk medyasından

saygılar

http://www.cnnturk.com/spor/futbol/guardiolanin-nasri-aciklamasi-kafalari-karistirdi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

United-City karıştı..

Çevrimdışı s4rc4stic

1 hafta sonra man utd-man city maçı var büyük bi ihtimal izlemeye gitmiştir..ezeli rekabet malumun

Çevrimdışı Serhat Akkaya

üzerinde çarpı gördüğüm her avatarı moderasyona alacağım 3 gün bekleyeceğim
kaldırılmadığı taktirde kaldırana kadar hiç bir mesajları onaylanmayacak. Tolganın Beşiktaşın oyuncusu olduğunu unutuyorsunuz sanırım
eleştiriyi bile saygı çerçevesinde yapmak zorundasınız. Burasını başka yerlerle karıştırmayın
burda bu tür eylemlere izin verilmez

YD döneminde olsaydı burası başkan için aynı şeyleri yapar mıydınız?
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar imzalarınızı ve avatarlarınızı protesto amaçlı, siyaset çağrıştıracak şekilde yada
renklileri çağrıştıracak şekilde kullanamazsınız. Avatarların ve imzaların dikkatli kullanılmasını
rica ediyorum.

Çevrimdışı abdusta

Şahsi fikrim

Eger Avatar ve Dozunu aşan eleştiri konusunda kesin tavır konulmaz ise
Beşiktaşa aidiyat duymayarak kızan-nefret eden 3cü şahıslar marifetiyle
anlam ve manalarını aşan küfür sevisiyene yakın ifade ve figurlere
yasal zemin hazırlanmış olacaktır.

Saygılar

Çevrimdışı AmaralGürses

protestoyu engellemiyoruz saygı sınırları içinde kalması koşuluyla neden
yapılmasın kesinliklede yapılmalı sonuçta her şey Beşiktaş için ama avatar olmaz
burda avatarlar ve imzalar bu amaçla kullanılmaz. Buna daha öncede izin vermedik bundan sonrada vermeyeceğiz
avatarla imzanın işlevi bu değildir. bugün bu olur yarın neler olur birde bunu düşün istersen @AmaralGürses

Şimdi fark ediyorum ki, tolga'nın performansına karşı tutum almaya davet eden mesajımı da silmişsiniz. Bu yazdığınız şu anki mesajınızla net bir şekilde çelişiyor kusura bakma Necmi Abi. Hem her türlü saygılı protestoya açığız diyecekseniz hem de tamamen lisanı münasiple yazılmış bir başlığa dah tahammül edemeyecek ve sileceksiniz. Üstelik de yıllardır bu forumda yer alan insanların yazdığı, destek verdiği bir başlığı.

Tepkisellikle söylemiyorum, bu zamana kadar forum yönetmiyle de en ufak bir tartışmam olmamıştır, fakat şu son başlık silme olayından sonra kendinizle bariz şekilde çelşitiniz ve bana kimse artık bu forumda saygı sınırları içerisinde düşünce özgürlüğü olduğundan bahsetmesin, kesinlikle buna inancımı yitirmiş bulunuyorum.

Çevrimdışı Çağatay

okuduguna ancak böle şaçma cevap veren sensin bence yazımda tolgayı öven bişey görecek kadar önyargılısın demek ki önce okudugunu anla öle cevap ver..yere göge sıgdıramadıgın teknik direktöre güveniyorsan inanıyorsan tolga kararınada saygı duyacaksın

ne kullanıyorsunuz ?? :)
şaka şaka :)
öncelikle hocayı yere göğe sığdıramama gibi bir durum yok hoca nın hatalarını göremiyorsan bir şey diyemem
ortada hatalı gördüğüm bir şey varsa eleştiririm
tolga kararına da saygı duyma durumumu da sana soracak yada senden izin alacak değililm

[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2016, 15:10:46 Çağatay ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Necmi

YD döneminde olsaydı burası başkan için aynı şeyleri yapar mıydınız?
yapardım malesef, burda kişiler önemli değil.
bizim düşüncelerimize görede şekillenmiyor. Tolgayı hepinizden fazla
istemeyen benim ama burda forumu kişisel isteklerime göre şekillendiremem
bir kere göz yummak bütün sınırların ortadan kalkmasına neden olur.
Burda sınırlar ortadan kalkarsa bir daha seviyeyide tutturamayız.
insanlar neden başka forumlarda değilde burda olmayı tercih ediyor
buranın seviyesi nedeniyle en azından sen burdaki seviye düşse burda olmak istermisin kendine bir sor bunu.
@Serhat Akkaya

Çevrimdışı Serhat Akkaya

buranın seviyesi nedeniyle en azından sen burdaki seviye düşse burda olmak istermisin kendine bir sor bunu.
@Serhat Akkaya
Hak veriyorum abi görüşlerine fakat bu ve bunun gibi adamlar artık Beşiktaş ta yer almamalı ve taraftarı bölmemeli. Yönetim göremiyor hoca göremiyorsa bir şekilde belli sınırlar çerçevesinde bu kişilere gösterilmeli. Yoksa sizin burada çok ince düşündüğünüz konular yetkili kişiler tarafından suistimal edilir, Tolga örneğinde olduğu gibi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Şimdi fark ediyorum ki, tolga'nın performansına karşı tutum almaya davet eden mesajımı da silmişsiniz. Bu yazdığınız şu anki mesajınızla net bir şekilde çelişiyor kusura bakma Necmi Abi. Hem her türlü saygılı protestoya açığız diyecekseniz hem de tamamen lisanı münasiple yazılmış bir başlığa dah tahammül edemeyecek ve sileceksiniz. Üstelik de yıllardır bu forumda yer alan insanların yazdığı, destek verdiği bir başlığı.

Tepkisellikle söylemiyorum, bu zamana kadar forum yönetmiyle de en ufak bir tartışmam olmamıştır, fakat şu son başlık silme olayından sonra kendinizle bariz şekilde çelşitiniz ve bana kimse artık bu forumda saygı sınırları içerisinde düşünce özgürlüğü olduğundan bahsetmesin, kesinlikle buna inancımı yitirmiş bulunuyorum.
Başlığının silinme nedeni o değil ben içeriği bile okumadım.
http://besiktasarena.com/takim-kadromuz/tolga-zengin/msg565378/#new
bu başlığa düşüncelerini istediğin gibi yazabilirsin zaten Tolga ile ilgili açılmış bir başlık varken
tolgayı birden fazla başlıktamı tartışalım. bölük pörçükmü olsun
bu sana özel bir durum değil çöp bu şekilde silinmiş başlıklarla dolu her başlığa izin versek kimse aradığını bulamaz sonra
@AmaralGürses  önce forumda ilgili konulara bakın başlığı yoksa doğru yere yeni başlık açın derim
bu forumun karışıklık içinde olmasını engeller insanlarında aradıklarını aradıkları yerde bulmasını sağlar.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Hak veriyorum abi görüşlerine fakat bu ve bunun gibi adamlar artık Beşiktaş ta yer almamalı ve taraftarı bölmemeli. Yönetim göremiyor hoca göremiyorsa bir şekilde belli sınırlar çerçevesinde bu kişilere gösterilmeli. Yoksa sizin burada çok ince düşündüğünüz konular yetkili kişiler tarafından suistimal edilir, Tolga örneğinde olduğu gibi.

Valla sonuna kadar haklısın abi. Artık Tolga'nın kırdıgı ceviz bini geçti uefa lig hataları. Agzı ile kuş tutsa bile olamaz artık. Pektemek gibi taraftar tepki vermesi lazım hem yönetime hem hocaya. Bu şekilde ilerleyemeyiz ligde.

Çevrimdışı Yalçın

Tolga icin acilacak anlamli bir pankart herseyi cozer aslinda. Hatta tek bir Fabricio yazisi bile yeter.

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı AmaralGürses

@Serhat Akkaya

Abi sana forumu kişisel isteğine göre şekillendirme denilmiyor ki, burada bariz şekilde baltalanan bir düşünce özgürlüğü söz konusu.

Bir grup Beşiktaş taraftarı bir araya gelecek, tolga'ya öyle veya böyle bir şekilde tutum alınmasının Beşiktaş'ın faydasına olduğunu belirtecek, her fırsatta saygı içinde düşünce özgürlüğüne tam destek verdiğinizi (!) belirten sizler de bunu sansürün son raddesi olan bir biçimde ortadan kaldıracaksınız.

Bu kesinlikle demokratik bir yaklaşım olamaz, bu seviyesizlikle de alakalı değildir. Bir kez daha rica ediyorum, bu konuda tavrınızı forum yönetimi olarak lütfen gözden geçiriniz, bu gidiş gidiş değil. Saygı ve sevgilerimle.

Çevrimiçi Necmi

Kesinlikle katılıyorum Beşiktaşda yer almamalı. Kalitesi Beşiktaş için yetersiz olan gider
yerine daha iyisi gelir. Böylece takım kalitesi sürekli yükseltilir. Bunun için protestoda yapılabilinir.
bunlarda aynı düşünüyoruz ama bu forumunda prensipleri var protestonu bu prensiplere uyarak
yapman gerekiyor. Taviz veremeyiz bu konuda. @Serhat Akkaya  geçmişte bu avatar konusunda
ve imzalarda ne sıkıntılar yaşadık biliyorsundur. Hitleri avatar yapanlar oldu. Bizde kıstaslar koymak zorunda
kaldık.

Çevrimdışı mylife1903

Cozum basit. Daha oncede cok kez yazdim senol hoca proje yoneticisi gibi kullanilmali ve besiktasin sectigu profesyoneller ile calismali. Bu profesyoneller de besiktas kalibresinde olmali ki gelen hoca hir gur cikartmasin. Ayni sambade de oldugu gibi.
Hocaya tabiki alan verilmeli ama kontrollu.
Simdi @atalay gibi isin icindeki arkadaslar yazsin mesela ingilterede tdlerin ortalama kac yardimcisi var ekip kac kisiden olusuyor. Mesela bilicin ekibinj ele alalim orada kac kisi ile calisti, burada kac kisi ile calisti? O sarisin bosnali cocuk mesela hala yaninda bilicin ama kulubun orofesyonelleri de orada. Bizim de benzer sistemi uygulamamiz lazim.

Simdi senol hocanin yanina kendisi ile kavga edebilecek bir yardimci getirilmeli tamer tuna da kalsin ama tamer tuna senol gunese agzini acamaz.

Mesela zago getirilsin takimda berazilyali cok portekizce konusan cok.
Savunma kocu olsun mesela zago.
Zago, senol gunes ile kavga eder. Mesela necipi oynattirmaz hocam bak bububu maclar susususu pozisyonlar der ve bir beyin cimnastigi yapilir.
Tolga icin de aynisi yapma hoca, fabri hazir denir senol gunese yardimci olunur.

Yahu anlatamadim gene dusundugumu bir suru sey yazdim kendim anlamadim ne okuz adamim.

Simdi orneklerle anlatayim
Kurumsal yapilarda devamlilik esastir gelen gideni aratmamalidir ve aratmazda cunku gidenin yerine gelen kadar kalanlar da kalifiyenelemanlardir.

Zemani hatirlayin fbye geldiginde daha ucakta 4-3-3 oynayacagim sergeni falan tanimam demis sonra ilk is sergeni kovmustu ve fb sampiyonlugu kaybetmisti. Daha sonra sergen gs ile ve bjk ile sampiyonluklar yasamisti.
Simdi fbnin profesyonel bir yapisi olsaydi zeman lan sen manyak misin sergen gondrrilir mi derdi. Ustelik atanmis insanin sergeni gondermesi de kulube maddi manevi yuk getirir. Sonra ne oldu zemani da kovdular 2 ay sonra belki zemanin yerine gelecek hoca sergeni isteyecekti???
Ayni bizdeki batuhan ve mustafa denizli olayi gibi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi sana forumu kişisel isteğine göre şekillendirme denilmiyor ki, burada bariz şekilde baltalanan bir düşünce özgürlüğü söz konusu.

Bir grup Beşiktaş taraftarı bir araya gelecek, tolga'ya öyle veya böyle bir şekilde tutum alınmasının Beşiktaş'ın faydasına olduğunu belirtecek, her fırsatta saygı içinde düşünce özgürlüğüne tam destek verdiğinizi (!) belirten sizler de bunu sansürün son raddesi olan bir biçimde ortadan kaldıracaksınız.

Bu kesinlikle demokratik bir yaklaşım olamaz, bu seviyesizlikle de alakalı değildir. Bir kez daha rica ediyorum, bu konuda tavrınızı forum yönetimi olarak lütfen gözden geçiriniz, bu gidiş gidiş değil. Saygı ve sevgilerimle.
Pektemek, İsmail vb konularda yapılan yanlışların devamına yol açar bu tür engellemeler. İki sene öncede cenk neden oynamıyor dediğimizde hocadan iyi mi bileceksiniz deniyordu. Denetim mekanizması önemlidir her kurumda bu kulüpte de denetim mekanizması taraftardır, futbol şenol güneş ve yönetimin kişisel zevkleri için oynanmıyor, müşterisi olarak bu kulübün yanlışlarına tepki göstermek en doğal hakkımız, buna engel olarak Beşiktaş ın geleceğine hizmet edemezsiniz
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı AmaralGürses

Başlığının silinme nedeni o değil ben içeriği bile okumadım.
http://besiktasarena.com/takim-kadromuz/tolga-zengin/msg565378/#new
bu başlığa düşüncelerini istediğin gibi yazabilirsin zaten Tolga ile ilgili açılmış bir başlık varken
tolgayı birden fazla başlıktamı tartışalım. bölük pörçükmü olsun
bu sana özel bir durum değil çöp bu şekilde silinmiş başlıklarla dolu her başlığa izin versek kimse aradığını bulamaz sonra
@AmaralGürses  önce forumda ilgili konulara bakın başlığı yoksa doğru yere yeni başlık açın derim
bu forumun karışıklık içinde olmasını engeller insanlarında aradıklarını aradıkları yerde bulmasını sağlar.

Yine katılmıyorum abi, bu yaklaşımın hiç bir sanal forumun yapısıyla uzaktan yakından bağdaşmadığını belirteyim.

Hiç bir forumda (Spor, teknoloji, geyik, siyaset vs.) bir mevzu hakkında sadece 1 başlık açılabilir gibi birşey söz konusu değil. Ortaya sürdüğünüz gerekçe maalesef buradan bakıldığında bir bahane olarak görünüyor. Bir oyuncunun performansını değerlendiren başlıkla, protestoya çağıran başlık neden aynı olsun? Bütün forum tartışmaları 1000 lerce sayfayı bulan birkaç başlık üzerinden yürüyor, okumak isteyenler, herşey tek başlığa tepiştirildiğinden nereden başlayacağını bilemiyor, asıl bu şekilde takip etmesi çok zor oluyor. Asıl farklı başlıkların olması insanların takip etmesini kolaylaştırır. Zaten ayda yılda bir yeni başlık açılan bir forumda bu kadarlık farkılığa bile bu kadar katı kural uygulanması anlaşılabilirin çok ötesinde.

İsterseniz @Tolga @Çağrı gibi daha yaşça genç arkadaşlarla istişare edin abi ancak bu öne sürdüğünüz şey forumların doğasına aykırı ve emsalsiz bir uygulamadır, bunu biliniz.
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2016, 15:26:07 AmaralGürses ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kesinlikle katılıyorum Beşiktaşda yer almamalı. Kalitesi Beşiktaş için yetersiz olan gider
yerine daha iyisi gelir. Böylece takım kalitesi sürekli yükseltilir. Bunun için protestoda yapılabilinir.
bunlarda aynı düşünüyoruz ama bu forumunda prensipleri var protestonu bu prensiplere uyarak
yapman gerekiyor. Taviz veremeyiz bu konuda. @Serhat Akkaya  geçmişte bu avatar konusunda
ve imzalarda ne sıkıntılar yaşadık biliyorsundur. Hitleri avatar yapanlar oldu. Bizde kıstaslar koymak zorunda
kaldık.
Anladım abi. Teşekkür ederim açıklama için
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

iyide ben bu konuya yönelik hiç mesaj silmedimki sadece hakaret içerirse sileriz
onun dışında özgürlüğünüzü kısıtlayan yok kardeşim. Hakaretinde özgürlüğü olmaz.
biz sadece hukukende suç olabilecek türde mesajları ve forum kurallarına uymayanları
siliyoruz. Demokrasi dediğin istediğini söyleyebilme hakkı değildirki. @AmaralGürses

Etiketler: