2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12402020 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Alanya sıcağında elektrikler gitti. Saniyede 1 litre su kaybediyorum dostlar. Şöyle serinletici bi duyum daha var mı? :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı murat baltacı

Gerçi her beş dakikada bir oyuncuyu bünyemize katıyoruz. Fakat halihazırda ne gelen var, ne giden. Muhtemel senaryo üzerinden yazıyorum. Fakat taraftarın olası kadroya karşı bakış açısı tedirgin edici. @b.damatoglu
atalay Bu hücum hattına birde eto hamlesi gelirse aboubakar eto ikilisi nasıl sahada olabilir?atiba,ozi,talisca,nasri,aboubakar,eto

orta sahada kesilecek oyuncu bulamadığım için forvete etoyu sağ kanada aboubakarı yazıyorum oynayabilirmi? veya nasri,talisca,ozi,eto forvet arkası yer değiştirerek gezgin oynar aboubakar forvettemi olur. aboubakarın fiziğiyle stoperleri yıpratacağı ve yapacağı koşularla boşaltacağı alanlarda bu arkadaki dörtlü çok gol atabilir diye düşünüyorum.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

atalay Bu hücum hattına birde eto hamlesi gelirse aboubakar eto ikilisi nasıl sahada olabilir?atiba,ozi,talisca,nasri,aboubakar,eto

orta sahada kesilecek oyuncu bulamadığım için forvete etoyu sağ kanada aboubakarı yazıyorum oynayabilirmi? veya nasri,talisca,ozi,eto forvet arkası yer değiştirerek gezgin oynar aboubakar forvettemi olur. aboubakarın fiziğiyle stoperleri yıpratacağı ve yapacağı koşularla boşaltacağı alanlarda bu arkadaki dörtlü çok gol atabilir diye düşünüyorum.

Yalnız Eto'o da gelirse Şenol hocanın işi zor cidden :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı murat baltacı

Burda çok ismi yazıldı Rakitsky alabilirmiyiz acaba veya alırsak defans sıkıntımızı giderirmi? Elimizde 5 milyon bonservis bütçesi kaldı gomezin durumu ne oldu oradan para gelmeyecekmi bize.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı anılnr

Burda çok ismi yazıldı Rakitsky alabilirmiyiz acaba veya alırsak defans sıkıntımızı giderirmi? Elimizde 5 milyon bonservis bütçesi kaldı gomezin durumu ne oldu oradan para gelmeyecekmi bize.
Bence Rakitsky kesinlikle olmalı.Yaş olarakta bizi daha uzun götürür.Keşke Boyko+5 felan kabul etselerde alsak.

Çevrimdışı ozankarakoc

Konu dışı ama, diğer sayfalarda pek kimse yok, idare edin n'olur... :)

Şampiyonlar Ligi maçlarımız ve öncesine denk gelen lig karşılaşmaları:

11 Eylül - Karabük
--------------
2 gün sonra
--------------

13 Eylül - Benfica (D)

25 Eylül - Galatasaray
--------------
3 gün sonra
--------------

28 Eylül - Dinamo Kiev

16 Ekim - Kayseri (D)
--------------
3 gün sonra
--------------

19 Ekim - Napoli (D)

30 Ekim - Gençlerbirliği (D)
--------------
2 gün sonra
--------------

1 Kasım - Napoli

20 Kasım - Adanaspor (D)
--------------
3 gün sonra
--------------

23 Kasım - Benfica

4 Aralık - Fenerbahçe (D)
--------------
2 gün sonra
--------------

6 Aralık - Dinamo Kiev (D)

İki Dinamo Kiev maçını da, Galatasaray ve Fenerbahçe derbilerinden sonra oynuyoruz. Tuhaf bir tesadüf... Ama diğerleri fena denk gelmemiş.

25-28 Eylül'de, 3 gün arayla, Vodafone Arena'da hem Galatasaray'ı, hem Dinamo Kiev'i ağırlıyoruz. Acayip bir hafta!

Bu konu dışı yazımızı da, 'konu içiymiş gibi' göstermek için küçük bir çakallık yapıyorum ve diyorum ki, Samir Nasri bize Şampiyonlar Ligi'nde büyük katkı sağlayacak :D
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2016, 03:44:15 ozankarakoc ]
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı aspireless

11 Eylül - Karabük
--------------
2 gün sonra
--------------

13 Eylül - Benfica (D)

25 Eylül - Galatasaray
--------------
3 gün sonra
--------------

28 Eylül - Dinamo Kiev

16 Ekim - Kayseri (D)
--------------
3 gün sonra
--------------

19 Ekim - Napoli (D)

--------------
2 gün sonra
--------------

1 Kasım - Napoli

20 Kasım - Adanaspor (D)
--------------
3 gün sonra
--------------

23 Kasım - Benfica

--------------
2 gün sonra
--------------

İki Dinamo Kiev maçını da, Galatasaray ve Fenerbahçe derbilerinden sonra oynuyoruz. Tuhaf bir tesadüf... Ama diğerleri fena denk gelmemiş.

25-28 Eylül'de, 3 gün arayla, Vodafone Arena'da hem Galatasaray'ı, hem Dinamo Kiev'i ağırlıyoruz. Acayip bir hafta!

Bu konu dışı yazımızı da, 'konu içiymiş gibi' göstermek için küçük bir çakallık yapıyorum ve diyorum ki, Samir Nasri bize Şampiyonlar Ligi'nde büyük katkı sağlayacak :D

Evet evet çok iyi olacak nasri transferi:):):)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

11 Eylül - Karabük
--------------
2 gün sonra
--------------

13 Eylül - Benfica (D)

25 Eylül - Galatasaray
--------------
3 gün sonra
--------------

28 Eylül - Dinamo Kiev

16 Ekim - Kayseri (D)
--------------
3 gün sonra
--------------

19 Ekim - Napoli (D)

--------------
2 gün sonra
--------------

1 Kasım - Napoli

20 Kasım - Adanaspor (D)
--------------
3 gün sonra
--------------

23 Kasım - Benfica

--------------
2 gün sonra
--------------

Abi burda neler konuşuldu 3 ay boyunca :D Konu içi bu basbaya :D

Çevrimdışı mellfred

Sakho stoke'a kiralandı diyor daily telegrafy

Çevrimdışı murat baltacı

Kaleyi fabri nin alması uzun sürmez böyle bi takımın kalesine tolgayı koyarak kendini yakmaz Şenol hoca bekleri bile bu kadar kaliteliyken pas oyununda tolga mümkün değil fabrinin ayağı daha düzgün daha güven veren bi kaleci  gönül isterdi böyle efsane bi kadroda ospina,adler gibi kalecimiz olsun ama olmadı kale ve stoperde işler yürümüyo.

Birazda hucum hattına olan güven duygusu buna etki ediyo sanırım yesek bile fazlasını atarız düşüncesi var ama avrupada öyle olmuyo o işler bitane buffonun olsa hesap edemediğin yerlere gelirsin adamlarda bi muslera var senelerdir havaları bitmiyo.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı anilsevim

lig maçlarının tarihleri daha belli değil arkadaşlar.
Mesela karabük maçı 11 eylül değil 9 eylül cuma oynanır, devamında salı günü benfica maçı olacagından dolayı
Maçların isimleri doğrudur fakat net tarih-takvim daha açıklanmadı
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı mylife1903

11 Eylül - Karabük
--------------
2 gün sonra
--------------

13 Eylül - Benfica (D)

25 Eylül - Galatasaray
--------------
3 gün sonra
--------------

28 Eylül - Dinamo Kiev

16 Ekim - Kayseri (D)
--------------
3 gün sonra
--------------

19 Ekim - Napoli (D)

--------------
2 gün sonra
--------------

1 Kasım - Napoli

20 Kasım - Adanaspor (D)
--------------
3 gün sonra
--------------

23 Kasım - Benfica

--------------
2 gün sonra
--------------

Konu disi denince benim sensor calisti uc sefer okudum bulamadim konu disini. Yapmayin iste boyle aaaaa

O tarihlerin azicik oynamasi lazim. Ben yd den bekliyorum bir pazartesi-sali bombasi. Mesela gs macini pazartesine koysun ki sali gunu kievle oynayalim. Yapar mi, yapar ustune fbem de sali-cumartesi oynadi, besiktas formami biraktim ben tarafsizim, der.

Çevrimdışı KAP

2 gün arayla maç yaptırtmayız onun birer ikişer ertelenmesini rica ederiz.

Maçtan önce KAP gelmez de bana göre çok saçma , ne demek gelmez
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimiçi murat

2 gün arayla maç yaptırtmayız onun birer ikişer ertelenmesini rica ederiz.

Maçtan önce KAP gelmez de bana göre çok saçma , ne demek gelmez
Son yıllarda böyle bir ritüel oluşturdu kulüp. Son örneğini taliscada gördük. Amaç futbolcuların konsamtrasyonu bozulmasınmı? Yoksa puan kaybı durumunda eleştirilere kalkan olması içinmidir çözemedim.tabi galibiyet üstü olursa tadından yenmiyor.  :D

Çevrimdışı mylife1903

Son yıllarda böyle bir ritüel oluşturdu kulüp. Son örneğini taliscada gördük. Amaç futbolcuların konsamtrasyonu bozulmasınmı? Yoksa puan kaybı durumunda eleştirilere kalkan olması içinmidir çözemedim.tabi galibiyet üstü olursa tadından yenmiyor.  :D
Ikisi birden abi. Puan kaybi olursa yeni transferler aciklanir, yeni heyecan. Yok aciklanip da puan kaybi olursa konsantrasyon bozuldu, derler. En iyisi su maca bir konsantre olalim da baska bisi istemiyorum onumuzdeki konya macindan alinacak 3 puan transferlerden daha onemli bugun icin. Transferleri milli mac arasinda degerlendiririZ

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın BeşiktaşArena :)

Sana da Gunaydin @bjk_mabet :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

11 Eylül - Karabük
--------------
2 gün sonra
--------------

13 Eylül - Benfica (D)

25 Eylül - Galatasaray
--------------
3 gün sonra
--------------

28 Eylül - Dinamo Kiev

16 Ekim - Kayseri (D)
--------------
3 gün sonra
--------------

19 Ekim - Napoli (D)

--------------
2 gün sonra
--------------

1 Kasım - Napoli

20 Kasım - Adanaspor (D)
--------------
3 gün sonra
--------------

23 Kasım - Benfica

--------------
2 gün sonra
--------------

O mac gunlerinde degisiklik yapılır abi

1 veya 2 gun one çekilir :tabe:

Deplasmana gidip uzerine 1 Gun sonra S.L deplasmanina mi gidilir

Tff duzenleme yapacaktır ona gore...

Çevrimdışı Çağatay

al sana fenerli çıldırtma yöntemi

kiev deplasmanını da düşünen Beşiktaş'ın fener derbisinde
adriano ve beck yerine caner ve gökhanı oynatması bekleniyor

haberlerini duyar gibiyim  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

Şimdi size ciddi bir komplo teorisi yazacağım, kesinlikle trolleme veya geyik değil.

Hepinizin bildiği gibi son 10 yıldır falan kuralarda en kazık takımlar bize geliyor. Sistematik olarak bunun olmasının hiç bir zaman mantığını kuramıyorduk. Dün bunu düşündüm ve şöyle bir komplo teorisi yaptım;

Hayatım boyunca GS 96-97 ve 97-98 sezonu şampiyonluklarının şaibeli olduğunu düşündüm. Yukarıda Allah var, 98-99 ve 99-2000'de farklı bir futbol oynuyorlardı ve zaten onun karşılığını aldılar. ama o 2 sezonun şikesiz olması mümkün değil. Belki her maç şike yapmıyorlardı ama sıkıştıkları her yerde ya penaltı ile ya doğrudan hakem müdaheleleri ile yol aldılar. Keza bitik oldukları 2003-2011 arası dönemde bile 2 şampiyonlukları var. 2006 ve 2008 şampiyonluklarına asla anlam verememiştim. Eşyanın tabiatına aykırı idi. Böyle mucizeler neden hep GS'nin başına geliyordu ki?

2011'den sonrakiler ise zaten ortada. bildiğin BJK ve FB'nin kolunu kanadını kesip GS'ye yol verdiler. Ya devlet gitti neredeyse bedavaya stad yaptı GS'ye, daha ne olsun? açık bir şekilde inanıyorum ki bunların hepsinde FETÖ parmağı olduğu artık kimsenin saklayamayacağı gerçekler. Mızrak çuvala sığmıyor.

Şimdi gün geçtikçe öğreniyoruz ki bu FETÖ denilen (Hakaret Yasak)₅ topluluğu herkesin tahmin ettiği ama aklımızın almadığı "yok artık lan o kadar da olmaz" dediğimiz herşeyi yapabilirmiş. bu (Hakaret Yasak)₅ zaten BJK'ye bakışı malum. Merhum Süleyman Seba tarafından def edilip, İhsan Kalkavan denen militanın başkan seçilmediği günden beri, YD'nin seçildiği dönem dahildir, kim BJK'nin değerlerine uyumsuz olduğunu hissettik isek onu seçtirmedik. Bu (Hakaret Yasak)₅ bizim kulübün kapıları kapalıydı.

UEFA'daki kel hep bizi doğruyordu değil mi? Zaten daha 2 yıl önce bunların ipliği pazara çıktı. FETÖ gibi kendi kuruşluk çıkarları varsa dünyayı yakacak alçakların GS'nin, doğal olarak cemaatin has evlatlarının maddi/manevi olarak önünü açması için yapmayacakları şey yok. Bunlar insan değil, zombi. Bunların UEFA nezninde kuralarla oynadığı, o kele bir sürü para yedirdikleri konusunda şüphem yok. Ne oldu da 2 yıldır türk takımları daha normal kuralar çekiyor? Değnek mi değdi? Dua mı okuduk? ne oldu abi?

Tüm GS camiası FETÖ'cüdür demiyorum. Ama şu bir gerçek ki FETÖ GS'nin çıkarları için aklımızın almadığı gücünü kullanmıştır. Türkiye'de zaten kullanmışlar, Avrupa'da da kullanmamaları için sebep var mı? Herifler herkesle en üst seviyede muhatap. E zaten para gani. O yıllarda maşallah Hükümetle etle tırnak gibiydiler. Var mı aksi işaret?

Daha geçen gün Sanırım Papen Mustafa'nın (Mustafa Kocabey) röportajını okudum. Adam açık açık "himmetçi₁ tüm futbolcular isterlerse antrenör de oldular, yorumcu da". Hep düşünürdüm. Ulan bu Uğur Tütüneker, Okan Buruk, bir ara bizde de oynayan Mutlu Topçu, Hamza Hamzaoğlu, Ertuğrul Sağlam nasıl devamlı kulüp buluyorlar, başarısız olmalarına rağmen hep piyasaları var.
Nedeni ortada açıkça.

sadece Beşiktaş'ın değil, bu FETÖ aracılığı ile kim kimin hakkını yediyse Allah Bin Türlü belalarını versin, ahiret yetmez, burada da cezalarını çeksin aşağılık hainler.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

al sana fenerli çıldırtma yöntemi

kiev deplasmanını da düşünen Beşiktaş'ın fener derbisinde
adriano ve beck yerine caner ve gökhanı oynatması bekleniyor

haberlerini duyar gibiyim  :evillol:
:kop: :kop: :kop:

Bu çok Ağır olur gerçekten

Günaydın arkadaşlar,

Şimdi size ciddi bir komplo teorisi yazacağım, kesinlikle trolleme veya geyik değil.

Hepinizin bildiği gibi son 10 yıldır falan kuralarda en kazık takımlar bize geliyor. Sistematik olarak bunun olmasının hiç bir zaman mantığını kuramıyorduk. Dün bunu düşündüm ve şöyle bir komplo teorisi yaptım;

Hayatım boyunca GS 96-97 ve 97-98 sezonu şampiyonluklarının şaibeli olduğunu düşündüm. Yukarıda Allah var, 98-99 ve 99-2000'de farklı bir futbol oynuyorlardı ve zaten onun karşılığını aldılar. ama o 2 sezonun şikesiz olması mümkün değil. Belki her maç şike yapmıyorlardı ama sıkıştıkları her yerde ya penaltı ile ya doğrudan hakem müdaheleleri ile yol aldılar. Keza bitik oldukları 2003-2011 arası dönemde bile 2 şampiyonlukları var. 2006 ve 2008 şampiyonluklarına asla anlam verememiştim. Eşyanın tabiatına aykırı idi. Böyle mucizeler neden hep GS'nin başına geliyordu ki?

2011'den sonrakiler ise zaten ortada. bildiğin BJK ve FB'nin kolunu kanadını kesip GS'ye yol verdiler. Ya devlet gitti neredeyse bedavaya stad yaptı GS'ye, daha ne olsun? açık bir şekilde inanıyorum ki bunların hepsinde FETÖ parmağı olduğu artık kimsenin saklayamayacağı gerçekler. Mızrak çuvala sığmıyor.

Şimdi gün geçtikçe öğreniyoruz ki bu FETÖ denilen (Hakaret Yasak)₅ topluluğu herkesin tahmin ettiği ama aklımızın almadığı "yok artık lan o kadar da olmaz" dediğimiz herşeyi yapabilirmiş. bu (Hakaret Yasak)₅ zaten BJK'ye bakışı malum. Merhum Süleyman Seba tarafından def edilip, İhsan Kalkavan denen militanın başkan seçilmediği günden beri, YD'nin seçildiği dönem dahildir, kim BJK'nin değerlerine uyumsuz olduğunu hissettik isek onu seçtirmedik. Bu (Hakaret Yasak)₅ bizim kulübün kapıları kapalıydı.

UEFA'daki kel hep bizi doğruyordu değil mi? Zaten daha 2 yıl önce bunların ipliği pazara çıktı. FETÖ gibi kendi kuruşluk çıkarları varsa dünyayı yakacak alçakların GS'nin, doğal olarak cemaatin has evlatlarının maddi/manevi olarak önünü açması için yapmayacakları şey yok. Bunlar insan değil, zombi. Bunların UEFA nezninde kuralarla oynadığı, o kele bir sürü para yedirdikleri konusunda şüphem yok. Ne oldu da 2 yıldır türk takımları daha normal kuralar çekiyor? Değnek mi değdi? Dua mı okuduk? ne oldu abi?

Tüm GS camiası FETÖ'cüdür demiyorum. Ama şu bir gerçek ki FETÖ GS'nin çıkarları için aklımızın almadığı gücünü kullanmıştır. Türkiye'de zaten kullanmışlar, Avrupa'da da kullanmamaları için sebep var mı? Herifler herkesle en üst seviyede muhatap. E zaten para gani. O yıllarda maşallah Hükümetle etle tırnak gibiydiler. Var mı aksi işaret?

Daha geçen gün Sanırım Papen Mustafa'nın (Mustafa Kocabey) röportajını okudum. Adam açık açık "himmetçi₁ tüm futbolcular isterlerse antrenör de oldular, yorumcu da". Hep düşünürdüm. Ulan bu Uğur Tütüneker, Okan Buruk, bir ara bizde de oynayan Mutlu Topçu, Hamza Hamzaoğlu, Ertuğrul Sağlam nasıl devamlı kulüp buluyorlar, başarısız olmalarına rağmen hep piyasaları var.
Nedeni ortada açıkça.

sadece Beşiktaş'ın değil, bu FETÖ aracılığı ile kim kimin hakkını yediyse Allah Bin Türlü belalarını versin, ahiret yetmez, burada da cezalarını çeksin aşağılık hainler.
:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Başkan Necmi abiye de golü attı Caner hamlesi ile  :D
Korku akıl katilidir.

Etiketler: