2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12397304 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Burada Erdal Torunoğulları devre dışı bırakıldı haberlerine karşı taraftar galeyana geldi medyanın gazıyla. Yerden yere vuruldu yönetim uzun bir süre. Ama Fikret Orman yönetimi taraftarın bu tutumunun yanında Şenol hocanın açıklamalarını hepsini bir kenara koyup işini yaptı başarılı bir şekilde. Helal olsun diyorum. Bırakın bu 3 5 transferi bunlardan herhangi biri diğer renklilere gelmiş olsaydı ortalık yıkılırdı.

Medyanın gazına gelmeyin arkadaşlar bu da size ders olsun.

G.Gönül - Talisca - Adriano - Nasri - Caner - Aboubakar transferleri hayırlı olsun.

Ha unutmadan Mustafa Pektemek :) ek olarak İsmail - Serdar - Alexis 👍

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önder Özen olayında da aynısı olmuştu...
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı KadirA

Önder Özen olayında da aynısı olmuştu...
Aynen öyle.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AmaralGürses

beyler müsadenizle üçüncü biramı açıyorum ben

Çevrimdışı Mehmet K

Bu sosyal medyaya n'oluyor beyler ben yeni farkediyorum bilen varsa beni bi aydınlatabilir mi?

Çevrimdışı 38life

Nasri transferi henüz bitmiş değil.

Çevrimdışı Kutay

Bu sosyal medyaya n'oluyor beyler ben yeni farkediyorum bilen varsa beni bi aydınlatabilir mi?
son 1-2 saattir girilmiyor nedenini bilen yok henüz
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı D-MAN

YAZDIKLARIM TAMAMEN SALLAMA İSTEK VE TAHMİNDİR!!

Seneye:(2017 YAZI)

Her şeyden önce: 18-21 yaşlarında gurbetçi ve gerçek Beşiktaşlılardan 3 tane genç alıyoruz (mevkileri stoper-orta saha-forvet) olacak şekilde.

Direk ilk 11 için yıldız statüsünde:
2 kanat
1 santrafor  + Volkan Babacan ve Atınç Nukan

Kiralığı biten veya satılacak oyuncular şu şekilde:
Tolga,boyko,tosic,marcelo,veli,nasri,quaresma,aboubakar
örnek kadro  şöyle:

VOLKAN BABACAN(FABRİ)
ADRİANO(CANER)
SAKHO(RHODOLFO)
ATINÇ(MİLOSEVİC)
GÖKHAN(BECK)
ATİBA(NECİP)
OĞUZHAN(TOLGAY)
TALİSCA(KERİM)
YILDIZ KANAT(ARAS)
YILDIZ KANAT(OLCAY)
YILDIZ FORVET(CENK)

gelelim işin mali boyutuna 2017 de ffpnin kalkmasıyla beraber Beşiktaşımızın eli biraz rahatlayacak tahmini transfer maliyetleri şöyle

Tolga - karşılıklı fesih şeklinde veya 50 bin euro tarzı göstermelik bonservise gider
tosic,veli,marcelo - 3'ünden toplam en fazla 2 milyon eder
nasri,aboubakar - zaten kiralık yani bedava
quaresma devre arası çin'e giderse 7-8 milyon euro olabilir toplayalım  ortalama 10 milyon euro yapar.

yeni tranferleri hesap edelim

Volkan Babacan - Boyko + Pektemek+Ömer
Atınç Nukan -  1 milyon euro + Milosevic+Pedro
Caner Erkin - 2.5 milyon euro
YILDIZ KANAT - kiralık bedeli 2 milyon euro
YILDIZ KANAT - kiralık bedeli 2 milyon euro
YILDIZ FORVET - kiralık bedeli 2 milyon euro
+3 GURBETÇİ - hepsi birlikte 2 milyon euro              hepsini topladığımızda 12 milyon euro yapar gelir gider dengesinde -2 milyondayız ama ffp kalktığı için 2 milyonun önemi şu an yok.

YAPTIĞIM BÜTÜN TRANSFERLER MALİYETLERİ HAYAL ÜRÜNÜ SALLAMASYON TAHMİN VE İSTEKTİR.
Okuduğun için teşekkür ederim.

Çevrimdışı alimm

Bir hesap yapalim ne kadar paramiz kaldı yanlışım varsa duzeltin beyler.

Gokhan 3 milyon
Sosa 7.5 milyon
Milo sanirim 200 bindi.
11 milyon civari yapar.

600 bin Adriano
1.2 milyon Marcelo
2.2 milyon Aboubacar
2 milyon Talisca
Bedelsiz Caner
Bedelsiz Nasri

Toplam 6 milyon euro

Elimizde şuan 5 milyon euro gibi bir rakam kaliyor. Bu para stopere bonservise gidicek muhtemelen.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

boyko +5 milyon 'a raketci çok şukela olur
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı AmaralGürses

903 neden haber gecmiyor 903 ??

Çevrimdışı aksitt

Nasri transferi henüz bitmiş değil.

Ben de öyle biliyorum. Problem city ve bizim aramızda paylaşılacak yıllık ücret. Nasri her halukarda toplam alacağını cebe koyacağı için gelmeye sıcak.

Çevrimdışı aksitt

903 neden haber gecmiyor 903 ??

Adalı'nın sitesi olduğu için kıskançlıktan yetişememişlerdir.  :lol:

Çevrimdışı ozankarakoc

Hahaha...

NTVSpor'un 'Nasri Beşiktaş'ta' haberinin altındaki bir diyalog...

(BesiktasArena.com yazısı imajın en talihsiz yerine denk gelmiş... Fenerli kardeşimiz şöyle diyor: 'Kıskanıyorum it anla, Caner'in sol ayağı girsin size yeter ulan' heueeuheuheu...)
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı aksitt

Bu arada konu dışı olacak ama çok önemli bir husus. VPN yükleyen arkadaşlar VPN açıkken sakın ola banka işlemi yapmasınlar

Çevrimdışı D-MAN

ne gündü be  :evillol:

İNŞALLAH yarın Konya maçını alırız

cumartesi veya pazar KAP ŞOV yaparız...  :claps: :sevinc :halay: :ishock:

Çevrimdışı murat baltacı

Transferler on numara bide sağlam stoper aldıkmı yıkarız ortalığı. Şimdi yapılacak işlem boyko,veli,kerim,ömeri göndermek.

Takım baya fazlalaştı veliyi bonservisle ömeri kiralık antalyaya verip etoyu alalım hem cenk ve aboubakarda olmayan bitiricilik liderlik büyük maçları kazanma işini eto  halleder. eto bizi biz etoyu istiyoruz gelsin bi sene son kurşunu atsın şampiyonlar liginde oynasın Şampiyonluğumuza derbileri almamıza katkı sağlasın aboubakar ve cenki eğitsin geliştirsin jübilesinide bizde yapsın. Bol alternatifli ama idaresi zor bi takım olduk etonun Şenol hocamızada çok yardımı olur.

Kerimide trabzona kiralasak iyi olur nasri ve canerden sonra kanat alternatifimiz doldu taştı kerime iş düşmez trabzonla aramız iyi sağ kanat ihtiyaçları var Ersun hocanın elinde sürekli oynarsa kerimde gelişim gösterebilir.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

Ben de öyle biliyorum. Problem city ve bizim aramızda paylaşılacak yıllık ücret. Nasri her halukarda toplam alacağını cebe koyacağı için gelmeye sıcak.

Bu saatten sonra bu transfer yatarsa tüm güzel transferlere rağmen taraftarda yıkım olur. Çünkü herkes artık kanıksadı Nasriyi. Vazgeçip kabullenmek çok zor olur.

Çevrimdışı 38life

Bu arkadaş yeni stoperimiz olmak üzereymiş. Çözebilen var mı şifreyi?

Çevrimdışı murat baltacı

Tüm oyuncuları kiralık aldık bonservis için ne kadar bütçemiz kaldı acaba sağlam bi stopere gömsek parayı.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı ProjectOrigin

Nasri, Aboubakar, Caner, Talisca

Gerçekten bomba işler yapıyor yönetim.Ancak bu adamlar (Talisca hariç haliyle) İstanbul'a inse bile sevinmeyeceğim ta ki KAP açıklaması görene kadar ama şimdiden içim kıpır kıpır  :halay:

Çevrimdışı AmaralGürses

Tüm oyuncuları kiralık aldık bonservis için ne kadar bütçemiz kaldı acaba sağlam bi stopere gömsek parayı.

tapusuylaN alaQ dıyosun

Çevrimdışı 38life

Yeni stoperimiz Badstuber olmak üzereymiş.

Çevrimdışı AmaralGürses

ooo alırım bi dall... dall derken aklıma del valle ve kasımpaşa'ya nasıl 2-1 kaybettiğimiz maç geldi, ne üzülmüştüm ya Allah bir daha yaşatmasın..
Beck'in kanadını otoban yaptıydı adam nadir rastlanır böylesine..

şimdi bursa'da oynayacak ama sanırım del valle.. bursa diyince de aklıma enteresan şeyler geliyor mesela Adalet Partisi Bursa'da hep güçlü olmuştur, tofaş fabrikası açılışında Süleyman Demirel için kurbanlıkların kesildiğini gören asker, hani bize niye yohhhkk? diyip acayip kızmıştır, sonra muhtıra felan fişman durumları vuku bulmuştur misal vermek lazım gelürse  :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe:

@tangaz @mylife1903

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Kaynak nedir dostum?

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

Yalnız Badstuber 1 ay önce Milan ile oynanan maçta sakatlanmış ve 1 aydır sakat. Geri Dönüş tarihi ise transfermarkt'a göre "BİLİNMİYOR"

Etiketler: