Günaydın arkadaşlar,
Şimdi size ciddi bir komplo teorisi yazacağım, kesinlikle trolleme veya geyik değil.
Hepinizin bildiği gibi son 10 yıldır falan kuralarda en kazık takımlar bize geliyor. Sistematik olarak bunun olmasının hiç bir zaman mantığını kuramıyorduk. Dün bunu düşündüm ve şöyle bir komplo teorisi yaptım;
Hayatım boyunca GS 96-97 ve 97-98 sezonu şampiyonluklarının şaibeli olduğunu düşündüm. Yukarıda Allah var, 98-99 ve 99-2000'de farklı bir futbol oynuyorlardı ve zaten onun karşılığını aldılar. ama o 2 sezonun şikesiz olması mümkün değil. Belki her maç şike yapmıyorlardı ama sıkıştıkları her yerde ya penaltı ile ya doğrudan hakem müdaheleleri ile yol aldılar. Keza bitik oldukları 2003-2011 arası dönemde bile 2 şampiyonlukları var. 2006 ve 2008 şampiyonluklarına asla anlam verememiştim. Eşyanın tabiatına aykırı idi. Böyle mucizeler neden hep GS'nin başına geliyordu ki?
2011'den sonrakiler ise zaten ortada. bildiğin BJK ve FB'nin kolunu kanadını kesip GS'ye yol verdiler. Ya devlet gitti neredeyse bedavaya stad yaptı GS'ye, daha ne olsun? açık bir şekilde inanıyorum ki bunların hepsinde FETÖ parmağı olduğu artık kimsenin saklayamayacağı gerçekler. Mızrak çuvala sığmıyor.
Şimdi gün geçtikçe öğreniyoruz ki bu FETÖ denilen (
Hakaret Yasak)₅ topluluğu herkesin tahmin ettiği ama aklımızın almadığı "yok artık lan o kadar da olmaz" dediğimiz herşeyi yapabilirmiş. bu (
Hakaret Yasak)₅ zaten BJK'ye bakışı malum. Merhum Süleyman Seba tarafından def edilip, İhsan Kalkavan denen militanın başkan seçilmediği günden beri, YD'nin seçildiği dönem dahildir, kim BJK'nin değerlerine uyumsuz olduğunu hissettik isek onu seçtirmedik. Bu (
Hakaret Yasak)₅ bizim kulübün kapıları kapalıydı.
UEFA'daki kel hep bizi doğruyordu değil mi? Zaten daha 2 yıl önce bunların ipliği pazara çıktı. FETÖ gibi kendi kuruşluk çıkarları varsa dünyayı yakacak alçakların GS'nin, doğal olarak cemaatin has evlatlarının maddi/manevi olarak önünü açması için yapmayacakları şey yok. Bunlar insan değil, zombi. Bunların UEFA nezninde kuralarla oynadığı, o kele bir sürü para yedirdikleri konusunda şüphem yok. Ne oldu da 2 yıldır türk takımları daha normal kuralar çekiyor? Değnek mi değdi? Dua mı okuduk? ne oldu abi?
Tüm GS camiası FETÖ'cüdür demiyorum. Ama şu bir gerçek ki FETÖ GS'nin çıkarları için aklımızın almadığı gücünü kullanmıştır. Türkiye'de zaten kullanmışlar, Avrupa'da da kullanmamaları için sebep var mı? Herifler herkesle en üst seviyede muhatap. E zaten para gani. O yıllarda maşallah Hükümetle etle tırnak gibiydiler. Var mı aksi işaret?
Daha geçen gün Sanırım Papen Mustafa'nın (Mustafa Kocabey) röportajını okudum. Adam açık açık "himmetçi₁ tüm futbolcular isterlerse antrenör de oldular, yorumcu da". Hep düşünürdüm. Ulan bu Uğur Tütüneker, Okan Buruk, bir ara bizde de oynayan Mutlu Topçu, Hamza Hamzaoğlu, Ertuğrul Sağlam nasıl devamlı kulüp buluyorlar, başarısız olmalarına rağmen hep piyasaları var.
Nedeni ortada açıkça.
sadece Beşiktaş'ın değil, bu FETÖ aracılığı ile kim kimin hakkını yediyse Allah Bin Türlü belalarını versin, ahiret yetmez, burada da cezalarını çeksin aşağılık hainler.