2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12394638 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sosyal medya göçmüş.. ne oldu gene ülkede (Küfür Yasak)₆.. transferler biteydi..
Tv kanallarina baktim olağan üstü bir durum gözükmüyor yada bizi uyutuyorlar :alala: :alala:

Bende Vpn indiricem simdi baska turlu olmuyor...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı anılnr

West Ham da tam PL nin Trabzonsporu.Sanki kendi takımları çok iyiymiş gibi Töre'ye laf ediyorlar.Beğenmiyorsalar göndersinler Töreyi madem.

Çevrimdışı DenizAnt

Şimdi Nasri goy goyu olacak tribünlerde.

Klübün 3 sene önce 3 kuruşa muhtaç günlerinden özveriyle bugüne gelen Olcay, Oğuzhan gibi adamlar bozulurlar bu işe haklı olarak.

Quaresmaya yapılıyor. 1 kişi tölere edilir ama 2, 3 kişi olunca can sıkar.

Kadro kalitesi yükseldi, hoca zaten iyi bir lider, iyi bir öğretmen.

Taraftar seviyesini yükseltecek mi? Bu da bizim sınavımız olsun

@ b.damatoğlu

Taraftarın seviyesi pek ümit vermiyor. Kapalı üst 415 bloktan kombinem. Alanya maçında küfür müfür etmedim. F...ö'cüsün G....saray" tezahüratına katılmadım, hatta kapalı sette yer alan, birinin Sarı Emrah olarak anılan kişi olduğunu bildiğim 3-4 kişi, kapalı üstün yeni açık ve eski açığa yakın olan ve en üstte yer alan yüzer kişilik iki gruba, küfürlü tezahürat teşebbüslerinde elleriyle "hayır, kesin" anlamında defalarca işaret ve ikaz etmelerine rağmen o iki grubu susturup küfürsüz tezahüratlara ikna etmek mümkün olmadı. Rıdvan Akar'ın twitter hesabından PFDK'ya sevk sebebi olarak açıkladığı o iki tezahüratı ısrarla yapıp, kapalının bir kısmını da dahil ettiler.

Sonuç? Kapalı üstün ortadan eski açığa doğru olan iki bloku (415 ve 416) ile eski açıktan iki blok kapandı. Karabük maçını izleyemeyecek oradaki insanlar. Hadi ben Karabük maçının olduğu hafta İstanbul dışındayım, zaten gidemeyecektim, İstanbul'da olup o maça gitmek isteyecek o kadar insanın suçu ne? 5. hafta Galatasaray derbisini statta izlesem, 7. hafta muhtemelen yine cezalı olacağım. Bu böyle gider mi yahu, 1 hafta gir stada 1 hafta gireme, 1 hafta oynayıp kırmızı görüp 1 hafta oynayamayan disiplinsiz futbolcu gibi.

Kulübe hem mali hem de sportif olarak zarar veren, bilet, kombine sahibi taraftarın da maç seyretme hakkına mal olan bu hareketlerden vazgeçmeyen, kötü oynadığı maçlarda bile en çok Quaresma'ya (ki ben de seviyorum Quaresma'yı, şampiyonluğumuza da çok katkısı oldu) tezahürat yapan taraftar, Nasri vesaire geldiğinde Oğuzhan'ı, Cenk'i, Olcay'ı, Atiba'yı küstürmemek için sevgiyi, ilgiyi, alkışı futbolculara dengeli dağıtmayı düşünebilir mi? Keşke.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Tv kanallarina baktim olağan üstü bir durum gözükmüyor yada bizi uyutuyorlar :alala: :alala:

Vpn olmadan girebiliyorum şu an sıkıntı yok.

Çevrimdışı sozkul

Bu durum bana YD zamanında Simao-Guti-Almedia-Quaresma-Nihat zamanını da hatırlatmıyor değil.

Bu kadar yeni adam takımın kimyasını bozar mı onu da göreceğiz. Son 2-3 senedir beraber oynamaya alışmış takımı neredeyse komple değiştirdik.

Şenol Güneş'e güveniyorum fakat işi zor. Olumsuz düşünmek istemiyorum ama bilemedim. Transfer sarhoşu olup bunları atlamayalım.

Bir risk var ama şöyle büyük fark var, o transferlerin yapıldığı dönem ortada bir takım yoktu, bir sistemsizliğin içine geldiler, Guti ve Simao, emeklilik öncesi son takımlarına gelmişlerdi ayrıca

Çevrimdışı onurturan

sosyal medya göçmüş.. ne oldu gene ülkede (Küfür Yasak)₆.. transferler biteydi..
van emniyet müdürlüğüne saldırı olmuş 2 polis 2 vatandaş yaralanmış benim gördüğüm en son dakika haberi bu ama bundan kapatmazlardı bilemiyorum..

Çevrimdışı acan07

Elimizde patladi desene :by2: :by2:
orası belli olmaz . bi kaç maç uçsa şöyle. diğer takımların ilgisini çekebilir  :D

Çevrimdışı Berat

Bölgesel bir arıza olduğu söyleniyor.

Demin giremiyordum duzeldi ozaman bir bakayim

Bazen boyle bi 10 dakika kesip O arada islerini halledip geri açıyorlar

Anasini satayim Ulke ulkelikten çıktı zaten herkes istedigi gibi At koşturuyor

Çevrimdışı acan07

Bölgesel bir arıza olduğu söyleniyor.
antalyadan katılıyorum , bendede var vpn ile giriyom

Çevrimdışı AmaralGürses

biliç in west ham'a yaşatmadığı rezalet kalmadı şu kısa zamanda..

Allah korumuş.. bizlerden uzak, ellere yakın olsun

Çevrimdışı Berat

Kastettiğim Türkiye coğrafyasıydı , neyse ki düzeliyormuş birçok yerde sorunlar :)

Bende hala devam ediyor sikinti giris yapamıyorum demekki sikinti bu taraflarda

Çevrimdışı onurturan

esenlerde vpn siz youtube a bile girilmiyo
bu bölgesel baya geniş bi bölgesel gibi..
Korkuyorum artık böyle şeyler olunca..

Çevrimiçi Samet Ç

Bende hala devam ediyor sikinti giris yapamıyorum demekki sikinti bu taraflarda
Olabilir.

Çevrimdışı onurturan

Kastettiğim Türkiye coğrafyasıydı , neyse ki düzeliyormuş birçok yerde sorunlar :)
iyi bari geçsin de..

Çevrimdışı sallapati

Fikret Orman Vodafone Arenayı araplara satıp, satın alma opsiyonuyla kiralayacakmış diyorlar  :D :D

Çevrimdışı onurturan

demek defansa bonservisiyle adam alacaz ama sakho falan pahalı kaçmaz mı bize ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kaçar

Çevrimdışı AmaralGürses

beyler nasri'de son durum nedir, ofsaytta kaldım bir süredir bi aydınlatıverin bu kardeşinizi alıyor muyuz elemanı ?? :alala: :money: :money:

Çevrimdışı TURKahvesi

evet abicim.. 426 ve 420 ön sıralar güzel.. alanya maçında 420deydim.. herkes saygılı ve yerine oturuyor.. oturarak izliyorlar.. tezahüratlarda katılıyorlar
tmm bunu aklımın bir köşesine yazdım
zamanı geldiğinde inşallah kombinemi alır aranıza katılırım @sallapati

Çevrimdışı Zafer55

Başkan birazını alır birazını kiralar :D

Çevrimdışı Sarp

Enteresandır ne twitter ne instagram nede YouTube çalışıyor İzmir de :alala:

Çevrimdışı acan07

Cartlon Cole
‏@_CarltonCole9
Hi President Erdogan of Turkey. I believe Gokhan Töre had a large say in the attempted coup. Please arrest him

bu g.töre size nit tiii gardaş :D

Çevrimdışı Zafer55

Açın asporu açın...komik çocuğu çıkarmışlar yine :D gülün ama sövmeyin günahtır

Etiketler: