Serdar Sarıdağ tutturuyor son zamanlarda yalnız.
Serdar Sarıdağ Gomez gitti dedi gitti, Sosa antrenmana katıldı ama kalacağı anlamına gelmez dedi gitti, şimdi de "Oğuzhan'a Sevilla'dan 12 m teklif geldi, başkan sıcak bakmadı, sevilla 15 m euroya çıktı, bu rakam geçilirse başkan kararı Oğuzhan'a bırakacak" diyor.
çok kişi huni takacak duruma gelmiş, ortalık toz duman, amma bu toz dumanda Oğuzhan bizde 1 şampiyonlar ligi sezonu oynamadan satılırsa asıl ben huniyi o zaman takarım. İstemem kardeşim başka takımların yıldızlarını, o oğuzhan bizim takımın çileği, yıldızı, satılacaksa da gelecek yaz satılır, ki benim için o bile çok erken.
oğluma sezon başı forma aldım, arkasına 7 Töre yazdırdım, sonra bi forma daha aldım, 33 numara ve oğlanın ismini yazdırdım bu defa. Vay arkadaş Töre de gitti, Gomez de gitti. Allahtan Sosa Gomez tişörtü değil Quaresma tişörtü almışız da göğsümüzü gere gere geziyoruz oğlanla. Endüstriyel futbol hayatımızın gerçeği eyvallah, biz zamanında Feyyaz'ın Fener'e gittiğini görmüş bir nesiliz, buna da amenna, ama kardeşim bir iki tane bayrak futbolcumuz olsun Allah aşkına. Madem takım büyüyor, Oğuzhan da takımla birlikte büyüsün işte.
Herkesi satsınlar, Oğuzhan, Cenk Tosun ve Olcay'ı şu takımdan mümkün olabildiğince göndermesinler. Diğerleri yolcu, bunlar hancı olsun. Kağıt üstünde isimli transferlerle takım olamazsın, top tekniği yüksek, varyeteci adamları takıma doldurunca herkese 3'er 5'er atacağını düşünmek ham hayal, takımın kültürü, kimyası 4-5 oyuncuya dayanır, bu 4-5'in 3'ü de bu adamlar.
Takıma Nasri ve Eto alınmasın razıyım, stoper ve bir santrfor yeter, yeter ki Oğuzhan kalsın.