2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12393508 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı wbishop82

Twitter'a girilmiyor. Hatırladığım kadarıyla Caner'in bittiğini ima etti zaten ki Caner'in yakın arkadaşı da Beşiktaş'a geldiğini söyledi bugün Aboubakar'ı zaten açıkladı. Yarın akşama doğru Nasri haberini de girer.

ben az önce zorda olsa girdim ama kopyalamayı unuttum.serdar sarıdağ ıslak imza yok.tavsiyem kimse hemen sevinmesin yazmış.murat özen de tam kiralandı açıklamasının ardından Allah gönlünüze göre versin yazmış.yani bilemiyorum erken mi sevindik acaba

Çevrimdışı DenizAnt

Şu anda herkes kafasında huni, sokakta koşmak için soyunuyor.  :lol:

Şu furyada başkan Oğuzhan'ı Sevilla'ya 20 milyona okutsa, kimse tepki falan koymaz.  :bandit:

Öyle bir niyeti varsa, tam sırası.  :money:

Bir önce yazdığını alıntılamadan önce bunu okusaymışım keşke.

Allah korusun, kimse gelmesin, Oğuzhan kalsın, o kadar rijitim bu konuda.

Çevrimdışı D-MAN

139 üye 530 misafir

forum en kalabalık günlerini yaşıyor

Çevrimdışı Çağatay

Forum yönetimi uyuma taraftara sahip çık !!

@Necmi abi bir Kiev otobüsü organizasyonu talep ediyoruz forumun 18-25 yaş arası erkekleri olarak  :ebebe: :ebebe: :evillol: :evillol:

sizde telsizi kapatıp operasyona mı gideceniz ?  :upto:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yalçın

Serdar Sarıdağ Gomez gitti dedi gitti, Sosa antrenmana katıldı ama kalacağı anlamına gelmez dedi gitti, şimdi de "Oğuzhan'a Sevilla'dan 12 m teklif geldi, başkan sıcak bakmadı, sevilla 15 m euroya çıktı, bu rakam geçilirse başkan kararı Oğuzhan'a bırakacak" diyor.

çok kişi huni takacak duruma gelmiş, ortalık toz duman, amma bu toz dumanda Oğuzhan bizde 1 şampiyonlar ligi sezonu oynamadan satılırsa asıl ben huniyi o zaman takarım. İstemem kardeşim başka takımların yıldızlarını, o oğuzhan bizim takımın çileği, yıldızı, satılacaksa da gelecek yaz satılır, ki benim için o bile çok erken.

oğluma sezon başı forma aldım, arkasına 7 Töre yazdırdım, sonra bi forma daha aldım, 33 numara ve oğlanın ismini yazdırdım bu defa. Vay arkadaş Töre de gitti, Gomez de gitti. Allahtan Sosa Gomez tişörtü değil Quaresma tişörtü almışız da göğsümüzü gere gere geziyoruz oğlanla. Endüstriyel futbol hayatımızın gerçeği eyvallah, biz zamanında Feyyaz'ın Fener'e gittiğini görmüş bir nesiliz, buna da amenna, ama kardeşim bir iki tane bayrak futbolcumuz olsun Allah aşkına. Madem takım büyüyor, Oğuzhan da takımla birlikte büyüsün işte.

Herkesi satsınlar, Oğuzhan, Cenk Tosun ve Olcay'ı şu takımdan mümkün olabildiğince göndermesinler. Diğerleri yolcu, bunlar hancı olsun. Kağıt üstünde isimli transferlerle takım olamazsın, top tekniği yüksek, varyeteci adamları takıma doldurunca herkese 3'er 5'er atacağını düşünmek ham hayal, takımın kültürü, kimyası 4-5 oyuncuya dayanır, bu 4-5'in 3'ü de bu adamlar.

Takıma Nasri ve Eto alınmasın razıyım, stoper ve bir santrfor yeter, yeter ki Oğuzhan kalsın.

Kucuk bir duzeltme olsun; takimin bayrak futbolcusu Necip'tir.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

ben az önce zorda olsa girdim ama kopyalamayı unuttum.serdar sarıdağ ıslak imza yok.tavsiyem kimse hemen sevinmesin yazmış.murat özen de tam kiralandı açıklamasının ardından Allah gönlünüze göre versin yazmış.yani bilemiyorum erken mi sevindik acaba
Nasri'de erken sevinmiş olabiliriz. Murat Özen kendisine tam olarak bitti denmediği sürece özel haber girmiyor.

Çevrimdışı Çağatay

Twitter'ı da kiralamışız :D

via:samedovtransferoglu :D

140 karakter sınırını da arttıracakmış başkan
harf başına da 1 cent için anlaşmış Jack Dorsey ile  :evillol:

Çevrimdışı D-MAN

stoper haberi çıkmıyor mu ? ben mi görmüyorum ? vida-rakitsky-sakho-lombaerts dendi dün gece şakamıydı anlamadığım pepe olayı var neler oluyor bi cevap verin lütfen ??? :akuma:

Çevrimdışı mertnet

Daha beş ay önce Türkiye'nin en iyi beklerine sahip olduğu söylenen takımdan iki bekini de bedelsiz alıp yedek beklerimiz yaptık.

Beşiktaş "büyük" taştır!
...diyor sensei Mert.

Çevrimdışı 38life

Ömer Şişmanoğlu dahi forvette rekabete hazırım, isteyen forvet gelsin, Şenol Güneş'in adaletine güveniyorum minvalinde bir demeç vermiş geçen -adam çalışırsa oynayacağına inanıyor yani. Bence Beşiktaş'ı geçen sene başarılı yapan Şenol Hocanın oyuncularda karşılık bulan bu hakkaniyeti.

Bu hakkaniyeti yeri gelince Nasri'ye, Quaresma'ya uygulayınca ne olacak; bence mesele orada. Yönetim ve taraftar -söz gelimi- Şenol Hoca, Nasri'yi 18'e almadığında arkasında durabilecek mi? Durabilirsek başarılı oluruz bence.

Kadroya almamak bir ceza şeklidir. Ceza gerektirecek bir suç işlerlerse yapar kimse karışamaz zaten yönetim yapar bunu. Yedek bırakmak dersen o ayrı. Eğer Nasri yedek bırakılacak performans sergiler de Şenol Hoca Nasriyi yedek bırakırsa homurdanan taraftarlar olacaktır illaki. Ama çok birşey farketmez. Aynı şey geçen sene Quaresma için oldu. bireysel tepkiler dışında birşey olmadı. Taraftar hocaya güveniyor. Üstelik şuan bizi 8 yıl sonra şampiyon yapan bir hoca o. Şenol hoca ne derse o olur.

Çevrimdışı Savaş

Serdar sıkıntı yok, sorunlar giderildi fakat ıslak imzalar atılmadı diyor o kadar.

Hoca ile Başkan son kez konuşup karara baglayacaklarmış ama ikisiyle de anlaşılmış.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Daha beş ay önce Türkiye'nin en iyi beklerine sahip olduğu söylenen takımdan iki bekini de bedelsiz alıp yedek beklerimiz yaptık.

Beşiktaş "büyük" taştır!
Ooooooooo bu Cok sert oldu

Bunu renkli forumuna yaz , Bu Golu 1 sene ugrassalar çıkaramazlar :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı onurturan

bizim bi sakho vardı ne oldu o ?

Çevrimdışı Çağatay

ismail den................adriano+canere.......
cilalı taş devri..........sanayi devrimi..........

bizim bi sakho vardı ne oldu o ?
Kollarimizi actik bekliyoruz :bandit:

Çevrimdışı abdusta

Nasri'de erken sevinmiş olabiliriz. Murat Özen kendisine tam olarak bitti denmediği sürece özel haber girmiyor.

Umutlu olun

Nasride anlaşma sağlandı,hatta ingiliz basını bu akşam uçağa koyup yollamışlar
Başkanlar anlaştı el sıkıştı.İş Avukatların bitmez tükenmez şartları birbirlerine dayatmaları nedeniyle uzuyor
yarın her 2 tarafta biraz törpüler ve iş biter,biliyoruzki anlaşma çetrefilli adam oyuncuyusunu gönderirken
parada ödüyor,bunun vergisi var,Beşiktaşdan aldıgı para var vergisi Türkiyede ödenecek çifte vergi mevzuatları var
Nasrinin istediği ödeme garantileri v.s işler var

Bence iş sadece ıslak imzaya kaldı

saygılar

Çevrimdışı Berat

Stopere net, Atiba profesyonelliğinde bir adam lütfen.

Çevrimdışı acan07

west ham lılar töre geri bize dönsün diye kampanya başlatmış :D
6 ay maç oynammış adamı 3 mil€ ya iyi iteledik.
EPL de yetenek yetmez fizik gücü lazım

Çevrimdışı AmaralGürses

Allah'ım verdikçe veriyor ah ulan patron bu kadar uzun süre tutmacaydı işte kura + transfer heyecanını yaşayacaktım sizlerle...

i layk dı muv it muv it, i layk dı mov it mıv it

Elimizde patladi desene :by2: :by2:

Çevrimdışı sallapati

anladım @sallapati
ben aslında maç boyunca oturarak izlemeyi yeğliyorum önceliğim bu (engelliyim gerçi ayakta da izlerim sorun değil ama yinede 90 dakika boyunca ayakta durmak yoruyor beni)
özellikle üst katları dikkate alıyorum ki sanırım en çok oturup da izlenilen yerler orada tahminen belirtiyorum
misal eski açık 426,427,419,420 bloklarda olabilir değilmi?

evet abicim.. 426 ve 420 ön sıralar güzel.. alanya maçında 420deydim.. herkes saygılı ve yerine oturuyor.. oturarak izliyorlar.. tezahüratlarda katılıyorlar

Çevrimdışı artena_condari

West Ham 8-9 milyon euro verdiğinde satacaktı başkan onu.

Çevrimdışı sallapati

sosyal medya göçmüş.. ne oldu gene ülkede (Küfür Yasak)₆.. transferler biteydi..

Yalniz Tore fizik olarak da güçlü bir oyuncudur Kalça yi kodummu 2 kisi gelse alamaz topu

Ha tutmaz uyum sağlayamaz vs vs orasi ayri konu

Çevrimdışı Gokhan-

Şimdi Nasri goy goyu olacak tribünlerde.

Klübün 3 sene önce 3 kuruşa muhtaç günlerinden özveriyle bugüne gelen Olcay, Oğuzhan gibi adamlar bozulurlar bu işe haklı olarak.

Quaresmaya yapılıyor. 1 kişi tölere edilir ama 2, 3 kişi olunca can sıkar.

Kadro kalitesi yükseldi, hoca zaten iyi bir lider, iyi bir öğretmen.

Taraftar seviyesini yükseltecek mi? Bu da bizim sınavımız olsun

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi bir teknik direktör olmasının yanında iyi de bir idarecidir Şenol Hoca.

Quaresma'ya güzel ayar vermişti geçen sene, birilerini kazanırken diğerlerini kaybetmemeyi de iyi beceriyor.

Zeki bir insan, güvenim sonsuz bu konuda..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Etiketler: