2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12394383 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı D-MAN

Oğuzhan-Atiba-Olcay  3'lüsü bizim kemiğimizi oluşturuyor.İstatistikleri de efsane. 3'ü de adını tarihe yazdırdı.Şimdi hedef kupa+lig şampiyonluğunun yanına şampiyonlar liginde gruptan çıkarsak kariyerleri için çok güzel bir yıldız eklenir. İstatistikleri şu şekilde:

429 maç   32.000 dakika

62 gol
73 asist

Çevrimdışı 38life

Şimdi bu durumda takımdan 1 yabancı gitmek zorunda mı?

Çevrimdışı cursedofdragon

küçük rüzgar sağanak yine mutsuz transferleri eleştiriyor :)

Herşeyi bildiğini sanan ukala adam :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı artena_condari

Gerçi her beş dakikada bir oyuncuyu bünyemize katıyoruz. Fakat halihazırda ne gelen var, ne giden. Muhtemel senaryo üzerinden yazıyorum. Fakat taraftarın olası kadroya karşı bakış açısı tedirgin edici. @b.damatoglu

Ömer Şişmanoğlu dahi forvette rekabete hazırım, isteyen forvet gelsin, Şenol Güneş'in adaletine güveniyorum minvalinde bir demeç vermiş geçen -adam çalışırsa oynayacağına inanıyor yani. Bence Beşiktaş'ı geçen sene başarılı yapan Şenol Hocanın oyuncularda karşılık bulan bu hakkaniyeti.

Bu hakkaniyeti yeri gelince Nasri'ye, Quaresma'ya uygulayınca ne olacak; bence mesele orada. Yönetim ve taraftar -söz gelimi- Şenol Hoca, Nasri'yi 18'e almadığında arkasında durabilecek mi? Durabilirsek başarılı oluruz bence.

Çevrimdışı Savaş

Bir hesap yapalim ne kadar paramiz kaldı yanlışım varsa duzeltin beyler.

Gokhan 3 milyon
Sosa 7.5 milyon
Milo sanirim 200 bindi.
11 milyon civari yapar.

600 bin Adriano
1.2 milyon Marcelo
2.2 milyon Aboubacar
2 milyon Talisca
Bedelsiz Caner
Bedelsiz Nasri

Toplam 6 milyon euro

Elimizde şuan 5 milyon euro gibi bir rakam kaliyor. Bu para stopere bonservise gidicek muhtemelen.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı wbishop82

murat özen in tweetleri tedirgin etti.sanki ortada henüz anlaşma yokmuş anlamı çıkardım.bi bakıp yorumlayacak biri lazım.uyku tutmayacak yoksa

Çevrimdışı AmaralGürses

OOOO beyler şimdi geldim işten kuralar 10 NUMARA 10!!

@mylife1903 abi senden bir Kiev deplasmanı bekliyoruz yanlış anlamazsan  :lol: :ebebe:

haydi başkan caner+nasri+stoper al bu grubun tozunu atalım be!   :sevinc :sevinc

An itibariyle sosyal medyaya girişler kapanmış durumda. VPN ile zor giriyoruz. Yine birşeyler oldu anlaşılan. Şimdilik herkesin sadece, dikkatli olmasını öneriyorum...

Allah'ım birşey olmadan şu oyuncuları alsaydık ya.

Ömer Şişmanoğlu dahi forvette rekabete hazırım, isteyen forvet gelsin, Şenol Güneş'in adaletine güveniyorum minvalinde bir demeç vermiş geçen -adam çalışırsa oynayacağına inanıyor yani. Bence Beşiktaş'ı geçen sene başarılı yapan Şenol Hocanın oyuncularda karşılık bulan bu hakkaniyeti.

Bu hakkaniyeti yeri gelince Nasri'ye, Quaresma'ya uygulayınca ne olacak; bence mesele orada. Yönetim ve taraftar -söz gelimi- Şenol Hoca, Nasri'yi 18'e almadığında arkasında durabilecek mi? Durabilirsek başarılı oluruz bence.
Durur

Taraftar cok seviyor hocayı ve güveniyor Tribünler inanilmaz mutlu Hocadan

Koy icinde roportaj yapılıyor her taraftar Hocayı övüyor yere göğe sığdıramıyor

Bu taraftar Senol güneşi yemez yedirmez ben rahatim bu konuda

Ha elestirmyecekmiyiz tabi ki eleştireceğiz ben Surekli elestiryorum mesela Tolga yüzünden kesinlikle kayırıyor Tolga beyi bu benim hic degismeyecek düşüncemdir

Çevrimdışı Çağatay

kaplar henüz gelmedi lakin
bu adamların idaresi zor olacak
bu sene çocukların performansını aslında hocanın performası belirleyecek
bu sene kadro idaresi geçen seneden çok daha sıkıntılı
umarım hoca da kalbi ile mantığı arasında en dengeli tercihleri yapacaktır
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Samet Ç

murat özen in tweetleri tedirgin etti.sanki ortada henüz anlaşma yokmuş anlamı çıkardım.bi bakıp yorumlayacak biri lazım.uyku tutmayacak yoksa
Twitter'a girilmiyor. Hatırladığım kadarıyla Caner'in bittiğini ima etti zaten ki Caner'in yakın arkadaşı da Beşiktaş'a geldiğini söyledi bugün Aboubakar'ı zaten açıkladı. Yarın akşama doğru Nasri haberini de girer.

Çevrimdışı AmaralGürses

fener forumlarında sayfalarca aglasmalar baslamıs bıle caner transferiyle ilgili ???  :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı DenizAnt

Serdar Sarıdağ tutturuyor son zamanlarda yalnız.

Serdar Sarıdağ Gomez gitti dedi gitti, Sosa antrenmana katıldı ama kalacağı anlamına gelmez dedi gitti, şimdi de "Oğuzhan'a Sevilla'dan 12 m teklif geldi, başkan sıcak bakmadı, sevilla 15 m euroya çıktı, bu rakam geçilirse başkan kararı Oğuzhan'a bırakacak" diyor.

çok kişi huni takacak duruma gelmiş, ortalık toz duman, amma bu toz dumanda Oğuzhan bizde 1 şampiyonlar ligi sezonu oynamadan satılırsa asıl ben huniyi o zaman takarım. İstemem kardeşim başka takımların yıldızlarını, o oğuzhan bizim takımın çileği, yıldızı, satılacaksa da gelecek yaz satılır, ki benim için o bile çok erken.

oğluma sezon başı forma aldım, arkasına 7 Töre yazdırdım, sonra bi forma daha aldım, 33 numara ve oğlanın ismini yazdırdım bu defa. Vay arkadaş Töre de gitti, Gomez de gitti. Allahtan Sosa Gomez tişörtü değil Quaresma tişörtü almışız da göğsümüzü gere gere geziyoruz oğlanla. Endüstriyel futbol hayatımızın gerçeği eyvallah, biz zamanında Feyyaz'ın Fener'e gittiğini görmüş bir nesiliz, buna da amenna, ama kardeşim bir iki tane bayrak futbolcumuz olsun Allah aşkına. Madem takım büyüyor, Oğuzhan da takımla birlikte büyüsün işte.

Herkesi satsınlar, Oğuzhan, Cenk Tosun ve Olcay'ı şu takımdan mümkün olabildiğince göndermesinler. Diğerleri yolcu, bunlar hancı olsun. Kağıt üstünde isimli transferlerle takım olamazsın, top tekniği yüksek, varyeteci adamları takıma doldurunca herkese 3'er 5'er atacağını düşünmek ham hayal, takımın kültürü, kimyası 4-5 oyuncuya dayanır, bu 4-5'in 3'ü de bu adamlar.

Takıma Nasri ve Eto alınmasın razıyım, stoper ve bir santrfor yeter, yeter ki Oğuzhan kalsın.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

sosyalkartal gitti, transferler geldi yalnız :D

Linux vardı hatırladınız mı? Sürekli negatif konusurdu şükür oda gitti Transferler aktı

Çevrimdışı AmaralGürses

oo sen çok geriden geliyon :D

Caner+abubakar+nasri tamam :D

valla kardeşim işten şimdi çıktım essah mı diyosun laaaaa !!!  :halay: :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı Çağatay

o kadar transferi bir anda yapınca sosyal medya da kilitlenir tabi
niye şaşırdınız ki  :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı DenizAnt

Bu durum bana YD zamanında Simao-Guti-Almedia-Quaresma-Nihat zamanını da hatırlatmıyor değil.

Bu kadar yeni adam takımın kimyasını bozar mı onu da göreceğiz. Son 2-3 senedir beraber oynamaya alışmış takımı neredeyse komple değiştirdik.

Şenol Güneş'e güveniyorum fakat işi zor. Olumsuz düşünmek istemiyorum ama bilemedim. Transfer sarhoşu olup bunları atlamayalım.

Al benden de o kadar.

Çevrimdışı AmaralGürses

Forum yönetimi uyuma taraftara sahip çık !!

@Necmi abi bir Kiev otobüsü organizasyonu talep ediyoruz forumun 18-25 yaş arası erkekleri olarak  :ebebe: :ebebe: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Karabay

Tebdil-i Kıyafet ‏@baskabuyukyok  10 dk.10 dakika önce
Veli gider eto'o gelir mi acaba? Bilemem😀 Bütün oyuncular konya'ya gitmiş. Kim yok bir bakın hele😀

bu adam da duyumculardan ve isabetli duyumları var
takım hangi ara gitti konyaya. Daha bu akşam ömer sismanoglu tesislerde video çekti.  :alala: :alala:

An itibariyle sosyal medyaya girişler kapanmış durumda. VPN ile zor giriyoruz. Yine birşeyler oldu anlaşılan. Şimdilik herkesin sadece, dikkatli olmasını öneriyorum...

Allah'ım birşey olmadan şu oyuncuları alsaydık ya.
Yine noldu ya sende Vpn var bi bakiver de bana da haber et ozelden

Çevrimdışı Berat

o kadar transferi bir anda yapınca sosyal medya da kilitlenir tabi
niye şaşırdınız ki  :D

Twitter'ı da kiralamışız :D

via:samedovtransferoglu :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Forum yönetimi uyuma taraftara sahip çık !!

@Necmi abi bir Kiev otobüsü organizasyonu talep ediyoruz forumun 18-25 yaş arası erkekleri olarak  :ebebe: :ebebe: :evillol: :evillol:

:acim:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: