2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12349150 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı DenizAnt

Kaynak tırt, ama ona göre Wolfsburg Nasri'ye 28 milyon euro'luk bir teklif hazırlıyormuş.

İsabetli olur, orta sahayı çok şişirmeye ve 4-5 milyon euro maaş vermeye gerek yoktu.

http://soccer-rumours.com/?story=27&buying=10&selling=18&player=10

Tevekkeli değil Türkçemizde W harfi yok. Bu W ile başlayan Wolfsburg ve West Ham transfer haberlerinden gıcık almaya başladım. Gerçi ben Nasri'yi değil Jeremain Lens'i istiyorum o ayrı :)

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Kiralik transferler genelde gunu kurtarmak icin yapilan transferler, opsiyonu dusuk olanlar istisna tabi onlardan para kazanabilirsin. ama opsiyon 25 milyon gibi bir rakamsa bizim bu transferden kar yapma sansimiz imkansiz olur.
Buna rahmen ben bu transferden cok memnun kaldim ve faydali olacagina cok inandigim bir oyuncu :ok:
Besiktask!

Çevrimdışı caner.eryigit

Bayern'in Kingsley Coman transferi gibi oldu bu sanki

Çevrimdışı Zafer55

Gomez'in satış fiyatının %50'sinin bizim kasamıza girmesiyle aynı sebepten. 25 milyonun üstüne satılırsa 2 milyon bizim kasaya, satılmazsa Benfica'ya döner.
İyi de gomezin bizle 2 yıl sözleşmesi vardı.Ve 2 yıl bitmeden fio  wolfsburga sattı.Yani bizle sözleşmesi devam ederken.

Çevrimdışı RevivaL

İnşallah öldürmez bizimkiler havaalanında. Zaten zor buluyoruz

Çevrimdışı ayayhan

Beşiktaş yönetimi muhalifi temsili

Eray Emin Aydemir ‏@ErayEAydemir  · 4 dk.4 dakika önce 

Fikret Orman tutup Messi'yi getirse "kısa boylu lan bu" diyecek bir kitle var camiada. Fazla takılmayın

Çevrimdışı Savaş

Bu transfere muhtemelen bizim gibi futbol dünyası da şaşırdı. Neredeyse tüm dünyanın gelişimini takip ettiği bir adam Talisca.

Faydalı bir transfer olmasının yanı sıra eğer ki kendini geliştirip giderse inanılmaz bir prestij sağlayacaktır bize futbol dünyasında.

Beşiktaş artık yaşlı adamların gelip caka sattığı bir futbol klübü değil genç adamların veya düşüşte olan adamların gelip kendini parlattığı bir futbol kulübü olarak bilinecektir.

Her açıdan mükemmel bir transfer. Katkı, bütçe, vizyon.. muhteşem bir transfer başarısı.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

Keske eksik olan tek bölgemiz ortasaha ve son transferimiz de talisca olsaydi da transferi kapatsaydik
Lakin asil en onemli 2 eksik orada öylece duruyor...
Eto ve omer e raziyim
Samirden gectim zaten gelmez
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı abdusta

NASRİ transferi çıkmaza girdi.

Parada anlaşılamadığından dolayı transfer zora girdi..
Beşiktaşın kiralama şartları hala kabul görmedi ama Nasriye kadro dışındayken para ödemek istemeyen klubu
 az ihtimalde olsa 30 agustosda Fikret Orman sözleşmesini imzalayabilir.

saygılar

Çevrimdışı brkntcnr

Talisca 2 yıl bizim kiralık oyuncumuz bunun için de 2 milyon kiralama bedeli verdik. Benfica diyor ki 25 milyon €+ teklif gelmezse sen 25 milyon € verip bonservisini alabilirsin. Ama 25 milyon dan fazla teklif gelirse oyuncuyu biz satarız size de ödediğiniz kiralama ücretini geri veririz. Bazı yerlerde bu 25 milyon €+  dan pay verileceği bazı yerlerde verilmeyeceği söyleniyor orası kesin değil ama diğer kısımları böyle galiba. Yanlış mıyım?
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2016, 21:57:14 brkntcnr ]

Çevrimdışı Zafer55

Fatih Doğan,Gökhan İnler için kiralama teklif ettiğimizi yazmış. :alala:

Çevrimiçi Samet Ç

Nasri için kulübüyle anlaşıldı kiralamak için sorun Nasri'nin maaşı. Büyük bir ihtimal olmayacak zaten bu transfer Lens'e yürümek lazım ama Sunderland'in kanat rotasyonu geniş değil o da zor transfer.

Çevrimdışı tuncaboylu

Talisca 2 yıl bizim kiralık oyuncumuz bunun için de 2 milyon kiralama bedeli verdik. Benfica diyor ki 25 milyon €+ teklif gelmezse sen 25 milyon € verip bonservisini alabilirsin. Ama 25 milyon dan fazla teklif gelirse oyuncuyu biz satarız size de ödediğiniz kiralama ücretini geri veririz. Bazı yerlerde bu 25 milyon € dan pay verileceği bazı yerlerde verilmeyeceği söyleniyor orası kesin değil ama diğer kısımları böyle galiba. Yanlış mıyım?

Aynen bu şekilde.

Çevrimdışı tuncaboylu

Nasri için kulübüyle anlaşıldı kiralamak için sorun Nasri'nin maaşı. Büyük bir ihtimal olmayacak zaten bu transfer Lens'e yürümek lazım ama Sunderland'in kanat rotasyonu geniş değil o da zor transfer.

Artık stopere ve santrafora yürüyelim, kanat rotasyonumuzda Aras'a bile süre veremiyoruz.

Çevrimiçi Samet Ç

Artık stopere ve santrafora yürüyelim, kanat rotasyonumuzda Aras'a bile süre veremiyoruz.
Abi elde dört kanat oyuncusu bu dördünün de ne vereceği belli değil bize bir tane lazım.

Çevrimdışı s4rc4stic

Aslında şöyle bir sağlama var..Nasri kendini göstermek ve tekrar çıkışa geçmek istiyorsa maaşa takılmaz gelir..ama yok benim haftalığım bu kadar diye diretirse zaten gelmesin bi cacık olmaz :money:

Çevrimdışı s4rc4stic

Bu arada talisca'nın 5.hafta muslera'yı filelere yapıştırmasını bekliyorum..

Çevrimdışı MrtBlgc

Doğru, ama eksik bilgi: Benfica teknik direktörü 4-4-2 oynatıyordu zaten.

2014-15 sezonunda Jorge JEsus varken her maç 90 dakika forma giyen Talisca, 2015'te yeni teknik direktör gelince az şans bulabilmeye başladı. (2015-16'da çok az kalabildi sahada)

Bu sene de aynı teknik direktörle devam edince, bari adamı kiralayalım dediler.

Adamdan uzun vadeli beklentileri olmasa şimdi satarlar ve paraya çevirirlerdi, belli ki çok iyi futbolcu olacağını düşünüyorlar.
Doğrudur da, Jorge Jesus'un 90 dakika oynattığı adamı yerine gelen teknik direktör niye tercih etmemiş acaba. Orası ilginç biraz.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Abi elde dört kanat oyuncusu bu dördünün de ne vereceği belli değil bize bir tane lazım.

katılıyorum bize acabası olmayan bir kanat gerekiyor. keşke milan quaresmayı kandırsa bize de bir 7,5 daha atsa çinli patronlar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı brkntcnr

Caner konusunda buradaki çoğu kişiye zıt düşünüyorum. Caner yedek kalmayı hazmedezmiş sorun çıkarabilirmiş falan filan diyorlar. Yahu Caner gelirken sol bekte Adriano' yla forma yarışına gireceğini bilip de geliyor herhalde. Buna rağmen gelen adam ya yedek kalmayı sorun etmiyordur, ya da ben Adriano' dan formayı alabilirim diyerek geliyordur, formayı istiyordur, bunun için de çok çalışıp mücadele edecektir. Şimdi bu transferin bize zararı ne? İki şekilde de Beşiktaş bi sorun yaşamıyor. Bu takımda Quaresma yedek kalınca sorun çıkartamıyor Caner kim? Bence Gökhan Gönül' ün yıllık ücretine gelir adam gibi de topunu oynar. Daha 27 yaşında.

Çevrimdışı Zafer55

Talisca 2 yıl bizim kiralık oyuncumuz bunun için de 2 milyon kiralama bedeli verdik. Benfica diyor ki 25 milyon €+ teklif gelmezse sen 25 milyon € verip bonservisini alabilirsin. Ama 25 milyon dan fazla teklif gelirse oyuncuyu biz satarız size de ödediğiniz kiralama ücretini geri veririz. Bazı yerlerde bu 25 milyon €+  dan pay verileceği bazı yerlerde verilmeyeceği söyleniyor orası kesin değil ama diğer kısımları böyle galiba. Yanlış mıyım?
Benim için tek soru işareti şu:
Gomez ile de 2 yıllık kiralık sözleşme yapmıştık.1.yılın sonunda fioya döndü ve ordan wolfsburga sattılar.Böyle bir durum Taliscada da varmı?yani 1.sezonun sonunda benfica atıyorum 40a satabiliyormu daha kötüsü bu sezonun devre arasında yine atıyorum R.madrid 50 verdi benficaya biz hooop bizim onunla 2 yıl kontratımız var kime satıyon diyebiliyormuyuz?

Çevrimiçi murat

Talisca gelsin 2 sene katkı versin şampiyonluklarımıza katkı versin isterse 25 e satsınlar isterse 50 ye. Biz öncelikle bir faydalanalım da. Şu para yokluğunda hazır rakipleride böyle kıstırıp futboldan soğutmuşken para çok önemli değil. İyi oynasın takımdaki oyuncuların değeri artsın. Şimdi sosa 7.5 e gittiyse yanındaki ozi arkasındaki atiba önündeki gomezin katkısı çok fazla.

Çevrimdışı Zafer55

Caner konusunda buradaki çoğu kişiye zıt düşünüyorum. Caner yedek kalmayı hazmedezmiş sorun çıkarabilirmiş falan filan diyorlar. Yahu Caner gelirken sol bekte Adriano' yla forma yarışına gireceğini bilip de geliyor herhalde. Buna rağmen gelen adam ya yedek kalmayı sorun etmiyordur, ya da ben Adriano' dan formayı alabilirim diyerek geliyordur, formayı istiyordur, bunun için de çok çalışıp mücadele edecektir. Şimdi bu transferin bize zararı ne? İki şekilde de Beşiktaş bi sorun yaşamıyor. Bu takımda Quaresma yedek kalınca sorun çıkartamıyor Caner kim? Bence Gökhan Gönül' ün yıllık ücretine gelir adam gibi de topunu oynar. Daha 27 yaşında.
Diyelimki adrianodan formayı alırım diye geldi.Kendince de çalıştı mücadele etti.Ama formayı alamadı.Hoca adrianoyu tercih etti.Caner arıza çıkarır mı çıkarmaz mı?Daha önce çıkardımı? Çıkarmadı mı?

Çevrimdışı brkntcnr

Benim için tek soru işareti şu:
Gomez ile de 2 yıllık kiralık sözleşme yapmıştık.1.yılın sonunda fioya döndü ve ordan wolfsburga sattılar.Böyle bir durum Taliscada da varmı?yani 1.sezonun sonunda benfica atıyorum 40a satabiliyormu daha kötüsü bu sezonun devre arasında yine atıyorum R.madrid 50 verdi benficaya biz hooop bizim onunla 2 yıl kontratımız var kime satıyon diyebiliyormuyuz?
Evet eğer pay alma hakkımız varsa satsalar bile sıkıntı olmaz 2 milyona kiraladığın adamı 50 milyona satıyorlar atıyorum %20 pay alıyorsun 10 milyonu senin. Ama eğer pay alamıyorsak sıkıntılı bi durum. Benfica al kardeşim 2 milyonunu ben bu adamı ilk sene sonunda satıyorum diyebiliyorsa her an gidecekmiş gibi hazırlıklı olması lazım kulübün.

Çevrimdışı brkntcnr

Diyelimki adrianodan formayı alırım diye geldi.Kendince de çalıştı mücadele etti.Ama formayı alamadı.Hoca adrianoyu tercih etti.Caner arıza çıkarır mı çıkarmaz mı?Daha önce çıkardımı? Çıkarmadı mı?
Ben çıkarabileceğini sanmıyorum. Burası Beşiktaş öyle eskisi gibi kolay değil bu işler. Quaresma forma bulamayınca çıkaramadı Caner kim ola ki? Ayrıca yönetime bu konuda güvenim sonsuz sorunlu topçularla kulübü korumadan sözleşme yapmıyorlar. İlgi var mı yok mu bilmiyorum ama şöyle haberler çıkıyor :

FLAS | İnter'den ayrılacağı söylenen Caner Erkin ile Real Betis, Genoa ve Beşiktaş ilgileniyor. Via (@AlfredoPedulla)

Raskoln de şunu yazdı mesela :
Caner Erkin
Bugün Fikret Orman ile menajeri telefon ile gorüştü..
Caner in gelmek istediğini yine belirtti..

Aynı şekilde murat özen de yöneticilerin Caner için girişimlere başladığını yazdı.
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2016, 22:21:42 brkntcnr ]

Etiketler: