2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12349136 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Belkide Gomez'den sonra en iyi tarihimizin en iyi transferi yapıyoruz hala gelmişiz burda yok bi sıkıntısı var yok adamlar nasıl verdi. Elin renklisi bile hayret edip gıpta ile bakarken biz hala kendi kendimizi bozalım, üzelim. Bırakın artık su eski muhabbetleri. Koca BEŞİKTAŞ aldı adamı....

Çevrimdışı tuncaboylu

Çinden bu oyuncuya 40 milyon € teklif geldi benfica satmadı.

Biz bu oyuncudan her halükarde kazanıyoruz.

Benfica bu oyuncuyu 25 milyon € üzerinde bir rakama satarsa ki satılacak bizim 2 milyon € muzu geri vericek.

50 milyon € satılmasın 35 milyon € satılsın yine 25 milyon € alıp 35 milyon € satarız 10 milyon € kar.

:ok:

Bu kadar basit olduğunu sanmıyorum.

Benfica kesin 2 sene sonra 25 milyon üzeri bir teklif gelirse, oyuncuyu Beşiktaş'a satmama şartı koymuştur.

Biz de buna karşılık, "sen 25'ten pahalıya satarsan, bizim 2 milyonumuzu geri verirsin" şartı koyduk.

Yani bizim25 milyonluk opsiyonumuz, Benfica daha yüksek bir teklif almazsa geçerli olacak bence.

Çevrimdışı abdusta

Taliscada ki detay milli takım ve oynama suresi yetersiz oldugu için İngiltereye PL transfer olamıyor
Paralı alıcılar orada ve Taliscayı takip ediyorlar
Amaç burada parlatıp,milli takım kariyeriyle birlikde İngiltereye yollamak

Saygılar

Çevrimdışı artena_condari

Bu kadar basit olduğunu sanmıyorum.

Benfica kesin 2 sene sonra 25 milyon üzeri bir teklif gelirse, oyuncuyu Beşiktaş'a satmama şartı koymuştur.

Biz de buna karşılık, "sen 25'ten pahalıya satarsan, bizim 2 milyonumuzu geri verirsin" şartı koyduk.

Yani bizim25 milyonluk opsiyonumuz, Benfica daha yüksek bir teklif almazsa geçerli olacak bence.

Öyle bile olsa 25 milyon euroluk bir futbolcuyu 2 sezon boyunca sadece 3 milyon euro masrafla oynatacaksın; daha ne?

Çevrimdışı ProjectOrigin

Başkan taraftarı da kendisine benzetti.Daha oyuncu İstanbul'a ayak basmadan satmanın planlarını yapıyoruz  :D

Talisca, hem fizik hem yetenek olarak bizim için biçilmiş kaftan.Bu ligdeki futbolcumsu güreşçilerle de iyi geçinir  :money:

Çevrimdışı tuncaboylu

Öyle bile olsa 25 milyon euroluk bir futbolcuyu 2 sezon boyunca sadece 3 milyon euro masrafla oynatacaksın; daha ne?

Ben Talisca transferini büyük bir başarı olarak görüyorum zaten, Sosa'nın yerini doldururken net 5.5 milyon euro cebe koyduğumuzu yazmıştım.

Bahsettiğim konu 25'e alıp 35'e satarız kısmının pek mümkün olmayacağı. 4 gündür sözleşme maddeleri hazırlanıyor, bizim 10 dakikada bulduğumuz açığı kapatmıştır Benfica.

Çevrimdışı kyiv

Talisca biz de is yapar ve seneye ucar gider. Fikret Orman simdiden yerine adam baksin  :bandit:

Çevrimdışı Zafer55

Bu sezonun devre arasında 30 a satarlarsa ne olacak? Alın 2milyonunuzu verin topçumuzu satıyoruz biz onu mu diyecekler?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Nereye gülüyorduk :kop: :kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bu sezonun devre arasında 30 a satarlarsa ne olacak? Alın 2milyonunuzu verin topçumuzu satıyoruz biz onu mu diyecekler?

İki yıl boyunca bizim oyuncumuz; biz olur demezsek gidemez. 2 yılın sonunda olur senin dediğin.

Çevrimdışı DenizAnt

hocaya bırakırsan bir sene erenle serdar azizle fıtık olursun
Şenol hocaya transfer bırakılmaz

Beşiktaş'ın eski stoperlerinden, milli takımda da oynamış, ismi -bizde yalnızca 4 yıl oynadığından mıdır, o dönem şampiyonluk görmediğimizden midir bilemem- camiada çok bilinmeyen bir abimiz, Şenol Güneş için, "topçudan da toptan da pek anlamaz" demişti. Dedim "yapma be abi, sistem adamı diye öve öve bitiremediğimiz Bilic iki sezon şampiyon yapamadı bizi, Şenol Hoca gelir gelmez yaptı". Dedi ki, "Talihi yaver gitti, birkaç kritik maçta az daha şampiyonluğu kaybediyorduk, Bilic de derbilerde daha cesur olsa o da şampiyon yapabilirdi bizi". Şimdi @Necmi Abinin dediği ile birleştiriyorum, kesinlikle transferler tamamen hocanın kontrolünde olmamalı, hatta hocanın bu işlerdeki görüşü % 50'nin altında olmalı. Kulüp kurumsal bir futbol kültürüne kavuşmalı, transferleri o kültüre, takımın büyüklüğüne ve yönetimin hem mali, hem de sportif orta vadeli stratejilerine göre yapmalı. Eren ve Serdar Aziz alınmış olsaydı ben şahsen memnun olmazdım, takımın seviyesini de yükseltmezlerdi. Diğer taraftan, hocaya hiç sormadan da langur lungur transfer yaparsan, Aziz Yıldırım'ın durumuna düşersin. Yöntemimiz, muhakkak hocanın istediği mevkilere, kulübün stratejisi, kültürü ve bütçesine uygun alternatifleri belirleyip hocaya sunmak ve içinden katiyen istemediklerini elemek, kesinlikle karşı çıkmadığı seçenekler üzerinden yürümek şeklinde olmalı. Hocanın sana verdiği liste üzerinden gidersen, hoca gittiğinde dımdızlak kalırsın, hatta hoca gittiği kulübe senin oyuncularını da alır götürür.

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Talisca iyi oyuncu ona lafim yok insallah cok basarili olur ama bu transfer para kazanmak icin yapilan bir transfer degil. Oyle olmasi icin ucuza bulup parlatip satman lazim.
Besiktask!

Çevrimdışı tuncaboylu

Bizde kiralık sözleşmesi var, alan takım kira süresi biteen kadar bizden isteyemez.

Çevrimdışı Zafer55

İki yıl boyunca bizim oyuncumuz; biz olur demezsek gidemez. 2 yılın sonunda olur senin dediğin.
2 yılın sonunda adamın bizle bir alakası kalmıyor ki niye bize 2m u geri versinler.

2 yılın sonunda adamın bizle bir alakası kalmıyor ki niye bize 2m u geri versinler.

Gomez'in satış fiyatının %50'sinin bizim kasamıza girmesiyle aynı sebepten. 25 milyonun üstüne satılırsa 2 milyon bizim kasaya, satılmazsa Benfica'ya döner.

Çevrimdışı MrtBlgc

yalnız benim hala aklım ermiyor bu talisca transferine, geçen sene hiç izlemedim ama 2 sene önce izlediğim benfica maçlarında "ulan adamlar gene harika birini bulmuşlar" deyip duruyordum. bize bu adamı neden böle beleşe kiraladılar anlayabilmiş değilim  :alala:
Benfica Teknik Direktörü 4-4-2 oynatmayı düşünüyormuş, Talisca'ya o dizilişte yer bulamamışlar, konuşulan bu..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İhsan

Anlaşmada ne yazdığını bilmiyoruz. Lizbon muhtemelen bir opsiyon koydurmuştur
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Zafer55

Bizde kiralık sözleşmesi var, alan takım kira süresi biteen kadar bizden isteyemez.
O 25 m üzeri olursa 2m nun iadesi kafamı karıştırıyor.
Yani 2 yıl oynadı bizim 25m opsiyonumuz var..Kullanıp alabiliyoruz ama benfica bize 25 e satmayıp başka bir takıma 30a 40a satıp alın size 2m...Opsiyon falan yok.Deme hakkına mı sahip.

Anlaşmada ne yazdığını bilmiyoruz. Lizbon muhtemelen bir opsiyon koydurmuştur

"Benfica istediği an Talisca'yı geri çağırabilir" gibi bir maddeyi bizimkilerin kabul edeceğini hiç sanmıyorum. 2 sene oynar; 2 senenin sonunda ya Beşiktaş'a 25 milyona satılır ya da Beşiktaş o parayı vermezse 25 milyon üstündeki satışlar durumunda 2 milyon alır. Benim anladığım bu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Benfica Teknik Direktörü 4-4-2 oynatmayı düşünüyormuş, Talisca'ya o dizilişte yer bulamamışlar, konuşulan bu..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğru, ama eksik bilgi: Benfica teknik direktörü 4-4-2 oynatıyordu zaten.

2014-15 sezonunda Jorge JEsus varken her maç 90 dakika forma giyen Talisca, 2015'te yeni teknik direktör gelince az şans bulabilmeye başladı. (2015-16'da çok az kalabildi sahada)

Bu sene de aynı teknik direktörle devam edince, bari adamı kiralayalım dediler.

Adamdan uzun vadeli beklentileri olmasa şimdi satarlar ve paraya çevirirlerdi, belli ki çok iyi futbolcu olacağını düşünüyorlar.
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2016, 21:35:48 tuncaboylu ]

Çevrimdışı abdusta

Talisca iyi oyuncu ona lafim yok insallah cok basarili olur ama bu transfer para kazanmak icin yapilan bir transfer degil. Oyle olmasi icin ucuza bulup parlatip satman lazim.

Beşiktaşı küçümsemeyelim,Avrupada tanınan formatı çok farklı,şampiyonlar liginde oynuyor,oyuncu istatistiklerinde en iyi parlatıcı klüp..
burada kazan kazan var ama tabiki en çok benfica kazanacak,bizde faydalanacagız.

saygılar

Çevrimdışı Hamahakki

Çevrimdışı tuncaboylu

O 25 m üzeri olursa 2m nun iadesi kafamı karıştırıyor.
Yani 2 yıl oynadı bizim 25m opsiyonumuz var..Kullanıp alabiliyoruz ama benfica bize 25 e satmayıp başka bir takıma 30a 40a satıp alın size 2m...Opsiyon falan yok.Deme hakkına mı sahip.

Aynen öyle. 25 üzeri teklif gelirse Beşiktaş'ın opsiyonu iptal olur diye bir madde olduğuna eminim.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Taliscada ki detay milli takım ve oynama suresi yetersiz oldugu için İngiltereye PL transfer olamıyor
Paralı alıcılar orada ve Taliscayı takip ediyorlar
Amaç burada parlatıp,milli takım kariyeriyle birlikde İngiltereye yollamak

Saygılar

Wolverhampton'a 25 milyon Euro'ya transfer olmak üzereyken Mendes işi bozmuş, bize gelip Şampiyonlar Ligi'nde oynamasının kariyeri için daha doğru olacağını düşünmüşler. Reddit'teki Benfica taraftarları 2 yıl kiralayacağımıza keşke 25 milyona satsaydık diyorlar.

Gününde olduğunda çok etkili ama istikrarsız bir oyuncu, 8 numara pozisyonunda berbat, bu pozisyonda oynarken savunma görevlerini hiç yerine getiremiyor, en etkili oynadığı mevki "Second Striker" diyorlar. Çok iyi bir sol ayağı, muhteşem frikikleri, uzaktan harika şutları var. Doğru bir sistemde, direkt oynayan bir takımda yıldız olur ama Benfica'nın dengeli oyununa uygun değil demişler kısaca.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Etiketler: